Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С какво ви пречат паметниците?

Featured Replies

преди 2 минути, Anne написа:

Какво ли? Това, че идеологията им е човеконенавистна, че извратиха света с идеите си, с това, че идеите им са живи и 75години след края на войната, с това, че много от тях са си живяли живота за сметка на обикновените хора, с това, че близките им не са спряли да защитават престъпленията им.

Не знаех за Ариберт Хайм и когато пуснаха филма миналата година, бях шокирана. Нямах представа, че Германия и Австрия са били бъкани от толкова много психопати.

Ще ми се да направят един филм и за Йозеф Крамер. Странно как за повечето извратени престъпници има сума ти филми и статии а за него - нищо. Както и за "Берген - Белзен". А там са ставали неща, по - ужасни от тези в "Аушвиц".

Филма почва , гледайте го, малко да се пообразовате на тема морал и какви хора защитавате точно!

Идеални са, аз ги харесвам - по тяхно време Германия е дръпнала доста! А иначе, същото може да се каже и за комунизма...

Прочее, не можете ли да пишете нормално - от какъв зор е тоя болднат текст?!

• Отговори 54
  • Прегледи 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 42 минути, petie1 написа:

Остана да кажеш на кого?

Паметник на загиналите във войните в периода 1912-1918 г.

55f1af74ed6d51549d7d4b31853fd65a_XL.jpg

https://www.dnesbg.com/obshtestvo/v-dimtcha-otkriha-pametnik-na-zaginalite-vav-voynite.html

преди 18 минути, Anne написа:

В България никога не е имало комунизъм!

Знам кои са виновниците за проблема ми с пенсията, имах предвид, че съфорумците тук смятат, че нямам право на пенсия, смятат ме за фалшив инвалид! И после да не съм се вбесявала.

Иначе аз за ГЕРБ не гласувам.

Никога не е имало и СОЦИАЛИЗЪМ. Има разлика между комунизъм и социализъм.

преди 20 минути, Петър Ангелов написа:

Аз честно казано така и не разбрах какво (и защо) имате против нацистите?!

А иначе, народа е калпав, та затова става така (с паметниците и не само). И такъв и ще си остане (има разбира се свестни хора (не съм от тях, за щастие), но те са единици).

Те имат проблем с нас и затова. Иначе нищо. Да си бяха продължили евгениката като в САЩ и никой нямаше да разбере за тях. Или да имаме проблем с тях.

преди 9 минути, Anne написа:

А там са ставали неща, по - ужасни от тези в Аушвиц

Ъхъм а американците избиха 200 000 цивилни в Япония с две бомби. А пък Сталин изби стотици хиляди от собствения си народ. А пък Япония избива между 10 и 20 милиона цивилни китайци през втората световна. И някак Аушвиц започва да прилича на малък санаториум.

току-що, baitexpo написа:

Ъхъм а американците избиха 200 000 цивилни в Япония с две бомби. А пък Сталин изби стотици хиляди от собствения си народ. А пък Япония избива между 10 и 20 милиона цивилни китайци през втората световна. И някак Аушвиц започва да прилича на малък санаториум.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Мао_Дзъдун

Този май го пропусна.

Някой прочете ли линка който дадох?

преди 25 минути, drakula975 написа:

Анче,на какво си днес?

Нема свещи баце и АБПФК Кити-Анне почна си прави дрън дрън теми

преди 32 минути, haidukpikaso написа:

Паметник на загиналите във войните в периода 1912-1918 г.

https://www.dnesbg.com/obshtestvo/v-dimtcha-otkriha-pametnik-na-zaginalite-vav-voynite.html

Еха това е супер

Пречи ми само паметника на патрулката на асеновградско, дето снима за скорост на прав булевард с три платна и разделен с ограда, без кръстовища и пешеходни пътеки. Дори котки не пресичат там. Ма паметника е всеки ден, с различна локация- радиус 50- 100 метра.

преди 1 минута, Радул написа:

Пречи ми само паметника на патрулката на асеновградско, дето снима за скорост на прав булевард с три платна и разделен с ограда, без кръстовища и пешеходни пътеки. Дори котки не пресичат там. Ма паметника е всеки ден, с различна локация- радиус 50- 100 метра.

продават, анти радар устройства ;)

току-що, Без умствен капацитет написа:

продават, анти радар устройства ;)

Не ли незаконно?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

е

ама ги продават

Защо тогава рекламираш и подтикваш към незаконни действия?

то и канабиса е незаконен - ама продават и него

Къде в България ли? Като свободна продажба ли?

