Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Цялата история с евреите е станала рекламна кампания. Нищо чудно, че такива като Анка са изтрещели и вярват във всичко, което прочетат.

Примерно, че в газовите камери на Аушвиц хората си оставяли ноктите по стените:

1095347_590_435.jpg

И малко коментари:

преди 7 минути, petie1 написа:

А между другото компютърните мрежи са американско изобретение :)

Американци са малцинството индианци угоявани в резервати. Останалите белчовци са немци, ирландци, италианци и т.н. Даже говорят европейски език. И са си внесли роби от Африка за цвят. Успехите на САЩ се дължат на европейци.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

• Автор
преди 10 минути, Myanmar написа:

Американци са малцинството индианци угоявани в резервати. Останалите белчовци са немци, ирландци, италианци и т.н. Даже говорят европейски език. И са си внесли роби от Африка за цвят. Успехите на САЩ се дължат на европейци.

Ама АБПФК Кити-Анне друго ми разправяше за американците.. :) А видя ли как ме извози за Троя и Шлиман?

преди 8 минути, petie1 написа:

Ама АБПФК Кити-Анне друго ми разправяше за американците.. :) А видя ли как ме извози за Троя и Шлиман?

Не съм. Нямам време.

• Автор
преди 3 минути, Myanmar написа:

Не съм. Нямам време.

стр 40 чети

преди 9 часа, valkiria1 написа:

Не знам какво привлекателно може да има да се говори за канибализъм, дизентерия, глад, септицемия и тиф. Не че няма да се появят и дежурните тук  разбирачи   в клозетна поза да отделят  от себе си шедьоври ,които да опровергаят или отхвърлят фактите подкрепени  от спомените на очевидци. Нещо,което не би ме учудило,след като единствено тук прочетох ,че Холокост е нямало. Върви подготовката за шабат и това ми е приоритет и удоволствие.Ти, така или иначе ще се въртиш още дълго около неща,които нормален човек би оставил в миналото. Това освен другото ,че критичния ти праг на приемане на фактите и информацията е доста занижен. Трето: този въпрос вече сме го изяснявали и дискутирали . Четвърто :никой евреин не се чувства застрашен  или уязвен от драсканиците в този форум . Остави адвокатските пледоарии , сенките и душите  на мъртвите да почиват доколкото е възможно в мир.Това го казвам като  възможно най-добронамерен  съвет .

Аз за канибализма чак сега научавам, това досега никога не е било споменавано.

Не питах за битовите условия, а за нещо съвсем друго - защо темата за канибализма досега е била премълчавана, както и за факта, че някои момичета и жени затворнички, конкретно музикантки, са били в по - добро положение, и не просто са били в по - добро положение, ами като прочетох една малка част от техните показания с помощта на Гугъл преводача, ми направи впечатление, че нито са свидетелствали с подробности за станалото в лагера, нито прокурорите са задавали по - подробни въпроси. Интересно ми е как и до днес Анита Ласкиер и една лоша дума не е споменала спрямо Йозеф Крамер, а за Моше Кантор съм без думи.............това благодарност към масов убиец, че и сълзи............... наистина не мога да го проумея. И защо така са бързали с процеса за този лагер толкова, при положение, че за другите процесите са започнали по - късно? Просто съм в недоумение............... Всички са свидетелствали за ужасните битови условия, но не споменават че до голяма степен вината за това е на Йозеф Крамер. А Анита и другите удобно са премълчали, че са имали привилегии.  Искам да кажа............толкова ли не ги е било грижа всички оцелели за правосъдието, ами важно е било някои да прикрият благодарение на кой или какво са оцелели? Защо никой не ги е питал за морала? Дали е редно да искаш да оцелееш на цената да свириш на един масов убиец?

преди 4 часа, Anne написа:

Аз за канибализма чак сега научавам, това досега никога не е било споменавано.

Случилото се на евреите не може да се равнява с други жестокости в човешката история. Холокоста е най-пропагандирания, но не най-страшния. И еврейката, която уж ни критикува, че помним 7-те века владичество, скочи като ужилена, като ѝ казахме, че Холокоста е една измишльотина, надута до неузнаваемост. Та да задържи съветите за себе си, има нужда.

