Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще се случи, ако един младеж свикнал с удобствата на днешните времена, попадне в казармата от 1960г.?

Featured Replies

Една съученичка където от бегето ми разправя, че 18 годишния и син една манджа не може да си стопли.Седи гладен, до като тя се прибере от работа.Аве трябва да се върне казармата, ама да е в стил френския легион.Не е ли перфектно изгладена униформата, да се хвърля в тоалетната , да я пере на ръка, да я суши и после пак да я глади.А пък такиа п&тки като Белжо те нормално да реват против казармата, представям си да го вкарат какво ще му се случи...

• Отговори 151
  • Прегледи 8,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, Чингис Хан написа:

Една съученичка където от бегето ми разправя, че 18 годишния и син една манджа не може да си стопли.Седи гладен, до като тя се прибере от работа.Аве трябва да се върне казармата, ама да е в стил френския легион.Не е ли перфектно изгладена униформата, да се хвърля в тоалетната , да я пере на ръка, да я суши и после пак да я глади.А пък такиа п&тки като Белжо те нормално да реват против казармата, представям си да го вкарат какво ще му се случи...

Повечето мъже чакат жената да му сервира, да му сготви, да му отсервира, да му напазари, да му сипи пиенето, да му изми съдовете, да му направят и след яденето ...ХХL +18.

Те, мъжете, само се клопват на масата.

преди 4 минути, Чингис Хан написа:

А пък такиа п&тки като Белжо те нормално да реват против казармата, представям си да го вкарат какво ще му се случи...

А такива психически неуравновесени индивиди с мания за величие и диктаторски мераци като тебе, лежащи доброволно в затвор заради една глоба, никой не ги пита как да бъде устроено обществото. 
Твоята съдба е да си черен работник в бяла държава.
Не ти стига акъла за нищо друго.
Жена нямаш, дете нямаш и няма и да имаш. Къща също нямаш у Холандия.
А и в тяхната армия или полиция не те искат, щото си им дърт, даже за надзирател у пандиз няма да те вземат.
Понеже им завиждаш на образованите, ама не върви да плюеш по тях, почваш по бачкаторчетата като тебе да плюеш, само защото били холанци и могат да си намерят и друга по-приятна работа с връзки.

И да си мечтаеш че си Франко или Чингиз монголски, това няма да ти помагне да станеш собственик на къща строена за офицерите от холандската армия. А аз съм собственик точно на такава тука у Белгия, на три етажа. И се спукват от завист комшиите военни, че те са под наем.

Трябвало било ние умните и образованите да се подчиняваме на подобни отрепки като тебе, щото така е щяло да ти харесва. И това щяло да се случи ако има задължителна казарма.
Е няма да има задължителна казарма, избий си го от главата.  Свършено е вече със задължителните казарми. То преди е имало и роби, в Гърция, в Египет, в САЩ, в Бразилия и др. ама сега вече няма роби. Изпуснал си епохата да си бил надзирател на роби да ги биеш с камшик ако не бачкат достатъчно. Остава ти да отвлечеш някоя невинна жертва да я измъчваш и заровиш жива някъде, за да компенсираш липсата на възбуда и садистичен оргазъм по законен начин. Изпуснал и хитлеровия период, да си бил фатмак у царство бг да ходиш да събираш и товариш еврей от Скопие във вагони за добитък и да ги пращаш да ги варят на сапун нацистите.

Що не станеш наемен войник някъде из Африка където възникне някой конфликт, ще можеш да колиш и да бесиш на воля и до насита. Те това е за тебе нереализирани диктаторчо Чингиз Пиниз.

преди 27 минути, acnekt написа:

Повечето мъже чакат жената да им сервира, да сготвят, да отсервират, да напазарят. 

Те само се клопват на масата.

Аз пък не се давам жена ми да ме командва какво и кога да ям.
Баща ми горкият имаше право само в неделя да си поръча какво му се яде. 
Другите дни майка ми готви у тенджерата и той като се прибере, тя нощна смяна и той си подгрее каквото тя е сготвила. Те така.
А аз като истински мъж, още като си го наехме първия апартамент у Белгия ѝ обясних на буля, че нямам никакво намерение да ям от техните белгийски буломачи. На нея това ѝ дойде като гръм от ясно небе. И аз си приготвям каквото ми се яде и два пъти едно и също ядене не ям, както беше в България.
А българските мъже не си знаят правата, оставят се жените им да им налагат ястия.
И ги страх да ядат по различно време от женките им, егати слабохарактерните са.

