Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 11 минути, dioib написа:

Не, гледните точки са много. Те в някои аспекти са различни, но крайност, че са противоположни .... това също си казал нали? -> Та изборите са утре! 

След тях ке видим нъ де духа вятъра, щото не е безветрие. ;) Така, че като крилата ракета се отклони от курса и .... май падна в българско. :) 

п.п. Най-мразим приятелския огън. Тея от НАТО са вси тъпи путници!!! :) 

Колкото хора - толкова гледни точки....

По едни въпроси мое да съвпадат напълно, по други да съвпадат в различна степен, а по трети напрао да са противоположни, та дори антагонистични.....

И кво от тва?

А изборите не ме касаят пряко по никакъв начин....

Което естествено си е моя гледна точка....

преди 13 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ще те допълня, че интелигентните хора обикновено не издават истинските си намерения...

Освен в случаите, когато това би обслужило постигането на целта им....

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 5 минути, andiay написа:

Колкото хора - толкова гледни точки....

Изтъркано е! :) Има фокусна точка. Ти, под хипноза ли си? :) 

п.п. Мнозина не разбират, че са под хипноза, докато някой не ги удари с лопата по врътъ. Е, моя врат е вълчи!!! :) 

Илюзия е, че човек е опитомил вълка. Опитомил е въл цицата ... :) 

преди 1 минута, dioib написа:

Изтъркано е! :) Има фокусна точка. Ти, под хипноза ли си? :) 

А фокусната точка определя кой?

преди 13 минути, andiay написа:

А фокусната точка определя кой?

Погледни довечера (нали някакъв славей не ти дава мира ....) след като залезе Слънцето към небето. Не около всяка звезда има живот. Качи (спусни) се на МКС. Ще видиш много светлини, но те не указват около коя светлина има живот. 

Та, ние пътуваме в една черна дупка. Вече сме преминали така наречената точка на събитието. Чак като достигнем другия свят ще разберем истината. ;) 

преди 29 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ще те допълня, че интелигентните хора обикновено не издават истинските си намерения...

Същото се отнася и за лукавите хора.

Поздрав за всички разведени:

преди 49 минути, Мечо Хубавеца написа:

За сите не знам, но на мен специално обеща, пари обаче йок...

Пари от dioib? По-скоро ше дестилираш текила от татул. Зaeби тая кауза, пердутната е. Мен обаче ме обземат 'се по силни съмнения, че Диоиб плаща на Емо за пи-ар акции. И то в деня за размисъл.

преди 1 минута, lebel написа:

Диоиб плаща на Емо за пи-ар акции. И то в деня за размисъл.

Работя  с кожа на клиента. :) 

преди 9 минути, dioib написа:

Погледни довечера (нали някакъв славей не ти дава мира ....) след като залезе Слънцето. Не около всяка звезда има живот. Качи (спусни) се на МКС. Ще видиш много светлини, но те не указват около коя светлина има живот. 

Та, ние пътуваме в една черна дупка. Вече сме преминали така наречената точка на събитието. Чак като достигнем другия свят ще разберем истината. ;) 

Па не си разбрал....

Славея отдавна си намери по-добра локация.....

Периодично се кефя нощем на песента му (ако е той, а не некой негов събрат), коги не е под прозореца ми е балсам....

Живота е странно нещо и никой нимое да каже къде и в каква форма съществува из Вселената и дали ваобще го има другаде....

Универсална истина не съществува.....

преди 14 минути, цър-вул написа:

Същото се отнася и за лукавите хора.

Лукавството е едно от първите умения, които усвояваме още като бебета....

Както и манипулирането.....

В каква степен ша ги използваме в бъдеще, зависи от последващото ни възпитание и израстване....

1. И лукавството, и манипулирането сами по себе си не са нито нещо лошо, нито нещо добро....

п.п. Някои не знаят какво е Спартак Москва, други пък не знаят какво е Левски Спартак. 

Ех .... и тръгнали с мен футбол да играят. Не става така момчета! Един е треньора, а друг е капитана! 

Не упреквайте, че капитана ви е подвел и все за САЩ милее ... той сега рекламира верига магазини. 

Уви ... много подценявате треньора, а той в много мачове е участвал и се е учил от Гунди и Котков!!! :) 

преди 15 минути, andiay написа:

Па не си разбрал....

И ти ... славеите къде зимуват? :) А лястовиците? :) 

Та, някои мигрират, но едно остава. Това е врабчето. ;) 

И се .... на какъв птичи език да ти го каза различен от на петел? :) И то стар при това. Ти, на звезда ли се правиш? :) 

п.п. Споко и теб ще сготвя, но трябва да те накисна в подходяща марината и да мине време .... :) 

преди 9 минути, dioib написа:

И ти ... славеите къде зимуват? :) А лястовиците? :) 

Та, някои мигрират, но едно остава. Това е врабчето. ;) 

И се .... на какъв птичи език да ти го каза различен от на петел? :) 

Мигрират, щото тук нимоат намират храна....

Славеят нема никакъв проблем с адаптиране към студа и ще пее и през най-студените дни на годината, ако му осигуриш вода и храна....

Остават много птици, а не само врабчето....

Та - в случая гледната ти точка е през зуум, и всичко освен това, върху което си се фокусирал е имитация на боке....