По време на гладомор на тезгяха се е продавало човешко месо.

преди 16 минути, Myanmar написа:

Случилото се на евреите не може да се равнява с други жестокости в човешката история. Холокоста е най-пропагандирания, но не най-страшния. И еврейката, която уж ни критикува, че помним 7-те века владичество, скочи като ужилена, като ѝ казахме, че Холокоста е една измишльотина, надута до неузнаваемост. Та да задържи съветите за себе си, има нужда.

В Германия нямаме право това да го казваме. Пише го в законите им.
Мълчим и слушаме, какво ни говорят евреите. Това ще е.

Както тук във форума слушаме и мълчим обидите на еврейката. 

преди 11 минути, acnekt написа:

В Германия нямаме право това да го казваме. Пише го в законите им.

Там е незаконно да отричаш Холокоста. Изглежда има нещо притеснително в това да се вадят данни какво, как и колко се е случило, АКО е в ущърб на евреите.

преди 15 минути, acnekt написа:

Както тук във форума слушаме и мълчим обидите на еврейката. 

Защото ѝ мълчите. Аз я поставям на мястото ѝ и когато пише противоконституционални неща го заявявам публично до администрацията. Ако не бях от малкото с позиция, щеше да бъде изхвърлена като мръсно коте от тук. Но тя пише тъкмо тук, защото почти навсякъде другаде би яла или бой или банани.

преди 38 минути, Myanmar написа:

Поставянето под съмнение на холокоста си е престъпление. За съжаление, заради унищожените немалко документи от айнзац групите и SS, няма как да знаем истинския брой на жертвите. Затова всичко е точно число, с нула отзад, а не конкретна цифра. Да не говорим за многото бомбардирани градове, при които са унищожени градските архиви. никой не може да каже точния брой на жертвите, но 6 милиона не е много. Само германските евреи са били 1 милион.

Жалко, че според вас случилото се на евреите не е най - страшното. Мда, никак не е страшно да попаднеш в концентрационен лагер с липса на елементарни санитарни и хигиенни условия, а за капак на всичко комендант на концлагера ви да е човек, способен на невероятни зверства. Явно вие нямат за нищо разстрелите на напълно невинни хора, само защото са били гладни и са откраднали малко храна, или защото са опитали да избягат. Или жестоките побои. Или бесенията. Гарантирам ви, че ако сте на такова място, хич няма да издържите. И ще се питате къде сте попаднали. Какво се случва с човечеството, както е това падение........... Трябва да сте абсолютни психопати, за да не изпитвате грам емпатия.

И не, не одобрявам кражбите на храна, нито бягствата, но не това заслужават хората - тежки побои и разстрели. Публични при това, пред очите на всички. Искам вас да ви видя как ще понесете стоически малоумни наказания за целия лагер, като 24 часово стоене прав под дъжда. Заради това, че няколко гладни затворници са откраднали храна. Дали ще посмеете да възразите.

преди 35 минути, Anne написа:

Поставянето под съмнение на холокоста си е престъпление.

Ти се радвай, че тука нямаме такива закони, че както "поставяш под съмнение" репресиите и концлагерите ..... като нищо ще ти вземат компютъра и как ще я караш тогава не те виждам.

преди 49 минути, Anne написа:

не одобрявам кражбите 

Кой само го казва? 

преди 10 минути, sound написа:

като нищо ще ти вземат компютъра

А, дано

преди 1 час, Anne написа:

Поставянето под съмнение на холокоста си е престъпление. За съжаление, заради унищожените немалко документи от айнзац групите и SS, няма как да знаем истинския брой на жертвите. Затова всичко е точно число, с нула отзад, а не конкретна цифра. Да не говорим за многото бомбардирани градове, при които са унищожени градските архиви. никой не може да каже точния брой на жертвите, но 6 милиона не е много. Само германските евреи са били 1 милион.

