Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 9 часа, Joss Bomon написа:

Гледай тази класация PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network.

+ тази:
https://hwbusters.com/best_picks/best-atxv3-pcie5-ready-psus-picks-hardware-busters/

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 7 минути, Rustborn написа:

Тези авторитети ли са?

Да. Те са собственици на Cybenetics!

https://www.cybenetics.com/

https://hwbusters.com/freestyle/the-story-behind-cybenetics-past-present-future/

С пожелание за весело и приятно посрещане на новогодишните празници, за всички Вас, с които сме поддържали добри отношения и уважение - моят поздрав!

преди 5 минути, Колев 74 написа:

С пожелание за весело и приятно посрещане на новогодишните празници, за всички Вас, с които сме поддържали добри отношения и уважение - моят поздрав!

Благодаря, пожелавам същото. Здраве, успехи и много щастие.

@Greta Simmer, беше ми дала линк към някакъв музей за ретро аавтомобили около Кейп Таун.... Не мога да открия поста в момента. Турците пренасрочиха обратния полет чак за 3.01.2026, така, че целите 1-ви и 2-ри се оказват "свободни" :) 

ПС: Пичове са турците..... 2-те допълнителни нощувки са за тяхна сметка в някакъв хотел до летището :) 

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

@Greta Simmer, беше ми дала линк към някакъв музей за ретро аавтомобили около Кейп Таун.... Не мога да открия поста в момента. Турците пренасрочиха обратния полет чак за 3.01.2026, така, че целите 1-ви и 2-ри се оказват "свободни" :) 

ПС: Пичове са турците..... 2-те допълнителни нощувки са за тяхна сметка в някакъв хотел до летището :) 

Home - Franschhoek Motor Museum

Билети за вход се купуват само онлайн. :) 

преди 11 минути, Belefor написа:

Home - Franschhoek Motor Museum

Билети за вход се купуват само онлайн. :) 

Мерси! А какво означава това R270.00?  Опитвам да направя резервация за 3 възрастни.... Колко "пари" са това? Мога да платя с Виза от доларова или евро сметка. Кое е по изгодно?

преди 34 минути, NewRedDragon написа:

Мерси! А какво означава това R270.00?  Опитвам да направя резервация за 3 възрастни.... Колко "пари" са това? Мога да платя с Виза от доларова или евро сметка. Кое е по изгодно?

270 ранда са 13,71 евро или 16,13 долара по днешния курс. Можеш да платиш с виза. 

На сайта се вижда за кои дни има билети. Пускат само определен брой посетители, за да не се образуват големи тълпи. 

От тук се избира датата и часа за посещение: Franschhoek Motor Museum - The Franschhoek Motor Museum

преди 1 минута, Greta Simmer написа:

270 ранда са 13,71 евро или 16,13 долара по днешния курс. Можеш да платиш с виза. 

На сайта се вижда за кои дни има билети. Пускат само определен брой посетители, за да не се образуват големи тълпи. 

От тук се избира датата и часа за посещение: Franschhoek Motor Museum - The Franschhoek Motor Museum

Да, ориентирах се...... Още нямам потвърждение за транзакцията, ама това 17$ за трима ми се струва нереално ниска цина

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Да, ориентирах се...... Още нямам потвърждение за транзакцията, ама това 17$ за трима ми се струва нереално ниска цина

Толкова е. 😀

Доколкото знам, всичките тези коли са на един колекционер и той просто си ги съхранява в това имение. 

Цитат

The Franschhoek Motor Museum is owned by Johann Rupert, who is Africa's richest man. The museum features a collection of over 220 vehicles, showcasing more than 100 years of automotive history.

Johann Rupert Car Collection: A Billionaire’s Automotive Passion | Entrepreneur Hub SA

Ето една снимка от 2020г, когато ние ходихме.

20201228_145821.jpg.8f1d123adb34bb36b112318c172139e7.jpg

преди 3 минути, Greta Simmer написа:

Толкова е. 😀

Доколкото знам, всичките тези коли са на един колекционер и той просто си ги съхранява в това имение. 

Johann Rupert Car Collection: A Billionaire’s Automotive Passion | Entrepreneur Hub SA

Ето една снимка от 2020г, когато ние ходихме.

20201228_145821.jpg.8f1d123adb34bb36b112318c172139e7.jpg

Майтап няма = такова е :) Тука на театър не мога да отида за 17$. Имаме "билети" и регистрирахме и жените даже - то е без пари направо.

Амкато гледам цените в ресторанта.....май ще откараме и обяда там.....

преди 22 минути, NewRedDragon написа:

Майтап няма = такова е :) Тука на театър не мога да отида за 17$. Имаме "билети" и регистрирахме и жените даже - то е без пари направо.

Амкато гледам цените в ресторанта.....май ще откараме и обяда там.....

Не забравяй да обядвате/вечеряте в The fat butcher!

Бааси поколение алфа завърши своя цикъл и идват поколение Бета догодина. А всички говорят все още за поколение Z.

@NewRedDragon https://bntnews.bg/news/razsledvane-na-ebu-blizo-200-deca-zachenati-invitro-s-opasnost-za-rak-1369057news.html 

Дефектни деца за много пари, що тъй бе?

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

България светнаха ли светлините?

Кой да види при тоя мръсен въздух - 130(нещо си) фини прахови частици на кубичен метър при норма 50.

Днес ме заболя окото след като се разхождах навън. 

как е котета?

днес облачно

:bye1:

преди 8 минути, jhoro написа:

Хайде спри с глупостите!

Донечера ще погледна на лаптопа, щото съм забравил как точно се казва! Понеже рядко стартирам под Windows.

Що тогава не му предложи да махне Джама и да сложи Пингвина??? :) 

преди 15 часа, Муца Дебелогъзова написа:

@NewRedDragon https://bntnews.bg/news/razsledvane-na-ebu-blizo-200-deca-zachenati-invitro-s-opasnost-za-rak-1369057news.html 

Дефектни деца за много пари, що тъй бе?

Кой да види при тоя мръсен въздух - 130(нещо си) фини прахови частици на кубичен метър при норма 50.

Днес ме заболя окото след като се разхождах навън. 

Защо се обръщаш към мен? Вярно е, че се занимавам с доста различни неща, но точно с този бизнес (медицината), нямам нищо общо. Ако не броим едно помещение, което давам под наем за зъболекарски кабинет

преди 19 часа, Belefor написа:

Дядо Коледа ще ми донесе WD SN8100 2TB :) 

Щом си слушкал и си бил добро момче ще ти донесе.  😀

преди 19 часа, Belefor написа:

Дядо Коледа ще ми донесе WD SN8100 2TB :) 

На такива обещания те се връзвам - купих си сам!

преди 5 часа, (:IdioibI:) написа:

Що тогава не му предложи да махне Джама и да сложи Пингвина??? :) 

Що не пишеш в същата тема?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.