Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

А добър ви вечер.:bye1:Аз сега седнах щото до преди малко се мотах в избата и преди малко вечерях.

Абе я тъкмо се сетих вчера в един пост към lebel написах че ако ми остане време и не ме домързи ще си поиграя със щайгата е време не ми остана де щото ми се наложи да излезна и кат се прибрах направо задремах.

Питането ми е кой е със win11 25H2 и дали може да тества една програма при него програмата естествено си бачка портативна е да види само в контекстното меню дали се показват някои инструменти и дали ги дава като активни или неактивни.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Ха, Ха! Ти да не си слънце, че да огряваш бе Костов? :) 

Не съм и затова няма да ви огрее ;)

преди 17 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:Аз сега седнах щото до преди малко се мотах в избата и преди малко вечерях.

Абе я тъкмо се сетих вчера в един пост към lebel написах че ако ми остане време и не ме домързи ще си поиграя със щайгата е време не ми остана де щото ми се наложи да излезна и кат се прибрах направо задремах.

Питането ми е кой е със win11 25H2 и дали може да тества една програма при него програмата естествено си бачка портативна е да види само в контекстното меню дали се показват някои инструменти и дали ги дава като активни или неактивни.

Пуснал съм Уин на виртуала. Защото ползвам Линукс.

тази арабска кухня ме зариби

големи фенове на нахута

току-що, АСПЕКТ написа:

Пуснал съм Уин на виртуала. Защото ползвам Линукс.

Аз на виртуална пусках програмата но ъъъъ нещо там не ме огря.

И си мисля много че може да е от надграждането, защото нали като сглобих щайгата, с ам4 ме домързя да си компилирам нов образ и инсталирах направо 23H2. Той се ъпдейтна на следващия ден на 24H2 и след 2 седмици се ъпдейтна до 25H2 та си мисля че е от надграждането този проблем.

А и също така на другата кошница интелската която свалих в избата на нея са win7 и win11 23H2 и този проблем там го няма.

Даже по едно време си помислих че може и да е конфликт с различните платформи за което няма никаква логика на интел да бачка а на амд да не бачка. А и същата програмка съм си я ползвал и на ам2 и ам3 и там си бачка без никакви ядове та на този етап изключвам напълно вероятноста да е от различните платформи.:D

преди 1 час, vlado1985 написа:

Владе ти ли си бре?  😁

преди 24 минути, Bubbles написа:

Владе ти ли си бре?  😁

Малко мяса на мен но още не съм си къпал нито една от видеокартите.

Но сега кат казах видеокарта се сетих че на тази, която я взех наскоро трябва, да видя да и сменя вентилаторите защото най редовно започват да румолят и се дразня от шума. И като за капак и смазването на лагерите непомага макар че и лагерите смених и пак от време на време започват да румолят.

преди 1 час, vlado1985 написа:

Аз на виртуална пусках програмата но ъъъъ нещо там не ме огря.

И си мисля много че може да е от надграждането, защото нали като сглобих щайгата, с ам4 ме домързя да си компилирам нов образ и инсталирах направо 23H2. Той се ъпдейтна на следващия ден на 24H2 и след 2 седмици се ъпдейтна до 25H2 та си мисля че е от надграждането този проблем.

А и също така на другата кошница интелската която свалих в избата на нея са win7 и win11 23H2 и този проблем там го няма.

Даже по едно време си помислих че може и да е конфликт с различните платформи за което няма никаква логика на интел да бачка а на амд да не бачка. А и същата програмка съм си я ползвал и на ам2 и ам3 и там си бачка без никакви ядове та на този етап изключвам напълно вероятноста да е от различните платформи.:D

Къде е програмата, да видим на моята виртуалка, дали ще стане. 😁

преди 21 минути, vlado1985 написа:

Малко мяса на мен но още не съм си къпал нито една от видеокартите.

Но сега кат казах видеокарта се сетих че на тази, която я взех наскоро трябва, да видя да и сменя вентилаторите защото най редовно започват да румолят и се дразня от шума. И като за капак и смазването на лагерите непомага макар че и лагерите смених и пак от време на време започват да румолят.

То и да ги смениш не знам доколко би имало ефект, но успех.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Къде е програмата, да видим на моята виртуалка, дали ще стане. 😁

Ще ти я пратя на съобщение. За уточнение само не е вирус да знаеш макар че virustotal засича някои от компонентите кат бацили.:D

https://www.virustotal.com/gui/file/fabd929ef6740abe662b1988d35e0f4845673aa517a45d9bf1eb547e73f17c39

току-що, Bubbles написа:

То и да ги смениш не знам доколко би имало ефект, но успех.

Ефект ще има е няма да е за постоянно де докато пак незапочнат да румолят лагерите.

Аз си мислех да ръгна два вентилатора х80мм но преди, това трябва да им намеря, адаптор и да си играя да ги връзвам мислех, си и директно за дъното да ги вържа като използвам свободните конектори. Тъкмо ще имам постоянно контрол върху уборотите но пречка се явява пластмасовия капак който няма да прилепне и затвори.

Но колко му е и това да направя ако не намеря перки а и тя тази карта си няма и производител даже и като я отварях да сменявам пастата и падовете никъде непише нищо и иди го разбери кой е производителя.:shock11:

преди 6 минути, vlado1985 написа:

Ще ти я пратя на съобщение. За уточнение само не е вирус да знаеш макар че virustotal засича някои от компонентите кат бацили.:D

https://www.virustotal.com/gui/file/fabd929ef6740abe662b1988d35e0f4845673aa517a45d9bf1eb547e73f17c39

Добре.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Владе ти ли си бре?  😁

И после.

на 15.11.2025 г. в 1:13, Муца Дебелогъзова написа:

Тоя форум тотално вещеряса. :shake_puter:

Отдавна е така. :halloween10:

Форума умря когато доста от потребителите обърнаха гръб на България и вдигнаха очи към Путин. Предатели, прокажници, както и да ги наречем е ясно, че сгрешиха. Направиха грешка, която с всеки изминал ден все повече осъзнават, но това няма да върне времето назад, за да променят мнението си! 

преди 1 час, Megumi написа:

Отдавна е така. :halloween10:

Ама аз говоря буквално, в частност за оня, чиято песен (обида към песните) бяха постнали преди моя коментар.

преди 9 часа, "Саша" написа:

Форума умря когато доста от потребителите обърнаха гръб на България и вдигнаха очи към Путин. Предатели, прокажници, както и да ги наречем е ясно, че сгрешиха. Направиха грешка, която с всеки изминал ден все повече осъзнават, но това няма да върне времето назад, за да променят мнението си! 

заобичаха го от разстояние

не ходят при него, той дори ги канеше

• Автор
преди 13 часа, Bubbles написа:

Дедо поп ша му тури цена, а Джуджи ша го купи с биткойни.😁

А после ша го продаде

Откак почна войната в Украйна хората мръднаха кат че ли на Русия или САЩ много им пука за нас

И Путин, и Тръмп са едни и същи дол дренки. Нека да гледаме Европа и България. Европа няма никаква външна политика или вътрешна. Разчита само и единствено на САЩ, а преди на Россия.

Депутати и полицаи в тая държава, а и искат и военни. Познайте защо само тия люде са с приоритет.

Форума умря когато...

Доста качествени потребители напуснаха, отвратени от потресаващо ниското ниво демонстрирано от олигофрени, пишещи едни и същи олигофрении от по два-три профила едновременно.

Ще става още по-зле! ;)

Някои са тука не да споделят, а да спорят! 

сума ти хора с по един профил свестен е последната дума в речника им

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.