Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Доколкото разбирам не става въпрос за извращения, а за малко по-чувствително съдържание. 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 6 часа, lebel написа:

Мен ме разсмива оная с двамата "пeдaли", онова и мъжките работи. И продължавам да недоумявам (както скоро споделих) как в реклама на нещо за имунитет може да се използва имунитетът на нещо (динозаврите), което е изчезнало.

Преди години имаше (може и сега да има) една с две девойки на опера или на театър беха и едната извади отнейде (сигурно от Хермеса си) и предложи на другата неква туба (с големината на старите за бензин) с некъф препарат за пране (омекотител, освежител или нешо подобно подобно за дрехи)

Но пък старата "Пуловерът на татко аз обичам" ме кефеше. Пак ме разсмиваше, но некак кефещо...

https://www.youtube.com/watch?v=j0uR28G8h1Y

едит: но независимо от това... нямам спомен да съм виждал Пурлан на живо...

едит2: ааа, и добро утро!

Да не се повтарям...

Навремето ни учеха - няма значение каква е, да е запомняща се. Сега ги гледам все едни еднотипни. Просто ти се сливат. И го казвам като носител на неофициален приз от колеги, за най - тъпа. Ама цяла България си я тананикаше... Не съм се интересувал в скоро време,  вероятно е останала една или две фирми и те движат нещата и всички са по калъп...

преди 3 часа, The Lone Star написа:

Доколкото разбирам не става въпрос за извращения, а за малко по-чувствително съдържание. 

Само главичката нали...После ще е лесно. То така става извращението, жабата се сварява с постепенно нагряване.

преди 7 часа, emil644466 написа:

Особено като има реклами за препарати против дамски и мъжки проблеми по  cartoon network, ами не разбирам какво правят на детски канал...💩🤬

Точно това забелязах наскоро и аз.

• Автор

Хептен превъртя берковската нацистка

на нищо не е научено това наци, баси

преди 41 минути, lebel написа:

@Teemo v. X, мачкате, а?

Гледах некви хайлайтс и не повярвах - можехте да биете 6:1. Да не говорим, че единият отменен си беше чист гол.

Колко години станаха 13 - 14 го чакам този мач.

Не че не ме бърка резултата - да ги видя да играят като Мани Ю, както им подобава...

И други забранени трикове правят, преди скоковете ядат боб и по-време на скока пускат в ход реактивната тяга.

на 17.01.2026 г. в 12:45, The Lone Star написа:

Наздраве. Аз почнах от 4 сутринта.

В 4 сутринта вече се бяхме класирали за финала чакахме да се определи кой ще играе срещу нас на турнира по BeerPong.

В 5:20 вече бяхме победители и с едно викане на такси вечерта за мен приключи :D

толкова психолози се навъдиха

само баба ми дет не съм видял още да практикува 

🤔

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.