Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, В. Велев написа:

Говорилня или дрън-дрън. В тази тема ти е мястото и тук си много силен.

Кажи как премина от 1660 на 5060, като при такава миграция се сменя минимум кутия и захранване. Защото ако знаеше, нямаше да пропуснеш да се похвалиш. 

Само ако може да се видите отстрани, какви сте смешници...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 часа, Rustborn написа:

Кажи как премина от 1660 на 5060, като при такава миграция се сменя минимум кутия и захранване. Защото ако знаеше, нямаше да пропуснеш да се похвалиш. 

Само ако може да се видите отстрани, какви сте смешници...

Това което пишеш показва колко си глупав. Без да знаеш каква ми е кутията и захранването правиш генерални изводи.

Кутията ми е голяма, а захранването ми е 850W и това още преди 6-7 години.

Смешник си (меко казано). 

П.П. Ти да не си някой от познатите тука с нов профил. Много на отваряк ми се правиш и се осмеляваш така да ми говориш.

преди 45 минути, Belefor написа:

Айде, правителството подаде оставка. Да му мислят следващите!

Супер. Нека да полеем. Дано да не дойдат някакви чукундури.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

А дано...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ще дойдат същите, но без ивелинчо - Г-н Пеевски го каза в прав текст. А може би и израждането няма да влеза. Зависи дали можем да махнем радефф до извънредните избори. Иначе аз се радвам да има по-често избори :) 

Бахти колко мачове има тая вечер и нищо не мога да си харесам без резерви. Не съм у ред.

едит: пуснах си геренските лъвове срещу бистришките тигри

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Ще дойдат същите, но без ивелинчо - Г-н Пеевски го каза в прав текст. А може би и израждането няма да влеза. Зависи дали можем да махнем радефф до извънредните избори. Иначе аз се радвам да има по-често избори :) 

Има и други прогнози...

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Има и други прогнози...

За целта, фатмака трябва да сдаде поста доброзволно или доброзорно. След това да регистрира партията си и т.н......

По закон той трябва да проведе консултации с парламентарните групи, и след това да възложи на кандидат-премиер от първата по големина политическа сила да състави правителство. В случая това отново е ГЕРБ, които са мандатоносител и на подалия оставка кабинет.

преди 3 часа, В. Велев написа:

Това което пишеш показва колко си глупав. Без да знаеш каква ми е кутията и захранването правиш генерални изводи.

Кутията ми е голяма, а захранването ми е 850W и това още преди 6-7 години.

Смешник си (меко казано). 

П.П. Ти да не си някой от познатите тука с нов профил. Много на отваряк ми се правиш и се осмеляваш така да ми говориш.

Как да ти говоря бе льольо? Не помниш и какво си лъгал. Инджинерите с високопарните приказки, от раздел "Търгаши на дребно" . Оня за три години продаде два компютъра с пълен сайт - фейк и смяна на цените в движение, ти изпя на песен една бяла кутия с изстрадал  уин 7.

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

По закон той трябва да проведе консултации с парламентарните групи, и след това да възложи на кандидат-премиер от първата по големина политическа сила да състави правителство. В случая това отново е ГЕРБ, които са мандатоносител и на подалия оставка кабинет.

Абсурд е да приемат, както и всички след тях, но не му е тука мястото за политкоментари... А "фатмака" няма да се занимава тепърва с никакви регистрации, защото вече има регистриран носител...

Не знам дали съм прав, но ми се чини 'се едно дали се пускат постове с монолози на ИИ или клипове с такива на знайни и незнайни видеогурута.

Ама няма лошо де. Щом хората ги влече... Само да не приемат като лична обида липсата на интерес към публикуваното. Щото очакването че могат да придобият чрез тях повече тежест (понякога се шегувам, наричайки я принадена тежест) във виртуалното общество буди само тъга, но реакцията на несбъдването му е и смешна.

преди 18 минути, Rustborn написа:

ти изпя на песен една бяла кутия с изстрадал  уин 7.

Какви са тия глупости? Каква бяла кутия и Уин7 те гони. Кутията ми е черна и съм от 15 години инсайдер с Windows 11.

Ти да не си пил пак?

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

След толкова сменени правителства и един куп избори през последните години не знам как има още оптимисти, че някой ще дойде да ги оправи.

преди 40 минути, В. Велев написа:

Какви са тия глупости? Каква бяла кутия и Уин7 те гони. Кутията ми е черна и съм от 15 години инсайдер с Windows 11.

Ти да не си пил пак?

Тук сте два вида шушумиги. Едните като ги хванеш натясно започват - не си си пил хапчетата или пак си се напил. Другите - този профил е моето алтер его и всъщност не съм такъв в реала.

А всъщност сте най обикновени измамници с надежда че, някой ще ви обърне внимание.

преди 12 минути, ined написа:

След толкова сменени правителства и един куп избори през последните години не знам как има още оптимисти, че някой ще дойде да ги оправи.

Грешно мислене. Никой никого не оправя.  Търсят се народни представители, които наистина представляват народа. И застъпват техните идеи.

преди 31 минути, Rustborn написа:

Тук сте два вида шушумиги. Едните като ги хванеш натясно започват - не си си пил хапчетата или пак си се напил. Другите - този профил е моето алтер его и всъщност не съм такъв в реала.

А всъщност сте най обикновени измамници с надежда че, някой ще ви обърне внимание.

Още един откачалник се извъди. Много несвързано пишеш.

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Грешно мислене. Никой никого не оправя.  Търсят се народни представители, които наистина представляват народа. И застъпват техните идеи.

Бих предпочел да застъпват неговите, а не техните, но съзнавам, че некои особености на човешкия род придават на предпочитанията ми анекдотичен характер.

преди 5 часа, Rustborn написа:

Такива са и 85-90% от хората и в реала. 

Аз обаче и тук съм си истинска, даже по-истинска, щото съм си написала името, което най-точно ми пасва и квото мисля, това и казвам.

Затова ме мразят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.