Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

12 позиция за Никола. Има много хляб в момчето!

За съжаление нямаше темпо колата вчера и днес. Вчера се разбра къде е проблема, но правилника не позволява промяна на настройките на шасито межди двете състезания. Все пак, добри първи 2 уикенда

преди 13 часа, Banesc написа:

искат да повдигнат българския дух кукловодите и промотират бг спортисти 

държавата е пред разпад а  е  географски е на кръстопът и ще страда европа и турция 

Казваш, че Фернандо Алонсо, двукратен световен шампион във Formula 1 е от кукловодите?

Ти си много кух профил! Ти наясно ли си как се стига на 18 години до това ниво в моторен спорт? И какво общо има държавата с кариерата на Никола Цолов?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, цър-вул написа:

Тоа отново си бълбука ей тъй, колко' да не заспи.

Някой ден ще избълбука нещо не на място и ще изяде винкела от към ъгъла

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Фернандо Алонсо, двукратен световен шампион във Formula 1 е от кукловодите?

докато беше  шумахар , алонсо беше по последните места

обаче на германците вече  не им трябваше  маркетинга и си направиха кАуфландите по държавите 

преди 23 минути, Banesc написа:

обаче на германците вече  не им трябваше  маркетинга и си направиха кАуфландите по държавите 

Наистина си много тъпо парче.

преди 27 минути, Banesc написа:

Кауфланд има само в Източна Европа. А в България стоката на Кауфланд е от Чехия, защото първия Кауфланд в чужбина беше в Чехия.

преди 27 минути, Banesc написа:

И нали знаеш, че Лидл и Кауфланд са една и съща фирма.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Конгломерат_(икономика)

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Лидл и Кауфланд са една и съща

фамилия... 

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Наистина си много тъпо парче.

Г винкеу, настъпан от вауяк

преди 5 часа, Sunnyboy написа:

...

Не ти ли споделих да си оправиш логореята, бре вуйка..отвратително е да пълниш базата данни с психосоматичните ти графомании.....

Сериозно ти говоря!

Ставаш смешен и доказваш, че имаш отклонения!

Логорея (от греч. λόγος — слово и ῥέω — течь) — это симптом патологии речи, который проявляется как чрезмерное речевое возбуждение, многословие и безудержная, быстрая речь, часто бессвязная или не по делу, также известная как "словесный понос". Это состояние может быть признаком психических расстройств, таких как мания, шизофрения, афазия или расторможенность, при которой человек не может контролировать поток слов, хотя понимает речь и может отвечать, но быстро переходит к потоку речи. В переносном смысле, это пустословие и болтовня. 

...

Съжалявам за  затрудненията, които съм ти създал, Слънчево момче, племеннико ненагледен, поборнико храбър за чиста и свята база данни. Поне диагностицирахме състоянието ти. Дислексия, в частта затруднения при четене -  "засегнатите лица имат трудности с прочитането на думите, правописа и разбирането на смисъла на текста". Това обяснява ниското ти самочувствие (което се опитваш трогателно неуспешно да прикриеш) и видима неудовлетвореност. Разбирам, че се чувстваш недооценен и на моменти непълноценен. Но... така е и Том Круз... бил е и Стив Джобс, светла му памет... тия ги 'зех от Уикито. Само това остава, да помня кой има дислексия.

Но те уверявам, че няма нищо фатално. Успехът на засегнатите от дислексия не е Фата Моргана. При ранна диагностика (аналогичен случай у наше село - опитвам се да разведря обстановката с тая формулировка), подкрепа от обществото (нуждата от която ми се струва недооценена от админите и модерите тук) и упорит труд от твоя страна, би могъл... макар че... кой знае.

едит: Добро утро, "Виетнам"!

преди 1 минута, Sunnyboy написа:

Вярвам, че си тъпо парче,но може би има идея да се поправиш, ще ти дам номер на психлог, който работи със случаи като твоят!

Сетих се за една моя виртуална приятелка -  удивителна дама, която освен че рисува чудесно, има и изключително приятно цапната уста. Тя би приключила тоя интересен диалог с - лапай бе. Но предвид състоянието ти, може и да не го направи. Малко е жалостива.

