Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

И така е и не е така. Други съдии също са допускали десетки подобни решаващи грешки, но това не се е отразило така както в този случай. Много се преекспонират нещата. Освен това той беше само страничен съдия, а не главен. Например 94-та година на мача Италия-България, когато бяхме ощетени, нищо не се случи. Всичко си продължи нормално. А това, че нямаме подготвени съдии за СП е съвсем отделен въпрос.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 часа, The Lone Star написа:

И така е и не е така. Други съдии също са допускали десетки подобни решаващи грешки, но това не се е отразило така както в този случай. Много се преекспонират нещата. Освен това той беше само страничен съдия, а не главен. Например 94-та година на мача Италия-България, когато бяхме ощетени, нищо не се случи. Всичко си продължи нормално. А това, че нямаме подготвени съдии за СП е съвсем отделен въпрос.

Може да се преекспонират за този, който не го е гледал. За Богдан Дочев приключих с "или нищо"-то.

За мен (и за много хора) Божията ръка "унищожи" и втория гол на Марадона (на който иначе би завидял и Алберто Томба), независимо, че той впоследствие си призна, независимо дали го водят "Голът на века".

Така както Ривалдо се изплю върху цялата си кариера, техника, постижения, на мача с Турция, на който, заради долната ситуация, изгониха турчина.. Пак за мен, на латиносите им дреме на гъската.

хайде пак...

едит: колкото до ръката на Костакурта, тя няма много общо с "Божията", а за Жоел Киню, Ицо беше достатъчно изчерпателен.

Вероятно разбиранията ми за футбола са безнадеждно остарели, но все пак ще продължа да смятам, че това е игра с топка, а не игра на "прееби другарче". Поне не в тази степен, до която сме достигнали днес.

Честит Имен ден на всички, именници. Особено на Никола Цолов - направи си добър подарък за празника. Чудесен подиум в едва втория му страт в тези серии. Въпреки пресиленото наказание!

Той вчера си каза: Не е ОК да ядосваш чистокеъвен шоп!

Наздраве с една безалкохолна бира!

:beer:

котета :bye1:

днес шаран и елха

Наздраве. Не е моя спорт, но едва ли това е причината и аз да смятам стартовете му за успех. Браво на момчето. Много е млад. Това е и хубаво, и... бе дано си остане стъпил на земята.

едит:  и дано несправедливостите (които няма да му се разминат) не го обезсърчават, а нахъсват!

преди 5 минути, lebel написа:

и дано несправедливостите (които няма да му се разминат) не го обезсърчават, а нахъсват!

Питах го веднага след финала, какво би станало, без наказанието - ако беше тръгнал 2-ри? Отговора беше: Абе, вие се много се палите - няма смисъл. Аз още не знам за какво служат 1/3 от копчетата на волана :) 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Питах го веднага след финала, какво би станало, без наказанието - ако беше тръгнал 2-ри? Отговора беше: Абе, вие се много се палите - няма смисъл. Аз още не знам за какво служат 1/3 от копчетата на волана :) 

Значи, освен талант, си е и пич! Отговорът му ми допада. Меко казано.

преди 39 минути, lebel написа:

Значи, освен талант, си е и пич! Отговорът му ми допада. Меко казано.

Да, бе, да...ние много сме се "палили". Преди 5 мин, Алонсо нахлу в бокса на Campos и доста разпалено и на висок тон говори нещо на рейс инженера на Никола. За съжаление, аз нищо не разбирам от испански език, но гледат нещо по мониторите с телеметрията..... Едно момче се опитва да ми обясни, че Алонсо има някакви претенции към настройките на колата на Никола.

ПС: Алонсо е официален мениджър на Цолов, чрез агенцията си "А1"

• Автор

Кракра ептен изплиска легена с тоя ИИ....