Жалко, че според вас случилото се на евреите не е най - страшното. Мда, никак не е страшно да попаднеш в концентрационен лагер с липса на елементарни санитарни и хигиенни условия, а за капак на всичко комендант на концлагера ви да е човек, способен на невероятни зверства. Явно вие нямат за нищо разстрелите на напълно невинни хора, само защото са били гладни и са откраднали малко храна, или защото са опитали да избягат. Или жестоките побои. Или бесенията. Гарантирам ви, че ако сте на такова място, хич няма да издържите. И ще се питате къде сте попаднали. Какво се случва с човечеството, както е това падение........... Трябва да сте абсолютни психопати, за да не изпитвате грам емпатия.

И не, не одобрявам кражбите на храна, нито бягствата, но не това заслужават хората - тежки побои и разстрели. Публични при това, пред очите на всички. Искам вас да ви видя как ще понесете стоически малоумни наказания за целия лагер, като 24 часово стоене прав под дъжда. Заради това, че няколко гладни затворници са откраднали храна. Дали ще посмеете да възразите.

В България е почти същото. Глад, мизерия, тормоз и един комендат на тази територия си прави, каквото си иска. 

Няма здравеопазване, няма социална държава, няма социална помощ, няма държава, няма образование, българското семейство не е приоритет, няма прокуратура... няма помощ от никъде, всичко е на самотек. На произвола.

преди 2 часа, sound написа:

Ти се радвай, че тука нямаме такива закони, че както "поставяш под съмнение" репресиите и концлагерите ..... като нищо ще ти вземат компютъра и как ще я караш тогава не те виждам.

Кое съм поставила под съмнение, бе?:angry:

преди 2 часа, Birma написа:

Кой само го казва? 

Кога съм откраднала нещо или съм казала, че одобрявам кражбите?:angry:

Грррррррррррррррр.................. Истински се дразня, че не мога да намеря два филма за гледане. Няма ги никъде в интернет. Става дума за "Berlin - Symphonie einer Weltstadt" от 1941 и "Solistin Anna Alt" от 1945 година.

Иначе си намерих останалите филми, показани във документалната поредица "Берлин -дневникът на един метрополис".

"Opfergang" с Кристина Содербаум и Карл Радац - на пръв поглед хубав филм, но пак пропит с нацистка философия - че обвързаните нямат право да търсят щастие другаде.

"Stern von Rio" с Ла Яна много ми хареса и прилича съвсем на холивудски филм.

"Моите двама синове" - детски приключенски филм от 1944, много хубав, съвсем нормален.

Руският "Берлин 1945" ме накара да ахна - ясно откъде са някои документални кадри.

Много ме е яд за филма за Берлин, не е честно, искам да го намеря и да го гледам. За Ана Алт също, сигурно е интересен.

Поставянето под съмнение на холокоста си е престъпление. За съжаление, заради унищожените немалко документи от айнзац групите и SS, няма как да знаем истинския брой на жертвите.

Излиза, че поставянето под съмнение на недоказани неща е престъпление. Осъзнаваш ли колко абсурдно е това? Даже Валкирия, която иначе е голяма читанка на тема религия, приведе аргумента "имало едно време един очевидец", както започва всяка приказка.

Интересно, след като единствено в Германия това е осъдително, а ти не одобряваш нищо немско, излиза, че подкрепяш останалата част от света, че отричането на Холокоста си е нещо нормално, както отричането на Дядо Мраз. Или си се залюбила с немската теза?

преди 17 минути, Генадий 35 годишен написа:

открадна ми сърцето :panicbutton::inlove1::mail1::withballoon2:

Значи вече и тя ще си има едно.

никой не може да каже точния брой на жертвите, но 6 милиона не е много

"Много" за какво?

Не случайно дадох примера с ковид-19. Работата е там, че и в концлагерите хората са умирали от болести, глад и насилствена смърт. Извън концлагерите - също! ВОЙНА Е! Само дето, като сега, за целите на еврейската пропаганда хората тогава са умирали само от немците, а сега се умира само от един коронавирус.

според вас случилото се на евреите не е най - страшното. Мда, никак не е страшно да...

Ти правиш ли разлика между страшно и най-страшно? Питам те, защото виждам, че не правиш.

само защото са били гладни и са откраднали малко храна

А твоето семейство защо краде, не сте останали гладни?

