Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 43 минути, NewRedDragon написа:

Аз от 12 януари поне за 2 седмици съм на бебешки пюрета - сменям всичко. И двете ченета.

целия декември ми е смотан, нов антидепресант, тревожни мисли, странични ефекти

баси ужаса :( 

днес беше малко по-добре

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 часа, lebel написа:

Струва ми се, че сър Алекс е прекален оптимист. 10 години, пилона ми Янко.

Днес се заклех тържествено - ако продадат Бруно, повече няма да ги погледна.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

И двете ченета.

Мой съсед направи това в Турция. На връщане от там за към Испания мина тук. Каза, че му е струвало 30к, ама не пих лъва или ойро.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Аз от 12 януари поне за 2 седмици съм на бебешки пюрета - сменям всичко. И двете ченета.

E защо ченета? Защо не импланти?

image.png.0a49393a2986de60c60a9fd28a8e4421.png

image.png.e8ec119534e39687e4bf1c6abe9644a1.png

Не беше ли ти един от тия откачалки, които твърдяха, че китайците заедно с руснаците били най зле живеещите комунистически народи.....

преди 18 минути, цър-вул написа:

Мой съсед направи това в Турция. На връщане от там за към Испания мина тук. Каза, че му е струвало 30к, ама не пих лъва или ойро.

Около 50€ на зъб е. 

преди 3 минути, Belefor написа:

50 евро за какво?

За един имплат /зъб/. В тази сума смятам и самата процедура, барабар с "крепежните елементи" и труда на лекарите

преди 14 часа, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

Дядо Мраз 

Мммм, не. От мен имат  - не.

BSB си остават засега най-добрите. 😛

Теб кой те пита кой номер гащи носиш. Аз го показвам за жените тук.

А Бекстрит Бойс са скучновати.

преди 11 часа, NewRedDragon написа:

За един имплат /зъб/. В тази сума смятам и самата процедура, барабар с "крепежните елементи" и труда на лекарите

УАУ... много евтино бре...

преди 10 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Теб кой те пита кой номер гащи носиш. Аз го показвам за жените тук.

А Бекстрит Бойс са скучновати.

Да, момчетата от задната улица са скучновати, затова все още са на сцена. След повече от 30 години.

преди 15 часа, petie1 написа:

О това е само малка част от това което  имат:)

Ти видя ли таксито без шофьор? Аз това не мога да си го представя, и все още не мога да го повярвам. Все си мисля, че лъжат. Ако има и други подобни не знам. 

преди 6 часа, Belefor написа:

УАУ... много евтино бре...

Не съм се интересувал как вървят цените на подобна "услуга"...... В случая, "зъбаря" е австриец и ми е приятел от много години (от "наште" е - запознахме се на Red Bull ring ). Отваря специализирана клиника тук и аз вероятно ще бъда първият му "клиент" :) 

ПС: То, тази година и аз доста му помогнах с интериора на кабинетите и залите, де..... :beer:

Тодор Живков беше по-забавен. И имаше харизма.

Борисов се опитва да го имитира, но не става.

преди 20 часа, Rustborn написа:

Днес се заклех тържествено - ако продадат Бруно, повече няма да ги погледна.

Е то Бруно Фернандеш напрао си пречи. Като бела врана е. Ко го нема, сички останали ш'си паснат перфектно.

--------------

Мноо некак по Юнг ми звучи да се оплакваш едновременно и от цените и от опашките. Ма сигурно нешо не съм забелязал. 

• Автор
преди 9 часа, "Саша" написа:

Ти видя ли таксито без шофьор? Аз това не мога да си го представя, и все още не мога да го повярвам. Все си мисля, че лъжат. Ако има и други подобни не знам. 

Имат и автоматични влакове а такива таксита има и САЩ а руснаците имат чистачха Пиксел, за мен по интересни китаѝските роботи

преди 2 часа, lebel написа:

Мноо некак по Юнг ми звучи да се оплакваш едновременно и от цените и от опашките. Ма сигурно нешо не съм забелязал. 

Това ако е за мен - не го разбирам.

преди 16 минути, lebel написа:

Не е. Отделил съм го.

А бе да питам. Викам да не съм дрънкал пак, някакви простотии. Ама чак пък Юнг... Предполагам соулташака на фройд.

преди 1 минута, Rustborn написа:

А бе да питам. Викам да не съм дрънкал пак, някакви простотии. Ама чак пък Юнг... Предполагам соулташака на фройд.

Че к'во, аз като плещя простотии, съм най-близо до тая материя.

---------------------------------

Днес мернах един патриот.  14-15- максимум 16- годишен. Как познах, че е такъв ли? Ми... беше с... как му викат, май ветровка (тва според мен малко русизъм пада, но нямам проблем с това... харесвам руския език, не харесвам... ок, не е тук мястото). Та, ветровка. Черна ветровка. А на черната ветровка, мила моя майно льо, вдясно (негово) на гърдите - руски (предимно) православен кръст, вляво (негово) - патриотична емблема (познах по надписа "ПАТРИОТ" ... и по левъ де, но предимно по надписа), а по средата (и под тях), на некъф капак (джоб или аксесоар) пишеше "СЪ НАМИ БОГЪ" (без кавичките). Стана ми мило некак. 14-16 години, а момчето беше успяло да се запознае със старинните църковни текстове... примерно... "Моогущии, покаряйтеся... " щото ... накратко - щото Яко е с нами Бог.
И изобщо, изглеждаше свестно детето. Седеше си кротко на мястото за инвалиди и не се репчеше на кияците около него, че му пречат да си цъка на цъкалото. Вероятно щото беше само.

Т'ва мислех да го напиша във валутната тема, ма се сетих, че после трее обяснявам на Бъбълс, че си е по темата... Ми кво, на 3-ти ред (при мен, не знам кой на какво чете, ако чете изобщо) пише "левъ". Макар че стаа дума за друг лев. Досущ като...

Седи поручик Ржевски в щабната палатка и пише нещо... Влиза командирът на полка:
- Поручик, какво пишете?
- Химн за нашия полк, гос'ин полковник...
- Нима? Дайте да погледна... Боже мой, поручик, това са само псувни!
- Но защо... Ето тук, на третия ред във втория стих пише "знаме"...

Колега, недейте изтрещява, все пак всички четат!

преди 13 часа, АСПЕКТ написа:

Да, момчетата от задната улица са скучновати, затова все още са на сцена. След повече от 30 години.

Казва се бизнес. Посвършили са им парите затова пак се събраха. Последният им хит е от 2005г.. 

преди 7 часа, NewRedDragon написа:

Не съм се интересувал как вървят цените на подобна "услуга"...... В случая, "зъбаря" е австриец и ми е приятел от много години (от "наште" е - запознахме се на Red Bull ring ). Отваря специализирана клиника тук и аз вероятно ще бъда първият му "клиент" :) 

ПС: То, тази година и аз доста му помогнах с интериора на кабинетите и залите, де..... :beer:

Човек никога не трябва да е приятел с лекаря, зъболекаря, пилота - жизненоважни професии.

Приятелските взаимоотношения могат да подкопаят професионализма и стриктното спазването на правилата.

Така загина Коби Брайънт - от приятел пилот.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.