Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 18 минути, lebel написа:

това че се "върнах"

На мен вече четири пъти ми се разминава... 

Първият път бях лапе, във Сърбия близо до Белград в една нива, когато беше войната там един сърбин извади пистолета, зареди го и го насочи на падесет сантиметра от главата ми. Пръста му беше на спусъка тогава сякаш времето беше спряло когато Нико (друг сърбин) се разкрещя. Дойде взе на онзи лудия пистолета и го изблъска на земята. Една секунда ако се беше забавил.....

Вторият път от пневмония...

Третия и четвъртия падах с мотор. Не обикновен мотор а пистов.... Единия беше Ямаха R1 другия Хонда 929.

Защо ли си мисля, че петия път ще е фатален.

Абе то че ще се мре е ясно, но не е ясно точно кога. 🙂

Ставам да си сипя едно джони и наздраве на тези които вече са си сипали, че и мача започна. :beer:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Германците к'ви са красиви... ено време се бъзикахме "с тях"...
Седя си, копеле в окопа и изведнъж отгоре ми пада... немец... немец бе... един бяал, един неежен...
От тоя лаф тръгна, с кума ми, който по съвместителство ми е и кумец, да си викаме един на друг "Ханс".
Представете си море (българско). Жега. Единият от нас, оставил другия да "пази" жените и децата, влиза бавно в морето, а другият, сетил се в последния момент за нещо, на некви метри зад него, вика:
- Ханс!... Ханс!... 
Усеща се, че околните очакват некъф интригуващ диалог на некой от австро-баварските диалекти и вместо това чуват:
- К'во си се развикал бе, Пендъргаст*...

* - Пендъргаст - Специален агент Пендъргаст, герой от поредица трилъри на Дъглас Престън и Линкълн Чайлд

Забележка: тук имаше дума, която досега успешно съм писал... по един или друг начин. Или нешо съм се разсеял (за да ме гепи), или филтриращият бот се е усъвършенствал, или същият толкова харесва мен и кума ми, че няма нищо против използването и, освен в случаите, когато е адресирана към единия от двама ни. Щото аз наистина не помня кой в случая беше Ханс и кой... сеш'те се. Протуберанс.

И ме заплаши! (едит: да си кеся по анфас)

spacer.png

А мен толко ми и трее!   И го промених, съобразно "инструкциите"... Този свят така ме плаши и навява ужас в мен...

преди 1 час, Звяра! написа:

Първият път бях лапе, във Сърбия близо до Белград в една нива, когато беше войната там един сърбин извади пистолета, зареди го и го насочи на падесет сантиметра от главата ми. Пръста му беше на спусъка тогава сякаш времето беше спряло когато Нико (друг сърбин) се разкрещя. Дойде взе на онзи лудия пистолета и го изблъска на земята. Една секунда ако се беше забавил.....

какво си правило там бе коте :no-no:

---

малините ги изтрайвам някак, се пак са любимия ми плод ама череши не брах, не щем поиче

тоя гуру много ме накара да се замисля...трябва ли ти наистина мотивация да правиш нещо ако си щастлив и всичко ти се прави... 🤔

Розовите пантери побеждават отново с уреден мач и купен съдия от Холандия. Корупция.  Направо не ми се гледа.

преди 18 минути, buldak написа:

какво си правило там бе коте :no-no:

Каргото, карах един хенгер (камион със ремарке) пълен със дрехи. Ссякакви, тениски, дънки, маратонки, екипи, блузи и каквото се сетиш. Сърбина Нико ги плаща в Истанбул, Аксарай и който има смелост ходи товари и вози стоката (каргото) в Сърбия. Проблема беше, че никой не искаше защото имаше война, а даваха луди пари защото там нямаше внос. Спомням си, че и в Истанбул тогава имаше митинги и там беше нажежено......

Влизам в Сърбия и Нико (човека на който е каргото) ме чака на границата. Той кара пред камиона зад камиона друг джип и по пътя имаше КПП-та, спираха ни и Нико се оправяше с тях. Разтоварваха ме в нивите около Белград, града се виждаше и се чуваха гърмежи и взривове, мен ме разтоварваха във микробусчета и леки автомобили които веднага щом ги натоварят изчезваха. Един от тези които ме разтоварваха като разбра, че съм Българин (те ни мразеха защото дадохме коридор на НАТО за да ги бомбят) дойде и ме свали от кабината, извади пистолета, зареди го и така...... 🙂

П.П. Аз мисля, че съм го разказвал тук този случай. 

• Автор
преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Розовите пантери побеждават отново с уреден мач и купен съдия от Холандия. Корупция.  Направо не ми се гледа.

Ми обаждай се на инспектор Грухчев ко чакаш? :)

Това е най - доброто първенство, от много години.

Привет банда разбирачи! 

Голямо Д. е озадъчено.Тик Ток му праща известие с код от четири цифри на таблета без да имам профил там. 🤔🤔 Нямам и приложението инсталирано.

