Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Кои са тее свесни

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 17 часа, Емил Костов написа:

Не съм и затова няма да ви огрее 

Може да не си слънце, но ти пожелавам да бъдеш като слънчоглед - винаги с поглед към слънцето.

Честит рожден ден! 🎂

1_pojelaniqzarojdenden141_l.jpg.332284b94e4fd4f4b785a01cf76b4cfd.jpg

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

И Путин, и Тръмп са едни и същи дол дренки. Нека да гледаме Европа и България. Европа няма никаква външна политика или вътрешна. Разчита само и единствено на САЩ, а преди на Россия.

И Путин и Тръмп може да са един дол дренки в твоите очи, но това няма никакво отношение към Европа, която беше енергийно зависима към Русия и сложи край на тази зависимост. Абе, я да те попитам аз тебе един въпрос на който ще ми е много интересно да прочета отговора ти. Европа ако няма външна политика както твърдиш, защо целият свят копира европейските стандарти? И коя е алтернативата за България, ако не е Европа? Русия? Китай? Мислете малко с тия празни картуни ве, за какво ги разнасяте навсякъде, само за да ви тежат ли? 😆 Ей, момченце, България дднес е част от Европа и това е най-силната позиция в която някога сме били!

И още хора ще напуснат. То не бяха излагаци написани от олигофрени, "кой ве, утре един сармат и Европа стъкло" или "всичко свършва, нашите са велики, до няколко дни укрите падат, зеления чорап...." и тк.нт. А тези които си правят много профили и пишат от тях са още по-жалки. Така и не усетихте, че М.Вълчев ви направи на пияни калинки от няколко профила, докато вие му зверосвахте и го качвахте на тир! :lol6: Молете се да не се върне пак с нов профил, че тогава не знам къде ще се криете, в групичката да не стане тясно? 🤭

преди 38 минути, The Lone Star написа:

Форумът го развалиха тези с пещерната русофобия като Звяра, Кокич и някои други. 

Ако имах езикова власт, бих илюстрирал понятието обективност с трогателно безпристрастното ти мнение.

преди 3 часа, "Саша" написа:

И Путин и Тръмп може да са един дол дренки в твоите очи, но това няма никакво отношение към Европа, която беше енергийно зависима към Русия и сложи край на тази зависимост. Абе, я да те попитам аз тебе един въпрос на който ще ми е много интересно да прочета отговора ти. Европа ако няма външна политика както твърдиш, защо целият свят копира европейските стандарти? И коя е алтернативата за България, ако не е Европа? Русия? Китай? Мислете малко с тия празни картуни ве, за какво ги разнасяте навсякъде, само за да ви тежат ли? 😆 Ей, момченце, България дднес е част от Европа и това е най-силната позиция в която някога сме били!

И още хора ще напуснат. То не бяха излагаци написани от олигофрени, "кой ве, утре един сармат и Европа стъкло" или "всичко свършва, нашите са велики, до няколко дни укрите падат, зеления чорап...." и тк.нт. А тези които си правят много профили и пишат от тях са още по-жалки. Така и не усетихте, че М.Вълчев ви направи на пияни калинки от няколко профила, докато вие му зверосвахте и го качвахте на тир! :lol6: Молете се да не се върне пак с нов профил, че тогава не знам къде ще се криете, в групичката да не стане тясно? 🤭

Алтернативата на България е самата България. Трябва да си е самодостатъчна, независима и суверенна. Борисов чакаш САЩ, да направи бюджет 2026.

преди 20 минути, bulljo написа:

Не знам, що някой хора си мислят, че като не харесваме пУтин и политиката му, сме русофоби. 

промити мозъци и дори не го осъзнават

мен най ме кефи как Путин не бил почнал войната той АСВАБАЖДАВАЛ

и къде ги крие тия асвабадените, сигурно под дюшека

То и художникът освобождава... Судетите, примерно. Знам, знам, има огромна разлика. Там извънземните, дето са щъкали, не са зелени, а кафяви...

едит:

преди 1 час, bulljo написа:

Не знам, що някой хора си мислят, че като не харесваме пУтин и политиката му, сме русофоби. 

Абе, мислят... Изгодно е (кога на тях, кога на платците) да го твърдят. 

Иначе (и друг път съм споменавал), от пишман русофили, за които русофил = путинофил, да те е срам да кажеш, че си русофил.

да махам ли тоя niagara launcher сега? да слагам ли друг? да не слагам ли?

не събира всичко, което ми трябва, иска пари

преди 8 часа, Greta Simmer написа:

Може да не си слънце, но ти пожелавам да бъдеш като слънчоглед - винаги с поглед към слънцето.

Честит рожден ден! 🎂

1_pojelaniqzarojdenden141_l.jpg.332284b94e4fd4f4b785a01cf76b4cfd.jpg

Thanks Thank You GIF by BLKBOK

преди 7 часа, lebel написа:

@Емил Костов, честит ден ден и от мен! С най-добри пожелания! Като скорпион на скорпион ти го редим.

Game Show Thank You GIF by Kinda Funny

преди 6 минути, Bubbles написа:

Ма ти днеска младеж ли ставаш? 
Жив и здрав!:beer:

Бе направо съм си дърт ...едерас :)

преди 8 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Жив и здрав и от мен, Емо! :beer11:

Thank U GIF

преди 1 минута, цър-вул написа:

@Емил Костов, чиърдъ! Жуф и здраф! И аз съвсем наскоро врътнах ена кръгла сифра. :) 

Bill Murray Thank You GIF by filmeditor

преди 8 часа, The Lone Star написа:

Форумът го развалиха тези с пещерната русофобия като Звяра, Кокич и някои други. 

И Тиймо и Тиймо

@Емил КостовЧЕстит рождън ден и от мен Емо жив и здрав.:beer:

@АСПЕКТДнес пробвах на една друга машина с инсталирана на чисто 24H2 и ъпдейтната до 25H2 и на нея проблема веднага се показа.

И най вероятно е проблем с надграждането и когато имам време ще преинсталирам на чисто 25H2 и ако пак няма оправия ще си играя да се занимавам с ndis драйверите.:D

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Thank U GIF

Bill Murray Thank You GIF by filmeditor

Емка, знам че си женомразец но, все пак - пари, жени, коли...

пп @B-boy/StyLe/ кажи как да не ми изчезва курсора, като дам на поле за писане. Без значение дали във форума, или... Уин 11

преди 5 минути, Rustborn написа:

как да не ми изчезва курсора, като дам на поле за писане

Погледни тази статия.

https://www.kaldata.com/it-новини/решение-на-проблема-с-изчезващия-курс-516534.html

Поздрав за всички, дори и тези които не я харесват... Естествено за без култур-трегера от Берлинарското Максуда - че пак ще почне с траверсите...

преди 4 минути, vlado1985 написа:

Ще я погледна. Някога, може би.. Сега ми е трудно - неизвестно количество бири и 4х50 от на дедо Гого от ракията. Заклевам се, истински еликсир...

хахахаах трима се опитваме да прочетем целия пост на Дзвера - трудна работа хахахахаахаха

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.