Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 19 минути, Bubbles написа:

Тъп въпрос : Какво е това?

И Германия се разписа в обира на века.

30 млн евро бяха откраднати. Защо има толкова много пари една банка в 21 век.

Крадците, както се вижда направили дупка. Както оня филм.

AA1TiiMh.img?w=768&h=603&m=6

преди 19 минути, Bubbles написа:

Faites-sauter-la-banque-.jpg&f=1&nofb=1&

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 22 минути, The Lone Star написа:

Хората обикновено не се замислят за подобни неща. 

Ми... аз се замислям, което би обяснило донякъде обземащите ме понякога съмнения хор ли съм или фелдфебел (да не се бърка с фалафел). От друга страна... рекламист, слоганист, ела ме ритни или там както още му викат... оно не му ли плащат за да се замисля баш за това? Не сетих се може пък в евро да мисли повече... Пък и нали казват - ко един проблем може да се реши с пари, то тва не е проблем, а разход...

Не им обръщам голямо внимание на рекламите. Но в последно време една ме дразни - тази за известния пробиотик.

преди 52 минути, АСПЕКТ написа:

И Германия се разписа в обира на века.

30 млн евро бяха откраднати. Защо има толкова много пари една банка в 21 век.

Крадците, както се вижда направили дупка. Както оня филм.

Тъкмо мосю Бурсие го каза по талвизора, но се зачудих на тая дъртата дето вика че държала в тоя сейф семейни реликви, луда ли е кфа е?

преди 12 минути, Bubbles написа:

Тъкмо мосю Бурсие го каза по талвизора, но се зачудих на тая дъртата дето вика че държала в тоя сейф семейни реликви, луда ли е кфа е?

То само арабели, турци. Не знаех, че в банката има пари. Странно и то толкова много. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

То само арабели, турци. Не знаех, че в банката има пари. Странно и то толкова много.

Те арабите ако немат...

преди 6 минути, Bubbles написа:

Те арабите ако немат...

Нали се водят бедни. Бягащи от войната. Каква война има в Афганистан, Сирия, Мароко, Иран, Ирак...още не знам, че имат нужда от статус.

Аз си ги гледам (рекламите) като аудио или видеоклипове... бе, филмчета. И си ги оценявам за актьорска игра (главна и поддържаща роля), сценарий, музика, спец ефекти...  Следствие на което обикновено не знам какво рекламира съответното филмче. 

Примерно, мноо ме кефи женския глас (звучи ми като палава учителка) - "я да видим, кой не си е изпил магнезия?"... Но не знам кой от всичките магнезии рекламираме.

преди 4 часа, NewRedDragon написа:

Не. Просто се качват на случен принцип и чрез електронно устройство, проверяват редовността на превозния документ

Във Варна, така и не пуснаха в експолоатация картовите четци. Затова говоря конкретно за Варна, а не принципно. Пак казвам - не е болка за умиране. Но от сега надушвам яки скандали.....защото по закон, в преходния период, търговеца /в случая Градски транспорт се явява такъв/ е длъжен да осигури възможност за плащане и в лв и в €

Днеска се дивих на една такава "нова" машина, отсеците за работа с карти запушени с ламарина, надписи че машината работи само с монети и не връща ресто. И естествено машината не работи щото вече явно са я настроили да работи само е € и им е по-евтино пътниците да пътуват гратис на 30-ти и 31-ви отколкото отново да я настройват на 1-ви.

преди 10 минути, lebel написа:

Аз си ги гледам (рекламите) като аудио или видеоклипове... бе, филмчета. И си ги оценявам за актьорска игра (главна и поддържаща роля), сценарий, музика, спец ефекти...  Следствие на което обикновено не знам какво рекламира съответното филмче. 

Примерно, мноо ме кефи женския глас (звучи ми като палава учителка) - "я да видим, кой не си е изпил магнезия?"... Но не знам кой от всичките магнезии рекламираме.

Страхотни реклами има в България.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Нали се водят бедни. Бягащи от войната. Каква война има в Афганистан, Сирия, Мароко, Иран, Ирак...още не знам, че имат нужда от статус.

Има и такива ама има и много които само се пишат на бедни за да минат метъра.

преди 13 минути, Bubbles написа:

Има и такива ама има и много които само се пишат на бедни за да минат метъра.

Това го знае всеки един европеец. Само наивниците като зелените или либералните понита е възможно още да мислят, че идват бедни сирийци бягащи от войната. 

преди 3 минути, The Lone Star написа:

Любовта...

Лошо, нищо де ще намериш друга и току виж се окаже истинската. :) 

преди 12 минути, The Lone Star написа:

Любовта...

е маркетингов продукт.

преди 7 часа, NewRedDragon написа:

Добре де, ОК - безкасово...няма ядове. Ама повечето малки квартални магазинчета, нямат POS терминали, а и не са задължени да имат. В автобуса не можеш да платиш с карта...ко праим :) 

Вариант 1: За един хляб и стекче бира, трябва да трамбовам до Кауфланд/Била/Лидл, вместо да скоча до магазинчето, дето е на 100 м от нас????

Вариант 2 /автобуса/: Вдигам скандал на контролата?

Ми нали през целият януари можеш да плащаш и в левчета. Какъв е проблема да си вземеш бира с кеш в левове? Нали и до сега така си правил в кварталните магазинчета?

преди 6 часа, The Lone Star написа:

Иначе в събота, като пазарувам от 3-4 магазина, рестото ще е в евро и така ще има някаква наличност за понеделник. Когато пак ще пазарувам с левове и рестото ще е пак в евро. И така до около средата на месеца ще приключи прехода към еврото.

Не е задължително. Ако нямат евро, ще ти връщат в лева.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Два пакета с евро монети. Единият е на стойност 20лв (за физически лица), другият е на стойност 200лв (за Юридически лица)

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Страхотни реклами има в България.

Тази на Националната анти Спин кампания от преди 15години ми е любима. Само не знам дали са я пускали по телевизиите:

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Два пакета с евро монети. Единият е на стойност 20лв (за физически лица), другият е на стойност 200лв (за Юридически лица)

Нали са великите европейци, що не ги раздават безплатно?

преди 9 минути, Bubbles написа:

Нали са великите европейци, що не ги раздават безплатно?

И направо да ги раздадат в сметките на Бочко и Шиши, нали? :D

Аз исках да си купя и четири дни поред ходих в пощата, а все ми казваха че нямат. Представяш ли си ако беше безплатно? Тогава хептен никакъв шанс за обикновеният българин да се добере до тях.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

И направо да ги раздадат в сметките на Бочко и Шиши, нали? :D

Аз исках да си купя и четири дни поред ходих в пощата, а все ми казваха че нямат. Представяш ли си ако беше безплатно? Тогава хептен никакъв шанс за обикновеният българин да се добере до тях.

Всъщност беше редно да е обратното : Да се раздават безплатно ОТ сметките на Боко, Шишко, Кики, Кокорчо и оня *й сплескан от ППДБ дето не му знам името.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.