Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 11 часа, Bubbles написа:

Какво ви донесе стареца?

За пореден път Христос. Затуй чамам Дядо Мраз. Той поне донасяше Снежанка. :) 

sneji-3.jpg

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 18 минути, (:IдioiдI:) написа:

За пореден път Христос. Затуй чамам Дядо Мраз. Той поне донасяше Снежанка. :) 

sneji-3.jpg

Стана въпрос за Снежанка, и спорихме с един приятел. Дядо Мраз ли я е "откраднал" от "Седемте джуджета", или "Седемте джуджета" са я откраднали от Дядо Мраз? Има ли изобщо "оригинал", или това е съвпадение на имената и те са си най-обикновени адашки без връзка помежду си  :question:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Дядо Мраз ли я е "откраднал" от "Седемте джуджета", или "Седемте джуджета" са я откраднали от Дядо Мраз?

Оригинала е дал им я за временно ползване, а те помислили, че за вечно. 

Проблема е, че Снежанка е само една и никой не я пита с кой да е тя?! Затова и е спора между тях сами те, и взети общо и Дядо Мраз. :) 

Поне да бяха две Снежанки. :) Страстите щяха да се утолят на всички. :) 

Извода: Трябва производство на Снежанки да се увеличи. За да не стават кражби. :) ИЛИ, трябва да намалим "джуджета". :) 

преди 16 часа, Bubbles написа:

Весела Колева на всички! 
Какво ви донесе стареца?

Честито Рождество Христово.

Нищо не ми донесе. А и да седиш цяла година послушен заради един подарък, не го разбирам...

преди 6 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Ти ще се ожениш ли за женичка като Винус Уилиямс. И ти да си и отдолу, тя отгоре, а?

@АСПЕКТ Не че ме вълнува твоето мнение, но тази е почти същата като Йелена. Как тогава твойта лигавичка е супер готина, а Йелена е "грозотия". 🤔🤭

images?q=tbn:ANd9GcRKjQg6wttF85GUSKdIis4

493887?ts=2025-03-10T18:55:23

Не е е същото. 😀 

d0lk9kpTURBXy9kMjY2ODhhMmM2NmQ1MjEwNTZhZ

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Стана въпрос за Снежанка, и спорихме с един приятел. Дядо Мраз ли я е "откраднал" от "Седемте джуджета", или "Седемте джуджета" са я откраднали от Дядо Мраз? Има ли изобщо "оригинал", или това е съвпадение на имената и те са си най-обикновени адашки без връзка помежду си  :question:

Снежанка, под най-различни имена, си я има във всеки фолклор по света, включая и при братгриместите жужета (1812) . В съветския период Дядо Мраз (Дед Мороз) първо е щъкал с некво момче (Мальчик Новый Год), а после (1937) съветските власти са му пробутали лястовицата на НКВД Снежанка (като Снегурочка), ама тя е друга Снежанка...  снежното момиче... да не ви обърквам и с Белоснежка...
Иначе, не знам откога датира враждата между Дядо Мраз и Дядо Коледа (Санта Клаус)... там па има едни истории с елени, ма да не ви разправям, в тия светли дни. Та, не знам откога и за какво се дърлят двамата... допускам, че е свързано със Снежанка... както и да е... но при отварянето на досиетата, в това на Дядо Мраз е открито донесение (доклад, по днешному)...

Дядо Коледа е пeepaс!
                           Подпис: Дядо Мраз

Такива "лаконични" линкове отварям толкова, колкото и предложените видеоклипове на разните му там политически, финансови, икономически, военни и секви други обременени с непосилна за тях експертиза гурута. Тоест, ко трее се изразим по-изискано, нанай опънинг. 

Не че са ми проблем, въпреки че нямам фейс. Въпрос на принципи (или липса на такива) за евентуалните кликпийпъл. И уважение (или липса на такова) от страна на булка... пардон, линкмeн-а... или  линкпийпъла, ко чува повече гласове.

:полушега:

Имам FB, но и аз не ги отварям. Когато пускам линкове поне гледам да се разбере за какво става въпрос.

преди 14 часа, Banesc написа:

рублажия

Руски песни, руски букви, руско име....?!?!?!? 😆 Странна работа....

преди 3 минути, lebel написа:

от страна на булка... пардон, линкмeн-а... или  линкпийпъла, ко чува повече гласове.

Като каза от страна на булката от скоро от няколко месеца се виждам с едно момиче.

Даже ако трябва да съм честен доста, взе да ме домързява да ходя на срещите, ама айде нали ем да се разтъпча и да не оставям лошо впечатление. Ама и момичето забеляза че постоянно получавам факсове и днес както излезнахме се спряхме в един парк да поседнем щото мадам се измори от ходене и вика искам седна и аз айде ша седнем. Запалих си цигара и се сетих че сутринта рано рано скокнах до денонощния магазин за цигари и там онея имат терминал та си заредих акаунта да си цъкам на машинка.

