Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсим автомобил - моля, помагайте!

Featured Replies

преди 11 часа, Ъндъртейкър написа:

...

Билдер, за едно си прав. Не виждам никаква логика абсолютно едни и същи коло като година, километри, екстри и т.н. в Германия да са два пъти по-скъпи от тези у нас. И не, това не е от стандарта. Просто тук внесените коли (или поне повечето) са абсолютни гробници. Цените го доказват и трябва да си абсолютен късметлия, за да попаднеш на читава кола. 

Аз като продавах моята последна кола, определих цената спрямо немското Мобиле, а не спрямо тукашното, защото знам какво продавам и качеството си има цена. Почаках и се появи правилният човек, който знаеше какво търси и какво ще купува. Цялостна история, сервизни документи, километри и т.н. Е, да, цената е по-висока от масовите в Мобиле.бг, но... за това си има причина. 

Неизбежно е и има причина там да е 5000 Евро, а тук да е 6000 лв. една и съща кола. Докарване, такси и т.н. Те щото ония там са будали, а наще са големите тарикати, нали? 

преди 8 часа, ostavime написа:

Билдер, за едно си прав. Не виждам никаква логика абсолютно едни и същи коло като година, километри, екстри и т.н. в Германия да са два пъти по-скъпи от тези у нас. И не, това не е от стандарта. Просто тук внесените коли (или поне повечето) са абсолютни гробници. Цените го доказват и трябва да си абсолютен късметлия, за да попаднеш на читава кола. 

Аз като продавах моята последна кола, определих цената спрямо немското Мобиле, а не спрямо тукашното, защото знам какво продавам и качеството си има цена. Почаках и се появи правилният човек, който знаеше какво търси и какво ще купува. Цялостна история, сервизни документи, километри и т.н. Е, да, цената е по-висока от масовите в Мобиле.бг, но... за това си има причина. 

Неизбежно е и има причина там да е 5000 Евро, а тук да е 6000 лв. една и съща кола. Докарване, такси и т.н. Те щото ония там са будали, а наще са големите тарикати, нали? 

Така трявба да се прави, браво. Но се дразня някой като дойде и ми каже, колко искаш за колата, а а аз го питам колко дава и той ми казва някаква сума от мобилето. Между другото, същия тоя си купи таралясник Мерцедес на 25 години и даже днес ми вика, че бил такъв.  Не искам да сраавнявам голяма с малка кола, но в случая колата му трябва за една и съща работа и е без голямо значение, дали е Мерцедес или Форд...макар че той си има и стар Фокус. Просто нещата са сбъркани. Аз затова не продавам моята кола. Да, мога да я продам и да взема нова, но за моите километри дето изминавам, не ми трябва. Освен разбира се, ако в един момент не си кажа - гледай колко напредна техниката, искам такава. Затова и не правя тестдрайвове на нови коли, щото знам, че ще продам моята и ще купя нов модел. Когато реша да продавам или купувам, ще тръгна да пробвам това и онова. Разбира се нов, за старо и дума не може да ставаа по простта причина, че тя моята си е стара, на малко километри, обслужвана редовно и навреме. Няма смисъл да продавам идеален продукт и да рискувам 95% боклук нов внос. 

• Автор

Благодаря на всички, които активно се включиха в темата.

Ще прегледам още веднъж мненията и препоръките на всеки от Вас и се надявам в най-скоро време да купя автомобил.

Когато това се случи, отново ще пиша тук, ако темата все още съществува.

Благодаря Ви отново!

преди 13 часа, Ъндъртейкър написа:

Така трявба да се прави, браво. Но се дразня някой като дойде и ми каже, колко искаш за колата, а а аз го питам колко дава и той ми казва някаква сума от мобилето. Между другото, същия тоя си купи таралясник Мерцедес на 25 години и даже днес ми вика, че бил такъв.  Не искам да сраавнявам голяма с малка кола, но в случая колата му трябва за една и съща работа и е без голямо значение, дали е Мерцедес или Форд...макар че той си има и стар Фокус. Просто нещата са сбъркани. Аз затова не продавам моята кола. Да, мога да я продам и да взема нова, но за моите километри дето изминавам, не ми трябва. Освен разбира се, ако в един момент не си кажа - гледай колко напредна техниката, искам такава. Затова и не правя тестдрайвове на нови коли, щото знам, че ще продам моята и ще купя нов модел. Когато реша да продавам или купувам, ще тръгна да пробвам това и онова. Разбира се нов, за старо и дума не може да ставаа по простта причина, че тя моята си е стара, на малко километри, обслужвана редовно и навреме. Няма смисъл да продавам идеален продукт и да рискувам 95% боклук нов внос. 

По принцип цената я определя продавача. Разбира се, възможна е някаква договорка и компромис и от двете страни. 

Но все си мисля, че след толкова много и дълго писане... абе не знам. Дано човека си вземе нещо, което да му харесва преди всичко. 

преди 12 часа, ostavime написа:

По принцип цената я определя продавача. Разбира се, възможна е някаква договорка и компромис и от двете страни. 

Но все си мисля, че след толкова много и дълго писане... абе не знам. Дано човека си вземе нещо, което да му харесва преди всичко. 

Едва ли писането е помагало някъде. Човек трябва сам да се замисли над въпросите, които си е задал и да намери решения. Лично аз пускам подобни теми за какво ли не, само и само да си изясня сам нещата. В половината от случаите си ги изяснявам в първия час след пускане на дадена тема. Просто това кара човек да се замисли, да се разтършува и да открие тайни неща, които не е знаел за себе си и исканията му ;)  С други думи казано, когато бях студент, правех пищови не за да преписвам, а за да науча материала, докато го пиша на пищовите ;) И помагаше. 

• 3 седмици по-късно...

Е класата е най- доброто за мен от всичко, което си изброил, но до десет хиляди лева доста късмет ще ти трябва, за да намериш читав екземпляр. Един приятел преди месец си продаде 320- ката, направо му се доплака на човека ти казвам - голям кеф е да я караш тази машина.

на 2.01.2021 г. в 15:53, mihailbm написа:

Mercedes-Benz E-класа T-modell ( S211, facelift 2006 ) ( 2006-2009 ) : E 200 Kompressor – 184 к.с.

За мен това е автомобила. 

Успех!

п.п. Принципно съм привърженик на "4х4" ... 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.