Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Клоп няма такива които да не го искат.

Факт е че няма добър футболист - добър мениджър. С малки изключения... Всички велики са били посредствени футболисти.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 часа, Мечо Хубавеца написа:

Много по-добре живея от тях.

Щото живееш по правила, а не идеали ли?!

Преди няколко дена гледаме стани богат, неква с три висши, 15 дисертации и много научни трудове... Въпроса нещо от сорта - къде ходим като се разболеем - при джи пи. И Ники я пита какво означава джи пи и оная - джи пи ес, да можеш да го намираш винаги хахахаахааах

преди 39 минути, Teemo v. X написа:

Преди няколко дена гледаме стани богат, неква с три висши, 15 дисертации и много научни трудове... Въпроса нещо от сорта - къде ходим като се разболеем - при джи пи. И Ники я пита какво означава джи пи и оная - джи пи ес, да можеш да го намираш винаги хахахаахааах

Така става когато се заимстват чуждици без да се разбира съдържанието им.

Заглавие в голям национален вестник - "Джип БМВ връхлетя на дърво"

"Върви ми ксерографирай тази страница"...

преди 4 минути, Teemo v. X написа:

Гледам една реклама - един пич има хем запек, хем диария...

Мултитаскинг. :D 

Иначе аз затова вече все гледам повторения и превъртам от приемника реклами и простотии. То любимите им все по време на хранене са такива за разтройство, вагинални инфекции, дамски превръзки и прочие.

преди 18 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Мултитаскинг. :D 

Иначе аз затова вече все гледам повторения и превъртам от приемника реклами и простотии. То любимите им все по време на хранене са такива за разтройство, вагинални инфекции, дамски превръзки и прочие.

Снощи гледаме една - някакви на първа среща и оня го мъчат газове и мацката съвсем случайно вади опаковка с нещо против ...

Викам на жената - тази е идвала с друг в този ресторант и знае че образуват газове, или е била сигурна че ще се дейтне с пръдльо, или тя е пръдла

преди 51 минути, Teemo v. X написа:

Снощи гледаме една - някакви на първа среща и оня го мъчат газове и мацката съвсем случайно вади опаковка с нещо против ...

Викам на жената - тази е идвала с друг в този ресторант и знае че образуват газове, или е била сигурна че ще се дейтне с пръдльо, или тя е пръдла

Те новите лекарства разновидност на Еспумизана направо къртят мивки с наименования - деГaЗин. Или ГАЗ РИЛИЙФ. :lol6:

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Туй не беше ли за емороиди, имал парене отзадзе, и му даде свещичка да го олаби.

преди 38 минути, bulljo написа:

Туй не беше ли за емороиди, имал парене отзадзе, и му даде свещичка да го олаби.

Аааа, не. Тази е друга. Дет се връща хем олабен, хем с букет...

преди 1 час, цър-вул написа:

95%+ са реклами на лекарствени форми.

и то все на тия без рецепта

Мен ме дразнят повечето реклами с деца. Как може за лекарства да слагат деца вътре и да им дават тъпи реплики, заради които съучениците им им се подиграват 100 процента.

И онова със Сашко - Ще гледаш ли Сашко ЗА ПОСЛЕДНО! Тая овца как ве дразни като го извиква това. 😡

Мен ме разсмива оная с двамата "пeдaли", онова и мъжките работи. И продължавам да недоумявам (както скоро споделих) как в реклама на нещо за имунитет може да се използва имунитетът на нещо (динозаврите), което е изчезнало.

преди 17 часа, Teemo v. X написа:

Преди години имаше (може и сега да има) една с две девойки на опера или на театър беха и едната извади отнейде (сигурно от Хермеса си) и предложи на другата неква туба (с големината на старите за бензин) с некъф препарат за пране (омекотител, освежител или нешо подобно подобно за дрехи)

Но пък старата "Пуловерът на татко аз обичам" ме кефеше. Пак ме разсмиваше, но некак кефещо...

https://www.youtube.com/watch?v=j0uR28G8h1Y

едит: но независимо от това... нямам спомен да съм виждал Пурлан на живо...

едит2: ааа, и добро утро!

преди 6 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Мен ме дразнят повечето реклами с деца. Как може за лекарства да слагат деца вътре и да им дават тъпи реплики, заради които съучениците им им се подиграват 100 процента.

И онова със Сашко - Ще гледаш ли Сашко ЗА ПОСЛЕДНО! Тая овца как ве дразни като го извиква това. 😡

Особено като има реклами за препарати против дамски и мъжки проблеми по  cartoon network, ами не разбирам какво правят на детски канал...💩🤬

Гледам при новите теми "Търся програма която да може....." и се сетих за Мимето...

Телефонен звън:
– Може ли Мимето?
– Кой се обажда?
– Приятел.
– Като приятел на приятел ще ти кажа – Мимето може.

Честито на извращенците. Ще могат да гледат направо по ютюб клипове, които досега вероятно се е налагало да гледат на сайтове специализирани за извращенци, или дори да отварят dark net сайтове. Ще могат и с по-малко или без ограничения да качват и монетизират извратено съдържание. Край на цензурата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.