И по време на война кражбата на храна си е основателна причина за убиване. Ама ти от твоя розов креват с плюшени играчки няма как да го знаеш.

Гарантирам ви, че ако сте на такова място, хич няма да издържите.

Ти без Нескуик един ден няма да оцелееш, недей обяснява прага на способности на нормалните хора, които правят невероятни и непосилни неща за теб - ходят на училище, ходят студенти, ходят на работа, чистят си дома, къпят се сами, изхвърлят си боклука, мият си зъбите, ходят до бакалията, могат да смятат и т.н., дълъг списък е.

Трябва да сте абсолютни психопати, за да не изпитвате грам емпатия.

Ние емпатията си я показваме всекидневно и един пример за това е, че говорим с теб. Емпатия не проявяваш ти, която се заканва да избие до крак и по най-жесток начин 83 милиона души и да изнасили всички малолетни момичета.

но не това заслужават хората - тежки побои и разстрели

Хайде покрий държавните нормативи за да вземеш трети клас (начално образовани) и след това води лекции за държавно право.

преди 10 минути, Myanmar написа:

Интересно, след като единствено в Германия това е осъдително

Сигурно ли е, че само там е осъдително? Няма да се изненадам ако ГЕРБ, която е проект на немска фондация, също е приела подобен закон...

Кое съм поставила под съмнение, бе?:angry:

Ти намери ли каменната мина, където са работили твоите приятели евреите? Че по спомени там и диамантена мина може да го изкарате, ама реалността те удари по челото, нали haha.png

преди 8 минути, ncl написа:

Сигурно ли е, че само там е осъдително?

За там съм чувал само. То си е в графа парадокс. Съсипаха я тая държава от чувство за вина. Все едно да работим безплатно за гърците защото едно време сме начукани канчетата им при Върбишкия проход и сме убили императора им Никифор I Геник.

Кога съм откраднала нещо

Източва Здравната система с ТЕЛК колко време, 20 години вече? Онези, които истински имаха нужда от тези пари, инвалиди, не са ги получили, за да може да имаш парички, докато се фукаш във форума как си надбягвала момчетата!

Да не изпадна във внезапна ремисия, че от 80% да стана 5% инвалидността ти? Ако от мързел се умираше, щяха да те водят 100% инвалид.

Грррррррррррррррр.................. Истински се дразня, че не мога да намеря два филма за гледане. Няма ги никъде в интернет. Става дума за "Berlin - Symphonie einer Weltstadt" от 1941 и "Solistin Anna Alt" от 1945 година.

Ти не ме ли помниш, че в този форум раздадох 30-тина хиляди линка към музика и видео? И на теб съм пращал чалга, забрави ли ме? И последния филм, който търсеше ти намерих. Ама реших пак нищо да не ти искам, само онова, което сама си прегърнала като добра идея и се съгласи - едно есе. Дека са ти есетата?

620_ec609a647ff5d8b27cc09a6e08756140.jpg

преди 37 минути, Myanmar написа:

Излиза, че поставянето под съмнение на недоказани неща е престъпление. Осъзнаваш ли колко абсурдно е това? Даже Валкирия, която иначе е голяма читанка на тема религия, приведе аргумента "имало едно време един очевидец", както започва всяка приказка.

Интересно, след като единствено в Германия това е осъдително, а ти не одобряваш нищо немско, излиза, че подкрепяш останалата част от света, че отричането на Холокоста си е нещо нормално, както отричането на Дядо Мраз. Или си се залюбила с немската теза?

Значи вече и тя ще си има едно.

"Много" за какво?

Не случайно дадох примера с ковид-19. Работата е там, че и в концлагерите хората са умирали от болести, глад и насилствена смърт. Извън концлагерите - също! ВОЙНА Е! Само дето, като сега, за целите на еврейската пропаганда хората тогава са умирали само от немците, а сега се умира само от един коронавирус.

Ти правиш ли разлика между страшно и най-страшно? Питам те, защото виждам, че не правиш.

А твоето семейство защо краде, не сте останали гладни?

И по време на война кражбата на храна си е основателна причина за убиване. Ама ти от твоя розов креват с плюшени играчки няма как да го знаеш.

