Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Така не става ли? Посочваш му аватара с мишката и долу в дясно имаш "блокирай":

366980353_.png.3310ee95268d3dce3f3564ddd5053b0e.png

После избираш какво точно да блокираш и цъкаш на "запази промените":

2.png.37337a39726c069b01f7c565d2d77656.png

Направих го! Мерси

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, petie1 написа:

Каква Малина ми  трябва за  Андроид? Харесал съм  един 10 ТБ външен диск и искам да си направя домашен сървър с Малинка  

И що си го причиняваш ? Само ще си скъсаш нервите. Сложи си Raspberry Pi OS или Ubuntu Server, Debian с XFCE върви на пушка... Говорих с един приятел миналата седмица, каза че DietPi се представя повече от добре - не съм го пробвал.

Иначе четворка или петица с 8 г рам.

преди 57 минути, Belefor написа:

Направих го! Мерси

Аууу, толкова ли се комплексира, че чак ме блокира? Хванах те, че си селянин и бягаш, защото нямаш аргументи. Явно няма как да ме опровергаеш, защото знаеш, че съм прав 😎

• Автор
преди 26 минути, Teemo v. X написа:

И що си го причиняваш ? Само ще си скъсаш нервите. Сложи си Raspberry Pi OS или Ubuntu Server, Debian с XFCE върви на пушка... Говорих с един приятел миналата седмица, каза че DietPi се представя повече от добре - не съм го пробвал.

Иначе четворка или петица с 8 г рам.

Андроид ще е за тестване и евентуално тв( докат Леново се намотат) а сървъра ще е дедо Дебиан, Мерси

преди 4 минути, petie1 написа:

Андроид ще е за тестване и евентуално тв( докат Леново се намотат) а сървъра ще е дедо Дебиан, Мерси

Тц, нейно височество анатемоса всякакви андроиди, та само контрабандно става.

• Автор
току-що, Bubbles написа:

Тц, нейно височество анатемоса всякакви андроиди, та само контрабандно става.

Много й здраве от китаеца Фак Ю

преди 9 часа, Тетя написа:

Аз го видях но ми трябваше малко време да загрея 😂 

Браво! Продължавай все така! 😂

И аз не видях никаква грешка отначало и проверявах всяка дума. 😄

преди 15 минути, petie1 написа:

Ай ся тъкмо харесваше китайците земе да анатемоса и тех.😁

преди 5 часа, NewRedDragon написа:

Никой от никъде не бяга. И от къде си сигурен, че има медицински проблем с астронафт? Защо "бяга" и ватенката?

А какво ще ти донесат, не е твоя работа - каквото трябва, такова ще ти донесат

Е как да не е негова работа, като и той живее на тази Земя. Или тя е частна собственост на бледоликия Фред Флинстоун от САЩ и жена му -Госпожа по цици. 

преди 16 минути, petie1 написа:

Апропо една съвсем истинска история : Преди две години някъде, на една педагогическа конференция, колеги основно азиатци и европейци...
...та запознаваме се там и един кореец ми стиска ръката и вика "Ашанте(Enchanté - Приятно ми е) Уй", аз стоя, зяпам го, мигам, рекох "Моля", този повтаря "Ашанте Уй"...
...Човека се казвал Хюй Парк ама чул че на френски няма Х и го махнал, иди ся му обясни че пред българин не тряя така.😁

преди 1 минута, Bubbles написа:

Апропо една съвсем истинска история : Преди две години някъде, на една педагогическа конференция, колеги основно азиатци и европейци...
...та запознаваме се там и един кореец ми стиска ръката и вика "Ашанте(Enchanté - Приятно ми е) Уй", аз стоя, зяпам го, мигам, рекох "Моля", този повтаря "Ашанте Уй"...
...Човека се казвал Хюй Парк ама чул че на френски няма Х и го махнал, иди ся му обясни че пред българин не тряя така.😁

А Джимин се казва Джимин Парк, но на корейски "р"-то не се произнася и се казва Пак Джимин (първо фамилията).  

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

А Джимин се казва Джимин Парк, но на корейски "р"-то не се произнася и се казва Пак Джимин (първо фамилията).  

Ето това не го знаех, благодаря! :) 

Реал Мадрид обмисля уволнението на Арбелоа

... Въпреки болезненото отпадане на клуба от Купата на Краля, клубът смята, че Арбелоа заслужава още един мач, преди да бъде взето окончателно решение, според The Touchline в социалните мрежи...

Източник: https://ftv.bg/novini/ispania/266404.html

Ха-ха -изсмя се кабалерото на развален кралски

Добри първи петли... когато и да са те. Ако не пасват - 2... 3-ти... как доде

преди 5 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Моля! Покрай БТС научих някои неща, дето не ми трябват в живота, но все пак.

Може някой ден да ти потрябват, не се знае.

Преди време гледах един южнокорейски сериал по Нетфликс, Young Lady and Gentleman (TV Series 2021–2022) - IMDb, в него главната героиня се казва Park Dan Dan. (Много е сапунен, между другото, не го препоръчвам за хора, които не обичат сапунени сериали) От тогава знам, че Дан Дан е женско име. 

преди 6 часа, Bubbles написа:

Да, ако не го беше махнал, щеше да има голяма разлика! 😂

Понякога се зачитам в коментарите (тук-там)... понякога без дори да съм прочел статията. Има, както и друг път съм споделял (все пак има известна зависимост от вида чувство за хумор), свежи... да ги наречем конструкции... Примерно...

... Което комбинирано с горните неща – ни ограничава да си пъпчив тинейджър, дето се е налял до ушите в с глупости в youtube/tiktok, някоя синекоса грозотия или прост пе*epaс...

преди 7 часа, lebel написа:

... Въпреки болезненото отпадане на клуба от Купата на Краля, клубът смята, че Арбелоа заслужава още един мач, преди да бъде взето окончателно решение, според The Touchline в социалните мрежи...

Тази седмица Реал Мадрид ми доставя огромна радост като фен на Барселона, все така да продължават.

преди 2 минути, Topor написа:

Тази седмица Реал Мадрид ми доставя огромна радост като фен на Барселона, все така да продължават.

B-boy да му мисли. Аз съм лесен - като няма игра, ше ям пасти... които се оказва, че не били баш пасти... и не го била казала* баш оная, набедена за автор дама... ама карай, да не се правим на по-историци от папата.

* стария, но винаги подходящ за илюстрация...

- Абе, верно ли, че Гарабед си купѝл кола?
- Да. Ама не е кола, а мотор. И не си го е купѝл, а го бутна̀л...

преди 9 часа, lebel написа:

Доколкото разбирам целят се в Клоп.

преди 7 часа, Greta Simmer написа:

Да, ако не го беше махнал, щеше да има голяма разлика! 😂

Предполагам, ама знам ли все пак ако би го произнесъл хЮй, ама той такова твърдо У плесна че ме остави без думи.😁

преди 1 час, Bubbles написа:

Доколкото разбирам целят се в Клоп.

Тоя "хухавел" (в превъзходната степен на т'ва понятие) е един от любимците ми... но харесвам и Алонсо, съчетаващ (според мен) най-доброто от английския и испанския (па и немския, независимо от резервите ми към него) футбол, + безспорните достойнства на баските... И като играч, и като треньор, както май съвсем скоро споменах.

едит: 11 години (100 и кусур мача) национал на Испания, прибл. 5+5+3 години в Пул, Реал и Байерн като играч (380 мача)... тая работа не е за всеки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.