Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Нали бях споделил че подарих на един приятел един комп.

Е преди няколко дни ме вика да го видя, щото неискал да включва и същия ден нямах, много време да се занимавам и го накарах вчера да го донесе. Донесе човека щайгата замерих го и изненада цялата редица до процесора всички мосфети заминали отчита ги на 0.2 ома и в ляво другата редица и тя ги последвала.:shock11:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 14 часа, Муца Дебелогъзова написа:

На диета съм.

На каква диета си, Муцка?

Аз съм на зърнена диета - ям каквото зърна. (шегичка) 😊

Пуснах в един сайт за книги да се търси (освен другите филтри) и "статус: закончена".

Един от резултатите гласеше "статус: не закончена и не будет"

• Автор

На мен тая щуротия за Хрома се появаше два дена и спря

преди 5 минути, petie1 написа:

На мен тая щуротия за Хрома се появаше два дена и спря

При мен нищо не се появявало, може би защото ползвам Waterfox.

Няма кой да ги чака. При мен, щом тук-там из форума почнаха да се появяват...

viber.kaldata-banner
google.kaldata-banner
messenger.kaldata-banner

десен бутон, блокиране на елемент и Адио Рио - във филтрите на uBlock-а. Вече не се появяват.

преди 50 минути, АСПЕКТ написа:

Не питай...
...още не мога да се отърся от това.

Уроди много, а този ако го пуснат нема да остане жив.

преди 6 часа, vlado1985 написа:

Нали бях споделил че подарих на един приятел един комп.

Е преди няколко дни ме вика да го видя, щото неискал да включва и същия ден нямах, много време да се занимавам и го накарах вчера да го донесе. Донесе човека щайгата замерих го и изненада цялата редица до процесора всички мосфети заминали отчита ги на 0.2 ома и в ляво другата редица и тя ги последвала.:shock11:

Що се занимаваш с боклуци :) да ти се чуди човек :) 

преди 14 минути, Belefor написа:

Е все пак подарих на човека работеща машина, дадох му я със една видеокарта, GT220 1gb да има все пак ако не му харесва вградената графика и му бях сложил стабилно захранване.

И тва приятелче ми вика аз ще си сложа мойта карта някаква радеонка ама искала доста запас забравих и модела и му казах ако евентуално това захранване неможе да угоди на картата си потърси по мощно и тоя взел че сложил някакво куче марка.

Месец и половина машината, бачкала без проблеми и преди 3-4 дни ми звъни, вика абе до снощи работеше ставам сутринта неще да включва. Отидох до тях и я погледнах за бързо щото си имах и друга работа и наистина неиска да включи само завърта перките и веднага спира помислих че може и рамта да се бъзика ама ъъъъ не беше и тя виновна.

Ресетнах няколко пъти биоса и го окъсих и пак неще и вчера понеже бях малко по свободен му се обадих да донесе компа отворих го и си мислех да префлашвам биоса но се спрях и реших направо да го замервам.

И цялата редица откъм процесора 4 на брой мосфета всичките дали фира всичките ги отчита на 0.2 ома 0.1v и другата редица в ляво същото положение общо 8 мосфета. Всичките дали фира и му казах да си избира друго дъно или това да го оправям ако реши да го оправям ще трябва да почака докато му поръчам частите а и колко му е да има и други изненади като заминали резисторчета от тези ситните тях най много ги обичам.:yanim:

преди 11 часа, Greta Simmer написа:

На каква диета си, Муцка?

Аз съм на зърнена диета - ям каквото зърна. (шегичка) 😊

На малокалорийна. През нощта корема ми стърже. Ама ко да се прави - не искам разните му там пубери да ме гледат с омраза, щото веднъж един така ми изгледа дупето... 🙊 

преди 5 часа, Муца Дебелогъзова написа:

На малокалорийна. През нощта корема ми стърже. Ама ко да се прави - не искам разните му там пубери да ме гледат с омраза, щото веднъж един така ми изгледа дупето... 🙊 

Те пуберите така си гледат, не се притеснявай от тях. Не е лично. 

Преди празниците си бях въвела един хранителен режим - сутрин обилна закуска, после лек обяд и за вечеря - само зеленчукова супа от нещо зелено (примерно спанак или броколи) с лук и морков. Обаче без въглехидрати - никакво фиде, ориз, картофи, тиква и т.н. Някои смъкват бързо. Аз бих казала, че смъкнах бавно, но трайно. Освен това се чувствах по-свежа и енергична, затова мисля скоро пак да се върна към този режим.

преди 3 часа, (:IдioiдI:) написа:

Добро утро! :newspaper:

Добро утро. 🌞

image.png.a8e62aaa817ea0f30db383a8de178090.png

image.png.a3998398952ae523e65963dc71c43468.png

Наздраве! :beer:

преди 20 часа, Belefor написа:

Аз лично се занимавам......за спорта :) Кефи ме, като подкарам някой музеен експонат. 

PS:  Абе, нещо май са закиклили нещата за Киалами...... Виж какво пишат по наште ширини. Има ли нещо по подробно из специализираните медии при вас? Баси, харесвам я тази писта

зехме си сушииии

и малко бира :beer:

как е котета? :bye1:

преди 2 минути, buldak написа:

зехме си сушииии

не яж сурова риба ще хванеш  глисти

преди 3 минути, buldak написа:

зехме си сушииии

Роден съм до Морето, живял съм на брега на Океан, но.......сурова риба няма да ям!

няма глисти не знам за кой път вече ям

в пакетираните храни не биха си позволили

иначе и аз четох една статия за натровени от глисти ама това е било в ресторанти в югоизточна Азия, където директно ги ловят и ти ги приготвят пред теб

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.