Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Нема се цепиш от колектива :D

И ти ли си във този колектив? 😂

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, AAUUXX написа:

По трънския курс са точно толква :D

Швейцария не можахме да станем ама Бразилия има потенциал :rolleyes:

Ченчаджията да не е Сергеев?

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Швейцария не можахме да станем ама Бразилия има потенциал :rolleyes:

А Бразилия, ние Бутан не можеме стигна...

преди 8 минути, Emberasing написа:

77$ не са 281 лева...

Или това е нещо друго?

Това не го гледайте. На картинката може и 22$ да напишат.

Има митнически такси, куриерски и спедиторски такси и други, които слагат. Това е крайна цена 281 лева затова пише безплатна доставка.

току-що, Звяра! написа:

Това не го гледайте. На картинката може и 22$ да напишат.

Има митнически такси, куриерски и спедиторски такси и други, които слагат. Това е крайна цена 281 лева затова пише безплатна доставка.

Тоест промоция си хванал едно на цената на две ,развалихме ги и китайците :speak:

Включих лаптопът с Уиндоус, за да видя дали има нещо ново, актуализации. Влачи ужасно. Нямам идея защо и всичко ми изглежда претрупано. Bloatware.

преди 43 минути, Bubbles написа:

Най смешни са като кажат "Ние искаме". Ма кои сте тия вие? Една каруца болни мозъци.

1 процент. Störfaktor в системата.

1200px-Simple_Confounding_Case.svg.png

Ето, пред нас, в стройни редици преминават футболните съдии, след тях, с отсечена стъпка - служителите от КАТ (ГАИ...), следвани от депутати, министри, чиновници от всички нива, а пред всички тях дефилират врели и кипели в политиката юзъри, носещи "зуумнати" поздравителни адреси от интернет потребители, от цял свят, които вярват (че) и се надяват някой да ги оправи ...  Вие слушате репортаж от откриването на гeй-пaрaдa в ... където и да е...

преди 4 часа, shaolin73 написа:

И се дразня щяло да има гей парад. Гейпарадите моля в Гейдържавите!
Тук е България - на Кубрат , Аспарух , Самуил , Филип Тотю и Страхил , Левски и Ботев ...

Добре си се барнал, докато пропагандираш чужди писаници уж като твои, мазно из темите които нямат нищо общо с дефектните бедни платени и препарирани комуняги като теб.

378824311_10159558511371709_7304885818386489267_n.jpg

448454255_850122567148274_20530607097120

това май е онзи динко дето се мисли за васил :giggle1:

• Автор
преди 6 часа, Emberasing написа:

Мани го тоо. Аз го познавам.

И аз го познавам един енот със странна шапка

преди 48 минути, Звяра! написа:

Сега разбрах защо днес форума е празен и липсва целият отбор "копейка"!!!  :speak:

На парад са !!! :yanim:

https://www.vesti.bg/bulgaria/sofiia-prajd-fest-i-shestvie-za-semejstvoto-v-stolicata-dnes-6201849

И войната на тролове не върви нит подводниците на фройлайн Димитлер плуват

преди 1 час, Звяра! написа:

Сега разбрах защо днес форума е празен и липсва целият отбор "копейка"!!!  :speak:

https://www.vesti.bg/bulgaria/sofiia-prajd-fest-i-shestvie-za-semejstvoto-v-stolicata-dnes-6201849

Евро ценности :hush:

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Евро ценности :hush:

Айде бе, евро - мевро.

От три годишен я знам " Стана рано бай Марин...".

Знаете ли кой е дал името на компанията на Бил Гейтс - Микро софт ???

Жена му - през първата брачна нощ !!! 😂

преди 6 часа, buldak написа:

тия ме питаха за телефони аз ги пратих за зеленчуци

сигурно вече са се изгубили

Приятелче го питали да ги упъти, към "ротондата Александър Левски", той ги пратил с тролей №7 право в Люлин, сигур са я намерили.