преди 16 минути, Белгиеца написа:

А такива психически неуравновесени индивиди с мания за величие и диктаторски мераци като тебе, лежащи доброволно в затвор заради една глоба, никой не ги пита как да бъде устроено обществото. 
Твоята съдба е да си черен работник в бяла държава.
Не ти стига акъла за нищо друго.
Жена нямаш, дете нямаш и няма и да имаш. Къща също нямаш у Холандия.
А и в тяхната армия или полиция не те искат, щото си им дърт, даже за надзирател у пандиз няма да те вземат.
Понеже им завиждаш на образованите, ама не върви да плюеш по тях, почваш по бачкаторчетата като тебе да плюеш, само защото били холанци и могат да си намерят и друга по-приятна работа с връзки.

И да си мечтаеш че си Франко или Чингиз монголски, това няма да ти помагне да станеш собственик на къща строена за офицерите от холандската армия. А аз съм собственик точно на такава тука у Белгия, на три етажа. И се спукват от завист комшиите военни, че те са под наем.

Трябвало било ние умните и образованите да се подчиняваме на подобни отрепки като тебе, щото така е щяло да ти харесва. И това щяло да се случи ако има задължителна казарма.
Е няма да има задължителна казарма, избий си го от главата.  Свършено е вече със задължителните казарми. То преди е имало и роби, в Гърция, в Египет, в САЩ, в Бразилия и др. ама сега вече няма роби. Изпуснал си епохата да си бил надзирател на роби да ги биеш с камшик ако не бачкат достатъчно. Остава ти да отвлечеш някоя невинна жертва да я измъчваш и заровиш жива някъде, за да компенсираш липсата на възбуда и садистичен оргазъм по законен начин. Изпуснал и хитлеровия период, да си бил фатмак у царство бг да ходиш да събираш и товариш еврей от Скопие във вагони за добитък и да ги пращаш да ги варят на сапун нацистите.

Що не станеш наемен войник някъде из Африка където възникне някой конфликт, ще можеш да колиш и да бесиш на воля и до насита. Те това е за тебе нереализирани диктаторчо Чингиз Пиниз.

Пич във всяка една тема обясняваш за личния си живот и какво си постигнал в живота и какъв Дон Жуан си бил сред жените.Ти си един комплексар никому ненужен.Дори на измисленото ти семейство.Оная си работа отдавна я ползваш само да пикаеш, и вероятно си имаш доста люксембурски бадженаци. Женати отдавна ти е само съквартирант. От казармата си избягал.Един хляб не си заработил за семейството си.Къщата, на която си собственик е придобита от жената ти по време на брака ви, което те прави съсобственик , а не собственик.Има голяма разлика между двете мухльо. Жена ти, ходи да работи, ти седиш в къщи да домакинстваш.И се тупаш в гърдите , че си бил истински мъж.Ти си един зальохан смотаняк, със смачкано самочуствие и привзтизиран като фалирало предприятие за един долар.

преди 5 часа, Чингис Хан написа:

Аве трябва да се върне казармата

Принципно трябва да се върне бащата, но повечето жени са самостоятелни и те командват. ;) 

Сега е по-добре! Този който сметне, че е мъж и желае да се докажи = има начин. Хубавото е, че вече в БА приемат и момичета. = Ползата е очевадна ... "кифли" определено не ще могат да се класират в БА. ;) = Мъжете ще срещнат истински жени. :) 

преди 5 часа, Чингис Хан написа:

Белжо те нормално да реват против казармата, представям си да го вкарат какво ще му се случи...

