Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Вай, Муца е впечатлена от тази история.

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/naglite-raztvoreni-v-kiselina-2/178733

Рики Мартин на 53 години. Ни мога! 🫣😮

VANITY-FAIR-OSCAR-PARTY-2025.jpg

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, lebel написа:

недей го показва белкем някой от нашите като Гидженов и Кабака почнат да го копирват 

Спомних си преди години (2015) това: 

Бразилски съдия размаха пистолет по време на мач

След като Мурта показва червен картон на играч на "Амантес де бола", треньорът и резервите на гостите се нахвърлят с удари и ритници върху рефера.

В този момент Мурта, който е полицай, отива до съблекалнята на съдиите, откъдето се връща с пистолет и започва разправия с хората от "Амантес де бола", която е потушена благодарение на един от страничните рефери.

И докато го търсех (коректността ме задължава) попаднах и на т'ва:

Съдия уби футболист в Бразилия, после феновете го разфасоваха

В Лат. Америка е страшно!

преди 2 часа, lebel написа:

Спомних си преди години (2015) това: 

Бразилски съдия размаха пистолет по време на мач

След като Мурта показва червен картон на играч на "Амантес де бола", треньорът и резервите на гостите се нахвърлят с удари и ритници върху рефера.

В този момент Мурта, който е полицай, отива до съблекалнята на съдиите, откъдето се връща с пистолет и започва разправия с хората от "Амантес де бола", която е потушена благодарение на един от страничните рефери.

И докато го търсех (коректността ме задължава) попаднах и на т'ва:

Съдия уби футболист в Бразилия, после феновете го разфасоваха

В Лат. Америка е страшно!

Спомням си, че след отпадането на световното в Испания '82, (златен отбор - Зико, Сократес, Фалкао, Едер, дето късаше мрежа от фаул) на Теле Сантана (тренер) му запалиха къщата и не смееха да се приберат. Година по-късно имаше вече плакати "Зико, върни се, не ти се сърдим".

преди 5 минути, parmobil написа:

Спомням си, че след отпадането на световното в Испания '82, (златен отбор - Зико, Сократес, Фалкао, Едер, дето късаше мрежа от фаул) на Теле Сантана (тренер) му запалиха къщата и не смееха да се приберат. Година по-късно имаше вече плакати "Зико, върни се, не ти се сърдим".

+ в Колумбия застреляха некъф футболист национал, дето си шибна на световното автогол.

преди 5 часа, parmobil написа:

🫣🫡

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

явно е свършила кристалната нощ в София.

Добро да е утрото и карайте внимателно. Нощес пак е имало екшъни на шофьорЕ.

Свалят от власт ГЕРБ, на изборите първа сила. И пак Боко премиер.

И така вече 30 години.

Нещо такова. Като в песента на Слави и Ку-ку Мразя те, обичам те.

"Ем xuda дейли нюз интернешънал мадъ факен шит" съобщава че снощният мирен протест е прерастнал във вандализъм, заради двама маскирани траверси които били нападнати от други маскирани, с неизвестни полови влечения.

преди 20 минути, Тетя написа:

Здравейте! Как я карате? 🎈

Стачкуваме пред компа. Най - дейни са от Берлин.

Знаеш ли каква българска общност има в Берлин  и Мюнхен ? И какво говорят хората от там ? Има партита, концерти, вечеринки, театри... Ама да си в нея трябва да си експерт. И не по кенефно - отходна дейност. А за каквото е създаден този форум - IT. 

преди 17 минути, Rustborn написа:

Знаеш ли каква българска общност има в Берлин  и Мюнхен ? И какво говорят хората от там ? Има партита, концерти, вечеринки, театри... Ама да си в нея трябва да си експерт. И не по кенефно - отходна дейност. А за каквото е създаден този форум - IT. 

Така ли имало общност в Берлин. И какво ти пречи кенефите?

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Така ли имало общност в Берлин. И какво ти пречи кенефите?

Всички те знаем че си лансиран и имаш чадър от форума.. И си сложен за конфликти - просто няма толкова прост човек. Нямааааааа. Само като вземем факта че продължаваш да пишеш след последният си пост - изтриха го... Мен ме баннаха десет дни за същото...

Да не забравяме и правителството в сянка, което си бърка акаунтите... Всички ги видяхме.

Прозирате отвсякъде.

• Автор
преди 13 минути, Rustborn написа:

Това е най - забавната тема, от поне три години. Надминава и грухи сърп и чуков.

Еми ще опитам да му помогна ама...

преди 32 минути, petie1 написа:

Еми ще опитам да му помогна ама...

Еви го тоя - кух като поцинкована кофа за грозде.

пп Викам на Суси - ставай да пушим маааааааааа.

тя - навремето за какво ме будеше, сега да пушим... хахахахах

преди 9 часа, Тетя написа:

Здравейте! Как я карате? 🎈

Хам че здравей! При мен едно и също, сега умувам за едни книжа от съда, които трябва да ходя да взимам от канцеларията на съда. Даже не знаех, че съществува такова нещо като канцелария. 🤔

преди 2 часа, Pachico написа:

...

Вземи си оправи словореда ве ГьоН..не се, четеш...Прост)!

...

Е те и тоа ме сдуа! Т'ва мойто не е живот. Знаят, че съм лесно уязвим и газят, мачкат крехката ми душевност.

преди 7 минути, lebel написа:

Е те и тоа ме сдуа! Т'ва мойто не е живот. Знаят, че съм лесно уязвим и газят, мачкат крехката ми душевност.

Спокойно аз снощи както си седя в стаята и зяпам а по едно време нещо слушам някой ми тропа на вратата отварям никой нямая питах майка братми и останалата паплач дали са тропали ъъъъ. И с целия си акъл вех да обикалям апартамента да търся кой ми е тропал на вратата.:yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.