Браво на Цолов :)

И аз поздравявам всички именници за празника , като оставям най много за Цолов. В този спорт никога не сме имали представител на България , а ето сега навред из световния печат се спряга неговото име. И ТОЙ ще успее. Вярвам че всички ще го подкрепяме единодушно.

преди 2 минути, Колев 74 написа:

И аз поздравявам всички именници за празника , като оставям най много за Цолов. В този спорт никога не сме имали представител на България , а ето сега навред из световния печат се спряга неговото име. И ТОЙ ще успее. Вярвам че всички ще го подкрепяме единодушно.

Да не забравим още един именник днес - Коко (Николай) Върбицалиев. Това е човека, който преди години видя таланта. Някак си спонтанно на картинг пистата, Върбицалиев каза: ******** /щото бот=а ще го изтрие/, в това дете има нещо, което до сега тук не съм виждал

Стискай палци, утре да се измъкне от касапницата в средата на колонат до 3-ти завой - още няколко точки не са мираж!

:beer:

ПС: Пак с безалкохолна бира :) 

преди 10 минути, Колев 74 написа:

Цолов.png

......... в едва втория си състезателен уикенд.....дето даже не беше и планирано да е на грида! И колкото и комично да звучи, в момента Цолов заема 18 място (от 27 пилота) в генералното класиране.

Едит:

За хората, йоито се интересуват от моторните спортове: Потърсете в чичо Гошо, името Любо Руйков. За него ще ви говоря догодина :clap:

Бacимaмaта! Антивирусната ми (360 Total Security), ми предлага за 3-ти път некви билети за Азис. Първите два пъти си премълчах от неудобство, но ... вече се не издържа.

преди 1 час, lebel написа:

Бacимaмaта! Антивирусната ми (360 Total Security), ми предлага за 3-ти път некви билети за Азис. Първите два пъти си премълчах от неудобство, но ... вече се не издържа.

А дали ти дава нещо повече от вградения Windows Defender?

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

А дали ти дава нещо повече от вградения Windows Defender?

Абсолютно! И не нещо, а много повече. Всъщност, ако сравняваме с WD, бих казал, че 360TS ми дава всичко (даже и това, дето го не искам)... подчертавам всичко! Без никакво съмнение! Не искам да проявя неблагодарност, но вграденият WD не ми е дал нищо досега... най-малкото щото никога не съм го ползвал. Нито като Windows Defender, нито като Microsoft Security Essentials, нито като Microsoft Defender.
Ползвал съм F-Prot (с бази на дискети), когато рокендролът и аз бехме млади, Касперски, във времената, когато квичеше (буквално) като недоклано прасе, като намереше нещо за таковане, Panda, Eset/NOD, Avast, пак Panda... преди години си немах работа и качих неква изгъзицa на Norton, която ми дойде на диск с некъф хардуер. Това го разкарах по-трудно от вирус.
С китайците съм още от 360 TS Essential (с енджините на Avira и Bitdefender), която харесвах повече. Свикнал съм с тях, удобно ми е и не мисля да ги сменям. Освен ако не ме принудят. 
Пък и си гилат с корейците ми (AppCheck). Е, чат-пат си въртят кунг-фу номерца (еднопосочно - китайците - на корейците, при ъпгрейд на последните), но даже и с тях съм свикнал.

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

тойзи Никола Цолов

искат да повдигнат българския дух кукловодите и промотират бг спортисти 

държавата е пред разпад а  е  географски е на кръстопът и ще страда европа и турция 

преди 2 часа, Banesc написа:

искат да повдигнат българския дух кукловодите и промотират бг спортисти 

държавата е пред разпад а  е  географски е на кръстопът и ще страда европа и турция 

Иванчо!

Вие двамата с Дебелогъзова да вземете и да се съберете - ще ви е от полза.

Пишеш постоянно из целия форум едни и същи приказки, както и тя! "На мен тойзи Никола Цолов ми прилича на Кристиан Костов." Че с какво е известен твоя Кристиян  та даваш обяснения кой на кого приличал. 