на 6.12.2025 г. в 9:42, lebel написа:

Ти па люспи... При толкова шарани, по-скоро цел шаран ше настъпиш. Поличба та скърца.

Честит празник на именяци, рибари, моряци, пътешественици... аре и банкери, и търговци, последните две прослойки с некои резерви. Бъдете здрави, щастливи и късметливи!

Снимков материал има ли ?

преди 41 минути, lebel написа:

Текстов. Над теб.

А на Никулденското гурме...

spacer.png

Чесно.

Ще подмина. Не разбирам. Дано не е за лапай...

преди 40 минути, Rustborn написа:

Ще подмина. Не разбирам. Дано не е за лапай...

Не е.

И аз не всичко разбирам. Основното в такива случаи при мен е - от кого какво мога да очаквам. Ако е приятел, макар и виртуален, за мен не е фатално, ако не доразбера нещо. Ако не е, добре е да съм разбрал... може да се окаже, че дължа... нещо... ъъ, да го наречем ресто...

И в тоя ред на мисли, не би трябвало да имаш некви кофти очаквания, свързани с мен!

преди 11 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Ами Кристиан Костов е много по-известен за мен от този синковец на богат комунистически "бизнесмен".

Кристиян Костов е известен млад български певец, много обичан в азиатските държави. 

На мен ми се струва твърде женствен, но познавайки вкуса на Муцка, сравнението с Кристиян Костов е по-скоро комплимент.

Надявам се всички да сте добре.

Спокойна седмица! 🌼

Едно бързо питане имам - откъде мога да взема на възможно най ниска цена Смартфон GSM SAMSUNG GALAXY A17 A175 128/4 BLUE 6.70 ", 128 GB, RAM 4 GB, 50+5+2 MP ? Да има възможност за плащане с карта.

преди 13 минути, Belefor написа:

Едно бързо питане имам - откъде мога да взема на възможно най ниска цена Смартфон GSM SAMSUNG GALAXY A17 A175 128/4 BLUE 6.70 ", 128 GB, RAM 4 GB, 50+5+2 MP ? Да има възможност за плащане с карта.

Ако е за България, във всеки Технополис имаш възможност за всякакво плащане. За момента цената там е най-ниска.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Ако е за България, във всеки Технополис имаш възможност за всякакво плащане.

Да, Аз съм там и ми е изкаран - 320 лв. Чудех се само дали има по добра цена от тази или това е...

преди 3 минути, Belefor написа:

Да, Аз съм там и ми е изкаран - 320 лв. Чудех се само дали има по добра цена от тази или това е...

Никъде не намирам на по-ниска цена, освен варианта който не е 5G.

преди 1 час, lebel написа:

Не е.

И аз не всичко разбирам. Основното в такива случаи при мен е - от кого какво мога да очаквам. Ако е приятел, макар и виртуален, за мен не е фатално, ако не доразбера нещо. Ако не е, добре е да съм разбрал... може да се окаже, че дължа... нещо... ъъ, да го наречем ресто...

И в тоя ред на мисли, не би трябвало да имаш некви кофти очаквания, свързани с мен!

Бях малко превъзбуден и не мислех, просто четях - един ме задмина и зави надясно, точно преди кръстовище и му предадох малко уроци по шофиране...

@lebel вече от Google са премахнали засичането на линка от Safe Browsing-a.

http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup.exe

Иначе офлайн инсталаторите за конкретна версия са си все така ок де.

https://free.360totalsecurity.com/totalsecurity/360TS_Setup_11.0.0.1259.exe

преди 18 минути, Belefor написа:

В емаг е 286 лв. Този в Технополис също е 4G. 

преди 35 минути, The Lone Star написа:

В емаг е 286 лв. Този в Технополис също е 4G. 

Тъпунгерите от емаг не правят регистрация ако нямам БГ номер ...

Ами... купих го от технополис 320лв.

Няма лошо. Предполагам, че е за подарък?!

Така и така сме на тази вълна, та да питам и аз. Чудя се дали калъфът за Redmi Pad SE, 11" ще стане за Redmi Pad 2, 11"?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.