Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 9 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Муцета, яжте си баницата, пийвайте и хапвайте, щото.

https://www.vesti.bg/sviat/nov-virus-ot-prilepi-vdigna-sveta-pod-trevoga.-kakvo-e-nipa-6250557

Биооръжието изисква време. Засега са доволни и с войните. Ако не тръгне добре могат и да пуснат отново Пландемия.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 11 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Муцета, яжте си баницата, пийвайте и хапвайте, щото.

https://www.vesti.bg/sviat/nov-virus-ot-prilepi-vdigna-sveta-pod-trevoga.-kakvo-e-nipa-6250557

Не е нов. Давали са документални филмчета за него по Дискавъри и Нешънъл още преди десетилетие и нагоре. За другия подобен също - прочети и за Хендра.

.net пак си го има

не могат един сайт да блокират като хората тия :laughing4:

преди 13 минути, buldak написа:

.net пак си го има

не могат един сайт да блокират като хората тия :laughing4:

Да ама net-ch са блокирани само se бачка все още ама докога.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Да ама net-ch са блокирани само se бачка все още ама докога.

.ch си ми работи 

пак симулират действие тия малоумници, да отидат да хванат някоя голяма риба вместо само по торентите да надничат

преди 3 минути, buldak написа:

.ch си ми работи 

пак симулират действие тия малоумници, да отидат да хванат някоя голяма риба вместо само по торентите да надничат

Незнам на кой доставчик си аз съм на виваком до вчера зареждаше и net-ch и след обяд умряха. Ама то като гледам май е въпрос на време и другите доставчици да започнат да ги блокират кат им дойде цикъла.:lol6:

преди 8 минути, buldak написа:

.ch си ми работи 

Явно хората, които седят зад бананите и зеленчуците, съвсем не са дребни риби. И едва ли това е единственета им "канелка".

преди 4 минути, vlado1985 написа:

Ама то като гледам май е въпрос на време и другите доставчици да започнат да ги блокират кат им дойде цикъла.:lol6:

Не е въпрос до ISP.....DNS сървърите им трябва време по веригата за да си осъвременят записите

преди 21 минути, vlado1985 написа:

Незнам на кой доставчик си аз съм на виваком до вчера зареждаше и net-ch и след обяд умряха. Ама то като гледам май е въпрос на време и другите доставчици да започнат да ги блокират кат им дойде цикъла.:lol6:

и аз съм на виваком

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

Явно хората, които седят зад бананите и зеленчуците, съвсем не са дребни риби. И едва ли това е единственета им "канелка".

споделянето може в същото време и да е голяма реклама, доста хора познавам дето си купуват дадено нещо или отиват на кино за гледат филм само защото в тракера е качено същото ама там не се усещат от ГДБОП

преди 10 минути, buldak написа:

споделянето може в същото време и да е голяма реклама, доста хора познавам дето си купуват дадено нещо или отиват на кино за гледат филм само защото в тракера е качено същото ама там не се усещат от ГДБОП

Така е! 

ПС: Абе то и GitHub e собственост на Microsift, ама.....какви неща изкачат там.....

Абе, с извинение че се меся, ама не си помагаме (мисля е ясно що) с тия - това работи, това не... онова трее да направиш, за да заработи... Ще мине малко време и ще се изясни...кое какво как и що.

преди 3 минути, lebel написа:

Абе, с извинение че се меся, ама не си помагаме (мисля е ясно що) с тия - това работи, това не... онова трее да направиш, за да заработи... Ще мине малко време и ще се изясни...кое какво как и що.

Бе то и с "ТАД Груп" стана голям скандал.......ама и subway си работи, Бойков си живее в Гърция (цяло лято - комшия ми е) и т.н....

преди 55 минути, NewRedDragon написа:

Бе то и с "ТАД Груп" стана голям скандал.......ама и subway си работи, Бойков си живее в Гърция (цяло лято - комшия ми е) и т.н....

