Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Вече почвам истински да се ядосвам. Само за отварянето на заведенията говорят - болната ми тема,  имам чувството, че се гаврят жестоко с нас, ще отворят за малко, а после пак ще затворят под предлог че има "увеличение на болните".

И не, няма да се ваксинирам пък!

Така съм им набрала на скапаните полицаи - гестаповци, че ако видя един такъв във заведение, не знам какво ще направя!

ИСКАМ СИ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ!:angry22::angry22::angry22:

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 53 минути, Anne написа:

Вече почвам истински да се ядосвам. Само за отварянето на заведенията говорят - болната ми тема,  имам чувството, че се гаврят жестоко с нас, ще отворят за малко, а после пак ще затворят под предлог че има "увеличение на болните".

Така съм им набрала на скапаните полицаи - гестаповци, че ако видя един такъв във заведение, не знам какво ще направя!

В България е по-либерално, хората си правят, каквото си искат, какво се оплакваш.

• Автор
преди 1 час, Anne написа:

Най много да те ошамарят нищо друго

преди 45 минути, acnekt написа:

В България е по-либерално, хората си правят, каквото си искат, какво се оплакваш.

А нали я знаеш форумната принцеса че все трябва да мрънка за нещо

преди 1 минута, petie1 написа:

Най много да те ошамарят нищо друго

Тя нали мразни заведенията, а и не може да стои на краката си?

• Автор
преди 7 минути, acnekt написа:

Тя нали мразни заведенията, а и не може да стои на краката си?

Ти още ли не си разбрал? Щом е за работа не може, щом е за чалга и веселба седи с часове и това си го приизна сама пък и ти видя че е снимала чалга концерт с часове

преди 12 минути, petie1 написа:

Ти още ли не си разбрал? Щом е за работа не може, щом е за чалга и веселба седи с часове и това си го приизна сама пък и ти видя че е снимала чалга концерт с часове

преди 2 часа, Anne написа:

Вече почвам истински да се ядосвам.

че ти кога си била друго яч .... а, да - коги меташ гюбеци.

преди 4 часа, acnekt написа:

Толкова е либерално, че нашата полиция се превърна на същинско "Гестапо" и душат за тайни партита и семейни празници, а и немалко наши сънародници взеха, че станаха доносници. Хората не могат да водят нормален живот заради налагането на новия побъркан световен ред!

И мрънкам конкретно за заведения тип кафенета и сладкарници, където не се стои прав, да ви светна! На мен ми се пие горещ шоколад и ми се хапва вкусна шоколадова торта в приятна обстановка!

Големи многознайковци сте, няма що!

Бясна съм, че хората търпят и си траят. Би трябвало да отвърнат на гестаповците. Като например, ако техните съпруги имат бизнеси, например магазини и заведения, да им ги бойкотират. Да ви видим гестаповците тогава. Те отдавна не са част от народа. Гнили, долни същества. Надявам се съдбата да им го върне тежко, под формата на тежки икономически и финансови проблеми. Да ги видим тогава дали госпожите полицейски съпруги и всякакви подобни, които се радват на затворените и фалирали бизнеси, да видят те дали ще им е забавно.  Да видим няма ли да се научат тогава да не развалят чужди партита! Нека дечицата им погладуват малко, да се научат!

преди 4 минути, Anne написа:

Да видим няма ли да се научат тогава да не развалят чужди партита!

ще видиш приятна обстановка торта и горещ шоколад през крив макарон 

Жива да не бях! Случайно открих това, което ме вълнуваше от толкова много време и се чудех да вярвам ли на очите си...............

Помните ли онази тема отпреди години, когато едно лято ви питах за светлините на самолетите, и че съм видяла златист самолет?

Ами, мистерията е разкрита случайно, както си ровех в "Уикипедия"!

Не е истина, така си изкарах акъла тогава.............Мислех, че виждам извънземно летателно средство, така де, златист самолет не бях виждала.............

Откъде - накъде обаче ВВС си позволяват да летят ниско точно над градовете? Стряскат хората по летните нощи така! Кажете ми, че не е разрешено на военните да си летят както им скимне над градски райони. Хората искат вечерно време през лятото да наблюдават нощното небе и да се любуват на метеоритите, не да бъдат стряскани. Толкова ли няма подходящи места, където да си летят учебно по нощите?:angry:

Pilatus_PC-12-45,_Bulgaria_-_Air_Force_A

преди 2 часа, Anne написа:

Толкова ли няма подходящи места, където да си летят учебно по нощите?:angry:

Регулировчика движение вероятно не е бил на поста си и са летяли ниско за да могат да виждат светофарите :speak:

• Автор
преди 3 часа, Anne написа:

Жива да не бях! Случайно открих това, което ме вълнуваше от толкова много време и се чудех да вярвам ли на очите си...............

Помните ли онази тема отпреди години, когато едно лято ви питах за светлините на самолетите, и че съм видяла златист самолет?

Не е истина, така си изкарах акъла тогава.............Мислех, че виждам извънземно летателно средство, така де, златист самолет не бях виждала.............

