Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

КРЪЧМАТА

Featured Replies

Салюти ебачи!

По една малка водка за всички!

• Отговори 106
  • Прегледи 6,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 3 минути, extreme_b_c_d написа:

Салюти ебачи!

По една малка водка за всички!

влизай и сядай некъде, ма тя малката водка е само да си изплакнеш устата :)

току-що, Попъ Онуфрий написа:

влизай и сядай некъде, ма тя малката водка е само да си изплакнеш устата :)

За начало, де.

Който не е решил още какво – водката е неутрална, пък после да примлясват и да решават вино ли, виска ли, ракия. За жените и бира е резрешено, мисля?

Аз няма какво да решавам: моля една голяма водка за мен!

Ми от малък съм си водкаджия.

• Автор
преди 4 минути, extreme_b_c_d написа:

За начало, де.

Който не е решил още какво – водката е неутрална, пък после да примлясват и да решават вино ли, виска ли, ракия. За жените и бира е резрешено, мисля?

Аз няма какво да решавам: моля една голяма водка за мен!

Ми от малък съм си водкаджия.

Высоцкий - Если б водка была на одного

то без Висоцки водката не върви братле,  ако те кефи Висоцки де, моем за сменим музиката с народна, мое с чалгийка, мое с техно денс или квато те кефи, язе слуша всичко

Наздраве  

преди 4 минути, Попъ Онуфрий написа:

Высоцкий - Если б водка была на одного

то без Висоцки водката не върви братле,  ако те кефи Висоцки де, моем за сменим музиката с народна, мое с чалгийка, мое с техно денс или квато те кефи, язе слуша всичко

Наздраве  

Висоцки ми е на сърце,  но требе да питаме и другите. Може би Риана слушат, или други такива шимпанзейски маймуни?

• Автор
преди 2 минути, extreme_b_c_d написа:

Висоцки ми е на сърце,  но требе да питаме и другите. Може би Риана слушат, или други такива шимпанзейски маймуни?

нема кво да питаме другите, Кръчмата е моя и аз съм собственика :) щом те кефи Висоцки него ше слушаме, па то кат глеам тука и много трезвеници има,, врагове на алкохола, врагове на народа :)

току-що, Попъ Онуфрий написа:

нема кво да питаме другите, Кръчмата е моя и аз съм собственика :) щом те кефи Висоцки него ше слушаме, па то кат глеам тука и много трезвеници има,, врагове на алкохола, врагове на народа :)

Отче благи, бъди благ.

Това, че пия водка, не ме кара да мисля, че и другите требва да я пият, отче.

Нека си слушат маймунщините, аз лесно ги пропускам покрай ушите.

И Пламен Ставрев е готин певец.

• Автор
преди 20 часа, acnekt написа:

Добре, но с този руски и кръчма се сетих за Елцин.

ХАХАХАХАХА :)

КУЛТОВО :):)

мамашките бая са се нахуярили бляд .......... 

живял съм в Русия едно време, то тогава беше още СССР и съм виждал с очите си умопомрачителни и брутални изпълнения от пияни жени рускини, велики са :yanim:

Редактирано от Ma_ri (преглед на промените)

преди 13 часа, Радул написа:

Когато в една кръчма един от редовните пияници липсва, а на неговото място се е появил "нов"... не остава много за въображението. Па кат се появят и многоточията, хептен нищо не остава...........................

то да са само многоточията. Приликите са повече. Има едно етиопско племе наречено "сури". Сурите пият преди да започнат работа. Пият преди да се захванат с какво и да е било. Та тоя е като шаман на племето. Можеш да го разпознаеш от километри и то не само по миризмата в резултат от изпитите чашки. Казват че  едноклетъчните организми плували волни преди години в първичния бульон. Поглъщали прости захари и отделяли етанол и въглероден диоксид. С две думи пикаели бира. Пиандетата ,когато систематично прекаляват с алкохола  пикаят като почват да въртят циркаджийски номера .Като например да те убедят ,че от целия свободен световен ефир са нацелили точно този технически форум да си въртят номерата и да си играят на котка с мишки, и да убеждават публиката ,че точно това е мястото където са решили да се напият като абитуриенти.  Понеже е доказано че и при две три питиета за отскок сутринта  субекта не мирясва и почва да ръси глупости и да играе роли ,трябва да е ясно, че зрелост  няма да постигне. То като се замислиш и въздържанието или пиячката в малки количества не е за предпочитане. Особено, ако вземе някой да се фръцка ,че напуска и обяви това като дар за човечеството   и вземе ,че довтаса пак пощуряло и без да е пило. Което показва че и без да е наквасен порядъчно  някой  може да му дойде смелост да продължи да си храчи  сам върху гьон сурата.Това са го нарекли "ефект на аператива".Складира си психичните лудости и отклонения и ги изразходва на един по-късен етап ,когато пак си намери публика от съмишленици. Не знам само дали Дарвин е намирал пияните маймуни за забавни. Практиката показва,че и трезвите   също могат да се излагат подобаващо. Теорията на паролите дава отговор на този въпрос и без много да се задълбочаваш в конспирациите-както казва Васко-циркаджии с многопрофилно минало.Има някои видове маймуни, които като се напият  повече не помирисват даже алкохол, проявявайки по този начин повече разум от човека. Умереност му е майката. Това важи поне за тези,които са слезли от клоните.

Снощи до като карах от Германия към ниската земя минах през един български магазин и си взех една студена Каменица в стъкло за изпът.  Много са я развалили българската бира.На времето Плевенско ПивоОфицерско Пиво. Бира един път. От кат го няма  Бай Тошо еваа мамата на всичко.