Преди известно време някой от вас разказа нещо (виц или нешо друго), на което моята асоциация естествено беше виц.  Само че тогава се разсеях с нещо друго, забравих причината и следствието и те на, неска се сетих за следствието, но не мога да се сетя за причината. Ми... колкото толко. Те ви следствието...

Телефонистка: 
- Номер, который Вы вызываете, не отвечает. 
- Что, совсем? 
- Нет, блин, первые две цифры ответили, а остальные молчат!

И понеже причината (пак беше нещо с некъф телефон) продължава да тъне в неизвестност, те ви и превод...

Телефонен оператор:
- Номерът, който търсите, не отговаря.
- Какво? Въобще?
- Не, по дяволите, първите две цифри отговориха, но останалите мълчат!

пп не памет, а бръснач беее (едит: немам римлянка да ме фали, та такова... сам)

на 16.06.2024 г. в 1:43, andiay написа:

...

- Ало?

- 0878 123 456 ли е?

- Не, тук е 08 78 12 34 56.

- О, извинете, че ви събудих!

- Няма за какво, аз пак щях да стана, защото телефона ми звънеше.

преди 3 часа, Звяра! написа:

Нямат интернет паткан е изял оптиката 

Привет! 

Да ви се оплача, вчера една от квартала, докато се разминавахме ме гледаше в лицето с най-злобната физиономия. Тая същата още преди 5-6 години пак ми се стори, че ме гледа с ненавист, но си мислех че може да съм сгрешила.  

С тая живеехме в един блок преди. Като деца не сме общували, аз никога не съм се карала с нея, не съм я обиждала.

От вчера се чувствам зле, толкова злобна физиономия не съм виждала. А тя по принцип е хубава, приятна.

Имам чувството, че ме мрази и изпитвам потребност да я пребия, щото както казах тая ми изпи енергията. 😮‍💨🤮🙊

Ако може някой да ми даде съвет как да се разправям с тая.

преди 32 минути, Mediterranean написа:

Привет! 

Да ви се оплача, вчера една от квартала, докато се разминавахме ме гледаше в лицето с най-злобната физиономия. Тая същата още преди 5-6 години пак ми се стори, че ме гледа с ненавист, но си мислех че може да съм сгрешила.  

С тая живеехме в един блок преди. Като деца не сме общували, аз никога не съм се карала с нея, не съм я обиждала.

От вчера се чувствам зле, толкова злобна физиономия не съм виждала. А тя по принцип е хубава, приятна.

Имам чувството, че ме мрази и изпитвам потребност да я пребия, щото както казах тая ми изпи енергията. 😮‍💨🤮🙊

Ако може някой да ми даде съвет как да се разправям с тая.

Няма смисъл. Нищо няма да постигнеш, освен да акумулираш повече злоба и повече отрицателна енергия.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Няма смисъл. Нищо няма да постигнеш, освен да акумулираш повече злоба и повече отрицателна енергия.

Е тогава кво да я правя. Ако я питам защо ме гледа така, тая нищо няма да каже и ще се направи на интересна, сигурна съм.

А аз не съм телепат, не мога да чета злобарски мисли. 

В недоумение съм.

преди 5 минути, Mediterranean написа:

В недоумение съм.

Тая мъж има би?

Ако има, джижи-биджи със него и следващия път като те гледа пак злобно - поне ще има защо (причина)! 😁

току-що, Mediterranean написа:

Е тогава кво да я правя. Ако я питам защо ме гледа така, тая нищо няма да каже и ще се направи на интересна, сигурна съм.

А аз не съм телепат, не мога да чета злобарски мисли. 

В недоумение съм.

Казвай си, че ти завижда за Гоуемото Д. и я гледай с насмешка и ша вийш ка сичко ша са нареди....

Чиляк сам си "изпива енергията", мхм....

Аз предпочитам само да си я зареждам....

Примерно ей тъй....

1719074449_dsc_0434b.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.