Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 13 часа, Greta Simmer написа:

А какъв цвят е лака? 💅

Ти виждал ли си Муца на живо?

Бяло-безцветно калциев лак. 

Той ако ме види на живо ще се приключи, но тука много знае да плямпа. 🤭

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор

Опаа Австралия станала остров

преди 4 часа, petie1 написа:

Опаа Австралия станала остров

Е кво. В некъф по-така хидро смисъл, Антарктида, Америките, Африка и Евразия - също

Добро утро (или предпладне, ако предпочитате)!

преди 28 минути, Rustborn написа:

@Joss Bomon това добро ли е ? Ще се ползва за RX580. Гледах и някакво подобно на Сеасоник...

Извинявай, че се намесвам....но сигурен ли си, че останалите около 450 W ще ти стигнат за другия хардуер?

Не говоря за "марката" в сличая

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Извинявай, че се намесвам....но сигурен ли си, че останалите около 450 W ще ти стигнат за другия хардуер?

Не говоря за "марката" в сличая

Ти пък... Добре се намесваш.

Мисля че е повече от достатъчно. 65w процесор и още 100 - 130 за другите компоненти.

преди 44 минути, Rustborn написа:

@Joss Bomon това добро ли е ? Ще се ползва за RX580. Гледах и някакво подобно на Сеасоник...

За парите си е добре, но... имат оплаквания от проблемни вентилатори и шумна работа под голям товар. Препоръчва се предимно 750W вариант на тази марка. Произведено е от HEC/Compucase. На 580 и трябват около 200W при пикова консумация и 260W при тест с Furmark. С две думи, няма много избор до 200лв. и с 10г. гаранция. Алтернатива е Seasonic core GX, което е с по-нискокачествени компоненти от Focus.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

За парите си е добре, но... имат оплаквания от проблемни вентилатори и шумна работа под голям товар. Препоръчва се предимно 750W вариант на тази марка. Произведено е от HEC/Compucase. На 580 и трябват около 200W при пикова консумация и 260W при тест с Furmark. С две думи, няма много избор до 200лв. и с 10г. гаранция. Алтернатива е Seasonic core GX, което е с по-некачествени компоненти от Focus.

https://www.vario.bg/seasonic-core-gx-atx-3-2024-gx-650-650w-atx-3-1 това ли ? То и догодина ще се сменя цялата система, така че лапето не държи на 10 години...

преди 15 минути, Rustborn написа:

https://www.vario.bg/seasonic-core-gx-atx-3-2024-gx-650-650w-atx-3-1 това ли ? То и догодина ще се сменя цялата система, така че лапето не държи на 10 години...

Щом лапето не държи на 10 години гаранция заще не вземеш някое по евтино захранване аз съм със това взех го май месец от jar и съм доволен от него.

https://www.jarcomputers.com/1stplayer-ps-750ar-prod-pwrpc1stplayerps750ar.html#techs

https://www.1stplayer.com/productdetails/listid/93/id/26

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Немска вечеря 

И рецептата

Харесвам леберкез(ето). Помня вкуса му и в соц вариант (имам спомен, че беше по-едро смлян... едит: и имаше шупли). Но пак беше вкусен.

преди 26 минути, Rustborn написа:

Не, по-добро е be quiet! Pure Power 12 650W. Казах, че ако ще е Seasonic трябва да е поне Focus. Seasonic Focus GX ATX 3 (2024) GX-750 750W ATX 3.1 FOCUS-GX-750-V4 от Vario.bg Ако вземеш това, ще ти е преходно и за новата конфигурация догодина.

Гледай тази класация PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network.

преди 15 минути, Joss Bomon написа:

Не, по-добро е be quiet! Pure Power 12 650W. Казах, че ако ще е Seasonic трябва да е поне Focus. Seasonic Focus GX ATX 3 (2024) GX-750 750W ATX 3.1 FOCUS-GX-750-V4 от Vario.bg Ако вземеш това, ще ти е преходно и за новата конфигурация догодина.

преди 17 минути, Joss Bomon написа:

Занимават ме с на девер ми Петко... И да не е много скъпо че имал рожден ден март месец и ще му взимат нов.

Пък аз съм - всичко друго, не и тоци. Та знам че ги разбираш и затова те питах.

Благодаря !

преди 13 минути, lebel написа:

Интересно второ полувреме.

За 22 минути се изпотих четири пъти... И 224 псувах.

преди 14 минути, Rustborn написа:

...

За 22 минути се изпотих четири пъти... И 224 псувах.

Хубав гол шибна. Тъкмо тръгнах да пиша (като гледах тия на стената как се правят на мотики), че и англичаните зеха да се правят на португалци и португалецът обра паяжината.

едит: ко продължа да пиша, ше шибнете ли още един...

преди 3 минути, lebel написа:

Хубав гол шибна. Тъкмо тръгнах да пиша (като гледах тия на стената как се правят на мотики), че и англичаните зеха да се правят на португалци и португалецът обра паяжината.

едит: ко продължа да пиша, ше шибнете ли още един...

Спами, спами...

току-що, lebel написа:

Е ти като пишеш виде кво стаа

хахахаах, сядам на клекалото и пускам душа върху мен и от там ще гледам

преди 10 минути, Rustborn написа:

хахахаах, сядам на клекалото и пускам душа върху мен и от там ще гледам

Тоя шешко ли е ешко бешко ли е, е конникът без глава

едит: отървахте кожата

И той квооо...?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.