Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Нещо зачестиха

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Aйде, малоумието продължава тук.... Сега пък разследват Никола и Campos за неправилно напускане на бокс-а....... Но тук наказанието по принцип е само глоба за отбора.......

Няма да ви цитирам, какво каза бащата на Никола........дори арабите тук разбраха думите му :) 

Едит:

Никола: Бате, /той така ми вика/ ще им пкажа, че не е ОК, да ядосват чистокръвен шоп! :)

Пфуууу - отхвърлиха обжалването. Добре де, ти като видиш, че някой зад тебе няма идея от къде да мине, какво правиш? 

Пускаш десния педал и си държиш траекториятя, нали!? Това се учи още в картинга, бе!!!!!!!! Да не говорим, че ситуацията става на правата м/у 8 и 9 завой, а не в самия 9-ти завой!

ПС: Тия арабюхи дават само безалкохолна бира.

преди 36 минути, Rustborn написа:

Аве, люспите от шарана трябваше или не трябваше да падат по пода ?

Пий си уискито и остави жената да се занимава с шарана...

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Пий си уискито и остави жената да се занимава с шарана...

Тва е некъв голям бъркоч... Като онова самбуки ли беше. Не пия такива изтерзани.

пп Баба Марче каза - люспите не трябва да падат, а ако паднат - да се гледа много внимателно и да не се настъпват. Много лоша поличба.

преди 1 минута, Rustborn написа:

Тва е некъв голям бъркоч... Като онова самбуки ли беше. Не пия такива изтерзани.

пп Баба Марче каза - люспите не трябва да падат, а ако паднат - да се гледа много внимателно и да не се настъпват. Много лоша поличба.

Бе, ти стъпиш на люспите......каква поличба? То е ясно - отиваш в ортопедията :) 

Тия тука ме карат да ям камилско месо.....а такива големи рибени пържоли виждам по витрините :) 

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

...

Тия тука ме карат да ям камилско месо.....а такива големи рибени пържоли виждам по витрините :) 

Не знам. Не съм чувал да се метлярка в словесния мир фраза "Я рибата, я рибаря"...

Докато "Я камилата, я камиларя" съм чувал.

преди 7 минути, lebel написа:

Не знам. Не съм чувал да се метлярка в словесния мир фраза "Я рибата, я рибаря"...

Докато "Я камилата, я камиларя" съм чувал.

Да, де.....ама съм тука от сутринта.......камила не видях на живо. Видях една, нарисувана върху предния капак на едно Ferrari Testarossa :) 

преди 19 минути, NewRedDragon написа:

Бе, ти стъпиш на люспите......каква поличба? То е ясно - отиваш в ортопедията :) 

Как ще ядеш камила... Колко жално гледат...

пп Днес отивам на някакъв рибен фест, да купя риба. Да ама... Ути раздава за Бог да прости, нещо като пълнен шаран на едни картонени чинии като за пица - риба wi. Най - доброто беше вакуумирана, пушене скумрия. Както и да е.

Минах после през "Славейков" пихме по едно кафе с един приятел от тамошните географски ширини, викам му - даноНино, утре прави пица със шаран... Паднах от смях. Той не говори много хубаво български и жена му превежда, докато му обясни 

преди 17 часа, lebel написа:

Тоя Бисака-та беше ебати наглото негро. Като видя, че оня му прощава всичко, почна да бастисва кой мине. И когато фаготът му спести поредното изгонване и 20 сек по-късно даде жълт на некъф... Шоу май беше, за много по-леко нарушение, съвсем изпуших. А даже не съм фен на Манчо.

Иначе, португалецът (когото в повечето случаи харесвам) по-чисти положения не можеше да получи.

Лека. Даже ми се отщя да ходя да търся нещо за eбaвaне по другите раздели.

Снощи, днес - не мога да се стърпя -  мислех да не се обаждам, заради ценза ... Голям, по - голям, най - голям... Писал съм и за други че са така - не са толкова много...

Разбрахме за какво са измислени умните уреди. За да улеснят ЦРУ. Смарт телевизор става идеален подслушвач благодарение на високоговорителите. Където уж трябва да говориш с личния си асистент.

В смарт колите могат да направят уж, че ти се блъснал в някакви дърво или ти си блъснал някого.

За компотите и смарт телефоните на всеки е вече е ясно.  Само един пример Vault 7.

https://www.kaldata.com/it-новини/осъдиха-бивш-агент-на-цру-за-vault-7-387873.html

преди 18 часа, lebel написа:

Тоя Бисака-та беше ебати наглото негро. Като видя, че оня му прощава всичко, почна да бастисва кой мине. И когато фаготът му спести поредното изгонване и 20 сек по-късно даде жълт на некъф... Шоу май беше, за много по-леко нарушение, съвсем изпуших. А даже не съм фен на Манчо.

