Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, чичо Сашо написа:

Съжалявам...По мое време ако някой се опита само...имаше детска стая, а после ТВУ.

Спирт и паста за зъби, или вакса под каскета...

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 7 минути, adobeaa написа:

И каква е разликата, с дишащите лепило?

Нали знаеш че, ги имаше? Или и това си пропуснал?

Да, когато бях в София на гарата. Дишаха кале, а отвън ме посрещна работничка,  жрица на любовта. Соц.панелки, труженички, ромски гета и деца дишащи Кале. Кални мръсни улици с гаден въздух. С една дума София.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Никаква ,но по важна е причината ,а не следствието.

Причината е: Отритнат/а от родителите си. ;) 

Което означава: Отново да се създадат пансиони. Всеки с по-съмнително поведение в училище => към ту него! Дали ще го наречеш ТВУ (Трудово Възпитателно Училище) или Колеж за Специалисти = е без значение. ;) 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Да, когато бях в София на гарата.

Коя година е било?

преди 1 минута, dioib написа:

Причината е: Отритнат/а от родителите си

Или родители боклуци? Особено малцинството!

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

преди 8 минути, dioib написа:

Не правя "манастир" в Румъния. => Там има много!!! :) 

п.п. Нито ферма в България. :) = "Нямам пари"!!! :)

К'во да правя антени къ Иван ли??? :)  

Затова не можем да се разберем с тебе! :lol6:

И Руманя ли не знаеш къде е? :lol6:

Напиши го в гугал и ще ти излезе!!!

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Коя година е било?

Или родители боклуци?

Първо дефинирал какво е боклук. Защото има начин за рециклиране. ;) 

преди 3 минути, чичо Сашо написа:

Коя година е било?

Или родители боклуци? Особено малцинството!

Ми, да кажем някъде през 90те. Преди България да влезе в ЕС.

току-що, dioib написа:

Първо дефинирал какво е боклук.

Пропаднали хора, без възпитание, без професия, не им се работи. Мъжът обикновено пияница. Много ги имаше.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

В началото на 90-те.

Да. Там някъде. Сега не знам как е. След влизането в ЕС, но гледам едни видеа и нищо не се е променило сякаш. Така ни изглежда отстрани.

току-що, AAUUXX написа:

Никаква ,но по важна е причината ,а не следствието.

И каква е причината? Че не се сещам.

В училище те биеха в кабинета на директора, по улиците Имаше бригади на "ОФ" , ДПС... Като приберат - пак бой. Ама як, бой.

И пак се дрогираха и пушеха и пиеха. Имаше и банди и престъпност, да не говоря за кварталните батки.

Ако някой си е затварял очите, за да не лъсне истината...

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, да кажем някъде през 90те. Преди България да влезе в ЕС.

Да. Тия години да! През "демокрацията"

преди 8 минути, Звяра! написа:

И Руманя ли не знаеш къде е? :lol6:

Е, по спомен ... хм ... от ... хм ... родното място на Стефан Штефан чел Маре или   Стефан Велики ... май е "под"  Украйна. :) 

Обаче като бях там .... хм ... по-ми-харесаха женските манастири. ;) Ако знаеш една игуменка как ми "хвана" окото ... но това са нисши страсти ... :)

Фотоси от личния ми архив желаеш ли? :) => Уви .... и турист съм бил .... :)  

току-що, adobeaa написа:

И каква е причината? Че не се сещам.

В училище те биеха в кабинета на директора, по улиците Имаше бригади на "ОФ" , ДПС... Като приберат - пак бой. Ама як, бой.

И пак се дрогираха и пушеха и пиеха. Имаше и банди и престъпност, да не говоря за кварталните батки.

Ако някой си е затварял очите, за да не лъсне истината...

Дишащи лепило видях за първи път след 90-те ,наркоман също ,до 1989г в училище не съм видял наркоман или пък извън училище ,още по малко престъпност каквато описа. Хулигани имаше ,но биваха периодично респектирани от милицията, живеехме спокойно ,не се заключвахме ,нямахме решетки на дограмата, не ме е било страх че някой ще ме обере в квартала дори вечер докато сме да играем ,имаше доверие в органите на реда които при проблем реагираха веднага.

преди 2 минути, dioib написа:

Е, по спомен ... хм ... от ... хм ... родното място на Стефан Штефан чел Маре или   Стефан Велики ... май е "под"  Украйна. :) 

Обаче като бях там .... хм ... по-ми-харесаха женските манастири. ;) Ако знаеш една игуменка как ми "хвана" окото ... но това са нисши страсти ... :) 

Сега коя фирма ти налива бетона? 

