Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Против пропагандата на хомосексуализма


Препоръчан отговор


Чувствам, че не ми е мястото в темата "За хомосексуализма", заради това пускам тук последното, което написах там.

Цитат

 

Склонен съм да вярвам, че дупедавци стават хора, които са готови " и дупе да дадат" за нещо- да не бъдат самотни, да постигнат кариера, да ги черпят и закрилят. Тези "самотни, мечтаещи кариера, да ги черпят и закрилят" определено не са гейове, само дето чичковците имат желание да се почувстват по- горни, да добият власт над такива, да ги унижат физически, пък и междувременно да се изпразнят.

Тук е мястото на ония будистки схващания, които показват, че отказът от страсти "страх от самота,  жажда за кариера, страст към лек живот и закрила" е нещо добро за човек. 

Но, всеки има право да избере за себе си, съобразно представата си за обстоятелствата,  позицията на мъж или дупедавец.

 

Като анонс на темата, искам да обърна внимание, че има и други теми, които я засягат

и споменатата https://www.kaldata.com/forums/topic/298178-за-хомосексуализма-част-2/?do=findComment&comment=4708802

Налага се да защитя термина, който използвах- "дупедавство", защото той откроява една част от участниците в хомосексуалния акт между мъже- пасивните. Те, според мен са жертви, срещу тях е използвано съблазняване, насилие, заплаха, поставяне в нетърпими обстоятелства или друго действие, за да извършат нещо противоестествено. В този смисъл легитимирането им като равноправни участници е пропаганда на насилие. Тези човеци са подложени на унижение, а пропагандата на това е престъпна.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 55 минути, Търсещ истини написа:

Налага се да защитя термина, който използвах- "дупедавство", защото той откроява една част от участниците в хомосексуалния акт между мъже- пасивните. 

На френски си има и дума, в множествено число е така
les enculés
в единствено число е 
un enculé
от глагола enculer означаващ да му го вкарат на някого отзад.

И да, тези enculés са жертви по същият начин по който са жертви жените принуждавани да проституират.
По времето на древните римляни робовладелците са изнасилвали робите им мъже, с цел да покажат властта си над тях. Това било престижно за робовладелеца. Ако свободен римлянин обаче го изнасилват, това било позорно за него.
А в днешно време хамериканците лицемерно измислили да извадят садистичните изнасилвания между пълнолетни мъже от списъка на психичните нарушения. Естествено лобитата на свръх богатите садисти изнасилвачи са си платили на психиатрите за това изваждане от списъка с психичните разстройства.
Та така, щом било между пълнолетни нямало проблем, че единият е манипулиран от садиста който  му причинява биологични увреждания.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защо в българския език има такива думи като хляб, вода, любов, а няма дума за активните хомосексуалисти? Ами защото е привнесено, насилствено явление. В българския за тези се употребява думата "манафин", т.е. дошла е заедно с османската империя. Това е била поредната форма на подтисничество и унижение на българския народ. И до сега това понятие е чуждо, а пропагандата му не е измежду български мъже. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може би не сте обърнали внимание на един момент от велик роман на Балзак "Изгубени илюзии". Главният герой- амбициозен, талантлив поет, за съжаление безхарактерен, отчаян и безпаричен има желание да се самоубие. Користно го спасява абат Ерера, който предпочита младежи пред жените

Цитат

Dans Le Père Goriot, le chef de police, Bibi-Lupin, qui se présente sous le nom de Gondureau à Mlle Michonneau et Poiret, leur raconte que Collin a été condamné à vingt ans de bagne pour un faux meurtre commis par un autre, un beau jeune homme, un Italien, que Collin aimait beaucoup et qui était joueur (dans Splendeurs et misères des courtisanes, on apprendra que Collin avait été condamné à cinq ans et que le reste résultait de tentatives d'évasion). Il doit son surnom au fait qu'il n'a jamais risqué une condamnation à mort. Gondureau leur apprend aussi que Trompe-la-Mort n’aime pas les femmes, mais plutôt les hommes.

Впоследствие младият Люсиен има трагична любов, отразена във "Величие и падение на куртизанките". Балзак е проявил деликатност да не акцентира на сексуалната връзка между двамата мъже, но определено показва, че тя е принудителна, а поетът е нормален млад мъж, притиснат от обстоятелствата.

