Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Уведомление за деинсталиране на Adobe Flash Player

цър-вул

Препоръчан отговор

преди 44 минути, jhoro написа:

Нищо не ни бърка - ако ще … Глобалната мрежа да изчезне!

Седя и си мисля (образно казано) - „Защо четох всички постове, след първия?”

А, де...? Спирали флаша... голем к**. :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, jhoro написа:

Същото, каквото стана с 32-битовия софтуер, когато много ОС минаха само на 64-битови версии.
Станаха … спомени!

Това ме успокоява!Аз съм консервативен и затова съм с 8.1/32бит.Машината има възможност да понесе и 10/64бит., ама аз не искам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 2.01.2021 г. в 18:45, adersa написа:

Една легенда умря с която израснахме всички :)

Толкова крашване в Miniclip и на Flash, и на Shockwave имаше, колкото игри не съм изиграл там преди години. Сега сайтчето им си ползва предимно приложения-игри или такива с графики като от 90-те, за какво им е Flash. Те от 2 години са на Unity, такива куча марка сайтове като vgames и topigri да му мислят, там от години нищо не е пипнато. Както в половината БГ сайтове за флаш игрички...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Meloman No 1 написа:

Толкова крашване в Miniclip и на Flash, и на Shockwave имаше, колкото игри не съм изиграл там преди години. Сега сайтчето им си ползва предимно приложения-игри или такива с графики като от 90-те, за какво им е Flash. Те от 2 години са на Unity, такива куча марка сайтове като vgames и topigri да му мислят, там от години нищо не е пипнато. Както в половината БГ сайтове за флаш игрички...

Аз играя от facebook gameroom

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adersa написа:

Аз играя ор facebook gameroom

Първо никого него интересува това. 
Второ няма абсолютно никаква връзка с темата!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, цър-вул написа:

Първо никого него интересува това. 
Второ няма абсолютно никаква връзка с темата!!!

Някой да е желаел мнението ти ? или имаш навика след всеки мой коментар в която да е тема да избиваш комплекси .

Къв си ти да казваш кое мнение не го интересува и кое не .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма да пиша, ако няма за какво. Вместо да ми се дръвчиш, се замисли върху постовете си!

преди 20 минути, adersa написа:

Някой да е желаел мнението ти ?

Дреме ми на шлифера! Не забравяй, че това е форум и всеки може да пише, не нарушавайки Правилата му!!!! А твоите писания, освен, че са трудно разбираеми, са много често извън темата, в която са пуснати.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, adersa написа:

Аз играя от facebook gameroom

Е, точно затова го спират Флаша - с тези 19% пазарен дял, срив спрямо година преди това с ок. 60%, ако бях на тяхно място, аз също щях да разкарам тоя продукт. Никой почти не цъка флаш игрички, за които главно беше нужен, и няма смисъл.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, цър-вул написа:

Няма да пиша, ако няма за какво. Вместо да ми се дръвчиш, се замисли върху постовете си!

Дреме ми на шлифера! Не забравяй, че това е форум и всеки може да пише, не нарушавайки Правилата му!!!! А твоите писания, освен, че са трудно разбираеми, са много често извън темата, в която са пуснати.

С какво съм ги нарушил като написах с какво играя игри от фейса ? Дадох пример тъй като е по лесно и по бързо за разлика от шибаният сайт на миниклип , който преди да открия facebook gameroom, миниклип сайта всеки ден бъгове .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога да го премахна този Флаш от Windows10. Уж пробвах някакво деинсталиране, но 32 битовата версия си стои в Контрол панела. Отделно ми казва, че нямам права да трия файловете от папки Макромедиа. Администратор съм, но пак нямам права за тази операция. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, цър-вул написа:

Не съм. Сега ще си поиграя да видим какво ще стане. Благодаря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж и поста на @B-boy/StyLe/:

на 2.01.2021 г. в 16:09, B-boy/StyLe/ написа:

Явно при мен обаче командата за премахване преди време добре го е изкоренила:

Image-078.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не става по никакъв начин. Аз съм с Windows 10 Pro version 20h2  и за нея не виждам KB4577586. По ръчния начин уж деинсталира нещо, но 32 версия си остава. Не мога да изтрия и тези папки, защото нямам права. Скапана работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За какво ти е да ги триеш ръчно след като деинсталатора би трябвало да ги изтрие сам.

Стартира ли това при затворени браузъри с десен бутон и Run as administrator:

http://download.macromedia.com/get/flashplayer/current/support/uninstall_flash_player.exe

Ние можем да ги изкореним и по друг начин ако толкова държиш, но това може да прецака пълното и правилното изкореняване след това (ако деинсталатора прави и още неща).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, B-boy/StyLe/ написа:

За какво ти е да ги триеш ръчно след като деинсталатора би трябвало да ги изтрие сам.

Стартира ли това при затворени браузъри с десен бутон и Run as administrator:

http://download.macromedia.com/get/flashplayer/current/support/uninstall_flash_player.exe

Ние можем да ги изкореним и по друг начин ако толкова държиш, но това може да прецака пълното и правилното изкореняване след това (ако деинсталатора прави и още неща).