... Остави го Беглеца ... се ... Все пак трябва да има и "мишени" за трениране ... ;) 

Хм ... между другото тук (казармата) има един интересен казус: Работодателят трябва да осигури необходимите средства за безопасност на работната среда. = Изхода е само един = Всеки си е работодател на себе си. :)  

Ще възмъжее физически и психически ! Всичкото е въпрос на тренинг....сега масово са лигльовци (с изключения , разбира се) ! 
Всички (уж) знаят , че имали права , но за задължения и дума не отварят . А за да имаш право , имаш и задължение !....:nono:
..........Мъжете не ходят в казарма , жените не раждат и т.н. джендаризъм . Светът се изражда ! :nono:
Но всичко рано или късно си идва на мястото....или умира . :nono:

Това НЕ е израждане! Просто светът се променя към по-добро. А да се сравнява сегашното с това от преди 3 поколения е тъпо - всяко време си има някакви особености. И те са си добри за хората, живеещи в него и в повечето случаи - неразбирани и неприемани от предишното (тази тема е ясен пример за това).
преди 8 часа, Чингис Хан написа:

Пич във всяка една тема обясняваш за личния си живот и какво си постигнал в живота и какъв Дон Жуан си бил сред жените.

Eми споделената радост е двойна радост бе, не го ли знаеше това.
Като имаш с какво да се похвалиш ти трябва да намериш някого на когото да му се похвалиш.

А аз съм стрелял с огнестрелно оръжие 2 години преди наборите ми. С пушки и пистолети на стрелбището в продължение на няколко месеца. Спортна стрелба му се викаше и патроните бяха от по-малък калибър, ама си ставаха да застреляш у кухата глава всеки старшина подлога на комунистическия диктатор.

Един път от едно село ми предложиха агне на добра цена за гергьовден, купих го и го закарах вкъщи в София. А майка ми се вайка, че чичо ми си е отишъл на село и ще се върне чак в понеделник, той бил знаел как се коля агне само. Баща ми танкиста не бил по тия работи, той една кокошка и един заек не искаше да заколя та майка ми, баба ми и стринка ми имаха тази чест. А пък брат ми бил млад съпруг и не трябвало да си цапал ръцете с кръв, щото жена му пометнала и не могло и той да го заколя, нищо че се биеше с циганчетата. Еми отиде си жената нощна смяна и аз си го заклах агнето сам и си го одрах и му закачиш кожата да съхне на крушата. На другия ден като се върна от нощна смяна майка ми и като отвори хладилника и се хвана за главата. Агнето вътре, заклано, одрано изчистено от карантиите и готово за печене у фурната. Па в казарма се ставало мъж, я виж ти !

Друга случка с колеги опитващи се да ми натресат едно куче на работното място. Е, умъртвих го псето като бях сам с подръчни средства и го хвърлих зад едни боклуци да си гние. Па нищо че съм изкръшкал от казармата и не съм бил "възмъжал" там. Същото ще му се случи на всеки който посмее да ми заплашва живота по някакъв начин, ще умре на момента ако няма свидетели там. Па нищо че не съм "възмъжал" у казарма.

Ние приматите сме еволюирали да носим в себе си достатчно агресивност позволяваща ни да ловуваме и да убиваме други животински видове, за да ги ядем. Имаме си достатъчно агресивност за да се защитаваме и убиваме също и врагове примати ако е военно време. Няма никаква нужда да бъдем подлагани самите ние на унижения от садисти старшини, за да се научим да стреляме и убиваме успешно враговете. 
Ще взема да ви обясня в друга тема що е то садизъм, да се разпознаете някои от вас.
Щото то това влечението към ходене в казарма си е чиста перверзия примесена с малоумие.
Също както е и влечението да се качваш на боксов ринг за да можеш да налагаш безнаказано противник, ама то пък и тебе те налагат и те просват долу като парцал.

преди 4 часа, dioib написа:

... Остави го Беглеца ... се ... Все пак трябва да има и "мишени" за трениране ...

А този i-диод се прави и на набожен, ха ха ха ...

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Друга случка с колеги опитващи се да ми натресат едно куче на работното място. Е, умъртвих го псето като бях сам с подръчни средства и го хвърлих зад едни боклуци да си гние. 

Убил си куче.Кучето е най-добрия приятел на човека, а ти си социопад.