току-що, AAUUXX написа:

Дишащи лепило видях за първи път след 90-те ,наркоман също ,до 1989г в училище не съм видял наркоман или пък извън училище ,още по малко престъпност каквато описа. Хулигани имаше ,но биваха периодично респектирани от милицията, живеехме спокойно ,не се заключвахме ,нямахме решетки на дограмата, не ме е било страх че някой ще ме обере в квартала дори вечер докато сме да играем ,имаше доверие в органите на реда които при проблем реагираха веднага.

И сега е така!

Аз джипа не го заключвам, а на съседа автомобила цяло лято стои със свалени прозорци и ключовете са на контакта. Много е оживено , но никой не пипа. 🙂

преди 10 минути, чичо Сашо написа:

пияница.

Всеки пияница подлежи на превъзпитание. Въпроса е да умееш да пиеш повече от него. ;) 

Както и да е .... и ти си заблуден, че алкохола е вреден. :) 

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Седяхме по парковете до сред нощ. На футболен мач отивахме на ГЕРЕНА още от 2 часа след обяд, с китари семки мацки и се закачахме с другата групичка от ЦСКА да кажем. А не се биехме, мразехме и едва ли не убивахме. И милицията не блокираше половин София заради гамени. И колко работи още. Милиция имаше навсякъде и си вършеше работата!  Но те си помнят тяхното време след 90 те, и някак си се стремят да ни убедят, че това е нашето а не тяхното време! :lol6:Не скъпи мои, това се случва по време на вашата "демокрация" която продължава.

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

току-що, AAUUXX написа:

Теб те знам че не лъжеш. Не като разни други потребители. И съм сигурен че, го вярваш.Явно сме живели, в различни Българии.

Баща ми беше, да кажем от непартийните и неподчиняващите се... Ако тръгна да ти разправям случки и дочути разговори, няма да ми стигне един месец...

Да не говоря че на всяка сцена ще има - това си го измисли.

преди 5 минути, Звяра! написа:

Сега коя фирма ти налива бетона?

Зверо .... хм... нали знаеше, к'во става?! :) 

Да не си склеротик или си с плитка памет? :) 

Май плитката ти от косата ти пречи да виждаш ли? = Па вържи е на опашка назад, а не на пред. :) 

Туй ли ти е члена? Прическата ли? :) 

Ми убав си ... к;во се оглеждаш фо огледалото и се дереш, че знаеш всичко. :) = Не знаеш!!! Признай си!!! :) Отделно, че явно трябва някой да ти превежда. Толкова ли си ограничен в когнитивните способности (познавателните де) ? :)  

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Бушон не си имал и гащи какво да ти откраднат както и 90% от българите. Партията ви БКП ви обираше предварително с 90% от доходите ви. А я ги питай тия дет имаха не ги ли обираха постоянно. Мекеретата на партията се мислите за много хитри че те другите не знаят как е било и такива зрънца като вас ше размазват реалноста

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

Седяхме по парковете до сред нощ. На футболен мач отивахме на ГЕРЕНА още от 2 часа след обяд, с китари семки мацки и се закачахме с другата групичка от ЦСКА да кажем. А не се биехме, мразехме и едва ли не убивахме. И милицията не блокираше половин София заради гамени. И колко работи още. Милиция имаше навсякъде и си вършеше работата!  Но те си помнят тяхното време след 90 те, и някак си се стремят да ни убедят, че това е нашето а не тяхното време! :lol6:Не скъпи мои, това се случва по време на вашата "демокрация" която продължава.

Пълни измишльотини.

Биехме се всеки ден. По мачовете ставаше меле. Като дойдеха милиционерите - се хвърляше отгоре едно голямо знаме и не знаеш кой, кого...

Имам два сериозни белега, точно от там.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Надявам се най искренно да е така още десетилетия такова щастие.

Съвсем сериозно ти го казвам. 🙂

Никой не пипа, дори няма такъв който да краде или да е опасен в града! 

Всички се познаваме, а не е никак малък града, но е много спокойно и приятно, въздуха е чист, градската градина е голяма и се поддържа от общината. Пълна е със майки и деца.

Имам апартамент в София, но съм го дал под наем и много рядко ходя там. Много мразя Софето, мръсотия, задръствания, болести някакъв леш е! 

преди 1 минута, adobeaa написа:

Пълни измишльотини.

Абе хайде си отивай в твоята България дето си живял! Той ще ми каже какво било, че аз не знам. Аман бе!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.