Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 6 минути, Anne написа:

А какви са според теб Филов и Луков? Само не казвай родолюбци и патриоти, защото не са! Те са изменници! Толкова ли тук в България никой не го е срам от влизането на страната ни в тристранния пакт и приемането на расисткия "Закон за защита на нацията"? Толкова ли не ви е срам, че в България вече няма много евреи?

Най-добрият премиер. Само така. Не, супер е. 

Повече българи да има. Срам ще ми е, когато няма да има българи в България.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 минута, petie1 написа:

Не защото няма от какво да се срамуваме каквото са могли са направили Борис 3 и Филов

И какво са направили - дискриминирали са български граждани заради това, че изповядват различна религия!

преди 1 минута, Anne написа:

И какво са направили - дискриминирали са български граждани заради това, че изповядват различна религия!

Глупости. Богдан Филов е един от най-добрите премиери в България. 

• Автор

Спряха ви го!:D Крайно време беше!:clap:

То не са го спрели бре имаше си бдение

преди 1 минута, acnekt написа:

Най-добрият премиер. Само така. Не, супер е. 

Повече българи да има. Срам ще ми е, когато няма да има българи в България.

И евреите са били български граждани. Само не започвай с глупостите с кръвта!

• Автор

Спасили са ни от излишна война

Глупости.

А закона за защита на нацията какво е?:angry:

И евреите са били български граждани. Само не започвай с глупостите с кръвта!

Ний българските турци - не сме нали? Ромите също? Само евреите са за теб български граждани?

преди 2 минути, petie1 написа:

То не са го спрели бре имаше си бдение

Незаконно при това!

преди 1 минута, petie1 написа:

Спасили са ни от излишна война

Моля? А бомбардировките? Те не са ли война?

А закона за защита на нацията какво е?:angry:

Питай твоите хора. Комунистите.

преди 3 минути, Anne написа:

Незаконно при това!

Моля? А бомбардировките? Те не са ли война?

Коя бомбадировка? Тази на Англия или тази на САЩ?

Ний българските турци - не? Ромите? Само евреите са?

Турците си показахте истинското лице - а именно, че сте по - лоялни на Турция, че имате турско, а не българско самосъзнание, че навсякъде строите джамии и налагате турския език, че гласувате само и единствено за ДПС, държите си на турските имена и се правите на ударени по темата за Буново.

Сами си го направихте това отношение към вас.

Циганите - също. Не искат интеграция и нормален живот, гласуват за този, който плаща.............

Докато евреите не са направили нищо лошо на България и българите.

преди 3 минути, acnekt написа:

Питай твоите хора. Комунистите.

Коя бомбадировка? Тази на Англия или тази на САЩ?

1. Един момент, този расистки закон е приет от вашите хора, монархистите. Не ми се прави на луд. Такива при мен не минават.

2. Ако България не е била част от тъпия съюз и е била запазила неутралитет, е нямало да има бомбардировки. Но нали вашия цар се е казал много умен............

преди 40 минути, Anne написа:

Турците си показахте истинското лице - а именно, че сте по - лоялни на Турция, че имате турско, а не българско самосъзнание, че навсякъде строите джамии и налагате турския език, че гласувате само и единствено за ДПС, държите си на турските имена и се правите на ударени по темата за Буново.

Сами си го направихте това отношение към вас.

Циганите - също. Не искат интеграция и нормален живот, гласуват за този, който плаща.............

Докато евреите не са направили нищо лошо на България и българите.

1. Един момент, този расистки закон е приет от вашите хора, монархистите. Не ми се прави на луд. Такива при мен не минават.

2. Ако България не е била част от тъпия съюз и е била запазила неутралитет, е нямало да има бомбардировки. Но нали вашия цар се е казал много умен............

Евреите пък да не би да влизат в християнските черкви?Те сигурно нямат молитвени домове? Кой налага турски език?

Евреите поне не мрънкат за специално отношение към тях! Досега проблеми не са създавали.  Ама вие и сега католиците станахте черните овци. Ама сами си го направихте.

преди 20 минути, Anne написа:

Евреите поне не мрънкат за специално отношение към тях! Досега проблеми не са създавали.  Ама вие и сега католиците станахте черните овци. Ама сами си го направихте.

Да, ти си живяла с евреи и знаеш най-добре. Така, както знаеш за турците и ромите.

Слушай си музичката и не се занимавай с глупости.

току-що, acnekt написа:

Да, ти си живяла с евреи и знаеш най-добре. Така, както знаеш за турците и ромите.

Знам, ами. Нали имаме цигански квартал.

пък евреите досега не са създавали проблеми в страната, гледам новини и чета вестници и новинарски сайтове.

преди 8 минути, Anne написа:

Знам, ами. Нали имаме цигански квартал.

пък евреите досега не са създавали проблеми в страната, гледам новини и чета вестници и новинарски сайтове.

Медиите са еврейски, как ще чуеш нещо. Евреин да говори лошо за друг евреин.

Има медийно затъмнение.

• Автор

И с колко турци си говорила? А аз съм си говорил и то с турци от Турция с помоща на преводач :)

преди 6 минути, petie1 написа:

И с колко турци си говорила? А аз съм си говорил и то с турци от Турция с помоща на преводач :)

Само с Пешо рома.

• Автор
преди 3 минути, acnekt написа:

Само с Пешо рома.

Ей защо обиждаш хубавата напитка бре

преди 6 минути, petie1 написа:

Ей защо обиждаш хубавата напитка бре

преди 1 час, acnekt написа:

Медиите са еврейски, как ще чуеш нещо. Евреин да говори лошо за друг евреин.

Има медийно затъмнение.

Нацизмът ти е промил напълно мозъка!

преди 9 минути, Anne написа:

Нацизмът ти е промил напълно мозъка!

Ти си нацистката тук, не аз. Ти мразиш дадени хора, затова че не са от твоята вяра, пол, сексуална ориентация, раса и убеждение. 

преди 26 минути, acnekt написа:

Ти си нацистката тук, не аз. Ти мразиш дадени хора, затова че не са от твоята вяра, пол, сексуална ориентация, раса и убеждение. 

Говориш абсолютни глупости.

преди 4 часа, Anne написа:

Аз съм в шок - България е пълна с нацисти!

Не е истина колко много последователи си имат Филов и Луков, лъснаха в чата на фейсбук страницата на  предаването "История.bg". Отвратително направо!:tease2:

фролайн ти къде 

• Автор

Хех хората на АБПФК Кити-Анне почнаха да прилагат нацистите прийоми за маркирането им с Давидова звезда само че тоя път звездата била зелена или електронна :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.