• Автор
преди 20 часа, acnekt написа:

Добре, но с този руски и кръчма се сетих за Елцин.

ХАХАХАХАХА :)

КУЛТОВО :):)

мамашките бая са се нахуярили бляд .......... 

живял съм в Русия едно време, то тогава беше още СССР и съм виждал с очите си умопомрачителни и брутални изпълнения от пияни жени рускини, велики са :yanim:

добри ютро колеги по чашка ;)

да му се намира на некой паница със зелева чорба ? Може и тенджера пълна тоже,, пак се наквасихме здраво снощи и сега е зор положението, мноооо зор

Викам да вкарам и идно шкембе чорба тъй по люто и с повечко чесън .... барем дойда на себе си

Наздраве :) 

Редактирано от Ma_ri (преглед на промените)

В тая кръчма има ли сервитьорки или сами ще се самообслужим, самозадоволим?

robot masturbating GIF

• Автор
преди 1 час, acnekt написа:

В тая кръчма има ли сервитьорки или сами ще се самообслужим, самозадоволим?

Кръчмата "При попа" е от скоро , още нема персонал тъй че набираме сервитъорки :giggle1:

преди 12 часа, valkiria1 написа:

то да са само многоточията. Приликите са повече. Има едно етиопско племе наречено "сури". Сурите пият преди да започнат работа. Пият преди да се захванат с какво и да е било. Та тоя е като шаман на племето. Можеш да го разпознаеш от километри и то не само по миризмата в резултат от изпитите чашки. Казват че  едноклетъчните организми плували волни преди години в първичния бульон. Поглъщали прости захари и отделяли етанол и въглероден диоксид. С две думи пикаели бира. Пиандетата ,когато систематично прекаляват с алкохола  пикаят като почват да въртят циркаджийски номера .Като например да те убедят ,че от целия свободен световен ефир са нацелили точно този технически форум да си въртят номерата и да си играят на котка с мишки, и да убеждават публиката ,че точно това е мястото където са решили да се напият като абитуриенти.  Понеже е доказано че и при две три питиета за отскок сутринта  субекта не мирясва и почва да ръси глупости и да играе роли ,трябва да е ясно, че зрелост  няма да постигне. То като се замислиш и въздържанието или пиячката в малки количества не е за предпочитане. Особено, ако вземе някой да се фръцка ,че напуска и обяви това като дар за човечеството   и вземе ,че довтаса пак пощуряло и без да е пило. Което показва че и без да е наквасен порядъчно  някой  може да му дойде смелост да продължи да си храчи  сам върху гьон сурата.Това са го нарекли "ефект на аператива".Складира си психичните лудости и отклонения и ги изразходва на един по-късен етап ,когато пак си намери публика от съмишленици. Не знам само дали Дарвин е намирал пияните маймуни за забавни. Практиката показва,че и трезвите   също могат да се излагат подобаващо. Теорията на паролите дава отговор на този въпрос и без много да се задълбочаваш в конспирациите-както казва Васко-циркаджии с многопрофилно минало.Има някои видове маймуни, които като се напият  повече не помирисват даже алкохол, проявявайки по този начин повече разум от човека. Умереност му е майката. Това важи поне за тези,които са слезли от клоните.

Баси лекцията. Може па да е с бан чиляка. :)  Предвид камерността на тукашната популация, това вече не се счита за чак такъв грях.

преди 3 часа, Попъ Онуфрий написа:

Кръчмата "При попа" е от скоро , още нема персонал тъй че набираме сервитъорки :giggle1:

Ако набира и стриптизьорки ще се вдигне оборота значително.....  После, ако го кръстиш бар Цицата хептен..........

преди 9 минути, Чингис Хан написа:

Ако набира и стриптизьорки ще се вдигне оборота значително.....  После, ако го кръстиш бар Цицата хептен..........

Щом е виртуална кръчмата, значи ще прехвърля видео по жицата, където ще покаже, как се движат, как се барат и къде се барат. Айпи Адрес 6.6.6.6.(Sechs, Sechs, Sechs..)

• Автор
преди 1 час, Радул написа:

Баси лекцията. Може па да е с бан чиляка. :)  Предвид камерността на тукашната популация, това вече не се счита за чак такъв грях.

Ся тука кат глеам всички сте стари пушки и стари кучета и включая в числото и жените, ама то ся на жената да кажеш куче в женски род е обидно и гадно, пък язе си обичам жените та затую и  жените ще ги пиша в мъжкия род в тоя случай :giggle1:

та начи ся разбирам ви тука че ме обърквате с друг, припознавате ми демек, то в БГ форумите е тъй , по форумите у Европата ги нема тия дивотии и никой не се интересува от другия ,, а само по темите кво се дискутира и пише. 

та исках да кажа че язе не съм нито оня нито другия нито третия ами съм аз ,  по господен образ и подобие създаден и в тоя форум туканка съм решил да се кръстя попъ Онуфрий

ся и друго .... всички тука от хейтърската глутница трезвеници и нищо неказващи ..... я веднага в игнора и блокажа.... поне да не ви чета заяжданията ,, но па не ми пречите, драскайте в темата, няма да ви чупя рахата я , грях на душата си да слагам :biggrin:

тая Кръчма е за пияници и за хора с чувство за хумор ,, които обичат да си сръбват и да си говорят за пиене, жени, казарма па мое и за футбол, за политика йок

и с времето тука в  тая Кръчма ще останат вероятно само 2 истински алкохолика или дори само аз и още некои .... па ако се съберем и четирима моем и карти да си играем, пък ако станем 5 чиляка петия ще е писаря :)

И к'ва стана тя?! Отвориха реалните кръчми и таз умря. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.