Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 55 минути, dioib написа:

Да ти кажа ли, че нещо не ги знаеш работите, т.е. гъстър бай тър ту "Дойче" ... също са бъчкъли по 12 ил 14 часа .... ;)

Да не ти казвам как пък е било в Гърция:

Един съселянин => - А, там не стъпвам веч... смрачава се, а те пуснаха  прожектори ... = Говори вече за над 14 часа работа през деня. И = 50 евро на ден/нощ. 

Та, робството не е само в България. ;) 

Гъртър байтърите са дошли за изборите. Сега чувам агитация на някакъв неофициален език из България. :) 

Аха, как беше лафът? Трудещи бедни. 😁 Работещи -бедни.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

А добър ви вечер.:bye1:Днес монтирах една маса гранитна на един клиент който почти го бях забравил и само ме потеше по телефона дали му е готова поръчката и тоя хахо днес ми виси на главата и цял ден само факсове получава.:lol6::yanim:

ох, не мога :lol6:

В един бар слагат робот за барман. Влиза клиент, роботът го поздравява и го пита:
- Колко е вашето IQ?
- 140 - отговаря човекът.
Безмълвно роботът му налива 12-годишен малц и започва разговор за генномодифицираните храни, новият сезон на операта и пр.
Човекът толкова много се впечатлил, че на другият ден пак влязъл и казал:
- IQ=80.
Роботът, без да го пита му налял една бира и започнал разговор за футбол, манекенки и пр.
На третия ден същият влиза и казва:
- "IQ=30".
Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
- И к'во напрайхме ся? Пак гласувахме за същите говеда нали?

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Аха, как беше лафът? Трудещи бедни. 😁 Работещи -бедни.

Малак, .... хм ... аз съм учил и полит-икономика, щото съм от соца. 

При соца трудещите се не бяха бедни! Затова в даден момент някои направиха разходни норми. ;) 

След "демокрацията" в България демотивираха трудещите се. = Лансира се да си предприемач, за да спечелиш. 

Принципно на един занаятчия му е все тая! :) = Па ще има работа за него и пак ще има пари за него в повече, но след демокрацията занаятчиите отидоха на "запад". Там дават повече!!!

Само едни занаятчии не "избягаха" от България: Гилдията на ювелирните "специалисти". ;) 

Я кажи един пръстен от "бяло" злато (5 грама) колко струва в Германия? => Не говорим за материал, а за и изработка! 

п.п. И никой от гилдията на ювелирните "специалисти" не работи на ишлеме или на бартер. :)  

п.п.2. : Запомни го от мен: Най-скъп е човешкия труд. Останалото е добавена стойност!!!

преди 31 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:Днес монтирах една маса гранитна на един клиент който почти го бях забравил и само ме потеше по телефона дали му е готова поръчката и тоя хахо днес ми виси на главата и цял ден само факсове получава.:lol6::yanim:

Браво!

Погледна ли по напред какво съм си монтирал на себе си? :) 

Къ дойде момента мой ли да те ползвам за довършителните ръпти? 

Но, не през дрън  пръц темата, на ЛС ке се разберем. ;) 

преди 22 минути, dioib написа:

Браво!

Погледна ли по напред какво съм си монтирал на себе си? :) 

Къ дойде момента мой ли да те ползвам за довършителните ръпти? 

Но, не през дрън  пръц темата, на ЛС ке се разберем. ;) 

Честно да ти кажа не съм видял какво си монтирал аи като отворих темата презскочих няколко непрочетени страници. 

Пусни все пак линк към постати да го видя за какво става въпрос.:D

преди 21 минути, vlado1985 написа:

Пусни все пак линк към постати да го видя за какво става въпрос.:D

Е, спешъл фор ю:

Ъгейн:

image.png.750b6f54d24f39ce635f3b9791684b96.pngimage.png.a8bb8ff07bd24991ab6a1c4bbed3afdf.pngimage.png.fe6c95c6e897a9630c0e64ba7d3d4e10.png

п.п. Принципно много занаятчии съм лансирал. ;) 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Още ли не си слязъл от покрива :rolleyes:

Не, не е удобно на билото да спя. Още е на бетон. :) Първо трябва да го тапицирам. :) 

По-късно и да правя туй унуй со жената на въпросното, а тя на неравен път ... си ... прочие колената .... :) 

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Сейран и Суна се сбиха -0:1 е резултата :rolleyes:

с Хатидже ко стана? :D

току-що, teo-glavata написа:

Това...в 1-ви рунд ли? олко рунда е мача?

Сдобриха се след това ,но мисля че Сейран нема да се даде по този начин и ще има втори рунд :D

преди 1 минута, buldak написа:

с Хатидже ко стана? :D

Тя не се би :D

• Автор

Дедо поп пирамиди ли строи?

