Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, Звяра! написа:

Бат Бойко, наско ментата не го искаме при нас! Вземеш ли го ще загубиш и моя глас при следващите избори! 😕

А може ли Шушана :rolleyes:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 25 минути, AAUUXX написа:

sobstvenik-na-zavedenie-v-sofia-zabrani-shushana-i-zaplashi-s-mnogo-boi-snimka-2.thumb.jpg.8ae87613c78da8964f952efb4223849d.jpg

преди 37 минути, AAUUXX написа:

Шушана може! 😀

преди 2 часа, Веси Филипова написа:

Добро утро Диойд, много рано си станал и ти. Аз се събудих в 5, 30. Като гледам, че отново се повтаря същата история за правителство и ми се гади направо.

Имам гадното усещане, че ИТН ще се намърда в капана и отново ще се самозастреля.  И този път окончателно. Чао ИТН!

преди 2 часа, Звяра! написа:

Бат Бойко е единствения който може да състави правителството което да управлява България!

Тъжно е, че пришълци като величие и възраждане им се разреша да участват в изборите за правителството на България. Затова сме свидетели на странни коалиции, които нямат общи интереси. 

Не си вдигнахте задниците да отидете и да подкрепите ГЕРБ за да имаме Българско правителството!!! :mad:

Затова сега нямате право да мрънкате, ще мълчим и ще гледаме простотията на разни русофили и комунисти. Отвратително! 

Намали дрогата, как ще избирам ГЕРБ, ти ще искаш още малко и ДПС да избера.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Намали дрогата, как ще избирам ГЕРБ, ти ще искаш още малко и ДПС да избера.

Ще ти дам една дрога на теб!!! :angry:

Аре да не се обиждаме, става ли?

преди 1 час, jhoro написа:

sobstvenik-na-zavedenie-v-sofia-zabrani-shushana-i-zaplashi-s-mnogo-boi-snimka-2.thumb.jpg.8ae87613c78da8964f952efb4223849d.jpg

А, това може ли?

преди 3 минути, Звяра! написа:

Ще ти дам една дрога на теб!!! :angry:

Няма нормален човек, който да гласува за ДПС или за ГЕРБ доброволно. Това са бизнес структури. Все едно аз да кажа, че съм евреин и да гласувам за Израел.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

А, това може ли?

Няма нормален човек, който да гласува за ДПС или за ГЕРБ доброволно. Това са бизнес структури. Все едно аз да кажа, че съм евреин и да гласувам за Израел.

Не ме интересува какъв си, какъвто искаш бъди, но не ме обиждай ясно ли го написах? :angry22:

За който си искаш гласувай, твоя си работа.

току-що, Звяра! написа:

Не ме интересува какъв си, какъвто искаш бъди, но не ме обиждай ясно ли го написах? :angry22:

За който си искаш гласувай, твоя си работа.

Ще видим след говоренето с ГЕРБ от ИТН в 13 часа. Не ми хареса интервюто на Ивайло Вълчев, но ще видим.

Аз също гласувах за ИТН когато спечелиха изборите, но те тогава не успяха да се разберат със другите партии и нищо не направиха. Може би защото нямаха никакъв полически опит.

Помните ли Слави Трифонов когато представи министрите? 😀

Каза, че ще качи двама Българи и един Македонец във космоса. 🙂

преди 2 минути, Звяра! написа:

Аз също гласувах за ИТН когато спечелиха изборите, но те тогава не успяха да се разберат със другите партии и нищо не направиха. Може би защото нямаха никакъв полически опит.

Имаше предвид далечно бъдеще и наистина малко се изхвърли...Грешката на Трифонов беше, че се съгласи да участва в правителството на Кирил Петков.

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Имаше предвид далечно бъдеще и наистина малко се изхвърли...Грешката на Трифонов беше, че се съгласи да участва в правителството на Кирил Петков.

Ми, то други протестни партии нямаше. Те бяха на улицата и протестираха наравно с хората.

преди 14 минути, Звяра! написа:

И щеше да има, както в Македония министър на ромите. Министерство по ромските въпроси.