преди 2 часа, Петър Ангелов написа:
на 6.02.2021 г. в 12:41, by_chechi написа:
Ще възмъжее физически и психически ! Всичкото е въпрос на тренинг....сега масово са лигльовци (с изключения , разбира се) ! 
Всички (уж) знаят , че имали права , но за задължения и дума не отварят . А за да имаш право , имаш и задължение !....:nono:
..........Мъжете не ходят в казарма , жените не раждат и т.н. джендаризъм . Светът се изражда ! :nono:
Но всичко рано или късно си идва на мястото....или умира . :nono:

Това НЕ е израждане! Просто светът се променя към по-добро. А да се сравнява сегашното с това от преди 3 поколения е тъпо - всяко време си има някакви особености. И те са си добри за хората, живеещи в него и в повечето случаи - неразбирани и неприемани от предишното (тази тема е ясен пример за това).

Не разбираш какво се случва ! :nono:

Заличават се всякакви граници ! :nono:

Така много скоро няма да различаваш жив човек (мъж , жена , дете) от кайма за кюфтета .....:)(от мен толкова , че ми е писнало от глупаци)

Както показва всекидневната практика , днес някои вече напълно са загубили сетивата си за Добро/Зло........от там нататък сам се оправяй !

преди 5 минути, by_chechi написа:

Не разбираш какво се случва ! :nono:

Заличават се всякакви граници ! :nono:

Така много скоро няма да различаваш жив човек (мъж , жена , дете) от кайма за кюфтета .....:)(от мен толкова , че ми е писнало от глупаци)

Каквото си баба знае, това си баба бае....

преди 3 минути, Петър Ангелов написа:

Каквото си баба знае, това си баба бае....

На теб даже бабиното до ума ти не стига...., но иначе имаш претенции !......Защото вече си се изгубил в бардака без граници . :nono:

току-що, by_chechi написа:

На теб даже бабиното до ума ти не стига...., но иначе имаш претенции ! :nono:

На мен всичко ми е наред, ти просто не приемаш, че може да има различно от твоето мнение (което прочее и за съжаление е характерно масово за българина).

И ? какво ще стане ако попадне в казармата ? вие си мислите , че там хората с които ще живее ще са като в затвора в белене ли ? ами я си задай въпроса , ако един младеж попадне за първи път в затвора в Белене ?

преди 8 минути, Петър Ангелов написа:

На мен всичко ми е наред, ти просто не приемаш, че може да има различно от твоето мнение (което прочее и за съжаление е характерно масово за българина).

Приемам го че го има , но е твърде , твърде малка част от цялото , за да го имам за Истина ....Незрялото ти мозъче това не може да смели ! :nono: 

А е простичко бе , простичкото ми - не можеш да направиш разлика между вода и пара под налягане.....защото нямаш граници . :nono:

преди 1 минута, by_chechi написа:

Приемам го че го има , но е твърде , твърде малка част от цялото , за да го имам за Истина ....(незрялото ти мозъче това не може да смели) 

А е простичко бе , простичкото ми - не можеш да направиш разлика между вода и пара под налягане.....защото намаш граници . :nono:

Не, не го приемаш. Щом го удари на обиди (и то още с първия отговор), значи просто не можеш да приемеш, че може да има мнение различно от твоето. Пък аз не го и натрапвам (тогава по би имало резон да хейтиш), а го казвам еднократно. Точка.

преди 4 минути, Петър Ангелов написа:

Не, не го приемаш. Щом го удари на обиди (и то още с първия отговор), значи просто не можеш да приемеш, че може да има мнение различно от твоето. Пък аз не го и натрапвам (тогава по би имало резон да хейтиш), а го казвам еднократно. Точка.

Показваш и качества присъщи на идиотизъм - такива са днешните "заучени положения" ! :nono:

Посочването на обективната истина не е обида . В случая е тъжна , даже отчайваща за бъдещето констатация ! ....но за това пък изобщо нямаш достъп за мислене....

Понеже съм истински мъж държащ си на думата, ви пуснах определение за садизма в отделна тема

Сега ще ви се изясни, що така на някои хора им капе мед от устата като стане дума за казарма.

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Понеже съм истински мъж държащ си на думата, ви пуснах определение за садизма в отделна тема

Сега ще ви се изясни, що така на някои хора им капе мед от устата като стане дума за казарма.

Да не ти дава Господ да попаднеш на съдист в ръцете ! Хабер нямаш какво е......, но иначе пишеш "научно" .

Отново отсъствие на граници - невъзможност да се направи разлика между възпитание и съдизъм ....:nono:

При теб е в клинични размери и това е с просто око видно .

