Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дойде ли краят на Data.BG Форуми?

Featured Replies

Пак го няма дата.бг форум от над 7 дни....тотално са  никъде вече дата.бг!   Връщат се за 4-5 дни и после ги няма по три месеца!

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 206
  • Прегледи 108,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Интересът към форумите се изпарява бавно и сигурно. Жалко за модераторите които няма да има повече къде да се правят на началници.

• Емил Костов
    Емил Костов

Този сайт приключи да съществува доста отдавна.

• Преди години пишех там, но с течение на времето много потребители се ориентираха към други форуми. Ако е умрял, не бих казал, че е незаслужено.

Публикувани изображения

• 2 месеца по-късно...
преди 5 часа, ined написа:

http://forums.data.bg/

Отново онлайн, за колко време не е ясно

Леле, като прочетох какви ламери в продължение на колко дни дават грозен съвет на друг ламер и ми падна пердето. Това са някакви човечета от Тарзания, които се мъчат над експлоатацията на елементарен компютър и не знаят къде са като ориентир!

• 5 месеца по-късно...
на 17.01.2022 г. в 19:46, ined написа:

http://forums.data.bg/

Отново онлайн, за колко време не е ясно

Този път изкара 6м. без никакво "натоварване"...

image.png.85b0f5f9564c874d5d6b9eb45c92925d.png

• 1 месец по-късно...

Голям праз. Имаше малоумни модератори, в частност спаружения девственик Dust, дето денонощно "модерираше", банваше, заключваше/триеше теми. Логично беше да последва такъв край. Пак много издържа... преди 15-20 години беше топа, ама...

• 3 седмици по-късно...

image.png.4627d8d4ac60e9c93eeda4efb8047121.png

Не знам точно кога, но - я няма.

R.I.P.

преди 1 час, tarantulaxxx написа:

От поне два месеца го няма. Не ми се иска, но май това е краят. Дано греша.

Я, ехее фотографе, намират ли се още харни моми да позират или вече само пернати щракаш?

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Малей 7 страници за един умрял форум! :)

Не е умрял той. Постепенно превземаме вашия! :hiker: Само един раздел 18+ му трябва и сменяме табелата...

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

Не е умрял той. Постепенно превземаме вашия! :hiker: Само един раздел 18+ му трябва и сменяме табелата...

Той нашият отдавна не е хардуерен  форум! :)

преди 34 минути, Joss Bomon написа:

+1

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Даже и нов раздел не трябва. "Политика" става 18+ и воала.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Малей 7 страници за един умрял форум! :)

жалеят...помен правят
ама на помен се раздава
а аз никъде не видях да раздават кифтета и кибапчета

на 26.09.2022 г. в 18:50, Joss Bomon написа:

Глупости, там само се джафкаха и раздаваха банове за щяло и нещяло. Виж, тук 90% от нещата, които съм питал, получавам бърз и точен отговор. :P

преди 21 минути, Klijes написа:

Глупости, там само се джафкаха и раздаваха банове за щяло и нещяло. Виж, тук 90% от нещата, които съм питал, получавам бърз и точен отговор. :P

Не ти ли се струва, че си противоречиш, след като пишещите тук пишеха и там, и в други форуми паралелно? Хвърляш някакво твое мнение и си мислиш, че нещата са единствено черно-бели... И аз съм бил против строгата модерация, но в един момент своеволията, наглостта и лиготиите идват в повече!

преди 19 минути, Joss Bomon написа:

Не ти ли се струва, че си противоречиш, след като пишещите тук пишеха и там, и в други форуми паралелно? Хвърляш някакво твое мнение и си мислиш, че нещата са единствено черно-бели... И аз съм бил против строгата модерация, но в един момент своеволията, наглостта и лиготиите идват в повече!

Много знам кой къде е пишел. Влизам във форуми като имам въпрос за нещо. Колкото до "строгата модерация" - това е просто форум и всякакви претенции за академизъм и строгост са меко казано комични. Нищо де, получиха си го и съм доволен. То затова сме на дъното на класациите и по свобода на словото.

преди 13 часа, Klijes написа:

90% ???

Аз като питам - в половината от случаите ме изкарват в най-добрия случай кретен. А недай си боже да искам и някакво уточнение - направо ме пращат в Карлуково.

Да, има свестни единици , но има и такава паплач, че като дойде време да питам нещо - два дена предварително пия валидол и си взимам последно причастие. За всеки случай.

на 26.09.2022 г. в 18:43, Bubbles написа:

Я, ехее фотографе, намират ли се още харни моми да позират или вече само пернати щракаш?

Намират се. Обаче много превзети взеха да стават :)

• 1 месец по-късно...

Датата приключи завинаги май, а? 

Спомням си първата ми регистрация там - 2004-та година.. тамън ми бяха пуснали нет вкъщи.. надежда.нет - нема такива мизерници... за съжаление профила ми накрая се оказа с пермаментен бан, заради тоя нещастник HardRockMan и тъпите му политически пристрастия... гушнал е букета, не от ковид, а от омразата си... нека сега ни мрази колкото си иска...

Спомням си и рафтъра.. и тоя човек колко клетви е отнесъл... :D Даже бяха пуснали "негова" песен по БНР !!!

Спомням си с едно момче от форума си бяхме направили хипхоп сайт в хит.бг.. даже на сбирки на ндк ходехме да играем хек.

Спомням си с няколко момчета поддържахме темата за нови хипхоп и рнб песни... ееех детство мое... 

преди 27 минути, criminall написа:

датата приключи от деня в , който смениха дизайна си и премахнаха търсачката за музика.А как едно време теглих от там музика бол имаше . Сега само стриймвам музика от руски търсачки за  музика , които ми напомнят за датата .

преди 29 минути, criminall написа:

датата приключи от деня в , който смениха дизайна си и премахнаха търсачката за музика.А как едно време теглих от там музика бол имаше . Сега само стриймвам музика от руски търсачки за  музика , които ми напомнят за датата .O и гоогъл търсачката не ми намира датата явно вече е история :)

на 27.09.2022 г. в 21:25, Klijes написа:

...То затова сме на дъното на класациите и по свобода на словото.

Това си е парадокс отсекъде. Ем сме на дъното на класациите по свобода на словото, ем всеки плещи и дращи к'вото му скимне, без ограничения и без някой някого да може да осъди... с много оскъдни изключения, падащи на "...найста" инстанция.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.