Защо трее да "имам" гларуси без море. Можеше да е обратното. Гларусите - при Тео. И без това си е свикнал.

Шматкат се тука 10-ина и се жалват, че немало риба. Ми, нема! Беж на изток!

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Ще видим след говоренето с ГЕРБ от ИТН в 13 часа.

Кой знае. Може пък и да не се окажат продажници...

преди 3 часа, Звяра! написа:

Който избира ГЕРБ, автоматично избира и ДПС. Това е даже не очевидно, а очеизвадно. Човек не би трябвало да се обижда от истината.

преди 37 минути, Киро Иванов написа:

Кой знае. Може пък и да не се окажат продажници...

Който избира ГЕРБ, автоматично избира и ДПС. Това е даже не очевидно, а очеизвадно. Човек не би трябвало да се обижда от истината.

Ми, експертен кабинет или сглобка не е ли едно и също? 🤔

преди 4 минути, Киро Иванов написа:

Има някои нюанси. Иначе утре ще се разбере повече.

Какви нюанси? С мафията не се преговаря. Това си е нова сглобка. Като некоалицията ПППП, ГЕРБ и ДПС.

преди 1 час, Киро Иванов написа:

Друго имах предвид, нали Аспект ми написа по-назад да намаля наркотиците???? Все едно съм наркоман. 

ДПС е партията на мюсюлманите в България, нещо против тях ли имаш?

А ГЕРБ като махнем Бат Бойко има много добри и съвестни политици, депутати и министри. ГЕРБ не се състои само от Бойко, не знам защо само него гледате. Другите партии могат само да си мечтаят да имат толкова добри хора при тях.🙂

преди 1 минута, Киро Иванов написа:

Не съм ти писал аз да намалиш наркотиците. Но ако ги използваше, поне щеше да имаш някакво оправдание...

Верно че така съм го написал, все едно ти ме наричаш наркоман. Редактирах си коментара. 🙂

преди 15 часа, Mediterranean написа:

Знаех си, че няма как да не я наплюеш. 😄 

Ами такава й е формата на челото. 

А това, че не знаеш коя е си е твой проблем, тя е много известна и с всепризнат талант, за разлика от други "красавици-актриси".

Къде пък видя да “плюя”?! Нищо лошо не съм казала за нея.Като цяло не ме вълнува особено,показах какво ми е направило впечатление.По просто и ясно обяснение от това,не мога да дам ;)

преди 52 минути, АСПЕКТ написа:

Какви нюанси? С мафията не се преговаря. Това си е нова сглобка. Като некоалицията ПППП, ГЕРБ и ДПС.

Какво значение има коя партия ще управлява ? Без ЕП неможем да решаваме нищо ,те казват тук се изпълнява уставно без да се възразява.

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Какво значение има коя партия ще управлява ? Без ЕП неможем да решаваме нищо ,те казват тук се изпълнява уставно без да се възразява.

Аз не съм избирал ГЕРБ, че да управлява, аз ако исках ГЕРБ да управлява, щях да си пусна гласа за тях. 

Същото важи и за 100 хилядите други избиратели на ИТН.

преди 58 минути, Звяра! написа:

Друго имах предвид, нали Аспект ми написа по-назад да намаля наркотиците???? Все едно съм наркоман. 

ДПС е партията на мюсюлманите в България, нещо против тях ли имаш?

А ГЕРБ като махнем Бат Бойко има много добри и съвестни политици, депутати и министри. ГЕРБ не се състои само от Бойко, не знам защо само него гледате. Другите партии могат само да си мечтаят да имат толкова добри хора при тях.🙂

Дали ще махнеш Боко Тиквата или не, същите некадърници, калинки, послушковци. Олигарси и мафиоти.

преди 17 часа, цър-вул написа:

А тук нищо не се усети. 

Днес май пак е друснало около Пловдив. Ние бяхме с лодката в язовира и не сме усетили, но казаха, че кучетата станали неспокойни в един момент

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.