преди 10 минути, sound написа:

Да се чуди човек, кого да съжалява повече - хомосексуалните или хомофобите.

Осъзнай се. Бори се за правата си!


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, Търсещ истини написа:

Бори се за правата си!

Че какви права са ти засегнати? - това, дето нямаш правото да тероризираш хомосексуалните ли?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, sound написа:

Да се чуди човек, кого да съжалява повече 

Аз те съжалявам тебе и другите като тебе, но не мога да ви помогна, защото вие не искате да ви бъде помогнато.
Имах брат алкохолик, не искаше да признае че е зависим от алкохола, не искаше да спре да се налива и 2010г. година умря. Черният му дроб не издържа и повърна кръв.
Та такива работи, насила хубост не става. Тези които сте попаднали вече в капана, си оставате в него. Въпросът е нови да не попадат при вас.

преди 1 минута, sound написа:

Че какви права са ти засегнати? - това, дето нямаш правото да тероризираш хомосексуалните ли?

Ето от този момент те блокирам окончателно и тебе да не ти виждам пропагандата.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, Белгиеца написа:

...

Поне има как да се помага не само на хомосексуалните, но и на хомофобите - за вас впрочем да пише нещо из специализираната литература? 😁

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, sound написа:

Че какви права са ти засегнати? - това, дето нямаш правото да тероризираш хомосексуалните ли?

Вероятно се дължи на това, че си haunted и не разбираш за кого бие камбаната. Камбаната бие за теб! Осъзнай ориентацията си, насилието извършено над тялото ти и се бори за правата си да си мъж.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Търсещ истини написа:

....

Аааа сиреч сега и аз съм хомосексуалист 😂 - резултата от целия ти интелектуален напън: клеветничество. А впрочем каква е тази камбана? Какво предстои да ми се случи? 

п.п. та правото ми да съм мъж по абсолютно никакъв начин не ми е засегнато, ограничено, забранено и т.н. - ти как тъй си я загазил?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 13 минути, sound написа:

Аааа сиреч сега и аз съм хомосексуалист 😂 - резултата от целия ти интелектуален напън: клеветничество. А впрочем каква е тази камбана? Какво предстои да ми се случи? 

Как ти хрумна, че заявяването, че някой е хомосексуалист е клевета? Това не е престъпление, нали? Просто си доста експанзивен и си помислих, че си хомосексуалист. Няма упрек. Какво толкова... Това, че не си е по-доброто. 

За "камбаната"... това е роман на Хемингуей- американски писател. Така се и казва "За кого бие камбаната". Ето и текста, който обяснява заглавието

Цитат

Човекът не е Остров, вътре в себе си затворен; Човекът има връзка с Континента, той е част от всичко друго; отмъкне ли морето буца Пръст, по-малка става територията на Европа, както, ако откъсне Полуостров цял или събори Замък на твой приятел или твой собствен замък; всяка човешка смърт ме намалява, аз съм част от цялото Човечество; затова недей да питаш за кого бие камбаната камбаната бие за теб.:

Става дума за Испанската революция и участието на американец на страната на републиканците срещу Франкистите.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 минути, Търсещ истини написа:

....

Ако съм хомо-, а не хетеро-, точно никакъв проблем не ми е да си го кажа, както свободно съм разказвал за други аспекти от моя житейски път някои, от които са осъдителни не само и просто от гледна точка на личните пристрастия.

Та що се отнася до темата, то няма такова "по- доброто". Има хомосексуални, които са по- интелигентни от мене и тебе взети заедно, има философи, има учени, има откриватели, има артисти, има спортисти, има всякакви и точно щото има всякакви, то освен в сексуалните си предпочитания, тези хора нямат друга разлика спрямо хетеросексуалните т.е. човешки същества са, като останалите човешки същества и не заслужават да се отнасяме към тях по различен начин, само защото изпитват сексуално привличане към същия пол, като техния. Грозно е, безсмислено, неоснователно и унизително да бъдат третирани, като ненормалници, дупедавци, нещастници, садисти, извратеняци, "по- лошото" и т.н. негативни определения. Нищо им няма на хората и "психическата обремененост", която инак с право отбеляза Радул, не произтича от сексуалните им наклонности, а от отношението на околните към тях - в колкото по- хомофобска среда живеят, толкова са по- обременени, съответно и, в колкото по- толерантно общество са, толкова са си по-наред. 

