Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Един и същи кашкавал ,една и съща верига магазини у нас 14.89лв у германия 4.99 евро :speak:

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 40 минути, AAUUXX написа:

Един и същи кашкавал ,една и съща верига магазини у нас 14.89лв у германия 4.99 евро :speak:

Аз не мога да разбера защо се учудвате!? Не стана ли ясно на глупавия българин, че ние сме задния двор на европа. Помийната яма. Примери колкото искаш! Настрана Шенген! Ние за тях сме боклук, смет, евтина работна ръка. Държава където се изсипва цялата бракувана продукция. И какво ли още не! Ходи в европа и кажи че си българин. Ехидни усмивки, високомерие и какво ли не, но не и необходимото уважение! Една разграбена и продадена държава на чужденеца. Народ изцяло подчинен на ЕС и САЩ. Народ без чест и доблест в действителност! Лесно е да се правим на велики по празниците. Но тези хора ги няма отдавна, тук остана мършата. Държава без армия и защита, без собствено производство, вече и без ел. енергия, купуваме я! Да не говорим за култура, морал и други човешки ценности! Това държава ли е? Народ ли е? Толерират ни единствено защото сме на стратегическо място! А това че големите вериги завзеха всичко, е стара истина. Продадена държава. Само народа няма кой да го купи, че не струва каквито и да ги говорят младите хаплювци, дето мислят само за много пари, забавления и женски. И само ти дават за пример Европа! И вечно друг им е виновен, я комунисти, я нацисти, никога те не са виновни! Ама няма да работят милион и половина в работна възраст не искат да работят и живеят на гърба на мама и тате! Официална статистика! Сутринта в новините чух и друго, може би ще се наложи да търсим работна ръка от чужбина! И това е държава и това е народ!

п.п. Ето го "посерков от мойсейково"  с двата грама мозък. Той освен малоумно да се хили на друго не е способен!

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

преди 3 минути, чичо Сашо написа:

Аз не мога да разбера защо се учудвате!? Не стана ли ясно на глупавия българин, че ние сме задния двор на европа. Помийната яма. Примери колкото искаш! Настрана Шенген! Ние за тях сме боклук, смет, евтина работна ръка. Държава където се изсипва цялата бракувана продукция. И какво ли още не! Ходи в европа и кажи че си българин. Ехидни усмивки, високомерие и какво ли не, но не и необходимото уважение! Една разграбена и продадена държава на чужденеца. Народ изцяло подчинен на ЕС и САЩ. Народ без чест и доблест в действителност! Лесно е да се правим на велики по празниците. Но тези хора ги няма отдавна, тук остана мършата. Държава без армия и защита, без собствено производство, вече и без ел. енергия, купуваме я! Да не говорим за култура, морал и други човешки ценности! Това държава ли е? Народ ли е? Толерират ни единствено защото сме на стратегическо място! А това че големите вериги завзеха всичко, е стара истина. Продадена държава. Само народа няма кой да го купи, че не струва каквито и да ги говорят младите хаплювци, дето мислят само за много пари, забавления и женски. И само ти дават за пример Европа! И вечно друг им е виновен, я комунисти, я нацисти, никога те не са виновни! Ама няма да работят милион и половина в работна възраст не искат да работят и живеят на гърба на мама и тате! Официална статистика! Сутринта в новините чух и друго, може би ще се наложи да търсим работна ръка от чужбина! И това е държава и това е народ!

Ефтина и заучена пропаганда на комунист, обаче неактуална. Нале старшинка Саше-Христо

преди 4 минути, чичо Сашо написа:

Аз не мога да разбера защо се учудвате!? Не стана ли ясно на глупавия българин, че ние сме задния двор на европа. Помийната яма. Примери колкото искаш! Настрана Шенген! Ние за тях сме боклук, смет, евтина работна ръка. Държава където се изсипва цялата бракувана продукция. И какво ли още не! Ходи в европа и кажи че си българин. Ехидни усмивки, високомерие и какво ли не, но не и необходимото уважение! Една разграбена и продадена държава на чужденеца. Народ изцяло подчинен на ЕС и САЩ. Народ без чест и доблест в действителност! Лесно е да се правим на велики по празниците. Но тези хора ги няма отдавна, тук остана мършата. Държава без армия и защита, без собствено производство, вече и без ел. енергия, купуваме я! Да не говорим за култура, морал и други човешки ценности! Това държава ли е? Народ ли е? Толерират ни единствено защото сме на стратегическо място! А това че големите вериги завзеха всичко, е стара истина. Продадена държава. Само народа няма кой да го купи, че не струва каквито и да ги говорят младите хаплювци, дето мислят само за много пари, забавления и женски. И само ти дават за пример Европа! Ама няма да работят милион и половина в работна възраст не искат да работят и живеят на гърба на мама и тате! Официална статистика! Сутринта в новините чух и друго, може би ще се наложи да търсим работна ръка от чужбина! И това е държава и това е народ!

Наистина е жалка картината която описваш ,но те я реалността колкото и да си затваряме очите и да не искаме да повярваме в това.

преди 1 минута, Gift написа:

Ефтина и заучена пропаганда на комунист, обаче неактуална. Нале старшинка Саше-Христо

Ти си толкова прост, че не разбра че не съм Ицо! Ицо би те наврял на кучето в задника!

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Наистина е жалка картината която описваш ,но те я реалността колкото и да си затваряме очите и да не искаме да повярваме в това.

"Посерков от мойсейково" обаче се смее! Е!

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

Някой препочитат да следват националната мъдрост -Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.

Някой препочитат да следват националната мъдрост -Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.

Така е...когато си заобиколен от простаци...

преди 3 минути, чичо Сашо написа:

Ти си толкова прост, че не разбра че не съм Ицо! Ицо би те наврял на кучето в задника!

Рано си се наквасила бабо Сашке-Христино

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

Що ти е толкова голям носът и шишето празно :eek:

Е що ти е голям бабо

преди 1 минута, shaolin73 написа:

Зашото е прозт със з и т 

Поля лакира ли ноктетата 

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Е нали и аз това питам :hush:

Защо все се питаш

току-що, AAUUXX написа:

Щот все ни изпиваш бирата :speak:

7112b4024729ec19ba84655aee837471.jpg

Като всяка руска баба все се наливаш. 

току-що, shaolin73 написа:

Я да се местиш от тук ,не си желан и скоро ще си бан ама голям.

Поля от колко деситилетия не си излизала. 

378824311_10159558511371709_7304885818386489267_n.jpg

Не се смей маймуно мръсна .Който се смее последен наи добре се смее.

Zaщо не те искат Поля

Хич не ме занимавай с твоите халюцинации,поля комунисти прочие

Поля-комунистка защо толкова деситилетия си в Мосейково

тази терапия няма да е лесна

не съм от най-изпълнителните

• Автор

Repo Ubuntu Universe

image.png.97bf27cf1e10f18ad3d14a9141605871.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.