Ти без Нескуик един ден няма да оцелееш, недей обяснява прага на способности на нормалните хора, които правят невероятни и непосилни неща за теб - ходят на училище, ходят студенти, ходят на работа, чистят си дома, къпят се сами, изхвърлят си боклука, мият си зъбите, ходят до бакалията, могат да смятат и т.н., дълъг списък е.

Ние емпатията си я показваме всекидневно и един пример за това е, че говорим с теб. Емпатия не проявяваш ти, която се заканва да избие до крак и по най-жесток начин 83 милиона души и да изнасили всички малолетни момичета.

Хайде покрий държавните нормативи за да вземеш трети клас (начално образовани) и след това води лекции за държавно право.

1. Не е абсурдно. Германците нарочно са унищожили доста документи, това само по себе си е престъпление!

2. Не, не смятам отричането за нормално.

3. Не само от глад са умирали обаче, това често се пропуска. Имало е и доста случаи на насилие.

4. Правя и то много по - добре от теб.

5. Не сме крали от никого и нищо. Пенсииите, които съм получавала, са напълно законни. Това, че ти не ми вярвашза здравословните ми проблеми, си е твой проблем.

6. Не си въобразявай, че знаеш без какво не бих оцеляла. Ти се моли  да не научиш  какво е да си на такова място.

преди 23 минути, Myanmar написа:

Ти намери ли каменната мина, където са работили твоите приятели евреите? Че по спомени там и диамантена мина може да го изкарате, ама реалността те удари по челото, нали haha.png

За там съм чувал само. То си е в графа парадокс. Съсипаха я тая държава от чувство за вина. Все едно да работим безплатно за гърците защото едно време сме начукани канчетата им при Върбишкия проход и сме убили императора им Никифор I Геник.

Източва Здравната система с ТЕЛК колко време, 20 години вече? Онези, които истински имаха нужда от тези пари, инвалиди, не са ги получили, за да може да имаш парички, докато се фукаш във форума как си надбягвала момчетата!

Да не изпадна във внезапна ремисия, че от 80% да стана 5% инвалидността ти? Ако от мързел се умираше, щяха да те водят 100% инвалид.

Ти не ме ли помниш, че в този форум раздадох 30-тина хиляди линка към музика и видео? И на теб съм пращал чалга, забрави ли ме? И последния филм, който търсеше ти намерих. Ама реших пак нищо да не ти искам, само онова, което сама си прегърнала като добра идея и се съгласи - едно есе. Дека са ти есетата?

620_ec609a647ff5d8b27cc09a6e08756140.jpg

1. Не, не я намерих.

2. При това отношение към мен, ЛИС ще видите на куково лято.

• Автор

Хех в едно от филмчета на АБПФК Кити-Анне казаха доста интересни неща за атомната бомба на нацистите а и също че ФАУ 3 е ракета с обсег 4300 км а не глупостите на АБПФК Кити-Анне, данните идват от САЩ от разсекретени архиви

Гледам не си се научила още за какво служат номерцата при списъците. Нищо, ще се престоря, че не прозира неграмотността ти.

преди 3 часа, Anne написа:

1. Не е абсурдно. Германците нарочно са унищожили доста документи, това само по себе си е престъпление!

Нека позная, нямаш и документи, доказващи това "престъпление" haha.png

Имало е и доста случаи на насилие.

Ако не си разбрала още, ПСВ и ВСВ са войни. А насилието е било двупосочно. В Берлин, например, е нямало неизнасилена германка.

5. Не сме крали от никого и нищо.

Не се прави на луда, и сама си призна и хора, които те познават потвърдиха.

Ти се моли  да не научиш  какво е да си на такова място.

Няма за какво да се моля да не се случат неща, които съм преживял. Ти си раслата в саксия, на мама детенцето, дундуркано на 40-годишна възраст, без един работен ден през живота си. И на всичкото отгоре се преструваш на възкръснала умряла еврейка, барем ти признаем, че нещо си свършила в тоя живот - да умреш.

При това отношение към мен, ЛИС ще видите на куково лято.