 

п.п. а камбаната не бие специално за мен, бие за всички.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

защо акцентираш върху мъжете хомосексуалисти търсачо , ами жените лесбийки и тях ли някой ги е улесбийчил ?Аз съм гледал порнография с главни действащи лица жени , това лошо ли е ? 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, sound написа:

Да се чуди човек, кого да съжалява повече - хомосексуалните или хомофобите.

Хомофобите със сигурност.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, Milkydead написа:

Аз съм гледал порнография с главни действащи лица жени , това лошо ли е ? 

Ами не е прието сред възпитаните добри семейства и сред християните. Смятат го за развращаващо. 

преди 1 час, sound написа:

Аааа сиреч сега и аз съм хомосексуалист 😂 - резултата от целия ти интелектуален напън: клеветничество.

Тъй като темата е в рубрика "Психология" ще обърна внимание на феномена. Здрав, хетеросексуален мъж, българин, погрешно е наречен хомосексуален. Това предизвиква у него негодувание- намира го за клевета. Не ми се търси в кодексите, доверявам се на уики за определение на клевета

Цитат

 

невярна информация, злепоставяща честта, достойнството или доброто име на някого, с цел да се накърни репутацията му в обществото.

 

Явно във виждането му, българското общество оценява, че това е нещо злепоставящо, вредящо на репутацията. В противовес, борбата на привържениците е да бъде легитимирано като нещо неутрално по отношение на достойнството и репутацията. Предполагам, че смята, че е революционер за едно бъдещо, по- свободно общество.

Разбира се, право на изразяване имат както защитниците на хомосексуализма, така и противниците на пропагандата на хомосексуализма. Традиционното, консервативното в обществото е наложило някакъв възглед, за който се смята, че е позитивен и е отрекло хомосексуализма като нещо, което не е позитивно за вида. Впрочем, аргументите на привържениците на хомосексуалните връзки наблягат повече, че е неутрално, отколкото да е по какъвто и да е начин полезно за човешкия напредък. Това обаче също не е вярно.

Идеята, че обществото не приема като нещо достойно хомосексуализма е подложена на революционна критика. Вековни разбирания са разлюляни. Това се случва с много неща напоследък и не е впечатляващо. Интересно е обаче защо след провала на някои революции, има пак революционери, които поддържат нови революции с надеждата, че са по- успешни?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, Петър Ангелов написа:

Хомофобите със сигурност.

Тя твоята бивша заради това те е изгонила, защото така мислиш.
Тези 7 годинки дълбока неизлекувана депресия са ти точно заради подобни нагласи.
Хора в твоето положение стават жертви на садисти изнасилвачи и също на разни гурута на секти. Да бе, ти си потенциална жертва с лабилната ти психика.
Авторът на темата я е пуснал точно в защита на слабохарактерни хора като тебе, да не бъдат изнасилвани от манипулатори садисти.

преди 2 часа, Milkydead написа:

Аз съм гледал порнография с главни действащи лица жени , това лошо ли е ? 

Лошо е !

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, Търсещ истини написа:

....

Вековни разбирания са и да целуваме на дедо поп ръката, че Бог да ни закриля - също и да се продават жени за булки, жените да нямат право на глас, чернокожите да са по- нисша раса и т.н. Тъй, че ако ще се придържаме към вековните разбирания, направо да се връщаме у пещерите.

 

преди 1 час, Белгиеца написа:

Лошо е !

И щото е лошо, за туй си накачулил пет сателита, че да гледаш порно.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 14 минути, sound написа:

Вековни разбирания са и да целуваме на дедо поп ръката, че Бог да ни закриля - също и да се продават жени за булки, жените да нямат право на глас, чернокожите да са по- нисша раса и т.н. Тъй, че ако ще се придържаме към вековните разбирания, направо да се връщаме у пещерите.