Ама тя па нейната мама ме занули още от рано рано теглих и една псувня на нея и на чорбаджиите и обирджии и викам сега няма пак да се разкарвам после ако излизам тогава. И си свърших в къщи половин работа която си бях запланувал и другата половина я отложих уш за следобедната част на деня ама ъъъъъ. Хвана ме мързел та го отложих за утре ако ли не остава за други ден.

Звъни ми мадам по телефона и вика айде да се видим, да пием кафе и аз айде ша са видим та нали, стигнахме парка и седнахме и се сетих че като излизах пак се отбих до денонощния магазин и си заредих акаунта. И само си повтарям я да видим днес има ли бонуси и мадам ми вика какви бонуси и аз ами бонуси и мадам ме погледна едно чудно и вика аз ще си взема кафе от автомата и аз гледам автомата и до него още един автомат зареден със фафли и разни подобни. И до тях нареден чай за мой късмет имаше и зелен и червен чай и викам на мадам.

Ето ти статинки щото нали машината не взима банкноти викам вземи ми на мен един зелен чай и мадам само ме зяпа едно умно и вика какъв е този чай и аз викам е чай де зелен и тя пак ама какъв е този чай. И аз само и соча с пръста ей онзи лъскаво зеления и мадам вика ахааааа добре ще ти взема донеси ми чая ама го глътнах много бързо и викам душа ще ми вземеш ли пак чай и мадам да мили ще ти взема.

Дадох и парички викам и вземи, ми два чая донесе ми чая а аз през това време, си цъкам на машинката и с целия си акъл не се усетих да си намаля звука и онея камбани тяхната мама кат взеха да пищят и мадам до машината за бира само се обръща и ме зяпа и вика.

Какви са тези камбани тук на близо незнам да има църки и аз само я зяпам едно чудно и викам ами зяпам тук на телефона една църква как бие камбаните и мадам ми вика ооооо незнаех че си много набожен. И аз от едното ухо влезне от другото излезне седна до мен мадам и аз си цъкам без да ми пука и пак взех пак да получавам факсове и мадам ми вика. Абе Владимире ти комар ли играеш и аз със целия си акъл аха снощи до късно в къщи със един комар си играх на гоненица ама не и казах де че си лепа на машинки то не че и да и бях казал щеше да ми каже нещо.

Ама все пак не е нейна работа де и тъкмо машинката ми нареди едни камбани и на тея капути от ефбета тяхната мама какво им стана със скапания сървър взе че ме изхвърли от сайта и неще и неще да ми даде да се логна. Викам тея какво направиха трих кешове мешове бисквитки и неще и неще.

Пребирам се в къщи и ааааа на компа, няма проблем влезнах, от телефона пусна ме явно са имали някакъв временен цикъл и преди малко мадам ми звъни по телефона и вика. Довечера да се видим викам убаво и мадам ми вика ама ако пак вземеш да си играеш с телефона ще ти го строша от главата викам си на акъла ти ми чупи телефона и ще цъкам от твоя. А той нейния едно дърво с най голямо удоволствие да го тресне човек в земята уш някакъв самсуняг а серия ама каква беше забравих цикли все едно тепърва ще мре.

Даже и казах на мадам разкарай това дърво ако трябва аз ще ти взема някой по добър и тя ааааа не няма да ми пипаш талафона и аз ам добре мъчи се тогава. Та кат ми звъня вика искам те да дойдеш обръснат и пак ти казвам да не забравиш неискам да си играеш с телефона.

Ама то па забравих да и кажа че самобръсначка непомня от кога не съм ползвал и само с машинката за подстригване си хващам брадата.

И тая луда нещо ми се точи по натам за женитби и тем подобни ама и викам жена още е рано добре че не се изпуснах да и кажа за предишните ми 4 развода то ми беше на езика де ама се усетих бързо.:yanim:

преди 1 час, vlado1985 написа:

...

И тая луда нещо ми се точи по натам за женитби и тем подобни ама и викам жена още е рано добре че не се изпуснах да и кажа за предишните ми 4 развода то ми беше на езика де ама се усетих бързо.:yanim:

Брат, ти имаш повече разводи от Стивън Сегал, деба...

Жив и здрав, мосю! Мадам - също!

Поздрави деца идва скоро Дядо Мраз.

Да не забравите Искрата.

😀

7473179_b_1711922958.jpg

преди 2 часа, lebel написа:

Брат, ти имаш повече разводи от Стивън Сегал, деба...

Жив и здрав, мосю! Мадам - също!

Да и всичките бяха кратки само с първата жена живяхме заедно почти 3 години тя беше психоложка и първа ми постави диагнозата че получавам много смс-и.

И то най вече като ме набара една, вечер да си приказвам с котарака, и оная луда котка застанала срещу мен и само ми мялка.