току-що, acnekt написа:

Защо тогава рекламираш и подтикваш към незаконни действия.

някъде да видя линк към такова

току-що, acnekt написа:

Къде в България ли?

не на луната

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

някъде да видя линк към такова

не на луната

Отглеждането на канабис в България е забранен.

но има и технически такъв

Изисква се лиценз, ако ще е за влакно.

преди 2 минути, acnekt написа:

Изисква се лиценз, ако ще е за влакно.

200 лева

на декър

лиценза е бърз

https://bntnews.bg/bg/a/tekhnicheski-konop-mozhe-da-se-otglezhda-v-blgariya-kanabis-ne

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Идеални са, аз ги харесвам - по тяхно време Германия е дръпнала доста! А иначе, същото може да се каже и за комунизма...

Прочее, не можете ли да пишете нормално - от какъв зор е тоя болднат текст?!

Нищо не е дръпнала Германия.

Няма как да се възхищавам на нации, строящи концентрационни лагери, дискриминиращи определени групи хора и приучващи децата от малки на омраза.

Техническото и развитие се дължи на робски труд, което е отвратително!

преди 1 час, acnekt написа:

Никога не е имало и СОЦИАЛИЗЪМ. Има разлика между комунизъм и социализъм.

Тъй ли? А защо държавата тогава се е наричала социалистическа република? Нещо да кажеш по този въпрос?

преди 58 минути, baitexpo написа:

Пак ми се измъквате.

Станалото в Хирошима и Нагасаки е ужасно спор няма, но е престъпление на САЩ, а темата не е за тях.

Сталин е изпращал престъпни елементи в ГУЛАГ, за тях не ми е хич жал.

Не обсъждаме и престъпленията на Япония, те наистина са ужасни, но не са предмет на обсъждане в темата.

Станалото в "Аушвиц" хич не е маловажно. Вие обаче се опитвате да го омаловажите, което е отвратително.

преди 32 минути, Anne написа:

Сталин е изпращал престъпни елементи в ГУЛАГ, за тях не ми е хич жал.

Нещо затова да кажеш:

https://istinata.bg/?p=723

Та толкоз за Сталин :)

Разбери през ВСВ всички са вършили зверства така че да изкарваш немцие най черни от всички е меко казано проява на незнание :(

преди 42 минути, Anne написа:

Техническото и развитие

Което е признато от цял свят а разни псевдоисторички като теб колкото и да мяукат не могат да го могат да го отрекат

Между другото и по време на соца в България е имало вид робство така са били построени нялкоко града

преди 49 минути, Anne написа:

А защо държавата тогава се е наричала социалистическа република?

А то и Северна Корея се казва Корейската народно-демократична република ама не е баш демокрация нали?

1. Само дето в гулазите не е имало газови камери и крематориуми, нито там са затваряли деца, нито пък е имало откачени и престъпни елементи като Йозеф Крамер, Йозеф Менгеле и Ариберт Хайм.

2.Нищо, абсолютно нищо не оправдава германците за извършените от тях зверства!

3.Не им отричам развитието, но не е и съвсем развитие. Използването на робски труд не е развитие. А как ще коментираш залитането им по окултизма?

4. Да, не е гнусният американски тип демонокрация, е, и? Но социализъм в България си имаше.

Анке, за вече за вчера разбрахме всички че не си си пила хапчетата:hush:...Не забравяй днес да го направиш щото последствията биха били тежки за теб, а току виж се пръкнала и друга твоя тема целяща да стигне доста брой страници каквато е и тази всъщност "Ами сега ми стана лошо, помооощ".

И м/у другото пенсиите се дават на лица които имат доказани от специалисти истински заболявания с придружаващи документи удостоверящи това, епикризи, изследвания да не ги изброявам всички.

преди 9 часа, Anne написа:

1. Само дето в гулазите не е имало газови камери и крематориуми, нито там са затваряли деца, нито пък е имало откачени и престъпни елементи като Йозеф Крамер, Йозеф Менгеле и Ариберт Хайм.

2.Нищо, абсолютно нищо не оправдава германците за извършените от тях зверства!

3.Не им отричам развитието, но не е и съвсем развитие. Използването на робски труд не е развитие. А как ще коментираш залитането им по окултизма?

4. Да, не е гнусният американски тип демонокрация, е, и? Но социализъм в България си имаше.

Откъде знаеш, че в България е имало социализъм? Не беше ли държавен капитализъм с елементи на комунизъм.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.