• Автор
преди 4 минути, teo-glavata написа:

Не, ве.....щял да праи "мислителница" под бетона :beer11:

АМА ще го докара до пирамида пивница каат гледам

преди 40 минути, dioib написа:

Е, спешъл фор ю:

Ъгейн:

image.png.750b6f54d24f39ce635f3b9791684b96.pngimage.png.a8bb8ff07bd24991ab6a1c4bbed3afdf.pngimage.png.fe6c95c6e897a9630c0e64ba7d3d4e10.png

п.п. Принципно много занаятчии съм лансирал. ;) 

Дедо попе на една от снимките ми се стори че си започнал да ковеш скари за керемидите. Е аз съм си кат катерица де работил съм на стратегически обекти и височината въобще не ме притеснява. Но още ми е чудно и интересно за каква довършителна работа ме искаш.

преди 13 минути, vlado1985 написа:

Дедо попе на една от снимките ми се стори че си започнал да ковеш скари за керемидите. Е аз съм си кат катерица де работил съм на стратегически обекти и височината въобще не ме притеснява. Но още ми е чудно и интересно за каква довършителна работа ме искаш.

Пусни на ЛС (ако желаеш твои дела),. за да видя къде мога да те лансирам. ;) 

Принципно има кой да прави довършителните работи, включително до ключ. 

В момента тествах едни за груб строеж, а моята "сила" е след това.  (Говорим за ново строителство). 

Ако работиш неща по реставриране е друго. Там не мога да ти осигуря клиенти. 

п.п. Замислих се. Може и в реставрирането да ти намеря подходящи. Но ... друга тема ... 

преди 15 минути, vlado1985 написа:

и да не забрави да извика мустака да му инсталира тоалетна :lol6:

преди 3 минути, buldak написа:

Само да не доде Ваньо да махне вратите.:lol6:

преди 49 минути, dioib написа:

По-късно и да правя туй унуй со жената на въпросното, а тя на неравен път ... си ... прочие колената .... :) 

Айшето отишла на лекар с болки в корема. Прегледал я човекът и поставил диагноза:
- Гастрит на нервна почва.
Прибрала се тя у дома и мъжът и от вратата я пита:
- Какво ти е ма, Айше?
- Какво ми е, какво ми е... Аз като ти викам - "На рогозо, на рогозо, ти не, - на цименто." Те сега - г*з трит на неравна почва!

преди 39 минути, dioib написа:

Пусни на ЛС (ако желаеш твои дела),. за да видя къде мога да те лансирам. ;) 

Принципно има кой да прави довършителните работи, включително до ключ. 

В момента тествах едни за груб строеж, а моята "сила" е след това.  (Говорим за ново строителство). 

Ако работиш неща по реставриране е друго. Там не мога да ти осигуря клиенти. 

п.п. Замислих се. Може и в реставрирането да ти намеря подходящи. Но ... друга тема ... 

По принцип голямата ми любов е тенекиджийството обличам тръби на котели. В това влиза поставяне на вата шиене на ламарина а и когато трябва влизам в пещна камера а тя си е доста дълбока. Но скоро не са ми изревавали че трябва да се пъхна, а и най често за ремонти, влизат алпинисти. От няколко месеца съм се хванал с тец Бобов Дол и ходя когато ми скимне те и те постоянно ме потят по телефона ама на мен от едното ухо ми влезне от другото излезне. Та онзи ден си поприказвах с един началник от Бобов Дол и с две думи му казах че нямам намерение да си давам зор и че не той ми плаща а друг по голям от него и ако не им изнася да си намерят друг човек да им свърши работата за повече пари. А отделно съм се ангажирал и с други ангажименти и почти нямам време за нищо, и не ми се иска да ти обещавам, че ще ти свърша някаква работа и после да се окаже че без да искам съм се отметнал. Та за туй ти казвам така и така предполагам сме доста далече и двамата ако имаш твой човек най добре разговаряй с него щото и аз ако се хвана примерно това означава че ще трябва да се командировам временно в твоя град което няма как да стане и да зарежа останалите ми ангажименти.:D

преди 46 минути, buldak написа:

Ел тоалетна а Ванчо ша бъде отека.:yanim:

преди 4 минути, vlado1985 написа:

и не ми се иска да ти обещавам

Няма смисъл. Разбрах те. ;) Чужди кадри не крада. 

Успех! 

преди 1 час, petie1 написа:

АМА ще го докара до пирамида пивница каат гледам

На мен ми прилича на печена "Риба на сол" .

преди 6 минути, teo-glavata написа:

Айде идвай септември, да си направим 2-3 паламуда "на сол" в пеща :beer11:

Само да оправим файърпита. Чакам сега едни да дойдат, да ми изравнят и аерират (или там каквото се казва) градината.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.