Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, Rustborn написа:

Вчера гледах "Убий ирландеца" - много чар...

Благодаря! Май не съм го гледал. Ше го пробвам. Като гледам и мъжкия състав... Фен съм на Килмър (светла му памет), Уокън... и особено на оня малоумник от лудата банда.

Абе, като казахме ирландци, .. гледал ли си A Prayer for the Dying (1987)?  С Мики Рурк, Боб Хоскинс, Лиъм Нийсън... Някога, на касети го водеха "Заупокойна молитва".

Гледам и миналата година съм го препоръчвал, любим ми е. 

Този момент (полицаят кара Фалън (Рурк) да посвири, за да го фане, че не е органист/акордьор, а "бик" на ИРА. Само че пичът, освен че е острие на ИРА, наистина може да свири на орган...) също

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 15 минути, lebel написа:

Благодаря! Май не съм го гледал. Ше го пробвам. Като гледам и мъжкия състав... Фен съм на Килмър (светла му памет), Уокън... и особено на оня малоумник от лудата банда.

Абе, като казахме ирландци, .. гледал ли си A Prayer for the Dying (1987)?  С Мики Рурк, Боб Хоскинс, Лиъм Нийсън... Някога, на касети го водеха "Заупокойна молитва".

Гледам и миналата година съм го препоръчвал, любим ми е. 

Този момент (полицаят кара Фалън (Рурк) да посвири, за да го фане, че не е органист/акордьор, а "бик" на ИРА. Само че пичът, освен че е острие на ИРА, наистина може да свири на орган...) също

Не съм го гледал. Най вероятно и няма... Не са мой тип филми.

А за Кристофър Уокън и Томи Лий Джоунс - каквото и да кажа, ще е малко.

преди 11 часа, Колев 74 написа:

Не виждам нашата "Дебелогъзова' в камарата! А написа цяла тема, че била най хубавата!

Ами то ти не знаеш ри -Красотата е субективна понятие, тоест много ме виждат като грозна и непропорционална, но шва и такива дето ме виждат като топ уникална, извън масовката красавица.  Така че млък ти, нищо не  си разбрал за 75 години. :hit:

преди 16 часа, Greta Simmer написа:

Няма да се разберем в теб, имаме твърде различни вкусове. По-добре да си говорим за нещо друго. 😄

Остава ми още една работна седмица, преди да изляза в отпуск и вече нямам търпение! Как е при вас?

Не знаех, че и ти си фен на Шакирчо. Още се опитвам да разбера какво харесват някои хора в нея.

При мен е много миризлив въздух, някакви от моя квартал явно се топлият на печки с дърва и въглища. Докато си лакирах ноктите и се чудех от лака ли мирише по-гадно или от отворения прозорец.

преди 3 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Ами то ти не знаеш ри -Красотата е субективна понятие, тоест много ме виждат като грозна и непропорционална, но шва и такива дето ме виждат като топ уникална, извън масовката красавица.  Така че млък ти, нищо не  си разбрал за 75 години. :hit:

Не знаех, че и ти си фен на Шакирчо. Още се опитвам да разбера какво харесват някои хора в нея.

При мен е много миризлив въздух, някакви от моя квартал явно се топлият на печки с дърва и въглища. Докато си лакирах ноктите и се чудех от лака ли мирише по-гадно или от отворения прозорец.

И "катеричката' да лакираш, пак ще си си Дебелогъза.

преди 41 минути, Колев 74 написа:

И "катеричката' да лакираш, пак ще си си Дебелогъза.

Не така колега.Правилния израз е "Дама с твърде добре изявени дадености"

Не е въпроса какво дава, а какво прави с "катеричката" или устата си. ;)

п.п. за благото на родата си. :) 

преди 55 минути, badr написа:

Не така колега.Правилния израз е "Дама с твърде добре изявени дадености"

Предварително ти честитя Новата година, като е придружено с много здраве, радост и щастие за цялото ти семейство. Винаги е приятно с ТЕБ!  <3

Писал съм го поне 2 пъти за тия 5 години, но ако съм оставил впечатление, че ми пука, било е неволно. Та, лафът за д-то на Джени "фром дъ блок"  си е една от любимите ми класики. Твърди се... но не е изключено и да е градска легенда... или виц, че по време на некво интервю журналист се опитал да я притесни с въпроса "Как се грижите за задника си?" (възможно е да се е изразил и по-изискано... но едва ли) На което тя отговорила: "Той е достатъчно голям, за да се грижи сам за себе си." 