Да. Няколко пъти го направих и уж деинсталира Флаша. Само че версия за 32 си остава в контрол панела.  При проверка си дава, че има 32 битов флаш. Него с топ не мога да го мръдна.

Нека си стои. Не ми пречи. Въпросът е какво се случва със сайтовете, които ползват адобе флаш? Явно вече няма да се ползват.   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, ivov написа:

Да. Няколко пъти го направих и уж деинсталира Флаша. Само че версия за 32 си остава в контрол панела.  При проверка си дава, че има 32 битов флаш. Него с топ не мога да го мръдна.

Нека си стои. Не ми пречи. Въпросът е какво се случва със сайтовете, които ползват адобе флаш? Явно вече няма да се ползват.   

Какво показва тази команда?

dir C:\Windows\servicing\Packages\Adobe* >>%userprofile%\desktop\Adobe.txt

Прикачи Adobe.txt, който ще се създаде на десктопа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Какво показва тази команда?

dir C:\Windows\servicing\Packages\Adobe* >>%userprofile%\desktop\Adobe.txt

Прикачи Adobe.txt, който ще се създаде на десктопа.

дава ми грешка. ето ти файла, който е почти празен: 

Adobe.txt

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е добре, значи че в папката C:\Windows\servicing\Packages няма Adobe записи. Провери все пак ръчно.

Колкото до папката на Macromedia...

Изтегли FRST64.exe и го запази на десктопа.

Изтегли fixlist.txt и го запази в папката, където си свалил FRST64.exe (на десктопа).

Стартирай FRST64.exe и натисни бутона Fix веднъж!

След като приключи, ако ти поиска рестарт - съгласи се. След рестарта публикувай лог файла - Fixlog.txt, който ще се създаде след работата на програмата.

Внимание: Скрипта е създаден за текущата система. Да не се ползва за други системи с подобни проблеми! Също така не използвай системата по време на изпълнението му и не прекратявай процеса дори да ти се струва замръзнал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Това е добре, значи че в папката C:\Windows\servicing\Packages няма Adobe записи. Провери все пак ръчно.

Колкото до папката на Macromedia...

Изтегли FRST64.exe и го запази на десктопа.

Изтегли fixlist.txt и го запази в папката, където си свалил FRST64.exe (на десктопа).

Стартирай FRST64.exe и натисни бутона Fix веднъж!

След като приключи, ако ти поиска рестарт - съгласи се. След рестарта публикувай лог файла - Fixlog.txt, който ще се създаде след работата на програмата.

Внимание: Скрипта е създаден за текущата система. Да не се ползва за други системи с подобни проблеми! Също така не използвай системата по време на изпълнението му и не прекратявай процеса дори да ти се струва замръзнал.

Готово е! Гледам, че тези папки са зачезнали. Ето ти и файла. Благодаря много. 

Fixlog.txt

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може би има остатъци някъде, но според мен не си струват усилията да се претърсват и изтриват ръчно. Все пак ако нещо друго ви притеснява пишете.

Поздрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Може би има остатъци някъде, но според мен не си струват усилията да се претърсват и изтриват ръчно. Все пак ако нещо друго ви притеснява пишете.

Поздрави!

Единствено ме притесняваше Cent browser, че търсеше флаш, но като го преинсталирах се преориентира и ми вади видео по друг начин. 

Не знам за какво ги направиха тези промени? Аз съм с нов компютър на две седмици и пресно инсталиран Windows  и тази драма с Адобе флаша 

определено ме подразни. Сега вместо флаш с какво се гледа? Само инфомативно питам. Защото след време може и това да го спрат и да 

съм подготвен по-отрано.

Още веднъж хиляди благодарности за помощта. Поздрави. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е то тя драмата с Flash не е от днес или от вчера. От поне 10-тина години се загатваше, че си заминава. Колкото до алтернативите, от теб не се изисква нищо. Собствениците на сайтове ще му мислят чалъма. Ще мигрират към HTML5 или Ren'Py framework за HTML5 или към алтернативи на флаша като Ruffle. Ако не мигрират тези сайтове бавно за загинат и не можеш да направиш нищо (освен да им намериш съвременни алтернативи).

Преименувай FRST64.exe на Uninstall.exe и го стартирах за да деинсталираш инструмента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Е то тя драмата с Flash не е от днес или от вчера. От поне 10-тина години се загатваше, че си заминава. Колкото до алтернативите, от теб не се изисква нищо. Собствениците на сайтове ще му мислят чалъма. Ще мигрират към HTML5 или Ren'Py framework за HTML5 или към алтернативи на флаша като Ruffle. Ако не мигрират тези сайтове бавно за загинат и не можеш да направиш нищо (освен да им намериш съвременни алтернативи).

Преименувай FRST64.exe на Uninstall.exe и го стартирах за да деинсталираш инструмента.

Готово. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...