Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Подарък  за коледа!

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

@lebel вече от Google са премахнали засичането на линка от Safe Browsing-a.

http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup.exe

Иначе офлайн инсталаторите за конкретна версия са си все така ок де.

https://free.360totalsecurity.com/totalsecurity/360TS_Setup_11.0.0.1259.exe

Благодаря! И без това си ползвам 2-рия линк. В първия, освен всичко друго, доста време setup-а се движеше (а може би и все още се движи) с некво закъснение, следствие на което, като го сваля от него и погледна с десен бутон, в Properties > Details версията на сваления инсталационен файл, се оказва, че съм свалил пак стария. То затова и ми писна.

Но благодаря пак!

преди 4 часа, Belefor написа:

Тъпунгерите от емаг не правят регистрация ако нямам БГ номер ...

Ами... купих го от технополис 320лв.

Точно днес поръчвах за един колега (и той искаше да направи подарък, а няма акаунт). Аз от моя профил го поръчвам до easybox, като пристигне ще ми пратят SMS с PIN код, казвам му кода и той отива и плаща с неговата карта и изобщо нито ме занимава, нито може да ме прееВе с някакви пари, демек дори и да беше помолил мен или някой друг от форума, без проблем щеше да стане работата с поръчката.

И за него търсихме Самсунг до около 300лв, ма се спряхме на А16 за 310лв, но с 6GB RAM. Това дето си го взел и аз го гледах, ма тези 4GB ме отказаха. Приложенията ще стават все по-лакоми и мисля че апарати само с 4гъби вече са мъртвородени. 

Е, все пак е за подарък. Може да е за възрастен човек, който няма да го натоварва толкова.

Моят го взех преди три години с 4/64 и се справяше прилично, но вече усещам, че не е същото. Следващият ще е задължително с 8 ГБ.

преди 1 час, The Lone Star написа:

Е, все пак е за подарък. Може да е за възрастен човек, който няма да го натоварва толкова.

Моят го взех преди три години с 4/64 и се справяше прилично, но вече усещам, че не е същото. Следващият ще е задължително с 8 ГБ.

Ми аз за мамка ми бях взел този таблет TCL Tab 10s с 4GB RAM, а тя се оплаква че вече едната игричка ѝ насича и се зарежда за повече от пет минути. Сега за Коледа съм ѝ взел LENOVO Idea Tab с 8GB

Старият ни таблет е с 2/16 и Андроид 7. Вече не става за почти нищо. За Коледа взех Redmi Pad 2, 8/256. Новото си е ново...

• Автор

И моя е Леново Идеа Таб със сим :)

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Точно днес поръчвах за един колега (и той искаше да направи подарък, а няма акаунт). Аз от моя профил го поръчвам до easybox, като пристигне ще ми пратят SMS с PIN код, казвам му кода и той отива и плаща с неговата карта и изобщо нито ме занимава, нито може да ме прееВе с някакви пари, демек дори и да беше помолил мен или някой друг от форума, без проблем щеше да стане работата с поръчката.

И за него търсихме Самсунг до около 300лв, ма се спряхме на А16 за 310лв, но с 6GB RAM. Това дето си го взел и аз го гледах, ма тези 4GB ме отказаха. Приложенията ще стават все по-лакоми и мисля че апарати само с 4гъби вече са мъртвородени. 

Гледах , че А16 са от август 2024 а А17 са от август 2025. Като сравнявах параметрите и отзивите - хората са по доволни от 4МБ А17 отколкото от 6МБ А16. 

За стар човек е и трябваше да го платя с карта от тук а не от БГ...

преди 49 минути, lebel написа:

Скромничиш. Качихте се и на "турнирно" място.  Евентуално.

Добро утро!

Почти петък е.

Коментатора - изкачиха се на дъното, на върха на таблицата. И това не го бях чувал.

преди 1 час, Rustborn написа:

Коментатора - изкачиха се на дъното, на върха на таблицата. И това не го бях чувал.

Тая формулировка е непозната и за мен. Нищо че пия кафе от подобно дъно.

spacer.png

Хубав ден!

преди 1 час, lebel написа:

Тая формулировка е непозната и за мен. Нищо че пия кафе от подобно дъно.

spacer.png

Хубав ден!

Помислих че е за местата в евротурнирите, ама са до пето. Освен ако не ги водят на едно място, тези с еднакъв брой точки...

пп Жената пие чай в такива чаши - много са ми неудобни.

преди 22 минути, Rustborn написа:

Помислих че е за местата в евротурнирите, ама са до пето. Освен ако не ги водят на едно място, тези с еднакъв брой точки...

пп Жената пие чай в такива чаши - много са ми неудобни.

За чай ми е малка, но за кафе мноо ме кефи. Цветът през двете прозрачни стени стои мноо вкусно. Не ми трее и дръжка (има и такива, може би тая за чай е такава), щото не пари.