Откъде - накъде обаче ВВС си позволяват да летят ниско точно над градовете? Стряскат хората по летните нощи така! Кажете ми, че не е разрешено на военните да си летят както им скимне над градски райони. Хората искат вечерно време през лятото да наблюдават нощното небе и да се любуват на метеоритите, не да бъдат стряскани. Толкова ли няма подходящи места, където да си летят учебно по нощите?:angry:

Това не е на ВВС бе... Прилича на частен самолет с тоя смешен цвят :) А и къде си видяла космически кораб с перки?

преди 35 минути, -Fu- написа:

Регулировчика движение вероятно не е бил на поста си и са летяли ниско за да могат да виждат светофарите :speak:

Викаш РВД отишли да си пият в кръчмата и пилота по светофарите кара

преди 3 часа, Anne написа:

Pilatus_PC-12-45,_Bulgaria_-_Air_Force_A

На ВВС е, виж в "Уикипедия", това е самолет Pilatus PC-12, снимката е точно на наш ВВС. Явно така са го получили, май е швейцарски.

И е направо отвратително, че някой направо е изтропал всичките данни за армията ни в "Уикипедия"! САЩ, Русия, Германия, че и Турция си държат в тайна данните, а нашата армия е цялата в "Уикипедия", безобразие!

А бе, нашата армия и нейните раздели защо си нямат прякори? Някои от чуждите имат.

току-що, Anne написа:

На ВВС е, виж в "Уикипедия", това е самолет Pilatus PC-12, снимката е точно на наш ВВС. Явно така са го получили, май е швейцарски.

И е направо отвратително, че някой направо е изтропал всичките данни за армията ни в "Уикипедия"! САЩ, Русия, Германия, че и Турция си държат в тайна данните, а нашата армия е цялата в "Уикипедия", безобразие!

А бе, нашата армия и нейните раздели защо си нямат прякори? Някои от чуждите имат.

Сега и пилоти ли те вълнуват? 

току-що, acnekt написа:

Сега и пилоти ли те вълнуват? 

Не, искам да знам откъде - накъде ВВС летят ниско на българските градове нощно време, това не беше ли забранено? Ниско прелитащи самолети над градовете? Бясна съм, защото тогава така си изкарах акъла............. И аз никога не бях виждала самолет в такъв цвят и никъде нямаше информация............Поне да ни бяха уведомили какъв клоунски самолет са си купили от чужбина..............

За жалост, като знаем какви хора работят по министерствата и какви са ни военните, не съм никак изненадана от цветовата гама. Явно не са искали да плащат за пребоядисване например........... Но си пише, виж, на нашите ВВС е.

преди 15 минути, Anne написа:

Не, искам да знам откъде - накъде ВВС летят ниско на българските градове нощно време, това не беше ли забранено? Ниско прелитащи самолети над градовете? Бясна съм, защото тогава така си изкарах акъла............. И аз никога не бях виждала самолет в такъв цвят и никъде нямаше информация............Поне да ни бяха уведомили какъв клоунски самолет са си купили от чужбина..............

За жалост, като знаем какви хора работят по министерствата и какви са ни военните, не съм никак изненадана от цветовата гама. Явно не са искали да плащат за пребоядисване например........... Но си пише, виж, на нашите ВВС е.

България е член на НАТО и всичко трябва да е налично за членовете. 

Свобоно небе, свободни граници, свободни бази. Свободни жени за войската. Или мъже, ако идват от САЩ.

• Автор
преди 16 минути, Anne написа:

Бях прав ВВС нямат златист самолет  ей ти го на дневна светлина

9ff15930dc269681-d40ed63939414b40.jpeg

Имат си прякори например на "Тихина" им викат Акулите

Бе те нека си летят ниско, ама някой да им каже да заобикалят къщата на Анка, че се стряска милата - после става бясна и от там, като се почне .... да не си й пред очите.

преди 4 минути, petie1 написа:

Бях прав ВВС нямат златист самолет  ей ти го на дневна светлина

9ff15930dc269681-d40ed63939414b40.jpeg

Имат си прякори например на "Тихина" им викат Акулите

Явно са го пребоядисали, браво за което.

Кои са "Тихина"?

Та, забранено ли е да се лети ниско над градовете нощем?

току-що, Anne написа:

Кои са "Тихина"?

Остави ги да пръскат. Кога да пръскат, през деня ли?

• Автор
преди 28 минути, Anne написа:

Кои са "Тихина"?

Ами "Тихина" са българските спецназ и те тренират с такива самолетчета същп и бригада специални операции

А и самолета на снимката в Уики не е златист а отразявс някаква жълта светлина вгледай се в стъклото

Да на ВВС им е разрешено да летят ниско когато искат тоест имат нужда, имай че те не са гражданска авиация  и законите за тях са малко по така "Където свършва Устава започва ВВС" :)

преди 5 часа, petie1 написа:

А и къде си видяла космически кораб с перки?

Някой ретро космически кораб е вероятно, по нелогично ще бъде ако е с платна.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.