Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 14 минути, Belefor написа:

Мдааа, Аз си поръчах 2TB SN8100 и дойде, даже вече стария ссд е клониран на него :) 

Тая "джажа"(ExpressCard to NVMe Adapter – ThinkMods)  още не съм я поръчал. Пслунем и банката ми и paypal и вси USA, че само от тях не мога да поръчам тая "щкъ"! :) 

Както и да е ..... дъ мине недоразумението с "Евороту" .... и ке беде мое! :)   

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 26 минути, Belefor написа:

Мдааа, Аз си поръчах 2TB SN8100 и дойде, даже вече стария ссд е клониран на него :) 

Хаха, големите демократи и борци за права и свободи САЩ ударили столицата на Венецуела! 

Но спокойно , те го правят за хубаво и са на страната на добротата, честността и правото!!!

Сигурно ще купуват още един остров за Лолита Експрес. Важното е, че папата е американец от САЩ, Чикаго. Въпреки, че единственият католик президент беше JFK и те го убиха.  Да не стават грешки повече, да си знаят.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Гилейн_Максуел

200723094019-04-trump-melania-ghislaine.

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Пената си замина :(

Да почива в мир. Беше един от най-големите пичове в българският футбол.

Лека му пръст. За съжаление едва ли някога ще повторим пак лятото на 94-та, но поне спомена ще ни държи!

Интересно ми е - защо САЩ не отвлекат ей така щото искат Путин , та да видим какво ще стане? Защо натискат малки държави...

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

на 1.01.2026 г. в 23:56, Муца Дебелогъзова написа:

Мършавите са злобни ве! Знаеш ли една от квартала ми колко злобно ме гледа като се развинава с мен, без да знам за никаква причина. 

Гладна е - сигурно те вижда като ходещ мъфин.

на 2.01.2026 г. в 11:51, Megumi написа:

Честита Нова Година на всички! Пожелавам ви здраве и щастие! 🥂

За много години! Да сте живи, здрави и много щастливи! 🥂

@NewRedDragon как е разходката, доволни ли сте?

Ние ходихме на едно приказно място в планината.

Drakensberg.jpg.bd60378fdcdf47ad3d5b6820c26c30be.jpg

преди 8 минути, Greta Simmer написа:

@NewRedDragon как е разходката, доволни ли сте?

Да! Много хубав и чист град (поне районите, където бяхме). Особено от цените сме много доволни :) Просто не е за вярване! Преди час кацнахме в Истанбул. Единствения "проблем" беше с интернет връзката в хотела - по някаква причина, нямах достъп до VPN сървърчето си в къщи. С предплатена карта за данни на Vodacom, нямаше проблеми.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Пената си замина :(

Да почива в мир. Беше един от най-големите пичове в българският футбол.

Да почива в мир!

Това неговото не се учи! Или можеш, или не...

преди 2 часа, lebel написа:

Ако някой не е гледал "Мъж под прицел" (Man on Fire) и не му се гледа по сайтове или сваля, в момента почва по БТВ. Струва си! Меко казано. Много меко.

С Тилли Челсива Манчова - Мишева ни изоставиха самички и сме на маратон, на Мумията. Стигнахме до четвърта част. Естествено с бг аудио, че телевизора ми е е в полуфаз.

преди 14 часа, АСПЕКТ написа:

Въобще не се жегвам. Защото не съм от женски пол или мършава, кльощава, а ти знаеш коя зодия съм и затова я споменаваш, просто ти казвам, че това не е признак или критерии, мерило за злост. Даже и статистика не е за злост.

Разбрах, че имаш предвид зодията още първия път и ако ти не се смяташ за злобен, изобщо нямаше да ти пука кои зодии съм написала. А аз ги написах не заради теб, а заради много хора, които познавам.

Не се върти всичко около теб, не си Слънцето.

преди 9 часа, Belefor написа:

Интересно ми е - защо САЩ не отвлекат ей така щото искат Путин , та да видим какво ще стане? Защо натискат малки държави...

Или СиДзин Пин. 

Не е интересно, а е ясно - Тръмп иска достъп до ресурсите на военно слабите държави около САЩ. 

• Автор

За много години...Още го чакам Андроид 16 а тежките диагнози гледам са с нова играчка

преди 1 час, petie1 написа:

За много години...Още го чакам Андроид 16 а тежките диагнози гледам са с нова играчка

Коя е тойзи играчка? Ние тук сме с леките. 😜

Искрени съболезнования към ЦСКА-1 (футбол-традиция) ЦСКА 1948 и ЦСКА-2 ЦСКА официален (марката) фенове и почитатели.

ЦСКА изгради възпоменателен кът за Пенев и отложи старта на подготовката си | corner.dir.bg

Вечна памет на Пената. Амин

Дано тази смърт Ви обедини. Амин

...

Добро утро! :newspaper:

• Автор
преди 2 часа, цър-вул написа:

Аз съм с 16.0.0.203(ColorOS)

А Леново още се мотат тяхната кожа...

преди 5 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Коя е тойзи играчка? Ние тук сме с леките. 😜

Еми новата тема за САЩ и Венецуела

преди 9 часа, petie1 написа:

...

Еми новата тема за САЩ и Венецуела

Там... там буря кърши клонове,
а сабля ги на венец увива;
зинали са нагли лицемери
и пищят - вий, вий сте такива

Иначе казано, малоумниците са лесно различими по вариациите на "аргумента" "това (или онова) е друго".

Или в разширен (и любим) вариант - и тия и ония са един дол дренки, ама едните не са. Какво? Не звучи много смислено ли? Така е. Все пак те са малоумници.

Току що прочетох нова дума в новия български език...КОМПЛИМЕНТИРАМ ТЕ...Направо ме руинира...Кой е криейтора ѝ, ли?! Ами...интелектуалка, бе...от върховете на кайсията...пардон...черешата...Сега ще я сигнирам в съзнанието си и... пълен трекинг в следващите дейс...даже уикс...Може още нещо ню в този тренд да оферира...Ще ъплаузирам до припадък...

преди 25 минути, чичо Сашо написа:

Току що прочетох нова дума в новия български език...КОМПЛИМЕНТИРАМ ТЕ...Направо ме руинира...Кой е криейтора ѝ, ли?! Ами...интелектуалка, бе...от върховете на кайсията...пардон...черешата...Сега ще я сигнирам в съзнанието си и... пълен трекинг в следващите дейс...даже уикс...Може още нещо ню в този тренд да оферира...Ще ъплаузирам до припадък...

images?q=tbn:ANd9GcQcADjBGxFM4wcE7avTbRj

Ко каза ко?

преди 2 часа, чичо Сашо написа:

Още си е добро...

spacer.png

Поздрави и най-добри пожелания за Ицо.

Можеш да не ме видиш, нали знаеш там - блокирал съм те, ала-бала... но все пак му предай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.