................

Никакъв мъж не си в съзнателен план .......и между другото....Паразит с характеристики на мекотело....

Разбира се , според това което пишеш ! :nono:

преди 2 часа, Чингис Хан написа:

Кучето е най-добрия приятел на човека.

Хората си взимат кучета за да са им роби лишени от правото им на свобода.
А кучетата на садистите са много послушни и изпълнителни.
Кучето е хищник каквито сме и ние хората. Ако са в глутница и са диви ще ме изядат по сред зима разкъсвайки ме на малки хапки, продължително и мъчително. Те нямат силата на челюстта на тигър да ме стиснат за гушата и задушат.
В родното ми село кучетата бяха всичките вързани навън на синджир и имаха малка "къщичка" да се скрият вътре от дъжда , но от студа нямаше как да се скрият. Ползваха ги да джавкат и плашат гаргите.
Сега вече е модерно да ги пускат вътре на дивана и да им купуват специални консерви на тях.
Разни непораснали деца на по от 20 до 80 г си отглеждат кучета, понеже хората не искат да им се подчиняват на капризите.
А и папагали затварят в клетки да си скубят перата, защото са социални птици и издивяват от лишението им от свобота. Това и женичките мили го правят, пък не са ходили в казарма гаднярките.

преди 11 минути, Белгиеца написа:

...Това и женичките мили го правят, пък не са ходили в казарма гаднярките.

Потвърждаваш диагнозата ! Другото го оставям без коментар...:nono:

преди 8 минути, by_chechi написа:

Да не ти дава Господ да попаднеш на съдист в ръцете ! Хабер нямаш какво е......, но иначе пишеш "научно" .

Отново отсъствие на граници - невъзможност да се направи разлика между възпитание и съдизъм ....

Абе намигащият маймун, този текст който съм ви подарил от добро сърце, във френския му вариант е одобрен като точно определение на садизма от лице психолог експерт към съдилищата тука при мене.
Не е твоята куха маймунска глава която ще ми каже на мене кое е научно и кое не е научно.

Аз ти казвам на тебе маймуне, че педофилите търсят начин да се намърдат на работа където има деца, в хор на църква, в училище, в летни лагери и т.н.
А садистите стават полицаи, военни, надзиратели в пандиз и даже съдии и следователи и прокурори.
Всяка служба позволяваща им те да властват над други хора им харесва.
През лятото всички видяхме садистите полиции как влачеха и биеха и хвърляха на земята като чували вързани хора на протестите. В комунистическите казарми нямаше кой да ги снима извращенията и нямаше интернет да ги видим.
Има обаче в американските казарми за моряци как ги "кръщават" новобранците. Гол до кръста стой и тъпри да му забият в гърдите метална звезда с сгънати крайща и да я завъртят за да боли възможно най-много. И на това му викат да бил станел мъж.

Я ти от твоят маймунски опит разкажи тука в ръцете на какъв садист си попадал, та си станал толкова вещ.
В казарма ли е било, в пандиз ли е било , в концлагер ли е било ... или само си гледал художестевна измислица игрален филм някакъв.

На мене маймунско помиярско възпитание не ми трябва, аз съм си роден свободолюбив и никой не може да ми нарежда какво и кога да правя.

преди 23 минути, Белгиеца написа:

Кучето е хищник каквито сме и ние хората. Ако са в глутница и са диви ще ме изядат по сред зима разкъсвайки ме на малки хапки, продължително и мъчително. Те нямат силата на челюстта на тигър да ме стиснат за гушата и задушат.
В родното ми село кучетата бяха всичките вързани навън на синджир и имаха малка "къщичка" да се скрият вътре от дъжда , но от студа нямаше как да се скрият. Ползваха ги да джавкат и плашат гаргите.
Сега вече е модерно да ги пускат вътре на дивана и да им купуват специални консерви на тях.
Разни непораснали деца на по от 20 до 80 г си отглеждат кучета, понеже хората не искат да им се подчиняват на капризите.
А и папагали затварят в клетки да си скубят перата, защото са социални птици и издивяват от лишението им от свобота. Това и женичките мили го правят, пък не са ходили в казарма гаднярките.