Не зная в кой свят живееш. Зная за обичая "Баба хак" от Усин Керим, но не и от български фолклор или от "Под игото". В семейната ни среда мнението на жените се уважава, виждал съм го и между дядо и баба, по- нататък не съм, но дори и чужди не са намеквали подобно нещо. Чернокожи при нас не е имало, а от "Чер Арапин"- злини... може би в Америка, но това е друг въпрос. 

Явно имаме различно усещане и различни среди. Да не би пък за това да си по- агресивен?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 23 минути, Търсещ истини написа:

....

Какво "нас" - да не би "вековните разбирания" да са с български патент?! За нас 15. 01. 1938г. е датата, в която жените за първи път имат право на глас. И да ме обвиняваш сега пък в агресия, при положение, че не аз съм човека, който е повел война срещу други хора ........

Изобщо някакви рационални доводи срещу хомосексуалните имаш ли или ....? С нещо да разсеяш впечатленията, че си откровен хомофоб и ретрограден скот?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Една случка, повод за размисъл

https://www.varna24.bg/novini/varna/Homoseksualist-zaklal-lyubovnik-iska-da-izleze-predsrochno-ot-zatvora-vuv-Varna-773450

Цитат

 

Хомосексуалист, убил любовника си, поиска да бъде пуснат предсрочно от варненския затвор, но съдът отхвърли молбата му, съобщава Дарик.

Хасан Хасан изтърпява 17-годишна присъда, до края на която остават близо 5 години и 8 месеца. През есента на 2008 г. на околовръстния път на Добрич той намушква 18 пъти с нож и прерязва гърлото на интимния си приятел Влади Ангелов, след което задига златните му пръстени и гривна. Преди престъплението убиецът и жертвата изпили голямо количество алкохол в крайпътно заведение.

26-годишният тогава Хасан е женен и дори показва на съпругата си къде е убил хомосексуалния си приятел.

Въпреки доброто му поведение в затвора, заради което е награждаван множество пъти, според Варненския окръжен съд изминалият период от изтърпяване на наказанието не е достатъчен, за да се счете, че е постигната генералната превенция.

 

Виждате трудността да се определи кой кого е убил, ползвайки само думата "хомосексуалист". Това, че Хасан е имал съпруга нищо не значи. Това, че Влади е имал златни накити и вероятно е заплащал- също. Не помага и коментарът под текста, разчитах, че е от местен, запознат със случая. Във всички случаи изострянето на отношенията между хомосексуалисти- мъже е много по- остро и по- често с фатален край и това е естествено- мъжете са по- силни и по- решителни. Възможно е пасивният хомосексуалист да е стигнал до крайност, защото в него я няма удовлетвореността на жената, а в един момент е разбрал, че с каквото и да го черпят е малко за това да се подлага. Обаче това е хипотеза. Възможно е активният да е стигнал до крайност в желанието си да контролира и когато жертвата е опитала да избяга, да го е заклал. Във всички случаи, мръсна работа.

преди 12 минути, sound написа:

15. 01. 1938г. е датата, в която жените за първи път имат право на глас.

Това не е ли преди 80 г.? Спомените ми са от по- скоро. За онова време съдя по Елин Пелин, Михалаки Георгиев и по честните отношения и взаимно уважение между баби и дядовци. Не съм чел тогавашни вестници, отнасящи се до темата

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, Търсещ истини написа:

Това не е ли преди 80 г.?

Сега по математика ли ще се изпитваме? - щото в такъв случай не е преди 80 години, а 83.

преди 12 минути, Търсещ истини написа:

Във всички случаи изострянето на отношенията между хомосексуалисти- мъже е много по- остро и по- често с фатален край ...

Прочете един такъв случай и айде: "при всички случаи" цъ цъ

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Друг случай тук

Цитат

Хасковският окръжен съд присъди доживотна присъда на 38-годишен мъж за убийството на хомосексуалист. Ерол Назим Мюмюн от харманлийското село Надежден бе признат за виновен в зверското отнемане на живота на 24-годишния Калин Георгиев.

Жестокото престъпление бе извършено навръх националния ни празник - 3 март, през 2013-а. Ерол надрусал с амфетамин Калин в къщата си в харманлийското село Надежден и го изнасилил. После убиецът натоварил Георгиев в леката си кола и го пребил в района на микроязовир - на половин километър от Върбово, пише "Труд".

