Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Гейпросащесср трололинка в ролята на боксьор получава по мутрата, след ситуация в която напада съдийка. Тя го прасва по мутрата, то и компания съдят съдийката.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Още много пердах ще ядете. Или ще гласуватв правилно, или....много ще боли

Не съдийката, а боксьорина е гейпросащесср трололинка. Така че отбор амеба е ударен по носа.

ПС. Явно ми се спи и малко недоглеждам. Не ми било боксьор, а борец. В смисъл борба е практикувало маминото.

Някакъв иска да се научи да гледа на карти таро. Мислех да му пиша, че трябва да е вещер, побърканяк и сбърканяк като тия двамата "певци" Мерилин Менсън и Иън Уоткинс и да има техния зелено-жълто-кафяв цвят на очите, ама оня ще си помисли, че се майтапя.

maxresdefault.jpg

02f989824c5aec921b37c6d273a89651.jpg

преди 19 часа, Sliderum2 написа:

Не съдийката, а боксьорина е гейпросащесср трололинка. Така че отбор амеба е ударен по носа.

ПС. Явно ми се спи и малко недоглеждам. Не ми било боксьор, а борец. В смисъл борба е практикувало маминото.

Само дето на съд отива съдийката. Познай от три пъти кой ще е съдията?

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Само дето на съд отива съдийката. Познай от три пъти кой ще е съдията?

Трябваше съдийката да фрасне и мачката на мамуньо.

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Чакам да стане неделя, че....ич не ми се бачка. :)

Че при вас няма ли ден на майстора?😋

току-що, Sliderum2 написа:

съдийката

OIP.t_0d17s_ka8nGij30kbS0QHaED?cb=defcac

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ко си правите в Петък?

Аз съ Петкан. По- ми оди да съм Недельо, ма за това - вдруги ден. 😎
Нищоправенето е велико дело.

преди 9 минути, цър-вул написа:

Нищоправенето е велико дело.

То затова изисква толкова много време а тези които го практикуват все са заети.😋

Керамично или Графеново покритие за автомобила? 🤔

С цериев оксид полирах стъклата и днес един комар се разкрачи.... 😁 Май ще е керамика, поне за прозорците.... 

Служебната е за работа, моята за кеф! До колкото знам, "кефа цена няма", така че ще скачам но се колебая за боята. Графеновото покритие е нова технология от силиций и графен. Керамиката е само силиций, колебая се.😕

преди 52 минути, "Саша" написа:

С цериев оксид полирах стъклата и днес един комар се разкрачи.... 😁 Май ще е керамика, поне за прозорците.... 

Е, как - хибрид.

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Е, как - хибрид.

Не съм решил..... 🙂

Поздравявам всички с мандаринките. Не вярвам да сте ги забравили..... 😆

Само ще спомена, че се познавам лично и с трите..... Страхотни са.....!

Имам връзка и скоро ще ги помоля да изпълнят нещо за България. 🙂 Безплатно, така че не обещавам.... 🙂

Сега да не си помислите, че заради мен са дошли в България да пеят? 😁

Аз имах един съсед в предишния ми блок - тираджия и от известно време се замислям дали не е бил убиец на жени.

Бях малка, той имаше две дъщери, на друг етаж живееха. Веднъж този докато вечеряхме, звъни и баща ми отваря и този влиза пиян и вика, че паспорта му е у нас и крещи и се налага, готов да се бие. А той никога не е идвал у нас, но го твърдеше с абсолютна убеденост. Добре, че баща ми го познава отдавна и го убеди с приятелски думи, че не е у нас. Изплаших се много. Крешеше като човек, готов да убива. 

Заплашвал е други съседи с оръжие. Имал е пистолет, май законен.

По-късно разбрах, че този е тормозил съпругата си и децата си, май през цялото време.  

Сега е труп.

Като знам, че беше международен тираджия, се чудя дали не е бил сериен убиец. 🙊

преди 11 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Аз имах един съсед в предишния ми блок - тираджия и от известно време се замислям дали не е бил убиец на жени.

Бях малка, той имаше две дъщери, на друг етаж живееха. Веднъж този докато вечеряхме, звъни и баща ми отваря и този влиза пиян и вика, че паспорта му е у нас и крещи и се налага, готов да се бие. А той никога не е идвал у нас, но го твърдеше с абсолютна убеденост. Добре, че баща ми го познава отдавна и го убеди с приятелски думи, че не е у нас. Изплаших се много. Крешеше като човек, готов да убива. 

Заплашвал е други съседи с оръжие. Имал е пистолет, май законен.

По-късно разбрах, че този е тормозил съпругата си и децата си, май през цялото време.  

Сега е труп.

Като знам, че беше международен тираджия, се чудя дали не е бил сериен убиец. 🙊

И тук във форума имаме тираджия... 

преди 16 часа, "Саша" написа:

Графеновото покритие е нова технология от силиций и графен. Керамиката е само силиций, колебая се.😕

Не му мисли, нали вече пое графенов оксид с ваксините вътрешно, а що да не намацаш и всичко покрай тебе с графен и външно...

Суперматериалът графен се оказа вреден за здравето и околната среда - kaldata.com

• Автор
преди 17 часа, "Саша" написа:

И двете дедо попе и двете

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

И тук във форума имаме тираджия... 

котето не отвлича никой

но се случва него да отвлекат :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.