Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, X5460 написа:

Много глупости се пишат тук :)

Да, от тях. Все аз съм виновна, че хората ме гледат като Квазимодо навън, че имам здравословни проблеми, които не могат да се оправят като с магическа пръчка, че имам нужда от грижи и любов.

Не знам с тия мои здравословни проблеми колко още ще живея, но знам, че искам да съм щастлива. Няма по - лошо нещо на света от това да си умреш самотен и нещастен.

Препоръчвам им да гледат "Есен в Ню Йорк", барем се научат на малко човещина.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 10 минути, Anne написа:

Да, от тях. Все аз съм виновна, че хората ме гледат като Квазимодо навън, че имам здравословни проблеми, които не могат да се оправят като с магическа пръчка, че имам нужда от грижи и любов.

Не знам с тия мои здравословни проблеми колко още ще живея, но знам, че искам да съм щастлива. Няма по - лошо нещо на света от това да си умреш самотен и нещастен.

Препоръчвам им да гледат "Есен в Ню Йорк", барем се научат на малко човещина.

Няма човещина днешно време :) вярваш или не, хората и с увреждания и хората без такива, нямат грам човещина в себе си :)

Бъди спокойна и ще намериш щастието :)

• Автор
преди 1 час, Anne написа:

Спри да ме изкарваш за всичко виновна, защото не съм, жалък нацист такъв!

То в темаата и форума има само един нацист - АБПФК Кити - Анне :)

преди 6 минути, X5460 написа:

Няма човещина днешно време :) вярваш или не, хората и с увреждания и хората без такива, нямат грам човещина в себе си :)

Бъди спокойна и ще намериш щастието :)

Дано, но скоро ставам на 37 и вече не съм първа младост. Много неща не можах да изживея, а вече не съм добре, както преди. Вече не чувам и не мога да слушам музика, краката ми са болни и не мога да изкачвам стълби, нито да танцувам, а в душата ми има толкова много насъбрани житейски разочарования............ Малко хубави моменти съм имала в живота си.

Всичко, което винаги съм искала от живата е, да имам голяма лична библиотека, пълна с добре пазени книги, красиви вещи, една голяма и романтична любов и да посетя Франция и Париж.

преди 7 минути, Anne написа:

Дано, но скоро ставам на 37 и вече не съм първа младост. Много неща не можах да изживея, а вече не съм добре, както преди. Вече не чувам и не мога да слушам музика, краката ми са болни и не мога да изкачвам стълби, нито да танцувам, а в душата ми има толкова много насъбрани житейски разочарования............ Малко хубави моменти съм имала в живота си.

Всичко, което винаги съм искала от живата е, да имам голяма лична библиотека, пълна с добре пазени книги, красиви вещи, една голяма и романтична любов и да посетя Франция и Париж.

Тези неща ги има и при здравите и богати хора. Любовта не всеки я намира и най малко я разбира, ако я намери :)

Но не тормози душата си и позволи на въображението си да живее :) понякога така е по добре :)

• Автор
преди 13 минути, Anne написа:

Тези можеше да ги имаш ако се беше стегнала да учиш и да си вадиш паричките

преди 8 минути, X5460 написа:

Тези неща ги има и при здравите и богати хора. Любовта не всеки я намира и най малко я разбира, ако я намери :)

Но не тормози душата си и позволи на въображението си да живее :) понякога така е по добре :)

Не ми се живее с въображение, а с реалност.

Още не мога да си простя, че не опазих книгите си от племенниците ми, защото бях заета да си намеря затритите неща на компютъра от оная луда.

преди 22 минути, Anne написа:

Не ми се живее с въображение, а с реалност.

Още не мога да си простя, че не опазих книгите си от племенниците ми, защото бях заета да си намеря затритите неща на компютъра от оная луда.

Какво би ме посъветвала, ако бях на твоето място и в твоето положение, ако беше здрава и имаше всичко това, което желаеш в момента ?

• Автор
преди 5 минути, X5460 написа:

Какво би ме посъветвала, ако бях на твоето място и в твоето положение, ако беше здрава и имаше всичко това, което желаеш в момента ?

Много хубав въпрос й зададе

преди 11 часа, X5460 написа:

Не бих могла да ти дам съвет, но бих ти съчувствала.

