Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

При него, всичко е "случай" :) 

Има там какви бяха лайсни, канали, тунели за ъгли и прави стени - скриват всичко. Кви дълбанета, кви замазвания...

преди 16 минути, NewRedDragon написа:

ПС: Да те бях послушал за оная "фреска" да си изрежа от 7 отдели 2D пласта...... Току що рутера ми каза, че ще дълбае 3ч и 25 мин..... 40х40х12 см е проекта

Да не се загуби ефекта и после да правиш ръчно минусови ъгли на лайерите.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Преди години, правейки се на хакер, проверих с едно софтче колко време ще трае откриването (brute force) на 16 (по спомен) значна рар парола, при участието на всички клавиатурни и задклавиатурни символни групи.  Онова каза - повече от една година. И приключих с хакерството. И без това тая парола ми не трееше.

Другият вариант беше да призова да не се ползва рар, а зип... щото (това пак по спомен) при рар-а софтчето бичеше по 2-3к пароли в секунда (това при тогавашната ми машинка), а при зипа - 2-3000к/сек... Но ми се стори, че нямам особен шанс.

Все пак, това беше толко отдавна, че ше помоля за снизходителност, ко съм се издънил с некое число/цифра.

преди 7 минути, lebel написа:

Преди години, правейки се на хакер, проверих с едно софтче колко време ще трае откриването (brute force) на 16 (по спомен) значна рар парола, при участието на всички клавиатурни и задклавиатурни символни групи.  Онова каза - повече от една година. И приключих с хакерството. И без това тая парола ми не трееше.

Другият вариант беше да призова да не се ползва рар, а зип... щото (това пак по спомен) при рар-а софтчето бичеше по 2-3к пароли в секунда (това при тогавашната ми машинка), а при зипа - 2-3000к/сек... Но ми се стори, че нямам особен шанс.

Все пак, това беше толко отдавна, че ше помоля за снизходителност, ко съм се издънил с некое число/цифра.

Явно речника е бил със не богата комбинация и може би повтарящи се цифри или ако е имало и комбинация от букви да е липсвала буквата на дадения език.

преди 43 минути, Teemo v. X написа:

Да не се загуби ефекта и после да правиш ръчно минусови ъгли на лайерите.

Има такава вероятност... но имам и 3 фрези с "обратен конус". Тамън ще се светна какво и как дълбаят. Още съм далеч от истината със свойствата на самите фрезови глави...

Гледам един маниак в тубата от една чантичка като почна да вади - сгъваема печка със сгъваеми кюнци...

Гришо и някакъв 19годишен българин водят на Бен Шелтън и някакъв лимон със сет на турнира от АТР500 в Далас. Срещата върви на живо по MAXSport1

пп: Тази фирма NEXO, дето излиза при показването на резултата за край на гейма и дето е с най-големи реклами по корта май е българска. И на Australian open пак беше с едни от най-големите рекламни пана. Явно са много напред с материала :yanim:

Добро утро! :newspaper:

преди 3 часа, bulljo написа:

Друтро, кой е ял круша скоруша, да не отръцка положението.

Кат гледам го е отръцкала, барабар с пращината.

преди 13 часа, Teemo v. X написа:

Гледам един маниак в тубата от една чантичка като почна да вади - сгъваема печка със сгъваеми кюнци...

А в Якутия...

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

А в Якутия...

Доколкото разбирам съветски - палят камиона да сгреят бензина и гумите хахахаахахаа

Кво и стана на Анка - петроханка ? Два дена обхожда целия нет и пуска цитати.

• Автор
преди 2 часа, Teemo v. X написа:

Кво и стана на Анка - петроханка ? Два дена обхожда целия нет и пуска цитати.

Напрани темата боклукчарник

Пиянски брънч - вечекуска (Шелдън) - туршия от карфиол и моркови, снежанка, руска, пълнени чушки, шницел по виенски ама от прасе, нещо дето имам подозрения че е било зелена салата, и някой донесе шведска торта - каквото и да е това, викам на жената да си стиснем ръцете тя да направи мекици пък после ще има удоволствието да ни гледа как ядем -тя ми стисна ръката, изправи ми средния пръст и я завъртя към мен...

Надявам се сте добре. Щото... набрънчихме веднъж така с приятели... некво уиски, ама не ни ареса и минааме на водка. Тя ни ареса, ама беше само неколко бутилки. После опитааме и некво вино. Май имаше и каса бира ... И накрая се натровихме с некви бисквити!  

Айдееее, пече се още един медал за България на Олимпиадата. До края на състезанието няма коя да измести Лора Христова от бронзовата позиция на 15км. в биатлона :linedance:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Айдееее, пече се още един медал за България на Олимпиадата. До края на състезанието няма коя да измести Лора Христова от бронзовата позиция на 15км. в биатлона :linedance:

Трябва още 2 медала и ще съм с 300€ напред. Заложих в бара 10 за 4 медала (естествено на размътена глава):beer:

Само не мога да разбера, как французойките с по 2 грешки при стрелбата са около минута напред. Смятай каква разлика в бягането.....

преди 18 часа, NewRedDragon написа:

Трябва още 2 медала и ще съм с 300€ напред. Заложих в бара 10 за 4 медала (естествено на размътена глава):beer:

Само не мога да разбера, как французойките с по 2 грешки при стрелбата са около минута напред. Смятай каква разлика в бягането.....

Да не бъдем максималисти. Може пък да  връзват дръжка на череша с език без нито една грешка.

знаех си, че трябва да направя снимки на любимите ми банани в сайта, че сега кой знае кога ще се завърне ако въобще стане това

310 торента бяха

на 11.02.2026 г. в 15:32, NewRedDragon написа:

на 11.02.2026 г. в 15:28, ivottoshev написа:

И красавица.

Браво! 😍

fa837cd8e2e2c0e76e8cc24e1d51b8b6_2554733

images?q=tbn:ANd9GcQtU2LxvGnfg_ohLJdjhLi

И двамата мои любими артисти пуснали нова песен.

Белослава и Руши Еверест.

Страхотни и красиви хора. 😍

❤️

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.