Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 минути, Киро Иванов написа:

Задължително ще ги гледам. Дано наистина успеят Величие да минат 4%.

Те вече са ги минали 4%. Ама потърси си сам информация да не кажат, че агитирам.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 21 минути, Bubbles написа:

Бахаха това Frankreich първо го прочетох като Франкенщайн. :lol6:

Страна на франките значи. Немците така викат на Франция.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Франки

Ако спечелят тия AfD ще връщат дойче марките и искат да закрият евро парламента. Чудесни идеи. 😁

• Автор

Аз бях за гъби а сега четох смешките на Димитлер за Олимпиадата

преди 4 часа, Звяра! написа:

„Истински призовавам всички да излязат да гласуват. Защото резултатът има значение. И за европейските избори в това число. Нека да има силна избирателна активност. Има варианти за правителство”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас, цитиран от NOVA.

„Гласувах да не ви взимат по 1 левче за дизел и бензин. Да не плащате по 30 процента на посредниците. Контрабандата да не продължава да се вихри”.

По думите му „от сутринта е слушал само заклинания”. „Да се съсредоточим повече върху европейските избори. Това са изключително важни избори. В следващият един месец стабилните държави ще имат глас. Ще имат възможност да участват в избор на председател на ЕК, ЕП, външен министър, Европейски съвет. Много е грозно да отиде служебен премиер и да участва. Защото той няма парламентарна подкрепа, няма сила.. който и да е той”, подчерта Борисов.

https://www.vesti.bg/izbori/ot-sutrinta-slusham-samo-zaklinaniia-bojko-borisov-glasuva-6200696

За първи път от 11 години излязох да гласувам и аз, съзнавайки, че е безполезно...но хайде от мен да мине, отделих малко време...

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Не знам дали ще го дадат по новините, но тук машина нещо блокира.

Но бързо я оправиха. 

На места има проблеми с  машинното гласуване, но ЦИК е дала указания как да се действа. Има сигнали за проблеми с отпечатването на бюлетините – не се отпечатва цяла бюлетина, на която да има вота на избирателя или пък излизат бюлетини без никакво съдържание. В такива случаи хората могат да гласуват с хартиена бюлетина. Това става преди човекът да се подпише и да напусне изборното помещение. За целта, във всички такива случаи, в СИК се съставят констативни протоколи, които после се прилагат към секционния протокол, обясни Росица Матева.

Има случаи, в които хората казват че на екрана на машината са заявили, че ще гласуват и за двата вида избори, но е отпечатана само една бюлетина. Това обстоятелство не може да се провери, но на тези хора се разрешава да  упражнят правото си на глас с хартиена бюлетина, като също се прави констативен протокол, който се прилага към бюлетина на СИК.

Към 12:00 часа е преустановено гласуването с 42 машини. Две от тях са извън страната – в Цюрих и в Текирдаг (Турция).

В  един случай при проблемите с машините за гласуване е сменена пломбата на куфара на машината. В две секции в Стара Загора машините са разменени -  бюлетините на хората, които вече са гласували с тях ще бъдат зачетени, каза Матева. В останалите случи машината изобщо не започва да работили или пък има проблеми с отпечатването на бюлетините.

https://www.vesti.bg/izbori/izbiratelnata-aktivnost-po-danni-na-cik-kym-1600-ch-6200681

преди 27 минути, Мечо Хубавеца написа:

За първи път от 11 години излязох да гласувам и аз, съзнавайки, че е безполезно...но хайде от мен да мине, отделих малко време...

Ама как ще е безполезно? Как ще оставяш разни примати, които се купуват за 2 кебапчета да определят бъдещето ти?

От 10 часа опашка все още има. Поне в Германия, в България май - не. Както винаги.

😁

👍

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

От 10 часа опашка все още има.

👍

А по телевизията казаха, че точно в Берлин нямало интерес за гласуване и нямало хора пред секциите.

преди 4 минути, В. Велев написа:

А по телевизията казаха, че точно в Берлин нямало интерес за гласуване и нямало хора пред секциите.