преди 23 минути, Anne написа:

Какво съчувствие, състрадание? Нали знаеш, какво пише Ницше за съчувствието(състраданието)? 
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Фридрих_Ницше#Ницше_и_състраданието

(...защото чрез състраданието в края на краищата се показва единствено собственото превъзходство над нуждаещия се от състрадание. Според Ницше състраданието поражда желанието да си винаги по-слаб и да имаш възможност да показваш своята болка.

За немския философ състраданието е по-скоро егоистично, отколкото алтруистично чувство.)

@@@@@

@@@@

@@@

Била си сред деца, които са били  реално инвалиди, а ти не. Подиграваш им се, че не умеят да четат, били сричали, а  и ти си била изпъкнала, като ален, червен мак сред плевели и бурени в полето. Както ти ги описваш.

Първо, подигравките бяха за мързеливите ми съученици от първото ми училище, което беше масово! (учила съм в две масови училища, преди да отида да уча за средно образование в специалното училище в София.)

Второ, наистина е смешно да си в шести клас и да сричаш като първокласник, само защото те мързи да се хванеш да четеш книги.

Трето - идеята на Нишце за състраданието е пълен боклук! Не знам как му ги е родил мозъкът тези простотии. Нищо чудно, че е бил любимият философ на нацистите!

преди 31 минути, ncl написа:

Знаеш ли стихотворението "Когато цъфнат теменугите"?

Не.

преди 1 час, drakula975 написа:

За Аnne да се радва

Klingt gut. Danke.

Kleines Kleeblatt, liebes Kleeblatt mit vier Blättern,
wer dich findet, der hat Glück, ich glaub' daran.
Mit den Jahren aber habe ich erfahren,
dass kein Glück sich von allein erfüllen kann.

https://lyricstranslate.com

преди 1 час, Anne написа:

Не.

e5iikrs4.png

преди 17 часа, Anne написа:

една голяма и романтична любов и да посетя Франция и Париж.

Париж е във Франция. Това все едно аз да кажа, искам да посетя София и България.

• Автор
преди 6 часа, Anne написа:

М няма да получиш съчуствие за мързел

преди 5 часа, Anne написа:

Нищо чудно, че е бил любимият философ на нацистите!

Ааа ясно разбрахме що го мразиш а аз си мислех че си корифей на философията та затова демек както със свастиката и Вагнер ясна работата

преди 1 час, acnekt написа:

Париж е във Франция. Това все едно аз да кажа, искам да посетя София и България.

Да, но освен Париж, мечта ми е да пообиколя и разгледам и цяла Франция. Някои градове, места - например лазурния бряг и пещерата "Ласко" са ми мечта отдавна, както и Ница.

• Автор

Докато чакаме майсторката на шаржовете и шарадите да надраска нещо а не само че си търси пещера в която да медитира кое е първо бръмбара или костенурката аз открих страшно много литература за Линукс при любимите й немци :)

на 28.02.2021 г. в 21:55, Anne написа:

бях заета да си намеря затритите неща на компютъра

Ти от 2007 ги търсиш. 

преди 15 часа, Birma написа:

Ти от 2007 ги търсиш. 

Знаеш ли колко много бяха?

преди 16 часа, petie1 написа:

аз открих страшно много литература за Линукс при любимите й немци :)

Признай че си търсил Лена Нитро из немските сайтове и случайно си попаднал на линукс литература бонус :D

• Автор
преди 7 часа, -Fu- написа:

Признай че си търсил Лена Нитро из немските сайтове и случайно си попаднал на линукс литература бонус :D

Ааа нищо не признавам :)

преди 34 минути, petie1 написа:

Ааа нищо не признавам :)

Анка няма ли да направи един месец пост от празни приказки, като мен? Все насила трябва да я банват, да си лекува нервите в домашни условия, че специализираните заведения са препълнени.

Аз искам да видя финала вече на сапунката - бягството на Анка от дома за инвалиди, докопването на Интернет и признанието, че сме били прави за всичко. И после да я лекуват пак. Макар че не знам доколко лекуват тези лудници или просто отделят опасните за обществото, нацисти и подобна сган.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.