Иначе... за евротурнирите е, ма не мога да го преразкажа, щото ми е малко сложно... даже и при взети от първи път висши математики (че дали препълнен със знания даже не се освободих от едната) ... даже и при лекото опресняване на спомените в Уики-то.

То са първите три, па 4-тия - плейофи, па 5-тия, па 6-тия (па има вариант и за 7-я), в зависимост от резултатите за купите...

Друго си мисля... колко трее са малоумни Пул, за да изтърват Клопеца. Аз тоя идиот (в превъзходната степен на понятието) не бих го изпуснал никога! Каквото и да ми струва.

преди 16 минути, lebel написа:

За чай ми е малка, но за кафе мноо ме кефи. Цветът през двете прозрачни стени стои мноо вкусно. Не ми трее и дръжка (има и такива, може би тая за чай е такава), щото не пари.

Иначе... за евротурнирите е, ма не мога да го преразкажа, щото ми е малко сложно... даже и при взети от първи път висши математики (че дали препълнен със знания даже не се освободих от едната) ... даже и при лекото опресняване на спомените в Уики-то.

То са първите три, па 4-тия - плейофи, па 5-тия, па 6-тия (па има вариант и за 7-я), в зависимост от резултатите за купите...

Друго си мисля... колко трее са малоумни Пул, за да изтърват Клопеца. Аз тоя идиот (в превъзходната степен на понятието) не бих го изпуснал никога! Каквото и да ми струва.

Доколкото знам - не го изпуснаха, а го натираха...

преди 1 минута, Rustborn написа:

Доколкото знам - не го изпуснаха, а го натираха...

Абе... не знам, ама... от Клоп та на Слот.

Сега разбирам със сигурност, че някога съм харесвал Борусия пак заради него.

преди 48 минути, lebel написа:

Клоп не са го изтървали. Той си тръгна по негово желание!

преди 2 минути, Belefor написа:

Клоп не са го изтървали. Той си тръгна по негово желание!

Значи не е получил предложение, на което да не може да откаже. Ерго изтървали са го.

преди 26 минути, lebel написа:

Значи не е получил предложение, на което да не може да откаже. Ерго изтървали са го.

Ако беше така - щеше да е треньор на друг отбор. Човека си каза - искам 1-2 години почивка и после ще го мисля? Ако не следиш Ливърпул по добре не разпространявай неверни слухове...

преди 11 минути, Belefor написа:

Ако беше така - щеше да е треньор на друг отбор. ...

Глупости!

преди 12 минути, Belefor написа:

... Ако не следиш Ливърпул по добре не разпространявай неверни слухове...

А ако го следя?  Във всеки случай, възхищавам се на увереността ти, че си наясно с всичко, което се случва в и с Пул.

Както и да е, 'земи тоя Слот и се наслаждавай. (в превод - не ме занимавай)

---------

Т'ва, ако оня ден ви се е сторило, че се eбaвам...

spacer.png

Еми... шанс. Или липса на такъв. Някой друг, на мое място, би могъл да ощастливи и себе си, и някой местен (условно местен... не е като да няма подходящи), ако... такова... двоен билет...
А то... сух валог се случи. Демек, таратанци. Или нанай, както казват в дипломатическите среди.

Истината е ясна и това е че много от играчите умишлено играят слаба игра за да саботират Слот. 

Ако и тази вечер не хванат дори Х в Милано, вятърът ще задуха все повече към промяна.

преди 59 минути, lebel написа:

Както и да е, 'земи тоя Слот и се наслаждавай. (в превод - не ме занимавай)

Е, как така хем не ме занимавай хем пишеш глупости, за който не знаеш?!?

Гледай си твоя отбор и не ръси злоба по другите. Аз поддържам Ливърпул без значение дали бият или падат. А ти както изглежда постоянно търсиш дразги и разправии с писане на глупости.

преди 16 минути, Belefor написа:

Е, как така хем не ме занимавай хем пишеш глупости, за който не знаеш?!?

Гледай си твоя отбор и не ръси злоба по другите. Аз поддържам Ливърпул без значение дали бият или падат. А ти както изглежда постоянно търсиш дразги и разправии с писане на глупости.

Мдааа. Ти вървиш по петите ми, аз търся дрязги. Не бе, не ми пречиш, занимавай ме... щом се чувстваш неудовлетворен...

- Что это у нашего ротмистра с походкой?
- А он с поручиком поссорился пару дней назад и потребовал удовлетворения.
- И что?
- Поручик удовлетворил.

Не, наистина не мога да разбера как сте се събрали тъдява толкова потомци на фон Захер-Мазох...
Вие се оказвате повече от децата на лейтенант Шмид, а преди да се регна тук, бях готов да се закълна, че това е невъзможно...

Колкото до моя отбор, и тук си толкова наясно, колкото и с всичко останало... тоест никак.

Еманация на адекватността. Е, да ти берат гайлето близките ти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.