А аз съм и приказвал нещо даже и нещо съм и бил обяснявал ама какво немога да си спомня. Само помня че буля ми каза че очата ми щяли били да си скокнат от орбитите и кат съм станал да си лягам на няколко пъти съм уцелил вратата но за мое нещастие вратата останала цяла и два ни ме болял кракът.:yanim:

преди 51 минути, Rustborn написа:

Подариха ни чаршаф...

Почуствах се като пълен голтак.

В Тил Уленшпигел (Шарл де Костер) Голтаците са пичове!

а чаршафът...

spacer.png

преди 10 минути, lebel написа:

В Тил Уленшпигел (Шарл де Костер) Голтаците са пичове!

а чаршафът...

spacer.png

За деня на бащата - днес, същата ми подари точило за ножове и от съпруга и подаръчен комплект от дм на нивеа.

Сега обмислям да сложа чаршафа на леглото на котката и догодина да и го върна. Естествено, в хубава опаковка.

пп Че сме запалили със Су, нашия за нея беше - ръкавици, маншон, шапка и шал, за него пуловер - всичко от известен бранд, плюс едно вино с две чаши и те на цена...

пп2 Сватовете... Учителка и хирург.

Не мога да си намеря място. Тее ни имат за... Не знам.

Сори за излеянието - трябваше да го кажа че жената избяга на долния етаж, да не ме слуша...

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Не е е същото. 😀 

d0lk9kpTURBXy9kMjY2ODhhMmM2NmQ1MjEwNTZhZ

И на тая снимка тя на колко години е според теб. Определено не е на 28г.. На колкото е твоята американска лигла.

преди 23 минути, Rustborn написа:

За деня на бащата - днес, същата ми подари точило за ножове и от съпруга и подаръчен комплект от дм на нивеа.

Сега обмислям да сложа чаршафа на леглото на котката и догодина да и го върна. Естествено, в хубава опаковка.

пп Че сме запалили със Су, нашия за нея беше - ръкавици, маншон, шапка и шал, за него пуловер - всичко от известен бранд, плюс едно вино с две чаши и те на цена...

Сори за излеянието - трябваше да го кажа че жената избяга на долния етаж, да не ме слуша...

Какво очакваш от сватове!? В американските филми винаги се мразят. А и вие сте виновни, че сте им купили скъпи подаръци.  

Хирурзите може би не са лоши хора но учителките са гадове.

преди 27 минути, Rustborn написа:

Неудобно ми е да го споделя в тази ситуация, но... май съм късметлия... оказа се, че с бащата на снахата сме служили рамо до рамо, легло до легло и 2 години сме делили почти всичко, което може (и не може) да се раздели... и нямам спомен да сме се скарали дори и веднъж. А там, знаеш, нещата си личат и дефектите не могат да се скрият...

преди 15 часа, lebel написа:

Дядо Мраз и Дядо Коледа

Да неговорим. че Дядо Коледа стачкуваше една година и бе заменен от Смъртта, който младите галено нарекоха Дядо Прас и вместо Снежанка бе някакъв Гном.  

768x432.jpg?_=1637941754

Изключително радват водещите пълноценен живот като гавърмейкъри, за които "гaвренето" и "нaсирaнето" на "врага" са като... ъъ, въздуха и слънцето за всяко живо същество (по Г.Димитров) и най-вече като eбaнeто за малкото коте, което помолило батко си и той го зел със себе си на покрива да чакат котките, за да разбере най-после и то к'во е eбaнe... Обаче горе било кучи студ, котките естествено не дошли и котето, одървено, ама от студ, изфъфлило на батко си...

- Бате, аз ше пoeба оше малко и ше си ходя...

преди 18 минути, lebel написа:

Неудобно ми е да го споделя в тази ситуация, но... май съм късметлия... оказа се, че с бащата на снахата сме служили рамо до рамо, легло до легло и 2 години сме делили почти всичко, което може (и не може) да се раздели... и нямам спомен да сме се скарали дори и веднъж. А там, знаеш, нещата си личат и дефектите не могат да се скрият...

Да сте живи и здрави! И те и децата и внуците.

• Автор
преди 9 часа, Rustborn написа:

Подариха ни чаршаф...

Почуствах се като пълен голтак.

Сега остава камилата...

на 25.12.2025 г. в 9:41, АСПЕКТ написа:

Още ли го няма за вас? Аз откога съм с него. Още от лятото. Часовникът, телевизорът е също с Андроид 16. WearOS 6, Android TV 16. 

Е Пиксел са по равни...

преди 9 часа, Муца Дебелогъзова написа:

И на тая снимка тя на колко години е според теб. Определено не е на 28г.. На колкото е твоята американска лигла.

Какво очакваш от сватове!? В американските филми винаги се мразят. А и вие сте виновни, че сте им купили скъпи подаръци.  

Хирурзите може би не са лоши хора но учителките са гадове.

Не е въпроса за парите. Щом сме ги дали - така сме преценили.

Но чаршаф да ти подарят... Не можах да измисля по - гадно нещо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.