Харесвам тая жена!

Добро неделно утро!

За тези, на които горният клип им се струва неподходящ за разсънване...

преди 21 минути, lebel написа:

Писал съм го поне 2 пъти за тия 5 години, но ако съм оставил впечатление, че ми пука, било е неволно. Та, лафът за д-то на Джени "фром дъ блок"  си е една от любимите ми класики. Твърди се... но не е изключено и да е градска легенда... или виц, че по време на некво интервю журналист се опитал да я притесни с въпроса "Как се грижите за задника си?" (възможно е да се е изразил и по-изискано... но едва ли) На което тя отговорила: "Той е достатъчно голям, за да се грижи сам за себе си." 

Харесвам тая жена!

Добро неделно утро!

За тези, на които горният клип им се струва неподходящ за разсънване...

Да не ме обвиниш пак. Няма да сложа целувката, лесбо целувката.

Джей Ло е била в девическо частно килийно училище на католиците.

https://en.wikipedia.org/wiki/Preston_High_School_(New_York_City)

И няма нищо общо с бедняците, работническата класа в Бронкс. Израстнала е в Castle Hill.

Беднячката е ходила и в частни училище за танци.

https://broadwaydancecenter.com/about/class-rates-regulations

преди 1 час, lebel написа:

"Как се грижите за задника си?"

Има и виц. Асоциация ... Органите на човек започнали да спорят кой е най-важен?! Крайния резултат бил з@дника. Галено изказано Д@пе! 

Та .... тя ли шефката? 

За неинформираните и самотни хора им предлага да се забавляват с:

895499a8-f4e1-434c-b02c-36dc5fba7fe2?hos С любезното съдействие на ЕON-ТВ. :)    

images?q=tbn:ANd9GcSSAAQ2bPlJjvv9ZHiqjsE

Кандидатът за президент на ПППП. Защото повечето там са с изкуствен интелект.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Bulgarski-robot-pruv-predvidi-ostavkata-na-pravitelstvoto-2819210

2819210.webp

преди 11 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Е как? Едно време, като бяхме млади, в дискотеките без Шакира минаваше ли? 

Shakira - Whenever, Wherever (Official HD Video) - YouTube

Shakira - Hips Don't Lie (featuring Wyclef Jean) (Official 4K Video) ft. Wyclef Jean

Сега не знам как е по дискотеките. Сега, покрай децата, съм фен на Зоотопия. Нямам търпение да идем да гледаме втората част, само че затвориха киното в нашия квартал и най-близкото е в съседния, на 8 км от дома. 

Shakira - Try Everything (Official Video)

Shakira - Zoo (From "Zootopia 2") Official Music Video

За феновете на футбола, Шакира е част от изживяването с изпълненията си на официалните песни на световните първенства в Южна Африка, 2010г Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song) и Бразилия, 2014г Shakira - La La La (Brazil 2014) ft. Carlinhos Brown. През 2010г бях в Йоханесбург и все още ясно си спомням цялата еуфория и празничното настроение навсякъде.

Не мога да кажа, че съм ѝ супер голяма фенка, защото очевидно не съм запозната с цялото ѝ творчество.

Любимата ми песен на Шакира е тази:

Май я е писала за Пике, в началото на връзката им. Онази другата, дето я издаде в края, (SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53/66), също не е лоша, но за съжаление носи съвсем различно послание.

Изобщо, Щакира има песен за всяка емоция и за всеки повод. И изглежда невероятно за своите 48 години! 

преди 11 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Много неприятно!

А какъв цвят е лака? 💅

преди 22 часа, Колев 74 написа:

Не виждам нашата "Дебелогъзова' в камарата! А написа цяла тема, че била най хубавата!

Ти виждал ли си Муца на живо? От къде знаеш, че не е в камарата? 😁

преди 1 час, Greta Simmer написа:

Shakira - Hips Don't Lie (featuring Wyclef Jean) (Official 4K Video) ft. Wyclef Jean

Сега не знам как е по дискотеките. Сега, покрай децата, съм фен на Зоотопия. Нямам търпение да идем да гледаме втората част, само че затвориха киното в нашия квартал и най-близкото е в съседния, на 8 км от дома. 

