Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

11 етажа за 29 часа, с обзавеждане и свързани комуникации. Трайност на конструкцията 1000г. ....

https://youtu.be/Sv7qhzrL7rM

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

11 етажа за 29 часа, с обзавеждане и свързани комуникации. Трайност на конструкцията 1000г. ....

https://youtu.be/Sv7qhzrL7rM

Китай, Япония...това са други планети ! Колко болници свръхмодерни направиха за една седмица като почна Ковида. Тези нации не са от земята...Или от някоите уж изчезнали народи и цивилизации!

Комунистическа класика - пурички с мас и бяло вино.

Портокалите, портокалов сок само за богатите. Цените ще скокнат драстично. 

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

България нямам представа как е.  Сигурно е скъпо дунер за 5 евро?

По комплексите /Златни и т.н/ среден дюнер е толкова - 5€...не е скъпо. В града е 4€

Портокаловият сок е вреден. Ако имата гастрит, язва на стомаха, дванадесетопръстника, гастро-езофагеален рефлукс, имате повишена киселинност на стомашния сок или някакви други заболявания на червата. А то кой няма...
Същото и при проблеми със затлъстяването или диабета.

и пак нямам онлайн банкиране

тия ОББ са идиоти

3 пъти ми правят акаунт и име или пас грешни

освен да се преместя на пощенска банка

преди 6 минути, buldak написа:

тия ОББ са идиоти

И какво обясняват?

Иначе, всички са идиоти.

преди 10 минути, lebel написа:

Портокаловият сок е вреден. Ако имата гастрит, язва на стомаха, дванадесетопръстника, гастро-езофагеален рефлукс, имате повишена киселинност на стомашния сок или някакви други заболявания на червата. А то кой няма...
Същото и при проблеми със затлъстяването или диабета.

Ми,.. добре.

https://www.bta.bg/bg/news/economy/680071-portokaloviyat-sok-poskapna-rekordno-na-svetovnite-pazari

преди 2 минути, buldak написа:

тия ОББ са идиоти

Да не стане като реклама... От всички лешпери, съм най - доволен от TBI. Нула лева такси. До 10к преводите са незабавни. Няма да чакаш транша в пет, пък той да дойде в девет. По - големите, са до час. Приложението от време на време, се ебава.

преди 14 минути, buldak написа:

тия ОББ са идиоти

...

Имам "ОББ Онлайн" и ... ако се разсейвам, сам си бъркам паролата... тя е 30 знака (май т'ва беше максимума) и вкл. всички групи символи.

Аз с my.fibank.bg никога не съм имала проблеми. Предлагат доста възможности за бързо и лесно банкиране по всяко време. Всички вече предлагат и blink, моментни преводи.

преди 31 минути, buldak написа:

тия ОББ са идиоти

То и да имаш не е от голяма полза. Първо при мигрирането на клиентите на райфайзен беше панаир. Сега имам уж работещо банкиране към ОББ в което има опция за закупуване на винетка, е да ама не работи, води ме до някаква страница с два неактивни бутона 😅 и това е.

Иначе мога да си плащам сметки, но пък приложението им работи чат-пат. Понякога върти кръгчето и на края изписва нещо като - няма да стане работата 😄

Сетих се, че имам две "кофи за смет" - по една в абв.бг и майл.бг. Миналата година имах малко фишинг в майл.бг-то.  Поща, която не съм споменавал/писал никъде и никога в банковата си "кореспонденция".

spacer.png

Имах и три (през няколко дни) такива от Фибанк... С която пък нямам нищо общо.

преди 3 минути, lebel написа:

Сетих се, че имам две "кофи за смет" - по една в абв.бг и майл.бг. Миналата година имах малко фишинг в майл.бг-то.  Поща, която не съм споменавал/писал никъде и никога в банковата си "кореспонденция".

Имах и три (през няколко дни) такива от Фибанк... С която пък нямам нищо общо.

