Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам дете от приятеля си,но мисля за друг

Featured Replies

на 2.01.2021 г. в 14:20, anonymous! написа:

.Нищо не ми липсва сега освен секса,ако аз не направя нещо той изобщо не се сеща,докато с другия беше обратното вечно ме обливаше с внимание и желание да ме целуне ит.н.Също сегашният ми приятел изобщо не обича да излиза и да се забавлява и затова си стоим най-често у дома в пълна тишина докато с другия беше различно,усмивката не ми слизаше от лицето а сърцето ми биеше лудо

Защо след като не ти е било хубаво със сегашният ти приятел и сте били толкова различни, реши да родиш дете?

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

категорично ДА !

другата е неестествена

явно сте особено неморална личност като всички жени впрочем , да не би вие да сте разведена че да правите такива анормални заключения.
Странна работа е обаче как жените имат по-малко съвест и чувство за справедливост от невръсно дете , сигурно по време на тинейджърските им години хормоните им изпържват мозъка.

Една жена има два шанса в живота за пълноценна връзка.Преди да роди и след като децата пораснат и отлетят от семейното гнездо.Ако не е с биологичния баща на децата си и да търси друг мъжкар...? Колко мъже  ще се искат да се грижат за тия деца пълноценно? Повечето ще я търсят за ,,чук и бек,, и тя ще трябва да се справя сама.Дори да се върне при бившия с дете на ръце, той ще си  я ръгунчи и ще я държи на къса каишка с фалшиви илюзии , че могат да бъдат семейство, до като му омръзне, и после авторката ще иска да се върне при сегашния , ама той може да я отсвири, понеже вече  е срещнал друга жена, която да го оцени и после авторката ще се превъре в озлобена феминистка.За това или си наляга партакешите и седи при биологичния баща на детето или се разделя и продължава сама в живота с някой интимен партньор, който да укротява хормоните до като му омръзне, после друг, трети, пети и така.

преди 1 час, Aumi написа:

Защо след като не ти е било хубаво със сегашният ти приятел и сте били толкова различни, реши да родиш дете?

Е той може да не е добър любовник, супер интересния мъж, но явно става за отговорен баща и образцов съпруг.Аве жените защо задавате въпроси, на които знаете отговорите.

преди 1 час, Alon_zo написа:

Е той може да не е добър любовник, супер интересния мъж, но явно става за отговорен баща и образцов съпруг.Аве жените защо задавате въпроси, на които знаете отговорите.

e щото не го е знаела ли а - преди да произведе дете както се изразиха по-горе

:lol6:

няма си работа търси си подкрепа че е шантавелка

жалко за детето, жалко

Как така на двама човека , които са имали 2г. връзка и се харесват им се разделят пътищата? Нещо недоумявам.Нали и при церемония на сключване на църковен брак накрая се казва До като смърта ви раздели Тоест само смърта може да раздели мъж и жена, които се желаят.За мен историята е гнила... и авторката удобно спестява подробности около раздялата с бившия.Подозирам, че той просто се е забавлявал с нея 2г. в даден момент я разкарва понеже някоя отворена бръмчалка му е завъртяла главата, авторката си хваща за утешение мистър ,,Скука,, да не е сама, лапето се пръква, бившия го зарязва бръмчалката ,иска да се върне при жената, която истински е държала на него обаче йок....  друг вече е пуснал семката там и нашия разочерован...   и да си я върне,  как ще гледа чужди деца...? Междувременно и е поразмътил мозъка , какво ли си вика поне за секс до като намеря друга,  и нашата взима сега леко да поддава и сега търси успокоение на съвеста за евентуална изневяра.Аз ако съм на бащата на децата и ,да я надуша, че само мисъл за изневяра и минава през главата, събирам и дрешките в два плика от лидл или кауфланд и дим да я няма...

Едва ли ще се разбере каква е истинската причина.Жалко, за човека който наистина обича и дава всичко от себе си за семейното благо.

преди 1 час, Alon_zo написа:

и сега търси успокоение на съвеста за евентуална изневяра

хаха като я гледам как чете само а нищо не пише е поредната пързалка

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

хаха като я гледам как чете само а нищо не пише е поредната пързалка

Може, но може и да е прочела истини, които са е обляли със студен душ.

преди 1 час, The Negative One написа:

Едва ли ще се разбере каква е истинската причина.Жалко, за човека който наистина обича и дава всичко от себе си за семейното благо.

Точно там е проблема , че Дава всичко.  Реално, жените намират честните добряци за скучни... и, ако някоя  е с такъв то тя не съзнава истинската си потребност, а е за да го манипулира като чехльо.Имах един такъв комшия много добър горкия, но не беше под чехъл, а направо под тежък смрадлив ботуш...    жена му му изневеряваше за кеф пред очите му...

преди 21 минути, Alon_zo написа:

Точно там е проблема , че Дава всичко.  Реално, жените намират честните добряци за скучни... и, ако някоя  е с такъв то тя не съзнава истинската си потребност, а е да го манипулира като чехльо.Имах един такъв комшия много добър горкия, но не беше под чехъл, а направо под тежък смрадлив ботуш...    жена му му изневеряваше за кеф пред очите му...

За съжаление е точно така.Самата стойност на човека вече я няма.Хората се учат взаймно, че няма незаменими и не влагат абсолютно никакви усилия да запазят човека до себе си, знаейки че утре ще дойде следващия и така по ред на номерата.Първата трудност или проблем - развод.И това е масовката.Вече разводите са нещо съвсем нормално, хората се сменят като салфетки и за съжаление най-вече страдат невинните деца - плод на подобни временни трепети.Наскоро в youtube се появи един клип, на едно българско младо, доста известно, семейство, който онагледява именно това.Добрите балами винаги ще ги има, а ако и вземат добра заплатка - перфектния гостоприемник за паразитчета.Но всеки си има глава на раменете, не само да мисли как да угоди на уруспията и да изкарва пари, а и за да има реална преценка за нещата в реално време и да се предпазва от подобни утайки

Аз вярвам в тази жена ! Всеки представител на втория пол независимо колко подъл, коварен и двуличен е все пак заслужава да бъде третиран като човешко същество.По същия начин аз вярвам в природата сътворила  жената като едно необходимо зло без което не можем.
Тя ще изгради здрава връзка с приятели си и добро семейство през идните години !

преди 5 минути, Milkydead написа:

Аз вярвам в тази жена ! Всеки представител на втория пол независимо колко подъл, коварен и двуличен е все пак заслужава да бъде третиран като човешко същество.По същия начин аз вярвам в природата сътворила  жената като едно необходимо зло без което не можем.

Да ти кажа, такова зло хич ми не трябва вкъщи ;) И е грешно да се слагат всички жени под общ знаменател, защото една с една няма...

Също сегашният ми приятел изобщо не обича да излиза и да се забавлява

Много се грижи за мен и много помага с малката

Нищо не ми липсва сега освен секса,ако аз не направя нещо той изобщо не се сеща

А сядате ли да си говорите изобщо или се разминавате в къщи по задължение?
Пробвали ли сте да си говорите за тези неща (излизания/разходки/секс)

За следродилната депресия - също се говори. Има и консултации с психолози. Може би не сте и достатъчно ангажирана със странични неща (щом е налична помощта от човека до вас)
И оставам с впечатление, че тази връзка сте я започнали като запълваща нещо от предходната ви връзка...

• 8 месеца по-късно...

Моля без съдене
Както и да е не ме съдете 

Нека да преведа на разбираме език това нещо: Когато една жена каже "не ме съдете", това ще рече "моля не ме дръжте отговорна за грешките, които допуснах в живота"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.