• Автор
преди 16 минути, Mediterranean написа:

Привет банда разбирачи! 

Голямо Д. е озадъчено.Тик Ток му праща известие с код от четири цифри на таблета без да имам профил там. 🤔🤔 Нямам и приложението инсталирано.

Някой ти е ползвал тел за рег елематарно уотсън

преди 5 минути, petie1 написа:

Някой ти е ползвал тел за рег елематарно уотсън

Ама то е таблет със сим карта.

преди 4 часа, lebel написа:

Германците к'ви са красиви... ено време се бъзикахме "с тях"...

А кажи некой! То се знае, че са красиви де, ама жените им не са.

• Автор
преди 4 минути, Mediterranean написа:

Ама то е таблет със сим карта.

Е че то всяка сим карта е с номер освен ако не са въвели някакви нови правила

преди 31 минути, petie1 написа:

Е че то всяка сим карта е с номер освен ако не са въвели някакви нови правила

Да, ама е различно от телефонен номер.

Е сега тоя няма как да взема кодът за верификация. 😆

преди 7 часа, lebel написа:

бот се е усъвършенствал

Цъ! Все още не е научил цигански. :) Ша ма ха ма кар. :) -> Аз по този начин виждам кои деца го владеят. ;) 

Значи случката е такава: Един любопитен българин попитал циганин как е по тяхно му "добро утро" и той му казал, че е хама кар. После щял да си отнесе боя като на едно място поздравявайки група роми. 

Аз много се имам с циганите: Разсмивам ги, а те ме учат на техни мурафети. :) Един ми ви къ: - Бате, из турнета си Еуропъ  първите неща на друг язик бяха псувните. Научих се много бързо! :) 

Между другото кара е по интересно. :) Уж трябва да е черно, но на турски е снежинки. :) 

Та, Ханс, лап ма кар бе дърт Пендъргаст... :)  -тъствъм ботъ!! => Астар, астар ... :) 

...

Някъде ме "светнаха": Реферите на мачове трябва да разбират псувните на най-разлени езици. -> Това покрай европейското и на Ицо Стоичков: "Мамъ ..." :) 

п.п. Добро утро! :newspaper:

• Автор

Добро утро!

Дедо поп размахал кандилницата рано  рано :)

Добро утро,

Късно вечерта звъни съседката:
- Комшу, ще дойдеш ли да ми преинсталираш Windows-a?
- Нямам инсталационен диск!
- Ми, иди купи, аптеката е още отворена...

преди 1 час, petie1 написа:

Дедо поп размахал кандилницата рано  рано :)

Дедо ти поп спретва нова редица в казармата или нужникъ. 

А, именно:

2^0+2^1+3^2+5^3+7^4+11^5+13^6+17^7+19^8. 😀 

Запомни го: В живота си имаш приоритети . За това по-важно е да каталлизираш нещата си така, че за всяка цел да отделяш минимум време за реализирането й. Затова и не вмествай лично в общо, т. е. ще ти замини не една година, а 10. ;)

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Привет банда разбирачи! 

Аз получих тоже,на телефона, как става таз работа...

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Привет банда разбирачи! 

преди 10 минути, emil644466 написа:

Аз получих тоже,на телефона, как става таз работа...

Стават и грешки.

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Привет банда разбирачи! 

Ми, изтичане на данни, явно ползваш една и съща парола навсякъде. И ако имаш и поща АБВ...

преди 1 час, <:IdioibI:> написа:

Дедо ти поп спретва нова редица в казармата или нужникъ. 

А, именно:

2^0+2^1+3^2+5^3+7^4+11^5+13^6+17^7+19^8. 😀 

Запомни го: В живота си имаш приоритети . За това по-важно е да каталлизираш нещата си така, че за всяка цел да отделяш минимум време за реализирането й. Затова и не вмествай лично в общо, т. е. ще ти замини не една година, а 10. ;)

Какви са тия числа?

Опит за златното сечение ли е или числата на Фибоначи, както са известни в Европа?

Zlatno-sechenie3.png

Zlatno-sechenie3.png

А добро утро ви.:newspaper:Преди малко в един сайт в който от време на време цъкам не се сърди човече ме обвиниха че съм бил използвал програма и мамя зара.:yanim:Доста луд народ има.:shock11:

преди 56 минути, АСПЕКТ написа:

числа

Па спрени една програма да ти ги начертае бе малък или не си програмист, а верно си служиш само със стервата. 😀 

преди 44 минути, Emberasing написа:

Zlatno-sechenie3.png

Снимката е от тука.

https://www.classa.bg/наука/item/342309-златното-сечение-–-свещеното-число/342309-златното-сечение-–-свещеното-число

преди 8 минути, &lt;:IdioibI:&gt; написа:

Па спрени една програма да ти ги начертае бе малък или не си програмист, а верно си служиш само със стервата. 😀 

Какво да ми начертае, някакви произволни числа?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.