Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро предпладне!

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 9 часа, (:IдioiдI:) написа:

Значи, и християните са грешници, но осъзнават грешките си. ;) 

Речено е, че глупавия човек се учи от своите грешки, а умния и от чуждите. 

За жалост умните жени са в дефицит. ;) Това нема в България! 

Благородството се състой да може да прощаваш,а не да убиваш щото не приемат твоята вяра в Бог и/или не признава твоите канони. 

Българите са простили, но помнят! Тежко на друговерци, ако посегнат на децата им! 

Речено е, на чуждо не посягай, но своето защитавай дори с живота си!  

Затуй, който е посегна на чуждо, то трябва да се разплати с еквивалент, това е справедливост! (Зъб за зъб, живот с живот, това е речено във Вехтия завет)! 

Аз казах! 

п.п. Кое жена знае какво е отговорност, за да претендира, че е справедлива?! 

Верно ли осъзнават грешките си?! Аре ве! Я пак си помисли. И стига с тия жени. Те нямат нищо общо с твоето Християнство. Да не говорим, че са ги гонили и обвинявали за вещици. Сам знаеш какви зверства е правила светата инквизиция. Да ти  е.....а изкуплението и прошката аз! 

преди 9 часа, (:IдioiдI:) написа:

За жалост умните жени са в дефицит. ;) Това нема в България! 

Кажи го на жена си! Какво ще ти чуят ушитеее!? 

Ъ, Добро утро. Някаква японка се е омъжила за мъжко(не съм сигурен дали, само предполагам) NPC, създадено от LLM. Изродията няма граници.

преди 1 час, цър-вул написа:

Кажи го на жена си! Какво ще ти чуят ушитеее!? 

Каза: "Колкото по-тъпа е една жена, толкова за по-умна се мисли!" :) 

Ами сега?! :)

image.png.ef46ad1cf1acd7ac7392514b19bd91ba.png

преди 1 час, Емил Костов написа:

Сам знаеш какви зверства е правила светата инквизиция.

Няма как да знаеш какво аз зная! :) Какво знание се опитваш да ми набуташ?! :) 

Емо, Докажи кое християнство е ползвало инквизитори? 

Или искаш да кажеш, че мюсюлманите са водели освободителна война в Европа ли?! :)  

преди 2 часа, (:IдioiдI:) написа:

Каза: "Колкото по-тъпа е една жена, толкова за по-умна се мисли!" :) 

Ами сега?! :)

image.png.ef46ad1cf1acd7ac7392514b19bd91ba.png

Няма как да знаеш какво аз зная! :) Какво знание се опитваш да ми набуташ?! :) 

Емо, Докажи кое християнство е ползвало инквизитори? 

Или искаш да кажеш, че мюсюлманите са водели освободителна война в Европа ли?! :)  

Аз за мусюлманите не споря. При тях е ясно. 

И не ми започвай пак тия спорове. Достатъчно съм те гонил в темите за религия, че и тук да се правиш на ударен.

Освен това ти можеш да си вярваш в Християнството, но недей да караш другите да вярват. Че иначе ставаш фанатик, какъвто си и.

преди 28 минути, Емил Костов написа:

Освен това ти можеш да си вярваш в Християнството, но недей да караш другите да вярват. Че иначе ставаш фанатик, какъвто си и.

И как съм те убедил, че вярвам в Християнството?! :) Чак толкова ли съм станал убедителен, че си се усъмнил в себе си, и си се почуствал срах за теб или твои близък за теб човек във форума!? :) 

Надценяваш ме нещо Емо. ;) 

Отделно, не съм католик. Нито от някоя секта. Обикновен мирянин съм като тебе. Просто вярата ми в Бог е по-голяма от твоята. Моята слабост е Вера, защото е повече комунист от меня! :) 

преди 10 минути, (:IдioiдI:) написа:

И как съм те убедил, че вярвам в Християнството?! :) Чак толкова ли съм станал убедителен, че си се усъмнил в себе си, и си се почуствал срах за теб или твои близък за теб човек във форума!? :) 

Надценяваш ме нещо Емо. ;) 

Отделно, не съм католик. Нито от някоя секта. Обикновен мирянин съм като тебе. Просто вярата ми в Бог е по-голяма от твоята. Моята слабост е Вера, защото е повече комунист от меня! :) 

Ако наистина ти си написал това нещо, значи имаш шизофрения. Погледни си темите и постовете. Не искам да се занимавам повече с тебе. Апе та кучето! Безмислено е да пилея енергия за фанатици.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Не искам да се занимавам повече с тебе. Апе та кучето! Безмислено е да пилея енергия за фанатици.