Това си е scam и няма общо с въпросните банки. Даже измамниците правят фалшиви сайтове, изглеждащи 1:1 с тези на банките за да измъкнат имена и пароли от невнимателни потребители.

преди 5 минути, baitexpo написа:

Това си е scam ...

Естествено.

Трябваше да напиша, освен фишинг и "от" Фибанк, но ми се стори, че може да обидя аудиторията с тия кавички.

преди 36 минути, lebel написа:

Естествено.

Трябваше да напиша, освен фишинг и "от" Фибанк, но ми се стори, че може да обидя аудиторията с тия кавички.

Какво да се обиждаме, да не сме акционери в тия банки или съдружници... Все сме клиенти. Аз също съм влагал средства в първа инвестиционна, когато лихвите по депозитите бяха 10% 😍

Но мен повече ме притеснява проблема с намирането на накладки за голфа, чиято спирачна система била Kelsey-Hayes, каквото и да значи това, щото не съм го чувал до сега :speak:

То намерих де, от третия опит. :biggrin:

преди 26 минути, lebel написа:

Естествено.

И на аудиторията ли ще се обиждаме сега :D 

преди 22 минути, baitexpo написа:

Какво да се обиждаме, да не сме акционери в тия банки или съдружници... Все сме клиенти. Аз също влагал средства в първа инвестиционна, когато лихвите по депозитите бяха 10% 😍

Щом нема се обиждаме, ше споделя, че с т'ва "аз също влагал" звучиш като Кофе Бабоне... разбира се по-добре щеше да звучи "мене също влагал", ма да не сме маанджии.

Жената крепи Фибанк. Аз имах дълги и относително спокойни отношения с уникредит. Докато същите не изтрещяха, бих им шута и следствие на това едва не фалираха.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

България нямам представа как е.  Сигурно е скъпо дунер за 5 евро?

5 евро е нормална цена за нормално ястие, а не улична храна. ;) 

п.п. Говорим за среден дюнер. 

преди 8 минути, ^^^ написа:

И на аудиторията ли ще се обиждаме сега :D 

Баси, не бих дръзнал... един клик - 2 еха... а колко попържни можеш да визуализираш с един клик... бедна ми е фантазията

spacer.png

и пак се сетих за презервативите Mach-3 - аз правя едно движение, те -3

Ха здравейти....

Да покажа оше неколко снимки от понделнишкия вуяж из Кобилини стени....

Туй цвеке много ми ареса....

image.jpeg.3d34ebaf8a459a396fb796817e68210d.jpeg

image.jpeg.0f60443bb62097c177cf52f715b226c3.jpeg

image.jpeg.2a462e9fe0a34f7f3a65a41b83ce76b5.jpeg

преди 5 минути, andiay написа:

Туй цвеке много ми ареса....

Ружа. Дива ружа. Прекрасна е! И каква е слънчева. ❤️

преди 19 минути, lebel написа:

а колко попържни можеш да визуализираш с един клик... бедна ми е фантазията

Не мога бре! Нещо ми запецват реакциите :D И аз не знам защо и кога, и аз съм изненадана. де да можеш да ги контролирам, кога, колко и какви ... ехеее

току-що, ^^^ написа:

Ружа. Дива ружа. Прекрасна е! И каква е слънчева. ❤️

Не ги познавам цвекетата и билките....

Има една билка, чиято миризма ма подлужда, ма сред толкова треволяк там тъй и не моа да разбера коя точно е....

А там където седнахме да пийнем кафенце, така яко ухаеше на нея....

Имаше даже и цъфнал люляк, май го снимах....

Иначе ей ка жената са чуди кое по-напред да снима...

image.jpeg.1aedfe63025d706dd13a7133ec932ab1.jpeg

Тук па са чуди - "Преди малко там горе ли бех" (още лекува ужаса си от височини)...

image.jpeg.6137dfc785e5246963613b1f8f2fd5c0.jpeg

А бе погледнато от юг, отвесите са величествени....

image.jpeg.e84407ae7c7145478de4e0c2f680593a.jpeg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.