Иначе, португалецът (когото в повечето случаи харесвам) по-чисти положения не можеше да получи.

Лека. Даже ми се отщя да ходя да търся нещо за eбaвaне по другите раздели.

Евааааа, тва нема срама...Пяна ми изби по устните...

- с поздрави от Сису - 

• Автор
преди 7 часа, NewRedDragon написа:

ще им пкажа, че не е ОК, да ядосват чистокръвен шоп! :)

Те тогаз дръж се земьо :D

преди 5 часа, Rustborn написа:

утре прави пица със шаран..

Тва е яка идея :)

преди 6 часа, NewRedDragon написа:

.камила не видях на живо

И по добре че вземе те оплюе

преди 6 часа, NewRedDragon написа:

...камила не видях на живо...

преди 18 минути, petie1 написа:

...

И по добре че вземе те оплюе

Ако само го наплюе, ше е минал метър...

spacer.png

Щях много да се зарадвам, ако го беше уцелила по муцуната. Тия диваци единствено тормозят животните до безобразие. Погледнете ги тримата. Върви и пикае по пясъка и само след 30 секунди следата се е загубила от топлината.

преди 16 часа, Rustborn написа:

Ти па люспи... При толкова шарани, по-скоро цел шаран ше настъпиш. Поличба та скърца.

Честит празник на именяци, рибари, моряци, пътешественици... аре и банкери, и търговци, последните две прослойки с некои резерви. Бъдете здрави, щастливи и късметливи!

Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави, обичани, щастливи и успешни, Другото ще си го наредите! Весело изкарване на празника! :fishing3: 🍷

nikulden.png

Честит празник. Ясно е, че пак ще се пие. Наздраве...

Вчера гледах жребия за СП, но нашите не можах да ги видя...

Честит празник на всички с името на Свети Николай.

Честит празник на един от най-красивите все още градове в България.

Бургас.

преди 1 час, The Lone Star написа:

Честит празник. Ясно е, че пак ще се пие. Наздраве...

Вчера гледах жребия за СП, но нашите не можах да ги видя...

Ще се пие. Ти сигурно си врачка. Познаваш ги нещата :D

На мен ми стана интересно и проверих дали поне някой съдия не сме класирали. Оказа се че съдите ни са по-зле и от самите футболисти. Не сме имали представител от 40 години...

ФИФА зачеркна българските съдии за световното през 2026г.

spacer.png

(50-та песен от проекта •Пеещи артисти•)

Стихове: Джина Дундова-Панчева
Музика: Светослав Лобошки
Аранжимент: Светослав Лобошки
Музикален дизайн: Георги Цветков
Вокали: Маргарита Хранова и Орлин Горанов

Клипът е създаден от екипа на "Пеещи артисти"
Режисьор: Васил Стефанов

В клипа са използвани снимки от личен архив!

All rights reserved | ©️+ ℗ •Пеещи артисти•
Продуцент и сценарий: Игор Марковски ®+©

текст на песента:
Помня минал живот, сред море от народ,
непознати лица, неспокойни сърца.
В паметта ми - следи. Аз те знам отпреди.
В онзи град, в онзи свят ще се върнем ли пак?

Като гръм, като сън, като ехо от звън,
отшумя, отлетя, прецъфтя пролетта.
А дали беше грях да живеем така?
Някъде, докога без следи по снега?

В тази сложна игра си безкрайно добра.
А дете или мъж? Пребледня изведнъж.
Беше трудно, нали? Вън отново вали.
Как далече е тя – тази наша земя...

Да, отново вали. Пред очите - мъгли.
Щом погледна назад, ден след ден - листопад.
Като филм, като сън е животът навън.
Накъде, докога в тази бурна река?

Припев: 
(Но мъдрост крие се в очите ти.)
Ах, как тревожни са, тревожни са очите ти пак
От радост, знам че са сълзите ти, нали?
От мъка, знам че са сълзите ти, нали?
А онзи бряг е тъй далече.
Едва ли ще го видим пак

преди 48 минути, ivottoshev написа:

... Оказа се че съдите ни са по-зле и от самите футболисти. Не сме имали представител от 40 години...

ФИФА зачеркна българските съдии за световното през 2026г.

И добре прави фифито. Богдан Дочев (86) изчерпа целия полагащ се лимит малоумие за страна. И аз съм ги зачеркнал (въпросния - дебело).

Той па бил починал. Зачерквам и горното. Лека му пръст.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.