За феновете на футбола, Шакира е част от изживяването с изпълненията си на официалните песни на световните първенства в Южна Африка, 2010г Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song) и Бразилия, 2014г Shakira - La La La (Brazil 2014) ft. Carlinhos Brown. През 2010г бях в Йоханесбург и все още ясно си спомням цялата еуфория и празничното настроение навсякъде.

Не мога да кажа, че съм ѝ супер голяма фенка, защото очевидно не съм запозната с цялото ѝ творчество.

Май я е писала за Пике, в началото на връзката им. Онази другата, дето я издаде в края, (SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53/66), също не е лоша, но за съжаление носи съвсем различно послание.

Изобщо, Щакира има песен за всяка емоция и за всеки повод. И изглежда невероятно за своите 48 години! 

Много неприятно!

А какъв цвят е лака? 💅

И това до втръсване го пускаха.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

И това до втръсване го пускаха.

Все още ми харесва. Изпитвам някакво приятно чувство на носталгия, като го чуя това! 😄

преди 23 часа, Topor написа:

Годините си дават значение, нашия е горд и има защо-постигнал е много. За нашата държава в която спорта се убива ежедневно, няма кадри които да постигнат такива резултати на международна сцена. 

Лошото не е, че Кобрата загуби, а това че след като се оттегли няма никой който да го замести и хората от света отново да чуят, че има държава на име България в бокса.

Никой друг не приема така жизнерадостно нокаутите като Кобрата...

преди 3 часа, Greta Simmer написа:

Сега не знам как е по дискотеките.

Минаваше и без нея. Едно време се пускаше това: 

А иначе отдавна няма дискотеки, а чалготеки...

преди 19 минути, nickolaycho написа:

Никой друг не приема така жизнерадостно нокаутите като Кобрата...

Така е, забравих българите най-обичаме да плюем собствените си хора и постижения. Всеки експерт по всичко.

преди 1 час, The Lone Star написа:

Минаваше и без нея. Едно време се пускаше това: 

А иначе отдавна няма дискотеки, а чалготеки...

И това пускаха.

Аз съм самотна, ако искаш да си с мен.  Знаеш каква е цената.  Аз съм като джин в бутилка само ме потъркай и ще си с мен. 

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм самотна, ако искаш да си с мен.  Знаеш каква е цената.  Аз съм като джин в бутилка само ме потъркай и ще си с мен. 

Моите деца слушат тази версия, от филма Descendants:

Не знаеха, че оригиналът е от моята младост. Като им го показах, не проявиха особен интерес. 😄

преди 3 часа, Greta Simmer написа:

Все още ми харесва. Изпитвам някакво приятно чувство на носталгия, като го чуя това! 😄

Това "парче" в петък, направо го намразих..... Монтирах една видео стена в новото помещение на една от известните дискотеки, ама по същото време правиха и тестове на озвучаването.... Тоя, sound master-a, явно беше фен. За 4 часа го пусна поне 10 пъти :) 

Ама утре (когато аз ще си правя тестовете), ще му го върна тъпкано! Подготвил съм си само клипове на Metallica и Rammstein :clap:

айде и таз имала гадже който изглежда/може да й е баща

добре, че не отидох да се излагам в Yettel-a

преди 6 часа, Greta Simmer написа:

Много неприятно!

А какъв цвят е лака? 💅

Аз жена с голям задник не съм поглеждал цели 76 години. За какво ми е, да я виждам или, гледам? Сама си го е признала за дебелата дупара. Който иска и е закъсал, да я потърси.

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Това "парче" в петък, направо го намразих..... Монтирах една видео стена в новото помещение на една от известните дискотеки, ама по същото време правиха и тестове на озвучаването.... Тоя, sound master-a, явно беше фен. За 4 часа го пусна поне 10 пъти :) 

Ама утре (когато аз ще си правя тестовете), ще му го върна тъпкано! Подготвил съм си само клипове на Metallica и Rammstein :clap:

Може и това да пуснеш

😀🤔

преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

Може и това да пуснеш

😀🤔

Не са лоши за тестове - шаренийка и бързи движеще се обекти. Само дето ми трябват 16:9 .....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.