Мисълта ми беше, че се ш'се оправим някак, обаче като мноо шпрехаме, сякаш съдействаме това да стане по-трудно. Както и да е... може и да не съм прав, но пък, както обикновено, сетих се за "ситуационен" виц... мисля че съм го писал 2-3 пъти тука, но не помня това да ме е спирало някога

Палач цяла нощ се готви за юбилейната 1000-на екзекуция. Наточил топора до състояние бръснач, медитирал... 
На сутринта осъденият поставил главата си на дръвника, палачът замахнал с топора ...
Осъденият:
- Какво, това ли беше?
Палачът:
- Да.
- А защо нищо не чувствам?
- А ти кимни...

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Имате ли в България streaming платформи? Защото разбрах, че нямате Amazon и eBay.

Баси забравил със си данните за paypal то даже последно когато го ползвах по спомен беше отдавна.

Спомням си че го имах кат отметка ама нали отметките, преди известно време ми заминаха и малка част от тях ги оправих, ама и паролата иди се сети та даже и не съм я запаметил. А при братята китайци в алито не видях никъде да има начин на плащане с paypal или ако има не съм видял щото и бая се пулих на сайта с цайсите а и днес без да исках ги изтървах и сега ептем се пуля даже и кат пиша.:shock11:

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Имате ли в България streaming платформи? Защото разбрах, че нямате Amazon и eBay.

Странна информация....

80% от сериозните фирмени сайтове са хостнати на сървъри на амазон.

Платформата за търговия си е налична...

Що се отнася до стриймонг платформите.... то тук всички оператори са на ОТТ вече. IPTV умря отдавна, като ислуга

Забравих да докладвам. Пак имаме шампион в тениса. Този път при юношеските двойки на Australian open. 

Димитър Кисимов заедно с южноафриакнецът Конър Дойг победиха на финала представители на домакините с 6:3 6:4

https://bntnews.bg/news/istorichesko-dimitar-kisimov-e-shampion-na-dvoiki-na-australian-open-pri-yunoshite-1376799news.html

Имаме "Максуда - каруца стрийм" ама през Maxuda VPN - платен.  Плащаш две кори яйца или торба употребявана тоалетна хартия, от пакистанец - през Максуда Пей. За мечкари 10% отстъпка.

Няма по-тъпа държава от България. Правиш "национален кастинг" по националната телевизия и избираш предварително избрания от организаторите с нагласени точки(максимален резултат от жури и публика). Другите само пари са давали за костюми и екип. Лапни-шарани.😄

преди 10 часа, Teemo v. X написа:

Имаме "Максуда - каруца стрийм" ама през Maxuda VPN - платен.  Плащаш две кори яйца или торба употребявана тоалетна хартия, от пакистанец - през Максуда Пей. За мечкари 10% отстъпка.

Добре, татарин. Ясно. 

преди 8 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Няма по-тъпа държава от България. Правиш "национален кастинг" по националната телевизия и избираш предварително избрания от организаторите с нагласени точки(максимален резултат от жури и публика). Другите само пари са давали за костюми и екип. Лапни-шарани.😄

Ми, Татаристан... с примеси на Максуда - каруца стрийм. Какво да очакваш от Тиймовци.

Баси до преди малко си играх с картата да и слагам 2х80мм вентилатори от ам2 ама размислих и викам айде ще изчакам те па си лягат екстра ама отворите са плътно до охлаждащите тръби и дори да ги въртя на кръст примерно пак има леко разминаване. 

А си мислех да ги сложа тези две перки щото перките на пластмасовия капак взех да стават много шумни заради гадните лагери ама сега малко се успокоиха но да видя до кога.:shock11:

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Честита "пролет". Но сигурно снега, който заваля ще ги попари.

photo-2026-02-01-12-51-41.jpg

И аз ги гледам пред блока в градинката онзи ден бяха се показали кокичетата ама на един комшия от другия блок кучетъо му взе че ги опаси.:yanim:

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Честита "пролет". Но сигурно снега, който заваля ще ги попари.

photo-2026-02-01-12-51-41.jpg

Не знаех, че кокичето е предизвестник на пролетта. Минзухар или иглика си мислих.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Не знаех, че кокичето е предизвестник на пролетта. Минзухар или иглика си мислих.

https://www.sortovisemena.bg/news/kokicheto-predvestnik-na-proletta

https://tribune.bg/bg/horoskop/liubopitni-fakti-za-kokicheto--tsveteto-na-nadezhdata/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.