Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 часа, чичо Сашо написа:

Сутринта в новините чух и друго, може би ще се наложи да търсим работна ръка от чужбина!

Какво лошо има в това? В хотелиеркия бранш, поне от 2 години вноса на роби (оновно от Шри Ланка)е практика - много по-евтина работна ръка са

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 6 минути, teo-glavata написа:

Какво лошо има в това? В хотелиеркия бранш, поне от 2 години вноса на роби (оновно от Шри Ланка)е практика - много по-евтина работна ръка са

Комуниста не иска роби отвън. Той иска ти да си му роб 

преди 21 минути, petie1 написа:

Repo Ubuntu Universe

image.png.97bf27cf1e10f18ad3d14a9141605871.png

Още ли го мислиш...

Оставяй го, да се оправя. Току що е открил мултипрофилната система, във форума. Ошашави се, от кой да пише.

• Автор
преди 22 минути, adobeaa написа:

Още ли го мислиш...

Оставяй го, да се оправя. Току що е открил мултипрофилната система, във форума. Ошашави се, от кой да пише.

Просто ми стана интересно и го тествах....  А и друго харесва ми да уча нови неща та затва

преди 44 минути, Gift написа:

Заради такива, като него е наложи да живея и работя 20+ години на другия край на земята, м@мка им

преди 53 минути, Gift написа:

Не може ли без роби и да се направи професията атрактивна за местното население?

преди 8 минути, teo-glavata написа:

Заради такива, като него е наложи да живея и работя 20+ години на другия край на земята, м@мка им

Заради кого?

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Както във всеки бизнес, се търи икономическа целеъобразност и минимизиране на разходите. Има позиции, в които е далеч по добре да и внееш роби от Шри Ланка

Заради, такива изроди, като @чичо Сашо

Аз си помислих, че 13 поправка забранява робството.

хахаахахахаахаха вечно неразбрал. хахахаахах

@Звяра! , да се похваля малко.... днес имах възможността да покарам малко (200 км) новия GL 1800DA GOLD WING на Honda.....

Уникална пенионерска машина.....само дето е 40 000€ :no-no:

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Аз си помислих, че 13 поправка забранява робството.

В бг 13-тата не важи

преди 5 минути, adobeaa написа:

хахаахахахаахаха вечно неразбрал. хахахаахах

Ми,... 

😁

преди 3 минути, teo-glavata написа:

@Звяра! , да се похваля малко.... днес имах възможността да покарам малко (200 км) новия GL 1800DA GOLD WING на Honda.....

Уникална пенионерска машина.....само дето е 40 000€ :no-no:

В бг 13-тата не важи

В България какво ли важи? 😁

Наздраве! :beer:

image.png.750b6f54d24f39ce635f3b9791684b96.png

image.png.a8bb8ff07bd24991ab6a1c4bbed3afdf.png

Тест писта за пияници. :) => Кой се задържи значи е пияница, а който падне и умре, значи, че се е напил до гроб. :) 

п.п. Трезвеници не се приемат. Здравната Каса не поема такъв вид лечение. :) 

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Ти за 1000€ (+3 хранения) ще чистисш ли 3 басейна по 12 ч/ден?

Аз не ,но бих го зарибил басейна с пъстърва и ше вземам по 20лв за кило извадена от клиентите - далаверка плюс 1000 еврака и три хранения :rolleyes:

И един друг поглед:

image.png.fe6c95c6e897a9630c0e64ba7d3d4e10.png

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Аз не ,но бих го зарибил басейна с пъстърва и ше вземам по 20лв за кило извадена от клиентите - далаверка плюс 1000 еврака и три хранения :rolleyes:

Като знам, че в тия басейни наливат химия от 3-4 туби.....ква риба кви 5 лева 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Мислиш на дребно.

Зарибяваш с онези рибки, които ти ядат кожата. Половин час - 80 кинта. Хем каки - баровки, хем пара, хем шефа гледа и си мисли - тези хора постоянно са във водата, значи туземеца баца постоянно.

Един поздрав от един млад пенсионер. 

Уви аз направих "пътека" към ... :) 

преди 13 минути, teo-glavata написа:

Ти за 1000€ (+3 хранения) ще чистисш ли 3 басейна по 12 ч/ден?

https://bnr.bg/horizont/post/101839254/ideata-za-universalen-bazov-dohod-nabira-skorost

В България по 12 часа ли се работи? Цццц, хората вече премислят за 6 часа. Базов доход. 😁

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

В България по 12 часа ли се работи? Цццц, хората вече премислят за 6 часа. Базов доход. 😁

В някои браншове...и по повече в активния сезон! Ден, година храни. Няма лабаво!

преди 6 минути, teo-glavata написа:

В някои браншове...и по повече в активния сезон! Ден, година храни. Няма лабаво!

Има пак атака с нож, че и видео има. Някакъв ислямист с нож вилнее в Германия и кълца. Линк вие си потърсете, защото е...

Брутално. ☹️

Градът е Mannheim.

////

///

Е, това се казва робия. Ццц...

Истинска робия. ☹️

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Истинска робия. ☹️

Да ти кажа ли, че нещо не ги знаеш работите, т.е. гъстър бай тър ту "Дойче" ... също са бъчкъли по 12 ил 14 часа .... ;)

Да не ти казвам как пък е било в Гърция:

Един съселянин => - А, там не стъпвам веч... смрачава се, а те пуснаха  прожектори ... = Говори вече за над 14 часа работа през деня. И = 50 евро на ден/нощ. 

Та, робството не е само в България. ;) 

Гъртър байтърите са дошли за изборите. Сега чувам агитация на някакъв неофициален език из България. :) 

В едно ТКЗС закъсали с изпълнението на плана. Отишъл шефът при най-добрия косач - бай Иван и му рекъл:
- Бай Иване, ти си най-печения тука и най-добре работиш. Дай да ти направя едно измерване, та да видим колко най-много можеш да окосиш и да те дадем за пример на всички, та да работят като тебе, и да може да станем и тая година първенци в социалистическото съревнование. Можеш ли да окосиш ей тая, най-голямата ливада до довечера?
- А бе ще се помъча, началник.
Отива шефът вечерта и гледа - ливадата окосена.
- Браво, бай Иване, добра работа си свършил! Ама я виж сега - косенето е много нерационално, щото ти замахваш два пъти - наляво и надясно, а косата коси само на едната страна. За да няма празен ход, предлагам да ти вържем още една коса, обърната наобратно. Така ще косиш и наляво, и надясно и няма да има празен ход и ще дадеш по-добър резултат!
На другия ден му вързали още една коса наобратно и почнал бай Иван да работи.
Вечерта дошъл шефът, погледнал и казал:
- Добре, бай Иване, справил си се! Два пъти повече си окосил! Ама ти губиш време да събираш окосеното с греблото. Я да ти вържем едно гребло на задника и каквото окосиш, ще го събираш веднага и още по-добри постижения ще достигнем!
Вързали му едно гребло на задника и наш бай Иван станал като комбайна – коси наляво и надясно, събира материала с греблото.
Решили да го направят ударник и да го наградят с газов фенер. На сутринта с колата, отиват на полето, за да му връчат фенера. Бай Иван като ги видял отдалече и хвърлил косата, развързал греблото и хукнал да бяга.
- Чакай, бай Иване, стой!
Бай Иван тича и не се обръща.
- Стой, бе бай Иване, почакай!
- Ще стоя... че да ми вържете фенера за онази работа и да работя и нощна смяна...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.