Глупости, бях там и чаках. Към 30 минути. Пред мен бяха към 10 човека, а зад мен доста се наредиха. Поне 50. И това е в 1 секция.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Ама как ще е безполезно? Как ще оставяш разни примати, които се купуват за 2 кебапчета да определят бъдещето ти?

Вярно е!

Аз затова от вчера ви призовавам да излезете и да гласувате. Има няколко процента от хората, които редовно упражняват правото си на глас, но 60% от Българите не ходят да гласуват. Ако това се промени и всички отидат до урните за да гласуват ще се види реално избора на България.

преди 8 минути, В. Велев написа:

Сега по НоваТВ казаха, че в Брюксел процента на гласувалите е по-висок от предните избори.

преди 1 час, В. Велев написа:

Те вече са ги минали 4%. Ама потърси си сам информация да не кажат, че агитирам.

Ако минат четири ще е супер, но не ми се вярва. Ще са под 2% най-вероятно...ама дано да греша...

преди 17 минути, В. Велев написа:

Един, два, три, пет гласа повече, какво значение има, а и до момента нямаше такива, които заслужават...

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ако минат четири ще е супер, но не ми се вярва. Ще са под 2% най-вероятно...ама дано да греша...

Следя новините от "извора". Другите много са притеснени и вече или по 200 лева или дори насила изкарват раята да гласува. Особено едните, ама да не казвам кои. Ще чуеш довечера.

Страшни далавери ставали в секции като в Елин Пелин. Снимали бюлетини преди да ги пускат и т.н.

току-що, В. Велев написа:

Следя новините от "извора". Другите много са притеснени и вече или по 200 лева или дори насила изкарват раята да гласува. Особено едните, ама да не казвам кои. Ще чуеш довечера.

Страшни далавери ставали в секции като в Елин Пелин. Снимали бюлетини преди да ги пускат и т.н.

То туй не е нещо ново...

Откъде имаш инфо, че Величие са минали четири процента?

преди 3 минути, Звяра! написа:

Вярно е!

Аз затова от вчера ви призовавам да излезете и да гласувате. Има няколко процента от хората, които редовно упражняват правото си на глас, но 60% от Българите не ходят да гласуват. Ако това се промени и всички отидат до урните за да гласуват ще се види реално избора на България.

Всичко е бошлаф.

Точно този който не бива да назоваваме, кри, къса и гори бюлетини. Колко приятели и познати изреваха от него и рекета.

След десетина дни ще се събираме - ела да чуеш...

Единствения вариант - събират се със шутове, публичен бой и е бан. Всички, без изключения.

Всички лелки от администрацията се премахват. Вместо по шест човека в канцелария, се слагат/остават трима, с двойни заплати. Хем да работят, хем да взимат кинти. Като не иска - чао, на строежа, да бърка киреч.

преди 5 часа, buldak написа:

няма да ходя, коте

и да гласуваш и да не ГЕРБ ще се самоизберат пак

От известно време изборите в България се организират от служебно правителство, което е съставено от президента Румен Радев!

Няма как някой да се само-избере, възможно е да повлияе на вота платените гласове, но те са все по-малко заради високият контрол и МВР, които си вършат работата. 

Служебното правителство се назначава за да организира изборите и за да не се допусне чужда/външна намеса. Служебните правителства всеки път са различни и нямат нищо общо със преходното. 🙂

преди 1 минута, Звяра! написа:

От известно време изборите в България се организират от служебно правителство, което е съставено от президента Румен Радев!

Точно това не е съставено от него.

току-що, Киро Иванов написа:

Точно това не е съставено от него.

Аз до колкото съм запознат само президента има право да назначи служебно правителство, освен ако и това не са променили?

преди 24 минути, Звяра! написа:

Не знам какво ти е станало, но този път съм напълно на същото мнение. 

Няма такъв заспал и залюхан народ като нас! 28% активност!!! Заслужаваме си всичко което ни се случва!!!

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Откъде имаш инфо, че Величие са минали четири процента?

Още малко и ще научиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.