Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

„Истински призовавам всички да излязат да гласуват. Защото резултатът има значение. И за европейските избори в това число. Нека да има силна избирателна активност. Има варианти за правителство”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас, цитиран от NOVA.

„Гласувах да не ви взимат по 1 левче за дизел и бензин. Да не плащате по 30 процента на посредниците. Контрабандата да не продължава да се вихри”.

По думите му „от сутринта е слушал само заклинания”. „Да се съсредоточим повече върху европейските избори. Това са изключително важни избори. В следващият един месец стабилните държави ще имат глас. Ще имат възможност да участват в избор на председател на ЕК, ЕП, външен министър, Европейски съвет. Много е грозно да отиде служебен премиер и да участва. Защото той няма парламентарна подкрепа, няма сила.. който и да е той”, подчерта Борисов.

https://www.vesti.bg/izbori/ot-sutrinta-slusham-samo-zaklinaniia-bojko-borisov-glasuva-6200696

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 часа, Звяра! написа:

За кой гласувах няма да кажа, дано този път Бойко да спечели със голяма преднина! 

image.png.c0d29420481614543e58368823ba79ea.png

Ето ги кражбите на ГЕРБ в конкретни числа – 16,9 МИЛИАРДА (вижте грабежа перо по перо)

преди 18 минути, Звяра! написа:

„Истински призовавам всички да излязат да гласуват. Защото резултатът има значение. И за европейските избори в това число. Нека да има силна избирателна активност. Има варианти за правителство”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас, цитиран от NOVA.

„Гласувах да не ви взимат по 1 левче за дизел и бензин. Да не плащате по 30 процента на посредниците. Контрабандата да не продължава да се вихри”.

По думите му „от сутринта е слушал само заклинания”. „Да се съсредоточим повече върху европейските избори. Това са изключително важни избори. В следващият един месец стабилните държави ще имат глас. Ще имат възможност да участват в избор на председател на ЕК, ЕП, външен министър, Европейски съвет. Много е грозно да отиде служебен премиер и да участва. Защото той няма парламентарна подкрепа, няма сила.. който и да е той”, подчерта Борисов.

https://www.vesti.bg/izbori/ot-sutrinta-slusham-samo-zaklinaniia-bojko-borisov-glasuva-6200696

kiril-petkov.jpg

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

image.png.c0d29420481614543e58368823ba79ea.png

Комунягите сте така Цомчо

Гласувайте за тези които мислите, че няма да крадат! :giggle1:

Успех при избора! :grimace:

преди 3 минути, Звяра! написа:

Гласувайте за тези които мислите, че няма да крадат! :giggle1:

Успех при избора! :grimace:

Бойко и Урсула те обичат, ще те пратят на фронта. Да носиш с тира провизии.

4b6bb8c5f2b8773753344610eb807cc6_resized

И спечелените да почерпя. 😀 

Иначе Къ дъ ги уважаваме дъ го евъ! 👿

преди 32 минути, Звяра! написа:

„Истински призовавам всички да излязат да гласуват.

няма да ходя, коте

и да гласуваш и да не ГЕРБ ще се самоизберат пак

преди 13 минути, buldak написа:

няма да ходя, коте

и да гласуваш и да не ГЕРБ ще се самоизберат пак

Ако отидеш и изрично кажеш, гласуваш и избереш, че не искаш ГЕРБ, пак ли гласът ми ще отиде за ГРОБ?

Бааси и шашмите.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Ако отидеш и изрично кажеш, гласуваш и избереш, че не искаш ГЕРБ, пак ли гласът ми ще отиде за ГРОБ?

Бааси и шашмите.

или ще ти скъсат бюлетината :D

Добрютро!

Одихте ли да фърлите?

Аз фърлих още в 9:30 за Барделa, към момента тука избирателната активност е почти 20%, в милата рОдина гледам гони 18%.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Бааси и шашмите.

Мисля че има предвид че пак ще има "Ала-бала"(Сякаш пък някога не е имало).

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Не знам дали ще го дадат по новините, но тук машина нещо блокира.

Но бързо я оправиха. 

👍

Враната не е ли сива, а гаргата или гарванът е черен?

Това тук трябва да е врана?

1903-kraehen.jpg

Ползвайки известната фраза, от известния виц (не съм гинеколог, но мога да погледна), не съм орнитолог, но ...

Разбира се, ако наистина се интересуваш, в което се съмнявам, сещайки се за линковете, които щедро сипеш...

И разбира се не сега, щото нямам време...