Много ти е изкривено съзнанието.Често хората си взимат кучета, когато имат малки деца.За да се социализира детето.Да се научи да се грижи за някой.Децата обичат животните.Други пък хора си взимат куче, защото просто обичат животните.Кон в апартамент няма как да гледаш,  нито в къща без селскостопанска постройка.Кучето е спасявало много човешки животни, сравнявано с подобните му хищници вълци, хиени или чакали.Използват ги в планините при зимни условия да търси хора заровени от лавини.Както и да води слепи хора.В България има улични озлобени кучета, заради смотаната държава.Белжо убеждавам се , че ти си социопад.Освен хората не обичаш и животните.Дори себе си не обичаш.Явно имаш сериозни травми от детството.

преди 17 минути, Белгиеца написа:

......
В родното ми село .....

......

Вероятно без да искаш тук излезе от художествената измислица на преразказа ти в темата !

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Eми споделената радост е двойна радост бе, не го ли знаеше това.
Като имаш с какво да се похвалиш ти трябва да намериш някого на когото да му се похвалиш.

А аз съм стрелял с огнестрелно оръжие 2 години преди наборите ми. С пушки и пистолети на стрелбището в продължение на няколко месеца. Спортна стрелба му се викаше и патроните бяха от по-малък калибър, ама си ставаха да застреляш у кухата глава всеки старшина подлога на комунистическия диктатор.

Един път от едно село ми предложиха агне на добра цена за гергьовден, купих го и го закарах вкъщи в София. А майка ми се вайка, че чичо ми си е отишъл на село и ще се върне чак в понеделник, той бил знаел как се коля агне само. Баща ми танкиста не бил по тия работи, той една кокошка и един заек не искаше да заколя та майка ми, баба ми и стринка ми имаха тази чест. А пък брат ми бил млад съпруг и не трябвало да си цапал ръцете с кръв, щото жена му пометнала и не могло и той да го заколя, нищо че се биеше с циганчетата. Еми отиде си жената нощна смяна и аз си го заклах агнето сам и си го одрах и му закачиш кожата да съхне на крушата. На другия ден като се върна от нощна смяна майка ми и като отвори хладилника и се хвана за главата. Агнето вътре, заклано, одрано изчистено от карантиите и готово за печене у фурната. Па в казарма се ставало мъж, я виж ти !

Друга случка с колеги опитващи се да ми натресат едно куче на работното място. Е, умъртвих го псето като бях сам с подръчни средства и го хвърлих зад едни боклуци да си гние. Па нищо че съм изкръшкал от казармата и не съм бил "възмъжал" там. Същото ще му се случи на всеки който посмее да ми заплашва живота по някакъв начин, ще умре на момента ако няма свидетели там. Па нищо че не съм "възмъжал" у казарма.

Ние приматите сме еволюирали да носим в себе си достатчно агресивност позволяваща ни да ловуваме и да убиваме други животински видове, за да ги ядем. Имаме си достатъчно агресивност за да се защитаваме и убиваме също и врагове примати ако е военно време. Няма никаква нужда да бъдем подлагани самите ние на унижения от садисти старшини, за да се научим да стреляме и убиваме успешно враговете. 
Ще взема да ви обясня в друга тема що е то садизъм, да се разпознаете някои от вас.
Щото то това влечението към ходене в казарма си е чиста перверзия примесена с малоумие.
Също както е и влечението да се качваш на боксов ринг за да можеш да налагаш безнаказано противник, ама то пък и тебе те налагат и те просват долу като парцал.

А този i-диод се прави и на набожен, ха ха ха ...

След тези случки от семейство примати канибалови, колене, дране на животни и убиване на кучета, кой ще иска да влиза в казармата при такива индивиди като теб. Ужас.

Само не разбрах за кучето? Защо го уби? За агнето някак си, горе долу разбрах. Пренесено е в жертва за Боговете на Иисусувата Секта.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Предпочитам куче, пред социопат като теб. Който убива животни за настроение и да си покаже, че е бил мъж примат.

Едно време в казармите е имало жестоки извращения и то без да са били контролирани от никой почти.

Ако си е просто една нормална казарма дето няма извращения, побоища и тормоз както някога, всеки нормален човек би оцелял, но да бъдеш подложен на това всичко нямам представа кой ще е този дето е бил оцелял.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.