ЛИС няма защото си глупава и не е по силите ти. А филми ще видиш от мен през крив макарон с такова отношение. Промоцията свърши, кога ти рязахме клипове от концерти на чалга певици.

преди 12 минути, petie1 написа:

ФАУ 3 е ракета с обсег 4300 км

Немците насмалко да покорят света. Два пъти.При това не само Стария свят, както полувинчато са правили империи като Османската, Римската и Френската. И са се подготвили отлично затова, защото са имали нужните гении да създадат и оръжия и стратегия. Само за стратегията им съм гледал няколко филма, не мога да я опиша другояче, освен гениална.

преди 13 минути, petie1 написа:

а не глупостите на АБПФК Кити-Анне

Акъл море, глава шамандура е нейния потенциал да води диалог по която и да било тема.

преди 19 минути, petie1 написа:

Хех в едно от филмчета на АБПФК Кити-Анне казаха доста интересни неща за атомната бомба на нацистите а и също че ФАУ 3 е ракета с обсег 4300 км а не глупостите на АБПФК Кити-Анне, данните идват от САЩ от разсекретени архиви

преди 6 часа, Anne написа:

Кога съм откраднала нещо или съм казала, че одобрявам кражбите?

Мисля, че вече са ти отговорили на този въпрос. Чети малко по нагоре, няма какво повече или по малко да се каже. 

Ти се моли  да не научиш  какво е да си на такова място.

Ти нали си била уж, какво е? 

• Автор
преди 48 минути, acnekt написа:

Ех Луно Луно земьо македонска пак ли ще те деламе?

преди 1 час, Myanmar написа:

Немците насмалко да покорят света. Два пъти.При това не само Стария свят, както полувинчато са правили империи като Османската, Римската и Френската. И са се подготвили отлично затова, защото са имали нужните гении да създадат и оръжия и стратегия. Само за стратегията им съм гледал няколко филма, не мога да я опиша другояче, освен гениална.

Абе по добре че не са успели иначе нямаше да имаме комичката на Калдата а и не мисля че биха са го задържали просто нямаше да имат толкова ресурси да се справят, иначе във филмчето казаха че САЩ са извадили луд късмет с атомната бомба която са гръмнали няколко месеца преди немците та ако това е вярно то това ще забие пореден пирон в опашката на АБПФК Кити-Анне

преди 1 час, petie1 написа:

Абе по добре че не са успели

Аз мисля, че света щеше да стане по-добро място, ако немците бяха победили. Знам, че го правят със сила, че извършват престъпления срещу човечеството, но пред човешката история винаги е стоял въпросът не дали, а кой ще го прави. Сега също царува безправие, също се продават национални и народни интереси, също сме под робство, също сме ощетявани, също сме ограбвани, също силните на деня управляват и налагат волята си над слабите.

Победителите пишат историята и Германия е почернена всячески, но социалната им политика, чертите, които имат, военния им и технически гений, ако щеш, са най-доброто, което човечеството е виждало. Нека вдигне ръка нацията, която не е била сформирана с клане над съседите си.

преди 6 часа, petie1 написа:

Не си гледал и слушал внимателно. ФАУ-3 е проект, който остава само на хартия, реално не бива изпълнен, защото германците много късно се обръщат към технологиите и осъзнават потенциала им. А тогава вече нямат абсолютно никакви ресурси.

И всичко това се случва, защото Адолф Хитлер е искал да води войната по стария начин, като през ПСВ. Да не забравяме и огромното самочувствие на германците, което е без капка покритие. Арийци били, гении били, източноевропейците били унтермешеншени и глупави, Великобритания, Франция и САЩ били еврейски, слаби и глупави държави............... Ами, видя се колко им е акълът на арийците. Това, че вие не приемате резултата и жестоката истина, си е лично ваш проблем.

преди 6 часа, Myanmar написа:

Гледам не си се научила още за какво служат номерцата при списъците. Нищо, ще се престоря, че не прозира неграмотността ти.

Нека позная, нямаш и документи, доказващи това "престъпление" haha.png

Ако не си разбрала още, ПСВ и ВСВ са войни. А насилието е било двупосочно. В Берлин, например, е нямало неизнасилена германка.