Набързо - да снимката е на врана - сива врана. Има и черна врана, която е по-малка от гарвана, който също е черен...

Цитат

Corvus corone

• Corvus corone cornix — обикновена сива врана
  • Corvus corone sharpii — източна сива врана
  • Corvus corone corone — обикновена черна врана
  • Corvus corone orientalis — източна черна врана
  • Corvus cornix cappella - среща се в Месопотамия и Южен Ирак

и още стотина вида и подвида. Като всички Враноподобни са част от разред Врабчоподобни

За домашно - разбери какво представлява руското "грач"

А са ще ме извините, домочадието ми дойде. Хубав ден!

преди 7 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Вземи кошера - пчелите са подвеждаща оферта щот ше се върнат в кошера и йок мед за теб след това.

Те пчелите се предлагат на кошери....Помня преди десет години един мангал го бяха осъдило ефективно на две години заради два откраднати кошера...

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Те пчелите се предлагат на кошери....Помня преди десет години един мангал го бяха осъдило ефективно на две години заради два откраднати кошера...

Ето ве и по една продават : https://patilanci.bg/pat37016-plyushena-igrachka-pchelichkata-maya-s-muzikalen-mehanizam-18-sm-605879

Хаха, какъв обрат само, партия Величие влиза в парламента. Каква драма само. 😁

преди 16 минути, lebel написа:

Ползвайки известната фраза, от известния виц (не съм гинеколог, но мога да погледна), не съм орнитолог, но ...

Разбира се, ако наистина се интересуваш, в което се съмнявам, сещайки се за линковете, които щедро сипеш...

И разбира се не сега, щото нямам време...

Набързо - да снимката е на врана - сива врана. Има и черна врана, която е по-малка от гарвана, който също е черен...

и още стотина вида и подвида. Като всички Враноподобни са част от разред Врабчоподобни

За домашно - разбери какво представлява руското "грач"

А са ще ме извините, домочадието ми дойде. Хубав ден!

Аз не съм в Россия и на мен руски език не ми трябва, че и да ми даваш домашно по руски език.  

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Хаха, какъв обрат само, партия Величие влиза в парламента. Каква драма само. 😁

Ко, вече има резултати?

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ко, вече има резултати?

Неофициално. Нямат право по закон, доколкото ми е известно.

преди 26 минути, Bubbles написа:

Добрютро!

Одихте ли да фърлите?

Аз фърлих още в 9:30 за Барделa, към момента тука избирателната активност е почти 20%, в милата рОдина гледам гони 18%.

Мисля че има предвид че пак ще има "Ала-бала"(Сякаш пък някога не е имало).

Тук, сигурно, немската партия тип Възраждане ще е на 2 място.

преди 2 минути, Киро Иванов написа:

Няма още резултати. Всичко е само предположения. И, не. Величие не е сигурно още, че влизат.

Видях, че имат 4 процента. 

преди 1 минута, Киро Иванов написа:

И, не. Величие не е сигурно още, че влизат.

Гледай довечера изненаданите политици и социолози. А и журналята. Как ще се извиват.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Неофициално. Нямат право по закон, доколкото ми е известно.

И аз така знам щото.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Тук сигурно немската партия тип Възраждане ще е на 2 място.

Видях, че имат 4 процента.

Тука нашите би трябвало да водят, поне посдните проучвания преди изборите показваха сериозно предимство пред макароните.

Каквото и да е, надявам се тия които бяха досега вече да не са мнозинство и курса на Европа да се промени щото ми писна от тия психясали кречетала дето знаят само да целуват задника на украинския наркоман.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Гледай довечера изненаданите политици и социолози. А и журналята. Как ще се извиват.

А дано тиквата и подобните му да гледат като пос**ни.

преди 3 минути, Bubbles написа:

И аз така знам щото.

Тука нашите би трябвало да водят, поне посдните проучвания преди изборите показваха сериозно предимство пред макароните.

Каквото и да е, надявам се тия които бяха досега вече да не са мнозинство и курса на Европа да се промени щото ми писна от тия психясали кречетала дето знаят само да целуват задника на украинския наркоман.

Ми, Франция и Германия с най-голямо население и най-добрата икономиката на ЕС, пращат най-много депутати в Евро парламента.

Не знам, защо е така.  Но представи си да пратят такива като Възраждане. 😬

ew2024_schaubild_sitzverteilung.2024-02-

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, Франция и Германия с най-голямо население и икономиката на ЕС, пращат най-много депутати.

ew2024_schaubild_sitzverteilung.2024-02-

Бахаха това Frankreich първо го прочетох като Франкенщайн. :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.