Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, Emberasing написа:

Прави ли?

Не съм още. Майка получи някаква криза та тичах по изследвания и доктори. Сега в неделя имаме повод, надявам се да успея да ги изненадам. Ще я врътна в събота вечер. :) 

преди 2 минути, andiay написа:

Тук била ли си?....

Е, не да поруташ торти, де...

Не че там нема гоуеми "торти", ма лично я предпочитам да ги прескачам, мхм....

1718863881_dsc_0448a.jpg

Непознато ми изглежда. Яяя, дай инфо! На Ком щяхме да ходим във вторник, ма излезе нещо по-належащо. Нищо, то не се губи. 

Ааа, онез "торти" с лъвски скок ги прескачам :D 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Хамелеон.

1000000185.thumb.jpg.48a48cabb2fbac820ae640a19f594a6a.jpg

"Коментаторчето" трее да плюе не датчанчето, на което свиха топката за гола, а тия дето не го предупредиха, че и Уокър иде зад него... ма... дето се вика, не стреляйте по пианиста, той толко си може.

преди 4 минути, ^^^ написа:

Не съм още. Майка получи някаква криза та тичах по изследвания и доктори. Сега в неделя имаме повод, надявам се да успея да ги изненадам. Ще я врътна в събота вечер. :) 

Непознато ми изглежда. Яяя, дай инфо! На Ком щяхме да ходим във вторник, ма излезе нещо по-належащо. Нищо, то не се губи. 

Ааа, онез "торти" с лъвски скок ги прескачам :D 

Дано всичко с майка ти е наред....

Иначе това е Козя стена - едно от многото ми любими места....

У неделя бехме там за 1-2-3-..... ненамкой си път, но за прав път през юни - бе кът знамето на Ямайка....

Видех и еделвайси, но все още са малко и малки, тепърва почват да цъфтят.....

Хм, там ку решиш да ги скачаш по лъвски.... ще скочиш у най-гоуемата "торта"....

Прескачат се с финес....

Напрау си тръгам.

Този го застреля.

Грамоти ... стрелба... направо да идвам и аз, ааа?! Добър стрелец съм :P 

преди 1 минута, ^^^ написа:

Грамоти ... стрелба... направо да идвам и аз, ааа?! Добър стрелец съм :P 

Не знам дали да рискуваш ,Косьо дебне с дрона на входа :speak:

баси хубавия чипс

ама не ям, а само опитвам за да не си разваля пицата :biggrin:

преди 9 минути, andiay написа:

Иначе това е Козя стена

Eххх...... Ходили сме там, като студенти 2 пъти.... Тогава нямаше ток /имаше един агрегат - само за радиостанцията/..... Сега разбирам, че има соларна система, кухня, бюфет

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не знам дали да рискуваш ,Косьо дебне с дрона на входа :speak:

- Как да изкарам книжка за танк?
- Карай така бе, кой ще те спре?

:lol6:

преди 14 минути, andiay написа:

Дано всичко с майка ти е наред....

Иначе това е Козя стена - едно от многото ми любими места....

У неделя бехме там за 1-2-3-..... ненамкой си път, но за прав път през юни - бе кът знамето на Ямайка....

Видех и еделвайси, но все още са малко и малки, тепърва почват да цъфтят.....

Хм, там ку решиш да ги скачаш по лъвски.... ще скочиш у най-гоуемата "торта"....

Прескачат се с финес....

Не съм ходила, но задължително ще я посетя. Била съм в оня край по-други поводи, за жалост :) 

Усмихна ме за "тортите". Мигар са по- .... "вкусни" там?! 

Благодаря за пожеланията за мама! Подагра на дърти години, била вторична. Сега търсим първичното. Пфууу ... :(

преди 11 минути, teo-glavata написа:

Eххх...... Ходили сме там, като студенти 2 пъти.... Тогава нямаше ток /имаше един агрегат - само за радиостанцията/..... Сега разбирам, че има соларна система, кухня, бюфет

Един път - алангле. С пияната си тиква - и там ме опази оня.

Има една пътечка, около два километра дълга и около десет сантиметра широка и надолу си е еваломамата.

Трудна вечер. Аланглетата и датчанчетата са ми еднакво симпатични, а жабари1 и жабари2 - еднакво противни... и го раздавам буриданов фен.

Датчаните ме кефят от оная 92-ра (едит: помня и Алан Симонсен, преди това), когато станаха европейски с отбора си по "плажен джитбол" - Шмайхел (баща), единия от двамата Лаудрупи (Брайън, Михаел отказа участие тогава) и прочее.

преди 18 минути, teo-glavata написа:

Ти говориш за хижата, а това на снимката е траверса на който е кръстена хижата....