Хората ни са го чували, ни са го виждали а и толкова се интересуват от някакъв си Костов. Много сте неадекватни и даже две приказки не можете да напишете като хората. И ако оставим всичко това на заден плат, то поне се научете да пишете правилно и грамотно на български език.

преди 7 часа, lebel написа:

Свикнал съм с тях, удобно ми е и не мисля да ги сменям

преди 7 часа, lebel написа:

най-малкото щото никога не съм го ползвал

Така и предположих. И аз като тебе минах през годините през AVG, Panda, Bitdefender, Avira, 360 TS Essential и последно Kaspersky Free. Видях обаче, че от Windows 10 насам M$ Defender се справя не по-зле от всички безплатни АВ за домашна употреба с малко "побутване" с ConfigureDefender-master.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Така и предположих. И аз като тебе минах през годините през AVG, Panda, Bitdefender, Avira, 360 TS Essential и последно Kaspersky Free. Видях обаче, че от Windows 10 насам M$ Defender се справя не по-зле от всички безплатни АВ за домашна употреба с малко "побутване" с ConfigureDefender-master.

Е, аз не предполагам, а съм убеден, че (вече) е така. Все пак надзъртам и ви чета чат-пат в съответните раздели. Чета и други неща. "Бедата" е, че съм в консервативните си години и ценя (понякога прекалено) удобството си. Когато сменях есеншъла (по принуда, знаеш,  спряха доп. енджини, после ъпдейтите) се загледах в AVG, Bitdefender, Kaspersky... Назлъндисвах се за пълното киху, заради нещата в него, които не исках да използвам. И не използвам. Разните оптимизации на системата и редица други "благини" - аре нема нужда. Оптимизирам си се... ъъ, на ръка. Обмислях струва ли си да използвам тотал пакета, като ми трябват защитата в реално време, включая интернет защитата, скенерите и евнтуално пясъчника (който почти не използвам). Реших, че не си струва и... и минах на него. Като дъщеря ми, когато беше малка - попита - тате, може ли да донеса хамстер?, Аз казах - не... и тя го донесе, милата. 

Така че, благодаря, убеден съм, че си (и не само ти) прав, но трее... ае да не пиша (че съм станал суеверен) какво трее, за да сменя кихуто.

Хубава неделя!

пп сетих се, че още при предния си пост се поколебах сериозно ли да пиша или да се шегувам, в резултат на което на Никулден се получи ни риба, ни рак. Шеговитият вариант беша кратък и се въртеше около завистта ти, че WD не предлага двойни билети за Азис. Ама надделя нежеланието ми да дразня безбилетните.

едит на пост _https://www.kaldata.com/forums/topic/299310-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0/?do=findComment&comment=6189621

Ето част от песента...

https://sendvid.com/jige8lx0

или

https://streamable.com/c0s27q

Цитат

Според първоначалните информации от пистата в Абу Даби, Цолов е влязъл в бокса по-рано, което е било предпоставка за инцидент. Все още обаче не е ясно дали българинът ще бъде наказан реално за провинението си.

По принцип пилотите могат да бъдат наказани или за превишена скорост в бокса или опасно излизане от него на пистата. 

Не мисля, че е проблем, ако не могат да го накажат за влизане в бокса по-рано. Няма начин поне един път да не е вдишал или издишал правилно. Значи неговото се не губи... просто ше е за неправилно дишане.

едит: кой определя кога да влезе в бокса? Ясно, че и той трябва да има думата (все пак той е на трасето и той усеща сцеплението и останалите простотии, дето се усещат), но с оглед тактиката, тя (думата) крайна ли е? Иначе, предполагам имат някакъв позволен интервал. А нищо чудно да съм написал и куп глупости. Както вече си признах - не е моя спорт.

едит2: май разбрах - за влизането в самия бокс се твърди, че е пресякъл нещо или просто се е доближил повече отколкото е позволено до бокса на Инвикта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.