Във водоема полицаите открили обувките и чорапите на жертвата. При обиските в колата на Мюмюн разследващите намерили дрехите на жертвата, завивки и следи от кръв. От гаража му бяха иззети 684 грама амфетамин на прах.


Мюмюн потвърдил при разпитите, че двамата пили заедно и взели наркотици, но отричал да е убивал Калин.

Ерол закарал тялото на младия мъж в харманлийската болница с твърдението, че го намерил на улицата в Надежден. Според свидетелски показания обвиненият в убийството обикалял около час из селото с БМВ-то си и молел приятелите на 17-годишния си син да правят сърдечен масаж на съблечения чисто гол труп.

От аутопсията станало ясно, че Калин е починал от задушаване, като преди смъртта му са нанесени множество удари по тялото и главата.

"Актът е бил извършен по особено мъчителен за жертвата начин", мотивира се държавният обвинител Петър Мидов.

Мюмюн не се призна за виновен и пледираше, че през цялото време се е опитвал да помогне на другаря си, който според него издъхнал от свръхдоза.

Убиецът ще трябва да заплати и кръвнина от 70 000 лева на майката на Калин - Денка.

Около 12 месеца преди да извърши престъплението Ерол излязъл от турски затвор, където лежал 8 години за наркотици.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/crime/2015/11/12/dojivotna-prisyda-za-narkoman-ubil-gei.282999

Тук е по- ясно. Жертвата е пасивният хомосексуалист. Не разбирам защо някои участници във форума не застават в защита на ЖЕРТВИТЕ. С какво са им симпатични извършителите?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, Търсещ истини написа:

Не разбирам защо някои участници във форума не застават в защита на ЖЕРТВИТЕ. С какво са им симпатични извършителите?

Вече хептем почна с простотиите драги. Последен опит за смислена дискусия - защо трябва въобще да заставаме на нечия страна и как така реши, че на "някои участници във форума" са им симпатични извършителите, при положение, че никой освен теб от участниците във форума не коментира цитираните случаи?

 

п.п. нещо клеветите ти много зачестиха, да ти кажа. Обичаш да клеветиш ми се струва, а?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 15 минути, sound написа:

Вече хептем почна с простотиите драги. Последен опит за смислена дискусия - защо трябва въобще да заставаме на нечия страна и как така реши, че на "някои участници във форума" са им симпатични извършителите, при положение, че никой освен теб от участниците във форума не коментира цитираните случаи?

 

п.п. нещо клеветите ти много зачестиха, да ти кажа. Обичаш да клеветиш ми се струва, а?

Да нарекат някого "хомофоб" нормалните хора правят, за да защитят правата на хомосексуалистите, т.е. на жертвите.

Когато разказвам за жертви на хомосексуалисти, не заставаш на страната на жертвите. Това ме изненадва. Имаш ли обяснение защо си на страната на хомосексуалистите, а не приемаш за жертви пасивните хомосексуалисти?

Тук- https://www.bgdnes.bg/Article/5927194 има още два случая на убити хомосексуалисти. Във втория, жертва е някой си Керемидката, който се оплакал, че го боли, което предизвикало агресията на активния хомосексуалист и пасивния бил убит, като преди това жестоко бит и извадено окото му, а накрая запален.

Активните хомосексуалисти са често и извънмерно брутални. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, Търсещ истини написа:

Когато разказвам за жертви на хомосексуалисти, не заставаш на страната на жертвите.

Цитираш някакви криминални случаи от бг. пишман медии, а от такава информация избягвам да си правя крайни и окончателни заключения кои са жертвите и какво в действителност се е случило, тъй че на никоя страна не заставам. Опитвам се да се сетя в момента за някой по- известен случай на масови убийци, изнасилвачи и прочие рецидивисти, които са хомосексуалисти - се сетя за някой, ще коментирам. Само, че тия казуси нямат нищо общо с темата.

п.п. не съм сигурен, но по спомен Момата беше хомосексуалист - ала не съм сигурен. Той беше що годе някакъв парадоксален случай, защото жертвите му бяха същата стока, като него.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване