Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся човек с който да направим канал в Youtube за НЛО теории и наука (СЕРИОЗНО)

mihail1000

Препоръчан отговор

Както си личи от заглавието търся човек понеже темата за извънземни теории и научни факти ми е интересна, бих искал да направим такъв проект като си мисля че може да стане нещо, понеже няма много такива канали в България. Пишете на лично за повече инфо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е как сериозно, пък за НЛО haha.png

Има един бунак, който вече обра "мистериите", които си имат нормално обяснение, ама той се прави, че не знае и го отдава на всякакви призраци, извънземни и великани. Даже книга издаде.

Открих го:

top-misteriite-na-balgariya-9786197511014411514_back__b.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Myanmar написа:

Е как сериозно, пък за НЛО haha.png

Има един бунак, който вече обра "мистериите", които си имат нормално обяснение, ама той се прави, че не знае и го отдава на всякакви призраци, извънземни и великани. Даже книга издаде.

Открих го:

top-misteriite-na-balgariya-9786197511014411514_back__b.jpg

аз нямам идея да правя "мистерии" които просто да са viral ами да правя видеа по разкази на очевидци и научни документи, наскоро бяха разсекретени много файлове от CIA 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, mihail1000 написа:

Както си личи от заглавието търся човек понеже темата за извънземни теории и научни факти ми е интересна, бих искал да направим такъв проект като си мисля че може да стане нещо, понеже няма много такива канали в България. Пишете на лично за повече инфо.

Е ти не можеш ли? Защо ти трябва човек?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, mihail1000 написа:

аз нямам идея да правя "мистерии" които просто да са viral ами да правя видеа по разкази на очевидци и научни документи, наскоро бяха разсекретени много файлове от CIA 

Ти знаеш ли колко струва наема на техника и оператор, монтаж и тонрежисура?

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Поредният, който има идея, но няма знания и умения да я реализира.

В тези случаи обикновено питам, на тези, дето могат да правят такива неща и имат нужната техника, за какво си им ти? Да ги командваш ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

аз съм по скоро по визуалните ефекти и всичко което се вижда на екрана докато на мен ми трябва някой който да е "гласа" на канала. 

преди 2 минути, Myanmar написа:

Ти знаеш ли колко струва наема на техника и оператор, монтаж и тонрежисура?

не знам във какъв филм живееш но говоря за правене на клипове в Youtube

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, mihail1000 написа:

аз съм по скоро по визуалните ефекти и всичко което се вижда на екрана докато на мен ми трябва някой който да е "гласа" на канала. 

Струва към 200 лв наратива за 10 минути.

А кои програми владееш?

И с каква техника разполагаш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Myanmar написа:

А кои програми владееш?

Владея Vegas Pro и малко Premier Pro

преди 1 минута, Myanmar написа:

А кои програми владееш?

И с каква техника разполагаш?

каква техника не ти е нужно кой знае какво че да започнеш аз няма да правя документален филм. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, mihail1000 написа:

Владея Vegas Pro и малко Premier Pro

Какви режими на смесване на каналите имат?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Myanmar написа:

Какви режими на смесване на каналите имат?

говори ми в английски термини понеже така съм ги научил тва тука нищо не ми говори, а и това какво общо има с темата ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, mihail1000 написа:

говори ми в английски термини понеже така съм ги научил тва тука нищо не ми говори, а и това какво общо има с темата ? 

Е, ти не знаеш какво значат думите на български, които ползваш ли?

Искам разбера дали наистина владееш програмите или си се научил да ги импортираш и режеш и до там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Myanmar написа:

Е, ти не знаеш какво значат думите на български, които ползваш ли?

Искам разбера дали наистина владееш програмите или си се научил да ги импортираш и режеш и до там.

Ако имаш предвид collor grading което не е кой знае какво да знам какво е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има един младеж с доста инфо в главата! Изследва казуса с "извънземните" доста време!

Направиха си форум на сайта им - Апокрифна академия! "Ламбда" му беше ника, а колегата му е "Веско"!

Ама "звучиш" леко като лаик и май ще те "отреже", но пък нищо не ти пречи да потърсиш връзка и да си потърсиш съдействие!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, kipen написа:

Има един младеж с доста инфо в главата! Изследва казуса с "извънземните" доста време!

Направиха си форум на сайта им - Апокрифна академия! "Ламбда" му беше ника, а колегата му е "Веско"!

Ама "звучиш" леко като лаик и май ще те "отреже", но пък нищо не ти пречи да потърсиш връзка и да си потърсиш съдействие!

благодаря за инфото

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, mihail1000 написа:

Ако имаш предвид collor grading което не е кой знае какво да знам какво е.

Тц.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Темата е интересна и определено има почва за такива неща.Аз също съм свидетел на аномалия и от тогава вярвам на хора които са видели или преживяли нещо подобно.Имам познат във Варна на 65-70 години които ми разказа с най големи подробности за директна среща с "човечетата" и силната светлина над язовир за риба където са били.Човекът е възрастен и няма смартфон или някога е влизал в интернет за да копира нещо.Макар,че чинията е била точно до тях не са усетили мирис на гориво или какъвто и да било шум.Има и други свидетели които са ги виждали,дори местните му казват езерото на извънземните.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KoiAzLiWe написа:

Имам познат във Варна на 65-70 години които ми разказа с най големи подробности за директна среща с "човечетата" и силната светлина над язовир за риба където са били.

Айде снимайте ги де. В стойността на истинността на най-ниското ниво е "един ми каза".

https://starecat.com/content/wp-content/uploads/frequency-of-miracles-time-graph-camera-invented-photoshop-invented.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KoiAzLiWe написа:

Темата е интересна и определено има почва за такива неща.Аз също съм свидетел на аномалия и от тогава вярвам на хора които са видели или преживяли нещо подобно.Имам познат във Варна на 65-70 години които ми разказа с най големи подробности за директна среща с "човечетата" и силната светлина над язовир за риба където са били.Човекът е възрастен и няма смартфон или някога е влизал в интернет за да копира нещо.Макар,че чинията е била точно до тях не са усетили мирис на гориво или какъвто и да било шум.Има и други свидетели които са ги виждали,дори местните му казват езерото на извънземните.

наистина е доста интересна темата за това имам интерес и в такова начинание.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, mihail1000 написа:

наистина е доста интересна темата за това имам интерес и в такова начинание.

Трябва да навиеш някой за без пари да си запише гласа. Може и по нета, само му пращаш текста. Почнеш ли да плащаш до никъде няма да стигнеш. В YouTube на чуждестранен канал съм виждал такава практика и в края собственика благодари на озвучилия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Myanmar написа:

Трябва да навиеш някой за без пари да си запише гласа. Може и по нета, само му пращаш текста. Почнеш ли да плащаш до никъде няма да стигнеш. В YouTube на чуждестранен канал съм виждал такава практика и в края собственика благодари на озвучилия.

благодаря ще проуча това 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...