Баща ми е участвал в построяването й....

Там проблем е водата....

А ми липсва на нея предната хижарка - страшен боровинков пай и домашна селска торта с боровинки праеше, а и бе мноо интелигентен и ерудиран човек, а хлапето й бе гоуем сладур....

От както напусна при тези новите не съм ходил.....

В тоз район "Ехо" ми е любимата хижа....

преди 23 минути, ^^^ написа:

Не съм ходила, но задължително ще я посетя. Била съм в оня край по-други поводи, за жалост

Тръпката да минеш по траверса е супер (е, не е "Кончето" в Пирин, но повдига адреналина), а мястото е много панорамно....

1695666693_dsc_0441a.jpg

1707959039_dsc_0326.jpg

преди 26 минути, ^^^ написа:

Усмихна ме за "тортите". Мигар са по- .... "вкусни" там?! 

Ба за "вкусни" не знам, ама са много и особено по подсичащите пътеки нагъсто, а пътеките са тесни и над теб склон, а под теб много стръмен склон....

А този път стадата беа ма наистина мноо - коне с малки кончета и крави с теленца, съотвено имаше и богато разнообразие от "торти" и "мъфини"....

А на връщане заради един бик, дет са бе вживял в ролята на Минотавъра, па ни на мен ми се искаше да са вживявам у ролята на Тезей, ни на жена ми у ролята на Ариадна, та вместо да са мъчим да открием път в лабиринта, предпочетохме да катерим връхчето над нас директно през хвойните, боровинките и треволяците, които се оказаха подобаващо минирани с "торти", но.... както казах - с финес...

Ама изморително си бе, еле па в края на разодката...

image.jpeg.8e693b60fe935cb1d077f9d51704c8d5.jpeg

image.jpeg.eb5954c07e807c91c82bd0e7bf87dcd9.jpeg

преди 45 минути, ^^^ написа:

Благодаря за пожеланията за мама! Подагра на дърти години, била вторична. Сега търсим първичното. Пфууу ...

Няма за какво....

Стискам палци....

П.С.  А за Ком, откъде бехте решили, от хижата или от Петрохан?

Също е много панорамен връх, но мноо зависи от конкретните метеорологични условия... като навсякъде де....

Много хубав романтичен филм.

Много ми хареса. Особено как храниха заедно кончетата с моркови.

😁

преди 1 час, andiay написа:

П.С.  А за Ком, откъде бехте решили, от хижата или от Петрохан?

От хижите, петрохан ни е малко през път.

преди 11 минути, ^^^ написа:

От хижите, петрохан ни е малко през път.

И на мен така, но следващото качване на Ком твърдо съм решил да е от Петрохан по билото....

Миналата година като го качвахме през хижите, след старата хижа пътеката през гората бе бая често блокирана от нападали дръве и бе доста досадно, даже на връщане заобиколиме по просеките за пистата....

Дано са я разчистили вече....

Хубаво връхче е Ком....

А таз масичка на него мий йе лубимо местенце....

Ако е има хубава видимост виждаш пирфектно София и Витоша....

image.jpeg.fc62f8ecc8d1f65a73d4d2ce4758dcd6.jpeg

Баси гадната жега тая вечер 10 пъти влизах да си взимам душ и как излезна от банята започвам веднага да се потя.

И като за капак ми се наложи да дам рестарт на компа, и със самото зареждане ми писка, че cmos батерията е дала фира и да сверя час и година. Сверих ги ъъъъ няма никой махнах старата батерия и сложих друга която не бях ползавал но явно от застояване се оказа че няма никакъв ток в нея отчете ми едвам едвам 0.11V и я хвърлих в коша. Замерих старата батерия да видя как е гледам показва ми 3.18V сверявам пак час и дата и като дам рестарт или изключа напълно компа пак се е върнал в миналото.

И утре ще взема нова батерия ама ако пак ми направи същия номер искам неискам ще префлашвам биоса но ще изчакам с него щото си дадох програматора на един познат и незнам кога ще ми го върне а не ми се рискува без програматора.:shock11:

Топим ли се :D 

преди 1 минута, ^^^ написа:

Да се свети името на тоз, който е измислил климатика.... амин....

Прав си. От климатик, на климатик, иначе се разливаме много опасно. :) 
Лекинка! :weather2:

преди 27 минути, ^^^ написа:

Знам ли... (известно още като балиго)

Чехкиня на Черно море. Влиза във водата, но нещо става, започва да се дави и крещи:
- ТОПИМ СЕЕЕ, ТОПИМ СЕЕЕЕ!
Спасителят я гледа учудено от вишката и вика:
- Ма топи се ма, нали за това си дошла!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.