Не се прави на луда, и сама си призна и хора, които те познават потвърдиха.

Няма за какво да се моля да не се случат неща, които съм преживял. Ти си раслата в саксия, на мама детенцето, дундуркано на 40-годишна възраст, без един работен ден през живота си. И на всичкото отгоре се преструваш на възкръснала умряла еврейка, барем ти признаем, че нещо си свършила в тоя живот - да умреш.

ЛИС няма защото си глупава и не е по силите ти. А филми ще видиш от мен през крив макарон с такова отношение. Промоцията свърши, кога ти рязахме клипове от концерти на чалга певици.

Акъл море, глава шамандура е нейния потенциал да води диалог по която и да било тема.

1.Да, знам, че са войни.Но знам и друго. Че когато претендираш, че спазваш женевските и всякакви други конвенции, е редно наистина да го правиш, а не само да го пишеш на хартия, а реалността да е друга. Да не говорим, че цивилните и невъоръжени затворници с нищо не са виновни за войната. Колкото до бягствата и неподчинението, яко бяха осигурили прилични санитарно-хигиенни условия и нормално отношение към затворниците, никой нямаше нито да бяга, нито да краде или да се държи лошо. Пълен цинизъм е в лагерите да има уж болници със логото с червения кръст, да се вее знамето на хуманитарна организация като Червения кръст, а реално нищо да не се прави за тези хора.

2. Въобразявай си, че съм расла в саксия, много неща за мен не знаеш.

3. Пак си вярвай, моля. Мечтите са безплатни.

4. Германия никога не би могла да покори света. Антисемитизмът на германците им пречи страшно много. И ако наричаш "гении" такива германски "учени" като Ариберт Хайм, Йозеф Менгеле, Август Хирт, Едуард Пернкопф, Ханс Хорбиргер и подобни, жестоко те съжалявам. Това не са учени, а абсолютно малоумни хора.И престъпници.

преди 3 часа, Myanmar написа:

Аз мисля, че света щеше да стане по-добро място, ако немците бяха победили. Знам, че го правят със сила, че извършват престъпления срещу човечеството, но пред човешката история винаги е стоял въпросът не дали, а кой ще го прави. Сега също царува безправие, също се продават национални и народни интереси, също сме под робство, също сме ощетявани, също сме ограбвани, също силните на деня управляват и налагат волята си над слабите.

Победителите пишат историята и Германия е почернена всячески, но социалната им политика, чертите, които имат, военния им и технически гений, ако щеш, са най-доброто, което човечеството е виждало. Нека вдигне ръка нацията, която не е била сформирана с клане над съседите си.

Аз пък не мисля така. Напоследък си мисля точно на тази тема - какъв щеше да е светът сега, ако германците бяха победили. Да, щяха да бъдат избити тъй омразните ви евреи, но също и всички славяни, а това означава, че вие и аз сега нямаше да сме тук и да водим този спор. Не само това - цялата славянска култура е цяла да бъде унищожена, всички славянски държави са цели да бъдат напълно унищожени, цели са да получат нови имена, нови знамена и управления, щяха да станат райхскомисариати като Нидерландия. Навсякъде щяха да се веят огромните знамена със свастиката, щеше да има построени трибуни за речи по подобие на "Цепелинфилд", старата архитектура щеше да бъде заменена от чисто нова, "арийска" архитектура с гигантски мащаби и в архитектурните стилове на древни Гърция и Рим, християнството щеше да бъде напълно унищожено и заменено от езичество, а децата в училище са щели да изучават биографиите на нацистите, и налудничавите теории за расите, за света, създаден от лед, за това, как германците дали цивилизацията на света, как руните били много по - стара писменост от древноегипетските йероглифи, че древните египтяни всичко са копирали от арийците....................... Малоумие, пълно малоумие...............

Съжалявам те много, съвсем си потънал в нацизма. Живееш в адски огромна самозаблуда за всичко. Навсякъде ти се привиждат евреи и еврейски заговори. Никакво психиатрично лечение не може да ти помогне. С теб не може да се разговаря нормално.

Аз се радвам страшно много, че хилядолетният райх не се е сбъднал.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.