Що се занизвал с мен след като си убеден в какво вярваш?! :) 

Мислиш, че ме боли от това апене на кучето ли?! :) 

Нали по-важно е, че теб не те апе, к'во си се загрижил за мен?! Споко по-рано ще напусна този свят и ще се спася! :)

Успех!  

преди 4 минути, (:IдioiдI:) написа:

Що се занизвал с мен след като си убеден в какво вярваш?! :) 

Мислиш, че ме боли от това апене на кучето ли?! :) 

Нали по-важно е, че теб не те апе, к'во си се загрижил за мен?! Споко по-рано ще напусна този свят и ще се спася! :)

Успех!  

Споко по-рано ще напусна този свят и ще се спася! :) - никога не говори подобни глупости! Ама никога! На мен не ми дреме дали те боли, но носи винаги отговорност за думите си, защото другите хора могат да повярват или да пострадат заради това. И ти ще платиш цената, колкото и смешно да ти звучи.

преди 8 минути, lebel написа:

Като легенда или като модератор в сянка е тва? Можеш да ме докладваш, ако нямаш подходящ пулт... или както там му викат.

Като потребител.

преди 17 минути, Bubbles написа:

Като потребител.

Като потребител, ще ти отговоря. Постът ми, сравнен с този...

"Теб пък кой те пита?   Търси си мъж и не ни занимавай с нищо. "

който практически (и теоретически) стана причина за раждането му... освен, че наистина се притеснявам за психическото здраве на attj  и сие... 

е изцяло (повтарям и подчертавам в сравнение) по темата...

Но предполагам, че на теб, като активен участник в глутницата срещу Баалбек (едит: дето се вика в една реклама - ае че те/ви чака мъжка работа), поздравления за което, тия неща не ти правят впечатление.

• Автор

Ба кви фтп кви 3 лв на цяло!?

преди 6 минути, lebel написа:

Като потребител, ще ти отговоря. Постът ми, сравнен с този...

"Теб пък кой те пита?   Търси си мъж и не ни занимавай с нищо. "

който практически (и теоретически) стана причина за раждането му... освен, че наистина се притеснявам за психическото здраве на attj  и сие... 

е изцяло (повтарям и подчертавам в сравнение) по темата...

Но предполагам, че на теб, като активен участник в глутницата срещу Баалбек (едит: дето се вика в една реклама - ае че те/ви чака мъжка работа), поздравления за което, тия неща не ти правят впечатление.

Глутница срещу кого?
Не знам какви глутници, стада и прайдове аса те подгонили, просто исках да ти кажа че темата там е за еврото не за Украйна, бандеровци, зельовци, путновци и прочее.
Не знам може би ми е додеяло да слушам само за тия, съжалявам.

А въпросната многократно съм се опитвал да водя нормален диалог с нея но такъв е невъзможен защото само скача да хапе, няма никакви доводи, нито защитава някаква теория, просто хваща дадена дума, извърта я и скача да хапе. Затова и вече не си хабя клавиатурата за него/нея.

Невероятно хора, не мога да повярвам. Два пъти изгледах този видеоклип и все още не мога да повярвам, че всичко това е реално и е на нашата планета. :cantbelieve:

Сега се питам, "НИЕ В КАМЕНАТА ЕРА ЛИ ЖИВЕЕМ"? Флинстоун? 

Удри Манчо...

Абе, Тиймо... тия, докато ги изреждаха, мислех че са Вила. Едва на Фернандеш се осеферясах. Мноо непознати (за мен) имена имате.

едит: не, и рендето (с извинение, ко си му фен) Шоу съм опущил

преди 27 минути, lebel написа:

Удри Манчо...

Абе, Тиймо... тия, докато ги изреждаха, мислех че са Вила. Едва на Фернандеш се осеферясах. Мноо непознати (за мен) имена имате.

едит: не, и рендето (с извинение, ко си му фен) Шоу съм опущил

Трима наказани и трима за африканските нации.

преди 6 часа, Joss Bomon написа:

Това е чиста проба война между няколко гангстерски групи... 

май пак ще се ходи на зъбар

аман от проблеми :( 

• Автор
преди 3 часа, "Саша" написа:

Невероятно хора, не мога да повярвам. Два пъти изгледах този видеоклип и все още не мога да повярвам, че всичко това е реално и е на нашата планета.

О това е само малка част от това което  имат:)

преди 31 минути, buldak написа:

май пак ще се ходи на зъбар

аман от проблеми :( 

Аз от 12 януари поне за 2 седмици съм на бебешки пюрета - сменям всичко. И двете ченета.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.