И на къвто и език да го кажеш се тая....

преди 5 минути, andiay написа:

Ми, мършата свърши. И к'во? Требе да се яде и кокали и черепи и к'во е останало. :) 

Свиквай и се приспособявай -> Так ще оцелееш! :) 

п.п. Ако не си разбрал: Ставаме лешояди, че били на изчезване!!! :) Така имаме внос от Гърция. :) 

току-що, dioib написа:

Ми, мършата свърши. И к'во? Требе да се яде и кокали и черепи и к'во е останало. :) 

Земи слез от покрива, че те напече - яко.

преди 7 минути, andiay написа:

Славеят нема никакъв проблем с адаптиране към студа и ще пее и през най-студените дни на годината, ако му осигуриш вода и храна....

Остават много птици, а не само врабчето....

Та - в случая гледната ти точка е през зуум, и всичко освен това, върху което си се фокусирал е имитация на боке....

И на къвто и език да го кажеш се тая....

Да пише глупости му идва отвътре...Не е само заради книгата. С нея по-скоро се оправдава, ако я има изобщо...

току-що, adobeaa написа:

Е, я отдавна съм под покрива. Сега ще съдим трева, че по-добра изолация нема. @цър-вул е в "течение". :) 

преди 6 минути, dioib написа:

п.п. Ако не си разбрал: Ставаме лешояди, че били на изчезване!!! :) Така имаме внос от Гърция. :) 

Мършата никогиш нимое да свърши, докат съществуват жувотни....

Миграцията е вид приспособяване....

Лешоядите са изключително полезни птици....

преди 23 минути, adobeaa написа:

Пич или спичка. Я по-добре се премести на север и си сърбай сух лед. :) 

Мене радиация не мъ плаше!!! Нито пък лед от ... хм ..., коя е най-студената планета в слънчевата система? 

Я действа вси де е между абсолютната нула до .... пета или гугъл градуса. :) 

преди 23 минути, adobeaa написа:

Пич или спичка. Я действам от абсолютната нула до .... хм ... пета или Гугъл температура (темперамент). 

Де посягаш, де не си подготвен?! :) За такъв вид жега или мраз си настроен??? :) 

И не слизам, а се приобщавам! Или към мен се приобщават! :) 

п.п. Само, че мандалото е паднало, т.е. ти си в укайна!!! :) 

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Имаш комшиики немаш проблем

Комшиите ми се правят на граждани в повече. :) Заетъковай ги!!! Те са у края ... :) Но, не ми пречат. Неке са радват, ко .. имат печалба .... ке празнуват, а я продължавам, но да внимават. До време съм в мъхлата и те  .... поле ще подскачат и нема да разбере от е се гърми. :) Но.едно ще е ясно, че не е от техния .... лах ли ... де му викът че бил велик!!! :) И единствен!!! Т.е. за тях друг Бог различен от техния нямало. :) = Той бил богът! => В съвременният вариант единствения блогар (прощавай за ханглиския) който казвал истината :) 

преди 17 минути, dioib написа:

Пич или спичка. Я по-добре се премести на север и си сърбай сух лед. :) 

Мене радиация не мъ плаше!!! Нито пък лед от ... хм ..., коя е най-студената планета в слънчевата система? 

Я действа вси де е между абсолютната нула до .... пета или гугъл градуса. :) 

Пич или спичка. Я действам от абсолютната нула до .... хм ... пета или Гугъл температура (темперамент). 

Де посягаш, де не си подготвен?! :) За такъв вид жега или мраз си настроен??? :) 

И не слизам, а се приобщавам! Или към мен се приобщават! :) 

п.п. Само, че мандалото е паднало, т.е. ти си в укайна!!! :) 

Само внимавай, да не ми намесиш семейството, пак.

Че ще изтрезнееш на секундата.

преди 6 минути, adobeaa написа:

Само внимавай, да не ми намесиш семейството, пак.

Че ще изтрезнееш на секундата.

Че то тук ли е? И ти се к'во? :) Цялата ви фамилия ли преживявате от интернет? :)  

Друг вид дейности освен да защитавате рода си немате ли ве? Ох, горките, закъсали сте го!!! :) 

Споко, на цивилни не посягам!!! ;) Ти може и да дадеш фира, к'во умри достойно!!! :) 

току-що, dioib написа:

Че то тук ли е? И ти се к'во? :) Цялата ви фамилия ли преживявате от интернет? :)  

Друг вид дейности освен да защитавате рода си немате ли ве? Ох, горките закъсали сте го!!! :) 

Споко, на цивилни не посягам!!! ;) Ти може и да дадеш фира, к'во умри достойно!!! :) 

Сам си го пожела...

преди 5 минути, adobeaa написа:

Сам си го пожела...

Ще видя дали ще мине цензурата:

Само, че съм козирог!!! :) Ела ми на скалите!!! :) 

Ще те замерям  и дори с мъртви другари дори!!! :) 

Поздрав за вси ергени:

преди 8 минути, lebel написа:

Швеция - Сърбия 0:1 засега (32 мин)

Мноо афровикинги на север.

Печките много бягат. Тък е ... :) Важно е шоуто, а не резултата. :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.