Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 часа, The Lone Star написа:

На мен ми допадаше Фиго.

Добър ден...

Ставаше... Надявам се, че не си му чак такъв фен, че да не се усмихнеш на следващото...

spacer.png

(По действителен случай)

Иначе, гледал съм и Еузебио (мир на праха му)... к'во да ти кажа... освен виц...

Правим с*кс с моята... Представих си, че е Ума Търман... К'во да ти кажа? Да е някоя друга, ок, но от Ума Търман очаквах повече!

и (за да избегна обвиненията в сексизъм) съответния...

Правим с*кс с моя... Представих си, че е Брад Пит... К'во да ти кажа? Да е някой друг, ок, но от Брад Пит очаквах повече!

Не, несправедлив съм към Еузебио. Бях и дете тогава...

Към португалците (като футболисти) имам против това, което имам и към всички таланти, които предпочитат да се повъргалят (и да"изгонят" някого), вместо да играят футбол. Както спомена и Тиймо.

А въпросните таланти с подобни предпочитания са повече "латино"... макар че и останалите се поизучиха.

До'р ден!

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, lebel написа:

Надявам се, че не си му чак такъв фен, че да не се усмихнеш на следващото...

Чак толкова не. :) Иначе предполагам, че това е от времето когато премина при врага...

Отивам до едно магазинче, пред мен дядко си взима кафе 60 цента, той дава 6 и си тръгва. Продавачката му вика още 54. Той в потрес - нали ти дадох 60 и стана голяма разправия. Оная му вика това е едно и кръг не е десет... Аз- дай ще го платя че бързам. Та го отнесох без вина. Оня като почна - аз мога да си платя кафето, кой си ти да ми го плащаш...

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Отивам до едно магазинче, пред мен дядко си взима кафе 60 цента, той дава 6 и си тръгва. Продавачката му вика още 54. Той в потрес - нали ти дадох 60 и стана голяма разправия. Оная му вика това е едно и кръг не е десет... Аз- дай ще го платя че бързам. Та го отнесох без вина. Оня като почна - аз мога да си платя кафето, кой си ти да ми го плащаш...

Нарича се мечешка услуга. НЕ го прави повече...

преди 3 минути, Teemo v. X написа:

Няма ненаказано добро... И аз съм си патил.

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Няма ненаказано добро... И аз съм си патил.

Не съм го направил да се терикатея или нещо... Понеже падна голямо обяснение кое е 10 и кое 1 пък бях спрял на аварийки на пътя и ме заобикалят...

преди 10 минути, Teemo v. X написа:

Не съм го направил да се терикатея или нещо... Понеже падна голямо обяснение кое е 10 и кое 1 пък бях спрял на аварийки на пътя и ме заобикалят...

Е то да направиш добро, не е непременно лицемерие или от някакво его. Но понякога като е непоискано и стават сакатлъци. Нали знаеш, пътят към ада е постлан с добри намерения. Както казах - изпивал съм го доста пъти на свой гръб, защото съм си добряк. :)

Мария Филипова премиер на България. Дъно. Хаха. Просто ... без коментар.😀

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Мария Филипова премиер на България. Дъно. Хаха. Просто ... без коментар.😀

Шиши за това я сложи на поста заместник омбудсман, за да е в домовата книга. Андрей Гюров обаче също е казал "да" на президента, а може и други да са съгласни да поемат поста. 

преди 24 минути, Teemo v. X написа:

Eдна случка с баща ми (на 88 е) с пенсията в €..... Носят му пенсията в къщи (а тя, пенсията му е доста солидна) и досега винаги давал стотинките на пощаджийката - вика: айде сега, не съм за 3 лева - и тя е човек :) 

Преди няколко дена му викам да деде няколко цента за кафеавтомата, че имах само "жълти", а той вика: ама аз "стотинките ѝ ги дадох на жената" :) Като направих сметака - дал на пощаджийката 5,50€ :) 

Приятел се връща от дестинация и звъни да го взема от летището - аз съм пил, вземи метрото и идвай. Той - наготви ми нещо без соев сос хахаахахахахаа

Аз - пражен боб с кърнечета - чувам го как преглъща - ловя такси хаохахаахахахааха

преди 51 минути, Teemo v. X написа:

Точно това ми направи впечатленое с кръгчето и че може да се обърка с 0 и щях да пиша тук, ама си викам може само на мен така да ми се струва. А ето че и други се объркали.

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Шиши за това я сложи на поста заместник омбудсман, за да е в домовата книга. Андрей Гюров обаче също е казал "да" на президента, а може и други да са съгласни да поемат поста. 

Ми, някак си ми звучи по-добрия избор. Нищо че е от НПО, ПППП...

Четем си тука... Единодушно обявихме Синдбад за най - тъпото възможно копейе в света. Даже нямаше и смях, а само тъпи мутри и препрочитания - какво е искал да каже.

преди 29 минути, Teemo v. X написа:

Четем си тука... Единодушно обявихме Синдбад за най - тъпото възможно копейе в света. Даже нямаше и смях, а само тъпи мутри и препрочитания - какво е искал да каже.

Къде се е подвизавал пак?

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Eдна случка с баща ми (на 88 е) с пенсията в €..... Носят му пенсията в къщи (а тя, пенсията му е доста солидна) и досега винаги давал стотинките на пощаджийката - вика: айде сега, не съм за 3 лева - и тя е човек :) 

Преди няколко дена му викам да деде няколко цента за кафеавтомата, че имах само "жълти", а той вика: ама аз "стотинките ѝ ги дадох на жената" :) Като направих сметака - дал на пощаджийката 5,50€ :) 

Така е възрастните хора докато свикнат ще мине време, да ти е жив и здрав!

преди 2 часа, Teemo v. X написа:

Аз - пражен боб с кърнечета - чувам го как преглъща - ловя такси хаохахаахахахааха

То на мен ми се прищя да хвана самолета...😁

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

Аз знам 2 синбада (независимо как се пишат)... вероятно има и други, но аз знам тия... Английския пациент, който не е тъп, а с тъпи схващания за социума, политиката и вселената. И вторият, който... който също не е тъп (а параноик). Тъп е другият му ник. И прародителят им в датата. В замяна на това в раздел "политика" е фраш с такива лауреати, в сравнение с които, тия двамата изглеждат напрао като менсаджии, менталисти, ментати и изобщо - интелектуални монстри.

преди 20 часа, Bubbles написа:

Виж ти, това се казва изненада, благодаря за информацията. 
Днеска един колега вика това вашето българско евро като от алиекспрес, рекох па то и ти си франсе от алибаба(Тук искам да уточня че с колегата си имаме приказка и всичко това е в кръга на шегата, иначе той е с алжирски корени).😁:beer:

Балончо, да те питам, ти от кое село си? Че като кореняк софиянец, нямам село и ми е любопитно каква среда е отгледала такъв индивид като теб... Хайде селяче, чакам с нетърпение отговора ти! Аз имам колеги от цял и ми е интересно, че те шокира, че колегата ти има алжирски корени... Пък моите приятели и колеги са от всички континенти, с изключение на Антарктида. 

Уау.... не знаех че имат изпълнение на наша песен..... 😁

Еми поздравявам ви....! 

@Bubbles Този столичанин в повече и форумна отрепка и на теб ли ти пише на лично да те пита от кое село си ? :) 

преди 9 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Много се комплексирах

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.