Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Къде сте бре, котетааа :D

https://www.facebook.com/reel/1659886244904579

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 20 часа, lebel написа:

След години ще си спомняш как преди години си мразела зимата и си искала постоянно да е лято, после колко си била щастлива, че на Коледа е имало сняг и ще  описваш на оцелелите, сега (тоест тогава) колко мразиш, и зимата, и лятото... По истински случай.

Защо си мислиш, че ще ги мразя?

преди 1 час, Megumi написа:

Защо си мислиш, че ще ги мразя?

Разбирам невярата ти, но... трудно е да се обясни... не, трудно е да се разбере, преди да е дошъл момента на истината. Във всеки случай, не съм вложил нищо, абсолютно нищо лошо... недобронамерено, в поста си. Даже напротив. Просто житейски опит. Но не е невъзможно някой ден да се сетиш и да си кажеш - оня серсем беше прав... и ако в този момент усетиш нещо... може би лек полъх, не е изключено това да съм аз, помахвайки ти усмихнато... ако има нещо оттатък разбира се. Ако няма, значи е бил вятъра...   

:полушега:

Не го мисли сега, Megumi. Имаш цял живот (пожелавам ти да е прекрасен) пред себе си.

преди 6 часа, Sliderum2 написа:

Господа краварите вероятно са направили някаква гадост на МКС, която може, или не може, да е годна за биологично оръжие и вероятно се е заразил поне един от тях, така че ще бъдат евакуирани. Дано да не е нещо годно за поредната, или последна, пандемия, с която да изтребят човечеството. Разбира се, опитват се да обяснят състоянието на болния просто заради микрогравитацията, а не зараза, но пък не е логично да бързат да кацнат всичките астронавти, предсрочно.

И къде ги видя/прочете тези врели некипели? "Краварите", както ги наричаш, са собственици на тази станция и какво ще се случва там или няма да се случва, зависи само от тях!

ПС: Някой ден ще се изцепиш с подобни приказки, където не трябва. Има хора, които владеят магията "безследно изчезване".

преди 16 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Муц.

Много готско. Супер център, искам да се разходя из него. Има ли изискани кафенета?

Привет, привет! Как е зимата при вас?

Коте обичащо зимата 😼 https://nova.bg/news/view/2026/01/08/523292/бенгалският-тигър-каифа-се-радва-на-снега-в-софийския-зоопарк/

тамън две кафета са, не знам какво значи изискани ама добре са си

----

а вие котета какво си правите?

аз пробутах малко от останалите ми левчета

преди 8 минути, buldak написа:

тамън две кафета са, не знам какво значи изискани ама добре са си

----

а вие котета какво си правите?

аз пробутах малко от останалите ми левчета

Левчета всеки може, пробутай рубли!

преди 13 минути, lebel написа:

Левчета всеки може, пробутай рубли!

това по-скоро за копейките, на тях такова им плащат

оказа се че имам някакви евроцентове в чекмеджето може да са от ходенето ми в Румъния останали

преди 38 минути, lebel написа:

пробутай рубли!

И купейки. Наскоро преди няколко дни както си зяпах погледнах в фейса някаква статиска на минималната заплата по спомен ми се видя люксемубург че е на първо място но видях и чехия ама на кое място непомня даже и неразбрах чехите сбогуваха ли се с тяхната крона или не ама видях че кълват на евро.:yanim: 

преди 9 часа, NewRedDragon написа:

И къде ги видя/прочете тези врели некипели? "Краварите", както ги наричаш, са собственици на тази станция и какво ще се случва там или няма да се случва, зависи само от тях!

ПС: Някой ден ще се изцепиш с подобни приказки, където не трябва. Има хора, които владеят магията "безследно изчезване".

Госпожа По Цици ше го шитне. 🤭

преди 18 часа, lebel написа:

Разбирам невярата ти, но... трудно е да се обясни... не, трудно е да се разбере, преди да е дошъл момента на истината. Във всеки случай, не съм вложил нищо, абсолютно нищо лошо... недобронамерено, в поста си. Даже напротив. Просто житейски опит. Но не е невъзможно някой ден да се сетиш и да си кажеш - оня серсем беше прав... и ако в този момент усетиш нещо... може би лек полъх, не е изключено това да съм аз, помахвайки ти усмихнато... ако има нещо оттатък разбира се. Ако няма, значи е бил вятъра...   

:полушега:

Не го мисли сега, Megumi. Имаш цял живот (пожелавам ти да е прекрасен) пред себе си.

Просто ми беше интересна гледната точка.

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Така е. Но на север има Ели, така се казва циклонът. Сега слиза към Байерн.

преди 10 минути, buldak написа:

щяло да вали два дена тука

Къде е това тука, ако не е тайна?

преди 3 минути, Megumi написа:

Къде е това тука, ако не е тайна?

на 8.01.2026 г. в 16:00, buldak написа:

пекна сег едно слънце и го разтопи донякъде :lol6:

иначе ето го Карнобат пообяд 

611369916_2709642256036872_3981750177529

преди 18 часа, Joss Bomon написа:

Не е лошо кво, няма други коли. От Хамбург са Скорпионс.

.............

Вайй тия турски певици страшни изтрещелници.

Тая искам да знам защо така гледа. @АСПЕКТ ти знаеш ли?

6130-aleyna-tilkiden-kadinlara-hepinizi-

• Автор
на 8.01.2026 г. в 14:09, Teemo v. X написа:

Ти само какъв филм - щяла да пише някъде, да го видят еди кои си и предадат на некви други...

С една по - голяма гьостерица през гърбината че, на шамар и wi (не че има кой да и го даде) няма да издържи и наиш как ще и оправя всичките бехтеревци.

Баш голям смях е...

Андроид 16 още го няма при мен :(

преди 9 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Прави се на Лолита, прилича на луда, тресе се като дрогирана.

Тва е явно в Турция някаква мода. 

Нямам идея и нямам връзка с Турция. Но иначе хубава песен. 😀 Прилича на друга наша красавица. Ann-G.

преди 9 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Прави се на Лолита, прилича на луда, тресе се като дрогирана.

Тва е явно в Турция някаква мода. 

Почти на 26 години е, трудно ще мине за такава. Сетих се за Руската Лолита. Не е лош филма...

Честита Нова Година!

На тези, които съм обидил - се извинявам. за всички останали, ги поздравявам ! ❤️

СБОГОМ на всички ВАС, сбогом и на Калдата от  мен!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.